Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:47

τότε και εγώ να στρωθώ μπας και το τελειώσω το επόμενο μου έχει βγάλει τον καρκίνο έχει τόσα στοιχεία που δεν έχω ιδέα πως να τα συμπυκνώσω xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 592681
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:48

καλα μωρε στειλ'το μου και μισο και βλεπουμε μετα μαζι αν κολλας πουθενα!!!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:56

θα σου πω αύριο αν δεν μου βγει Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:57

εδω θα ειμαι αν δεν με αποτελειωσετε σημερα!! lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:58

xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120
και εγώ και θα λείπουν και τα ζουζουνια μου μέχρι της 3 οπότε Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:59

γιατι που γυροφερνουν τα ζουζουνια τοσο αργα;;ερχονται απο Κάνες xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 1:01

όχι έχουν προπόνηση από τις 9:30 - 2:30 η μικρή μου ταεκβοντο Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 1:02

ατσα η μικρη!!!ετσι παουερ!! lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 1:06

giggle giggle giggle Wink
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:32

Ποποποποποποπο!!!!!!!!!!!καλά μιλάμε το πόσο μ'αρέσει η ιστορία αυτή δεν περιγράφεται τολμώ να πω περίσσότερο κι απ'τις προηγούμενες!!! Πρωτη έρχεται αυτή και μετά το Fly away και τρίτο το Haunted love!!!όσο κι αν μ'αρέσει όμως σήμερα τα σχόλια μου δεν θα είναι όπως τις άλλες φορές, συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά θέλω να βγάλω λίγο το αχτι μου lol! (σημ. τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση τρία-τρία και σε λίγο τεσσερα-τεσσερα) Εχουμε και λέμε...

