Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:59
οκ για να μη μπερδευομαστε κατι σου εστειλα Χρυσανθη τελειωνω το κεφαλαιο και συζηταμε τα υπολοιπα!!εχω 10 καρτελες ανοιχτες και δυο εγραφα του word παραλληλα!!
τελειωνω και επανερχομαι!
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 18 Οκτ 2012 - 10:31
Καλή Αρχή στην καινούργια σας ιστορία...!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν η Μπέλλα πρέπει να έχει πληγωθεί πολύ για να είναι έτσι.....Και ο Έντουαρντ απο την αρχή την είχε σταμπάρει... Ο ζωγράφος που βρήκε "Τα χρώματα του Έρωτα" στα μάτια της Μπέλλας.....
Προβλέπω αυτή η συνεργασία με την Ελίνα θα πάει πολύ καλά....
Μπράβο σας ήταν πολύ ωραίο ξεκίνημα.....Μπράβο
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 18 Οκτ 2012 - 12:21
ειναι πολυ ωραια η καινουρια ιστορια.προβλεπω πολλες συγκινησεις.ηδη απο το πρωτο κεφαλαιο μου εχεις εξαψει το ενδιαφερον. βαζω στοιχημα οτι καποιος το πληγωσ το κοριτσι μας και ο εντ ειναι εδω για να το παρηγορησει!!!!!!!
συγχαρητηρια και σε σενα και στην elirose!!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Πριν να αρχίσω να σχολιάζω κανονικά μπορώ να σταθώ σε μια φράση μόνο "Γαμώτο που είναι η παλέτα μου όταν την χρειάζομαι" καλά μιλάμε το πόσο έλιωσα σε εκείνο το σημείο δεν λέγεται... καθ'όλη την διάρκεια της ανάγνωσης είχα μπροστά μου την εικόνα , τον Εντ να κοιτά εκστασιασμένος την Μπελς και ξεκαρδιζόμουν μόνο με την φαντασίωση... Καταρχήν τι ωραίο , τι ρομαντικό... Ο Πάμπλο Πικάσο βρίσκει τον έρωτα της ζωής του στην Μόναλίζα του, αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί για να βρει το αντικείμενο της έμπνευσής του σε ένα μπαρ και τον κάνει ξαναπιάσει την παλέτα στα χέρια του ... εκεί που νόμιζε ότι όλα τα χρώματα είχαν φύγει απ'το κόσμο του τα ξαναβρίσκει στο πρόσωπό εκείνης... Ααααχχχ τι ρομαντικό, πόσο ρομαντικό επίσης να σημειώσω ότι εφόσον το μανάρι μας μένει σε κανονικό διαμέρισμα η σπιταρόνα που είδα (το κάστρο- έπαυλη) ανήκε στην Μπέλα; δλδ είναι πλουσιοκόριτσο;;; Και τώρα όσον αφορά το κορίτσι ερωτική απογοήτευση μυρίζομαι , βέβαια πολύ γρήγορα βρήκε παρηγοριά αλλά δεν μας χαλάει καθόλου αυτό... τι θέμα είναι πως όταν ξυπνήσει θα γίνει ο χαμός, αλλά ο Εντ θα έχει ζωγραφίσει κάτι υπέροχο φαντάζομαι... αυτό ίσως την καλμάρει και την χαλαρώσει θέλω να πιστεύω... Κορίτσια (αν δεν κάνω λάθος μαζί το γράφετε έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά, λατρεύω τα χρώματα, λατρεύω το βιολετί και το σίγουρο είναι πως θα λατρέψω κι αυτήν την ιστορία όπως και τις προηγούμενες... Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά, ανυπομονώ για το τι θα γίνει παρακάτω...
Εμ... Χρυσάνθη μου πως μπορώ να βρω κι εγώ τις ερμηνείες των χρωμάτων ;;; Σε παρακαλώ αν γίνεται στείλε μου κάποιο λινκ α γίνεται...