κεφ. 27ο: (Συγγνώμη Χρυσάνθη μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 691689 , την λατρεύω την ιστορία σου μην το ξεχνάς αυτό Wink) Αλλά έχω χάσει πάαααασα ιδεά γιατον πρίγκιπά μου ???!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 526765 Τι του ήρθε και πήγε με εκείνο το ξώανο πια ???!!! Δεν λέω ανακαλύψαμε και το κρυφό του ταλέντο αλλά αυτό το πράγμα πια να έχει κάνει τον μικρό , τωρινό Εντ σάκο του μποξ δεν το αντέχω !!! Σε τι αποσκοπει πια όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν λέω πως δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω τον πρίγκιπα να πράττει κατά αυτό τον τρόπο (μονο από συμφέρον?θα δείξει) αλλιώς τον έχω συνηθίσει
Όσον για τον Εμετ ξεράθηκα στο γέλιο και δεν μπορώ να πω πως δεν τα θελε και δεν τα παθε, είχε λυσσάξει πια! μπράβο Μπέλα , μπράβο κορίτσι μου , πάντα τέτοια xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 Αααααχχχχ η σχέση Τζασπερ - Αλις παίζει να είναι το μόνο ρομαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής εκεί μέσα το οποίο παλέυει να ανθίσει xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541 Ποποποπο εκει που της έλεγε μόνο από την φωτογραφία της μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, που είναι ένας τέτοιος άντρας Θεέ μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 691689 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 603117Καημένη Αλις, βασανίζεται ο αδελφός της βασανίζεται κι εκείνη αλλά όπως της είπε κι εκείνος είναι κοντά της θα την βοηθήσει xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 98735 Αυτόν τον Εμετ βρε Χρυσάνθη μου πρέπει κάπως να τον τιμωρήσεις, ελπίζω κι εύχομαι στη συνέχεια με κάποιον τρόπο να βρει τον δάσκαλο του και να κλείσει ο "βόθρος" που ανοίγει κάθε τρεις και λίγο. (με εκτίμηση πάντα lol! )
κεφ. 28ο: Δλδ συγγνώμη απότερος σκοπός του πρίγκιπα ήταν να αποχτήσει διάδοχο με αυτήν την ... οι χαρακτηρισμοί μου τελειωσαν κι έχω αρχίσει και τα παίρνω κρανίο xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 τι φταίει πια κι εκείνο το κακόμοιρο το παιδί κι όχι μόνο αυτό αλλά μέσα απ'αυτην την πράξη του ο πρίγκιπας κατάφερε να εξωτερικεύσει τα πραγματικά αισθήματα της σκατοφάρας!!! Δλδ έλεος πιο χάλια δεν θα μπορούσε να τα πάει η αυτού υψιλότης ???!!! τι του ρθε να διαιωνήσει το είδος του στα καλά του καθουμένου με... Πφφ τα νεύρα μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 κι αυτός ο ΕΝΤ (για τον τωρινό μιλάω πάντα)πως να μην τρελαθεί τελείως μετά... μέχρι και το χείλος του γκρεμού έφτασε faint Παναγία μου Βόηθα!
Αλίς κορίτσι μου μην περιμένεις συννενόηση με τον ξάδελφο γιατί θα νυχτώσεις , άσε αυτός είναι σε άλλον πλανήτη.. lol! Τι έπαθε η μητέρα των παιδιών πολύ αναστατωμένη την είδα , τι πολύ δλδ ?! Αναρωτιέμαι τι να έπαθε ??? Shocked
κεφ. 29ο: xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint ναι ήμουν σαφέστατη, δεν ξέρω πως αλλιώς να αντιδράσω αλλά θα προσπαθήσω να το πάρω απ΄την αρχή...θυμήστε μου λίγο ποιο είναι το υπ. αριθ. κάθαρμα 2 (μετά τον Καρλάιλ δλδ μετάφραση παππούς Εντ) κι αν υπάρχει στο γεννεαλογικό δέντρο ?! lol! όχι ότι με νοιάζει αλλά να έχω μια αποψη βρε αδελφε,,, Καλά εκεί που μεταμορφώθηκε η Μπελα τα παιξα κι εγώ τελείως, το λυπάμαι κι αυτό το κακόμοιρο το κορίτσι cry Καλά όσο κάθομαι και διαβάζω τους διάλογους μεταξυ προγόνου - απόγονου τόσο πιο πολύ μου ρχεται να μπω μέσα στην οθόνη και να πνίξω την αυτού υψιλότις! Δλδ είμαστε με τα καλά μας , τον έχει τρελάνει τον άλλον τελείως κι όχι μόνο αυτό αλλά το πριγκιπόπουλό δεν είχε άλλη δυναμη να σώσει την καλή του.Την διοχεύτευσε αλλού ο χρυσός μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 Τα νεύρα μου κρόσια Χρυσάνθη και δεν ξέρω και που αποσκοπει όλο αυτό ...ελεος!!! ο παππούς απ'οτι κατάλαβα έπεσε στο γκεμνό για την ώρα γιοκ !!! πάνε τα "παιδάκια" σπίτι ...ωραια να δουμε τι θα γίνει κι εκεί lol! ωστε το πριγκιπόπουλο κρατούσε και ημερολόγιο?! σκούρα τα πράμματα, κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτό το ανάγνωσμα ...Εν πάσει περιπτώσει... Χρυσάνθη μου την λατρεύω αυτήν την ιστόριά και συγγνώμη αν τα σημερινά μου σχόλια είναι κάπως επικριτικά...αλλά αυτήν την στάση του πρίγκιπα δεν μπορώ να την κατανοήσω ειλικρινά... Sad
οι διάλογοι δε με στέλνουν ...είναι απίστευτο πως παρελθόν-μέλλον μπορούν και επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541

Ανυπομονώ!!!πότε θα έχουμε συνέχεια ????!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 4947 γιατί μας άφησες και σε κρήσιμο σημείο lol! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:35, 1 φορά
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:34

και εισαι ακομη για τον πριγκιπα Νταλια!! evil_laugh
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:39

Αστα Ελίνα μου και πολύ με αναστάτωσε στα τελευταία κεφ. ο χρυσός μου !!! Sad Sad
Δεν ντρέπεται λίγο , άντε πια! Evil or Very Mad
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:40

να θυμασαι οτι ο ενας ο ΕΝΤ και ο Πριγκηπας ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες, δυο διαφορετικοι ρολοι!!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:45

Το ξέρω , το ξέρω ...αμ δεν το ξέρω κι αν είχα κάποιες αμφιβολιές τώρα μου επιβεβαιώθηκαν !!! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανε αυτό...?! κι επίσης πως δυο διαφορετικοί ρόλοι είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα ?! δλδ τρόπος του λέγειν ακόμα δεν το χουμε δει αυτό ... lol! μου'ρχεται να κοπανάω την κεφάλα μου στον τόιχο με την εξέλιξη αλλά μ'αρεσει γιατί δεν ξέρω ποτέ τι να περιμένω lol! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 98735
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:45

ειναι συο ανθρωποι μεσα σε ενα σωμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 15:47

το τι γέλιο έριξα δεν λέγετε αλλά θα ήθελα να μου δώσεις λίγο χρόνο να σου απαντήσω πιο αναλυτικά γιατί μόλις έφαγα και δεν έχω κουράγιο να το κάνω τώρα xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 80711

συμφωνώ με την Ελίνα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα από το πριγκιπόπουλο αλλά σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου μείνουν αναπάντητα ερωτήματα πολύ σύντομα θα καταλάβεις τα γιατί του Wink
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 16:15

@ Ελίνα μου το ξέρω αυτό και επίσης αυτοί οι δυο άνθρωποι πράττουν διαφορετικά, το έχω εμπεδώσει δυστυχώς... lol!

@Με την άνεσή σου Χρυσάνθη μου, εγώ εδώ θα μαι δεν πάω πουθενά Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 27 Μάης 2012 - 13:26

ευχαριστώ για την κατανόηση καρδιά μου
τελικά δεν πρόλαβα εχθές xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 80711 αλλά σήμερα το απογευματάκι θα επανορθώσω
προς το παρών σας ανέβασα το επόμενο κεφάλαιο Wink

Soulmates "30. Save his soul"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-30-save-his-soul.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 27 Μάης 2012 - 14:59

τι φωτο ειναι αυτη χρυσανθη;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 432569 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 432569

παλι καλα που δε μου τα στελνεις ετσι γιατι θα κολλουσα στη φωτο και θα επαιρνες διορθωση του οσιου ποτε!! giggle giggle giggle
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 27 Μάης 2012 - 15:17

κάτι ξέρω και δεν τις βάζω πριν xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 27 Μάης 2012 - 15:17

lol! lol! lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 29 Μάης 2012 - 16:23

Soulmates "31. Προσπαθώντας να καταλάβω το γιατί"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-31.html

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 29 Μάης 2012 - 23:42

Ποποποποποποπο!!!!!!!!!!!καλά μιλάμε το πόσο μ'αρέσει η ιστορία αυτή δεν περιγράφεται τολμώ να πω περίσσότερο κι απ'τις προηγούμενες!!! Πρωτη έρχεται αυτή και μετά το Fly away και τρίτο το Haunted love!!!όσο κι αν μ'αρέσει όμως σήμερα τα σχόλια μου δεν θα είναι όπως τις άλλες φορές, συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά θέλω να βγάλω λίγο το αχτι μου lol! (σημ. τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση τρία-τρία και σε λίγο τεσσερα-τεσσερα) Εχουμε και λέμε...
δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι γι αυτό Ντάλια μου huggie huggie huggie
ειλικρινά σου μιλάω περιμένω πως και πως τα σχόλια σου δεν φαντάζεσαι πόσο δύναμη μου δίνεις για να συνεχίζω xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 691711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541
βγάλε καρδιά μου το άχτι σου όσο θες με βοηθάει να βλέπω αν αποδίδω σωστά αυτά που θέλω να σας περάσω Wink

κεφ. 27ο: (Συγγνώμη Χρυσάνθη μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 691689 , την λατρεύω την ιστορία σου μην το ξεχνάς αυτό Wink) Αλλά έχω χάσει πάαααασα ιδεά γιατον πρίγκιπά μου ???!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 526765 Τι του ήρθε και πήγε με εκείνο το ξώανο πια ???!!! Δεν λέω ανακαλύψαμε και το κρυφό του ταλέντο αλλά αυτό το πράγμα πια να έχει κάνει τον μικρό , τωρινό Εντ σάκο του μποξ δεν το αντέχω !!!
σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να θυμάσαι πάντα ότι, ό,τι γράφω δεν το γράφω τυχαία για να σε βοηθήσει στην συνέχεια Wink
θυμάσαι τις λέγατε στα προηγούμενα;;;... ότι θέλετε τον πρίγκιπα να είναι μαζί με την ΜΠ;;; αυτό σκέψου και θα καταλάβεις τον λόγο που το κάνω Wink

Σε τι αποσκοπει πια όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν λέω πως δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω τον πρίγκιπα να πράττει κατά αυτό τον τρόπο (μονο από συμφέρον?θα δείξει) αλλιώς τον έχω συνηθίσει
θα σου το δείξει η συνέχεια δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί θα προδώσει τα επόμενα κεφάλαια xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 80711