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:02
Eνταξει η πρωτη μου αντιδραση ..... Καρδια μου τι ανατριχιλα μου προκαλεσε δεν λεγεται απο την πρωτη λεξη μεχρι την τελευταια Και κατι τετοιο σπανια μου συμβαινει... Δεν επεσα εντελως εξω οσον αφορα τον τιτλο ειχα σκεφτει οτι το επαγγελμα του Εντουαρντ ηταν ζωγραφος αλλα δεν ημουν και εντελως σιγουρη Κατα ποσο του παει δεν λεγεται
Τι να πρωτο πω για τις σκεψεις του;Ηταν ενας Εντουαρντ διαφορετικος απο ολες τις αποψεις,η ειδικοτητα του στην ζωγραφικη τον κανει ξεχωριστω χαρακτηρα.Βλεπει με αλλα ματια την ζωη,τους ανθρωπους,δινει αλλη υλικη υποσταση στα πραγματα.Και βλεπει τις καταστασεις ετσι που γεμιζουν τον ιδιο.Απ'οτι καταλαβα με πολυ κοπο καταφερε να πεισει για την δουλεια του και εκει που κοντευει να φτασει σε ενα θεμιτο επιπεδο του κοβεται η εμπνευση.Λογικο οταν ο καλλιτεχνης πιεζεται να αποδειξει ποιος ειναι....Και εδω ερχεται να μπει η ανεπαναληπτη σκηνη στο μπαρ.Δεν σου κρυβω πως στην αρχη ο διαλογος που ειχε με την πρωτη κοπελα με τρομαξε οτι μπορει να ειναι η Μπελλα Τελεια σκηνοθετιμενο Αλλα οταν καταλαβα οτι η μεθυσμενη κοπελα ειναι η Μπελλα μου κοπηκαν τα ηπατα
Πως της παει αυτο το πληγωμενο....Και αυτη η φλογα που λεει ο Εντουαρντ για την Μπελλα φαινεται παντου πανω της στην περιγραφη. Τον αποσυντονησε η Μπελλα μας...θα τον κανει με τα κρεμμυδακια!!!Εκει στο στενο σοκακι εξω απο το μπαρ....ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ....ειναι η σκηνη του αιωνα με την βροχη να τρεχει πανω στην επιδερμιδας της οπως καπου ειπες Απλα δεν υπαρχεις στην περιγραφη του προλογου εχεις δωσει ρεστα!!!!Φωτια και λαβα μου αναψες βραδιατικα καρδια μου απο τα υπεροχα γραπτα σου...Ανυπομονω για την επιμαχη σκηνη....εκει που θα τον πιασει και θα του αλλαξη τα φωτα...Αν και πιστευω οτι η Μπελλα ζητα μια αναγνωριση λογω οτι εχει υποστει καποια ερωτικη απογοητευση και θελει καποιον για επιβεβαιωση οτι δεν ειναι ψυχρη!!!Αχ για να δουμε θα γεμισει η ζωη της χρωματα;;;;ΣΙγουρα!!!! Πολλα συγχαρητηρια!!! Οσο για την ερωτικη σκηνη εχει αναψει φωτιες...Σοδομα και γομορα θα γινει εδω μεσα!! Το παραναλωμα του πυρος Και αυτη η αθεοφοβη ακρατητη ειναι μεσα στο ασανσερ του ξαναορμηξε καλα τετοιο μαναρι δεν το αφηνεις απο τα χερια σου ...Ελπιζω οταν ξυπνησει η Μπελλα να μην γινει χαμος Πολυ διαβολακος ειναι ομως στην μεθυσμενη της μορφη για να την δουμε και στη κανονικη!!!Παντως εγω τα ειδα ολα και ουρανια τοξα μαζι Φαντασου να συνεχισεται ετσι Απο πατωματα θα μας μαζευεται