Όσον για τον Εμετ ξεράθηκα στο γέλιο και δεν μπορώ να πω πως δεν τα θελε και δεν τα παθε, είχε λυσσάξει πια! μπράβο Μπέλα , μπράβο κορίτσι μου , πάντα τέτοια xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 403120 Αααααχχχχ η σχέση Τζασπερ - Αλις παίζει να είναι το μόνο ρομαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής εκεί μέσα το οποίο παλέυει να ανθίσει xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541 Ποποποπο εκει που της έλεγε μόνο από την φωτογραφία της μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, που είναι ένας τέτοιος άντρας Θεέ μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 691689 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 603117Καημένη Αλις, βασανίζεται ο αδελφός της βασανίζεται κι εκείνη αλλά όπως της είπε κι εκείνος είναι κοντά της θα την βοηθήσει xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 98735 Αυτόν τον Εμετ βρε Χρυσάνθη μου πρέπει κάπως να τον τιμωρήσεις, ελπίζω κι εύχομαι στη συνέχεια με κάποιον τρόπο να βρει τον δάσκαλο του και να κλείσει ο "βόθρος" που ανοίγει κάθε τρεις και λίγο. (με εκτίμηση πάντα lol! )
αυτό δεν μπήκε για να τιμωρηθεί ο Έμετ αλλά για να καταλάβετε λίγα παραπάνω πράγματα για την ΜΠ αν καταλαβαίνεις τι εννοώ Wink όπως εξηγεί ο Τζαζ, τους κάνει να νομίζουν ότι πηγαίνει μαζί της δεν πάει Wink απλά φτιάχνει μια εικόνα για να απωθεί τον πιο βασικό μας χαρακτήρα Wink
ναι πράγματι παίζει και βγήκε τελείως ξεκάρφωτο δεν το είχα προγραμματισμένο αλλά έχουν να παίξουν και αυτοί έναν πολύ μεγάλο ρόλο στο δεύτερο μέρος της ιστορίας μας Wink
Για να μην παρεξηγηθεί αυτό.. όσο αφορά την ¶λις.. νιώθει μόνο τα συναισθήματα του τίποτα παραπάνω Wink
giggle giggle giggle giggle θα βρει τον δάσκαλο του έννοια σου Wink και τι δάσκαλο μοντέλο σκέτο faint faint faint

κεφ. 28ο: Δλδ συγγνώμη απότερος σκοπός του πρίγκιπα ήταν να αποχτήσει διάδοχο με αυτήν την ... οι χαρακτηρισμοί μου τελειωσαν κι έχω αρχίσει και τα παίρνω κρανίο xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 τι φταίει πια κι εκείνο το κακόμοιρο το παιδί κι όχι μόνο αυτό αλλά μέσα απ'αυτην την πράξη του ο πρίγκιπας κατάφερε να εξωτερικεύσει τα πραγματικά αισθήματα της σκατοφάρας!!! Δλδ έλεος πιο χάλια δεν θα μπορούσε να τα πάει η αυτού υψιλότης ???!!! τι του ρθε να διαιωνήσει το είδος του στα καλά του καθουμένου με... Πφφ τα νεύρα μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 κι αυτός ο ΕΝΤ (για τον τωρινό μιλάω πάντα)πως να μην τρελαθεί τελείως μετά... μέχρι και το χείλος του γκρεμού έφτασε faint Παναγία μου Βόηθα!
Ο πρίγκιπας είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα με τρομερά απωθημένα αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί θα προδώσω την συνέχεια.. θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνες σας Wink
το μεγαλύτερο του πρόβλημα όλων όμως είναι οι γυναίκες εν ολίγοις είναι τρομερά μισογύνης για εκείνον είναι χρήσιμες μόνο για να ξε......... καταλαβαίνετε Wink εκτός της ΜΠ εκεί για εκείνον όλα είναι διαφορετικά Wink

Αλίς κορίτσι μου μην περιμένεις συννενόηση με τον ξάδελφο γιατί θα νυχτώσεις , άσε αυτός είναι σε άλλον πλανήτη.. lol! Τι έπαθε η μητέρα των παιδιών πολύ αναστατωμένη την είδα , τι πολύ δλδ ?! Αναρωτιέμαι τι να έπαθε ??? Shocked
πες τα βρε Ντάλια μου γιατί εμένα δεν με ακούει giggle giggle giggle
καρδιακή προσβολή... η Έσμε είναι τρομεράαααααααααα εύθραυστη αυτό να το θυμάστε Sad Sad Sad

κεφ. 29ο: xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 480860 faint ναι ήμουν σαφέστατη, δεν ξέρω πως αλλιώς να αντιδράσω αλλά θα προσπαθήσω να το πάρω απ΄την αρχή...θυμήστε μου λίγο ποιο είναι το υπ. αριθ. κάθαρμα 2 (μετά τον Καρλάιλ δλδ μετάφραση παππούς Εντ) κι αν υπάρχει στο γεννεαλογικό δέντρο ?! lol! όχι ότι με νοιάζει αλλά να έχω μια αποψη βρε αδελφε,,,
Ναι υπάρχει και χειρότερος giggle giggle giggle
όχι δεν υπάρχει στο γενεολογικό δέντρο γιατί μόλις τώρα τον σκέφτηκα και τον πρόσθεσα για να αλλάξω λίγο την συνέχεια που δεν μου κόλλαγε Wink
Για τους τύπους είναι ο πατέρας του Καρλάιλ Wink

Καλά εκεί που μεταμορφώθηκε η Μπελα τα παιξα κι εγώ τελείως, το λυπάμαι κι αυτό το κακόμοιρο το κορίτσι cry Καλά όσο κάθομαι και διαβάζω τους διάλογους μεταξυ προγόνου - απόγονου τόσο πιο πολύ μου ρχεται να μπω μέσα στην οθόνη και να πνίξω την αυτού υψιλότις! Δλδ είμαστε με τα καλά μας , τον έχει τρελάνει τον άλλον τελείως κι όχι μόνο αυτό αλλά το πριγκιπόπουλό δεν είχε άλλη δυναμη να σώσει την καλή του.Την διοχεύτευσε αλλού ο χρυσός μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 951556 Τα νεύρα μου κρόσια Χρυσάνθη και δεν ξέρω και που αποσκοπει όλο αυτό ...ελεος!!!
νομίζω ότι η προηγούμενη μου ανάλυση πάνω στο θέμα του πρίγκιπα σου λύνει και αυτήν την απορία Wink

ο παππούς απ'οτι κατάλαβα έπεσε στο γκεμνό για την ώρα γιοκ !!! πάνε τα "παιδάκια" σπίτι ...ωραια να δουμε τι θα γίνει κι εκεί lol! ωστε το πριγκιπόπουλο κρατούσε και ημερολόγιο?! σκούρα τα πράμματα, κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτό το ανάγνωσμα ...Εν πάσει περιπτώσει... Χρυσάνθη μου την λατρεύω αυτήν την ιστόριά και συγγνώμη αν τα σημερινά μου σχόλια είναι κάπως επικριτικά...αλλά αυτήν την στάση του πρίγκιπα δεν μπορώ να την κατανοήσω ειλικρινά... Sad
οι διάλογοι δε με στέλνουν ...είναι απίστευτο πως παρελθόν-μέλλον μπορούν και επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541

γιοκ ή όχι δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω μιας και που δεν έχω σκεφτεί την συνέχεια αλλά ναι προς το παρόν έπεσε στον γκρεμό και ευτυχώς κατάφερε το παλικάρι μας να ξεφύγει από τα χέρια του.
σκούρα δεν θα πει τίποτα... αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ πάνω σε αυτό το θέμα περισσότερο xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 80711
καθόλου επικριτικά μια χαρά τα είπες μην μου στεναχωριέσαι καθόλου huggie huggie huggie

Ανυπομονώ!!!πότε θα έχουμε συνέχεια ????!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 4947 γιατί μας άφησες και σε κρήσιμο σημείο lol! xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 620541
έχει μπει ήδη Wink

και πάλι σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την συμπαράσταση και τα υπέροχα σχόλια σου xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 34442
vag120
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Registration date : 06/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 30 Μάης 2012 - 0:24

καλησπέρα Χρυσάνθη!!!! Smile Smile Smile
τέλεια και η καινούρια ιστορία σου!!!τι καινουρια ιστορια ....έφτασες στο κεφ31 βρε θηρίο πάλι! Shocked
να πω την αλήθεια στην αρχή με μπέρδεψε πολύ γιατί παίζουν κ αλλα θέματα μέσα που εγώ τα αγνοώ....
τέσπα τώρα μπορώ να το πω! είναι κατπληκτική ως συνήθως!!!!!
και εμένα με ενοχλει το υφάκι του πρίγκηπα.... ασ κρατήσουμε καλύτερα τον ΕΝΤ που το ξέρουμε το παιδί καλά τόσα χρόνια!!!!! Razz Razz Razz
συνέχισε έτσι! huggie
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 30 Μάης 2012 - 0:26

vag120 έγραψε:
ασ κρατήσουμε καλύτερα τον ΕΝΤ που το ξέρουμε το παιδί καλά τόσα χρόνια!!!!! Razz Razz Razz
συνέχισε έτσι! huggie

Χρυσανθη νομιζω οτι η επιτυχια σου ειναι διθυραμβικη Wink Wink Wink

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: