| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:47 | |
| τότε και εγώ να στρωθώ μπας και το τελειώσω το επόμενο μου έχει βγάλει τον καρκίνο έχει τόσα στοιχεία που δεν έχω ιδέα πως να τα συμπυκνώσω | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:48 | |
| καλα μωρε στειλ'το μου και μισο και βλεπουμε μετα μαζι αν κολλας πουθενα!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:56 | |
| θα σου πω αύριο αν δεν μου βγει | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:57 | |
| εδω θα ειμαι αν δεν με αποτελειωσετε σημερα!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:58 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 1:01 | |
| όχι έχουν προπόνηση από τις 9:30 - 2:30 η μικρή μου ταεκβοντο | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 1:02 | |
| ατσα η μικρη!!!ετσι παουερ!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 1:06 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:32 | |
| Ποποποποποποπο!!!!!!!!!!!καλά μιλάμε το πόσο μ'αρέσει η ιστορία αυτή δεν περιγράφεται τολμώ να πω περίσσότερο κι απ'τις προηγούμενες!!! Πρωτη έρχεται αυτή και μετά το Fly away και τρίτο το Haunted love!!!όσο κι αν μ'αρέσει όμως σήμερα τα σχόλια μου δεν θα είναι όπως τις άλλες φορές, συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά θέλω να βγάλω λίγο το αχτι μου (σημ. τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση τρία-τρία και σε λίγο τεσσερα-τεσσερα) Εχουμε και λέμε... κεφ. 27ο: (Συγγνώμη Χρυσάνθη μου , την λατρεύω την ιστορία σου μην το ξεχνάς αυτό ) Αλλά έχω χάσει πάαααασα ιδεά γιατον πρίγκιπά μου ???!!! Τι του ήρθε και πήγε με εκείνο το ξώανο πια ???!!! Δεν λέω ανακαλύψαμε και το κρυφό του ταλέντο αλλά αυτό το πράγμα πια να έχει κάνει τον μικρό , τωρινό Εντ σάκο του μποξ δεν το αντέχω !!! Σε τι αποσκοπει πια όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν λέω πως δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω τον πρίγκιπα να πράττει κατά αυτό τον τρόπο (μονο από συμφέρον?θα δείξει) αλλιώς τον έχω συνηθίσει Όσον για τον Εμετ ξεράθηκα στο γέλιο και δεν μπορώ να πω πως δεν τα θελε και δεν τα παθε, είχε λυσσάξει πια! μπράβο Μπέλα , μπράβο κορίτσι μου , πάντα τέτοια Αααααχχχχ η σχέση Τζασπερ - Αλις παίζει να είναι το μόνο ρομαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής εκεί μέσα το οποίο παλέυει να ανθίσει Ποποποπο εκει που της έλεγε μόνο από την φωτογραφία της μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, που είναι ένας τέτοιος άντρας Θεέ μου Καημένη Αλις, βασανίζεται ο αδελφός της βασανίζεται κι εκείνη αλλά όπως της είπε κι εκείνος είναι κοντά της θα την βοηθήσει Αυτόν τον Εμετ βρε Χρυσάνθη μου πρέπει κάπως να τον τιμωρήσεις, ελπίζω κι εύχομαι στη συνέχεια με κάποιον τρόπο να βρει τον δάσκαλο του και να κλείσει ο "βόθρος" που ανοίγει κάθε τρεις και λίγο. (με εκτίμηση πάντα ) κεφ. 28ο: Δλδ συγγνώμη απότερος σκοπός του πρίγκιπα ήταν να αποχτήσει διάδοχο με αυτήν την ... οι χαρακτηρισμοί μου τελειωσαν κι έχω αρχίσει και τα παίρνω κρανίο τι φταίει πια κι εκείνο το κακόμοιρο το παιδί κι όχι μόνο αυτό αλλά μέσα απ'αυτην την πράξη του ο πρίγκιπας κατάφερε να εξωτερικεύσει τα πραγματικά αισθήματα της σκατοφάρας!!! Δλδ έλεος πιο χάλια δεν θα μπορούσε να τα πάει η αυτού υψιλότης ???!!! τι του ρθε να διαιωνήσει το είδος του στα καλά του καθουμένου με... Πφφ τα νεύρα μου κι αυτός ο ΕΝΤ (για τον τωρινό μιλάω πάντα)πως να μην τρελαθεί τελείως μετά... μέχρι και το χείλος του γκρεμού έφτασε Παναγία μου Βόηθα! Αλίς κορίτσι μου μην περιμένεις συννενόηση με τον ξάδελφο γιατί θα νυχτώσεις , άσε αυτός είναι σε άλλον πλανήτη.. Τι έπαθε η μητέρα των παιδιών πολύ αναστατωμένη την είδα , τι πολύ δλδ ?! Αναρωτιέμαι τι να έπαθε ??? κεφ. 29ο: ναι ήμουν σαφέστατη, δεν ξέρω πως αλλιώς να αντιδράσω αλλά θα προσπαθήσω να το πάρω απ΄την αρχή...θυμήστε μου λίγο ποιο είναι το υπ. αριθ. κάθαρμα 2 (μετά τον Καρλάιλ δλδ μετάφραση παππούς Εντ) κι αν υπάρχει στο γεννεαλογικό δέντρο ?! όχι ότι με νοιάζει αλλά να έχω μια αποψη βρε αδελφε,,, Καλά εκεί που μεταμορφώθηκε η Μπελα τα παιξα κι εγώ τελείως, το λυπάμαι κι αυτό το κακόμοιρο το κορίτσι Καλά όσο κάθομαι και διαβάζω τους διάλογους μεταξυ προγόνου - απόγονου τόσο πιο πολύ μου ρχεται να μπω μέσα στην οθόνη και να πνίξω την αυτού υψιλότις! Δλδ είμαστε με τα καλά μας , τον έχει τρελάνει τον άλλον τελείως κι όχι μόνο αυτό αλλά το πριγκιπόπουλό δεν είχε άλλη δυναμη να σώσει την καλή του.Την διοχεύτευσε αλλού ο χρυσός μου Τα νεύρα μου κρόσια Χρυσάνθη και δεν ξέρω και που αποσκοπει όλο αυτό ...ελεος!!! ο παππούς απ'οτι κατάλαβα έπεσε στο γκεμνό για την ώρα γιοκ !!! πάνε τα "παιδάκια" σπίτι ...ωραια να δουμε τι θα γίνει κι εκεί ωστε το πριγκιπόπουλο κρατούσε και ημερολόγιο?! σκούρα τα πράμματα, κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτό το ανάγνωσμα ...Εν πάσει περιπτώσει... Χρυσάνθη μου την λατρεύω αυτήν την ιστόριά και συγγνώμη αν τα σημερινά μου σχόλια είναι κάπως επικριτικά...αλλά αυτήν την στάση του πρίγκιπα δεν μπορώ να την κατανοήσω ειλικρινά... οι διάλογοι δε με στέλνουν ...είναι απίστευτο πως παρελθόν-μέλλον μπορούν και επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο Ανυπομονώ!!!πότε θα έχουμε συνέχεια ????!!! γιατί μας άφησες και σε κρήσιμο σημείο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:35, 1 φορά | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:34 | |
| και εισαι ακομη για τον πριγκιπα Νταλια!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:40 | |
| να θυμασαι οτι ο ενας ο ΕΝΤ και ο Πριγκηπας ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες, δυο διαφορετικοι ρολοι!! | |
|
| |
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:45 | |
| ειναι συο ανθρωποι μεσα σε ενα σωμα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 15:47 | |
| το τι γέλιο έριξα δεν λέγετε αλλά θα ήθελα να μου δώσεις λίγο χρόνο να σου απαντήσω πιο αναλυτικά γιατί μόλις έφαγα και δεν έχω κουράγιο να το κάνω τώρα συμφωνώ με την Ελίνα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα από το πριγκιπόπουλο αλλά σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου μείνουν αναπάντητα ερωτήματα πολύ σύντομα θα καταλάβεις τα γιατί του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 16:15 | |
| @ Ελίνα μου το ξέρω αυτό και επίσης αυτοί οι δυο άνθρωποι πράττουν διαφορετικά, το έχω εμπεδώσει δυστυχώς... @Με την άνεσή σου Χρυσάνθη μου, εγώ εδώ θα μαι δεν πάω πουθενά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 27 Μάης 2012 - 13:26 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 27 Μάης 2012 - 14:59 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 27 Μάης 2012 - 15:17 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 27 Μάης 2012 - 15:17 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 29 Μάης 2012 - 16:23 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 29 Μάης 2012 - 23:42 | |
| Ποποποποποποπο!!!!!!!!!!!καλά μιλάμε το πόσο μ'αρέσει η ιστορία αυτή δεν περιγράφεται τολμώ να πω περίσσότερο κι απ'τις προηγούμενες!!! Πρωτη έρχεται αυτή και μετά το Fly away και τρίτο το Haunted love!!!όσο κι αν μ'αρέσει όμως σήμερα τα σχόλια μου δεν θα είναι όπως τις άλλες φορές, συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά θέλω να βγάλω λίγο το αχτι μου (σημ. τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση τρία-τρία και σε λίγο τεσσερα-τεσσερα) Εχουμε και λέμε...δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι γι αυτό Ντάλια μου ειλικρινά σου μιλάω περιμένω πως και πως τα σχόλια σου δεν φαντάζεσαι πόσο δύναμη μου δίνεις για να συνεχίζω βγάλε καρδιά μου το άχτι σου όσο θες με βοηθάει να βλέπω αν αποδίδω σωστά αυτά που θέλω να σας περάσω κεφ. 27ο: (Συγγνώμη Χρυσάνθη μου , την λατρεύω την ιστορία σου μην το ξεχνάς αυτό ) Αλλά έχω χάσει πάαααασα ιδεά γιατον πρίγκιπά μου ???!!! Τι του ήρθε και πήγε με εκείνο το ξώανο πια ???!!! Δεν λέω ανακαλύψαμε και το κρυφό του ταλέντο αλλά αυτό το πράγμα πια να έχει κάνει τον μικρό , τωρινό Εντ σάκο του μποξ δεν το αντέχω !!! σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά να θυμάσαι πάντα ότι, ό,τι γράφω δεν το γράφω τυχαία για να σε βοηθήσει στην συνέχεια θυμάσαι τις λέγατε στα προηγούμενα;;;... ότι θέλετε τον πρίγκιπα να είναι μαζί με την ΜΠ;;; αυτό σκέψου και θα καταλάβεις τον λόγο που το κάνω Σε τι αποσκοπει πια όλο αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν λέω πως δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω τον πρίγκιπα να πράττει κατά αυτό τον τρόπο (μονο από συμφέρον?θα δείξει) αλλιώς τον έχω συνηθίσειθα σου το δείξει η συνέχεια δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί θα προδώσει τα επόμενα κεφάλαια Όσον για τον Εμετ ξεράθηκα στο γέλιο και δεν μπορώ να πω πως δεν τα θελε και δεν τα παθε, είχε λυσσάξει πια! μπράβο Μπέλα , μπράβο κορίτσι μου , πάντα τέτοια Αααααχχχχ η σχέση Τζασπερ - Αλις παίζει να είναι το μόνο ρομαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής εκεί μέσα το οποίο παλέυει να ανθίσει Ποποποπο εκει που της έλεγε μόνο από την φωτογραφία της μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, που είναι ένας τέτοιος άντρας Θεέ μου Καημένη Αλις, βασανίζεται ο αδελφός της βασανίζεται κι εκείνη αλλά όπως της είπε κι εκείνος είναι κοντά της θα την βοηθήσει Αυτόν τον Εμετ βρε Χρυσάνθη μου πρέπει κάπως να τον τιμωρήσεις, ελπίζω κι εύχομαι στη συνέχεια με κάποιον τρόπο να βρει τον δάσκαλο του και να κλείσει ο "βόθρος" που ανοίγει κάθε τρεις και λίγο. (με εκτίμηση πάντα )αυτό δεν μπήκε για να τιμωρηθεί ο Έμετ αλλά για να καταλάβετε λίγα παραπάνω πράγματα για την ΜΠ αν καταλαβαίνεις τι εννοώ όπως εξηγεί ο Τζαζ, τους κάνει να νομίζουν ότι πηγαίνει μαζί της δεν πάει απλά φτιάχνει μια εικόνα για να απωθεί τον πιο βασικό μας χαρακτήρα ναι πράγματι παίζει και βγήκε τελείως ξεκάρφωτο δεν το είχα προγραμματισμένο αλλά έχουν να παίξουν και αυτοί έναν πολύ μεγάλο ρόλο στο δεύτερο μέρος της ιστορίας μας Για να μην παρεξηγηθεί αυτό.. όσο αφορά την ¶λις.. νιώθει μόνο τα συναισθήματα του τίποτα παραπάνω θα βρει τον δάσκαλο του έννοια σου και τι δάσκαλο μοντέλο σκέτο κεφ. 28ο: Δλδ συγγνώμη απότερος σκοπός του πρίγκιπα ήταν να αποχτήσει διάδοχο με αυτήν την ... οι χαρακτηρισμοί μου τελειωσαν κι έχω αρχίσει και τα παίρνω κρανίο τι φταίει πια κι εκείνο το κακόμοιρο το παιδί κι όχι μόνο αυτό αλλά μέσα απ'αυτην την πράξη του ο πρίγκιπας κατάφερε να εξωτερικεύσει τα πραγματικά αισθήματα της σκατοφάρας!!! Δλδ έλεος πιο χάλια δεν θα μπορούσε να τα πάει η αυτού υψιλότης ???!!! τι του ρθε να διαιωνήσει το είδος του στα καλά του καθουμένου με... Πφφ τα νεύρα μου κι αυτός ο ΕΝΤ (για τον τωρινό μιλάω πάντα)πως να μην τρελαθεί τελείως μετά... μέχρι και το χείλος του γκρεμού έφτασε Παναγία μου Βόηθα!Ο πρίγκιπας είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα με τρομερά απωθημένα αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί θα προδώσω την συνέχεια.. θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνες σας το μεγαλύτερο του πρόβλημα όλων όμως είναι οι γυναίκες εν ολίγοις είναι τρομερά μισογύνης για εκείνον είναι χρήσιμες μόνο για να ξε......... καταλαβαίνετε εκτός της ΜΠ εκεί για εκείνον όλα είναι διαφορετικά Αλίς κορίτσι μου μην περιμένεις συννενόηση με τον ξάδελφο γιατί θα νυχτώσεις , άσε αυτός είναι σε άλλον πλανήτη.. Τι έπαθε η μητέρα των παιδιών πολύ αναστατωμένη την είδα , τι πολύ δλδ ?! Αναρωτιέμαι τι να έπαθε ??? πες τα βρε Ντάλια μου γιατί εμένα δεν με ακούει καρδιακή προσβολή... η Έσμε είναι τρομεράαααααααααα εύθραυστη αυτό να το θυμάστε κεφ. 29ο: ναι ήμουν σαφέστατη, δεν ξέρω πως αλλιώς να αντιδράσω αλλά θα προσπαθήσω να το πάρω απ΄την αρχή...θυμήστε μου λίγο ποιο είναι το υπ. αριθ. κάθαρμα 2 (μετά τον Καρλάιλ δλδ μετάφραση παππούς Εντ) κι αν υπάρχει στο γεννεαλογικό δέντρο ?! όχι ότι με νοιάζει αλλά να έχω μια αποψη βρε αδελφε,,, Ναι υπάρχει και χειρότερος όχι δεν υπάρχει στο γενεολογικό δέντρο γιατί μόλις τώρα τον σκέφτηκα και τον πρόσθεσα για να αλλάξω λίγο την συνέχεια που δεν μου κόλλαγε Για τους τύπους είναι ο πατέρας του Καρλάιλ Καλά εκεί που μεταμορφώθηκε η Μπελα τα παιξα κι εγώ τελείως, το λυπάμαι κι αυτό το κακόμοιρο το κορίτσι Καλά όσο κάθομαι και διαβάζω τους διάλογους μεταξυ προγόνου - απόγονου τόσο πιο πολύ μου ρχεται να μπω μέσα στην οθόνη και να πνίξω την αυτού υψιλότις! Δλδ είμαστε με τα καλά μας , τον έχει τρελάνει τον άλλον τελείως κι όχι μόνο αυτό αλλά το πριγκιπόπουλό δεν είχε άλλη δυναμη να σώσει την καλή του.Την διοχεύτευσε αλλού ο χρυσός μου Τα νεύρα μου κρόσια Χρυσάνθη και δεν ξέρω και που αποσκοπει όλο αυτό ...ελεος!!! νομίζω ότι η προηγούμενη μου ανάλυση πάνω στο θέμα του πρίγκιπα σου λύνει και αυτήν την απορία ο παππούς απ'οτι κατάλαβα έπεσε στο γκεμνό για την ώρα γιοκ !!! πάνε τα "παιδάκια" σπίτι ...ωραια να δουμε τι θα γίνει κι εκεί ωστε το πριγκιπόπουλο κρατούσε και ημερολόγιο?! σκούρα τα πράμματα, κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτό το ανάγνωσμα ...Εν πάσει περιπτώσει... Χρυσάνθη μου την λατρεύω αυτήν την ιστόριά και συγγνώμη αν τα σημερινά μου σχόλια είναι κάπως επικριτικά...αλλά αυτήν την στάση του πρίγκιπα δεν μπορώ να την κατανοήσω ειλικρινά... οι διάλογοι δε με στέλνουν ...είναι απίστευτο πως παρελθόν-μέλλον μπορούν και επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο γιοκ ή όχι δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω μιας και που δεν έχω σκεφτεί την συνέχεια αλλά ναι προς το παρόν έπεσε στον γκρεμό και ευτυχώς κατάφερε το παλικάρι μας να ξεφύγει από τα χέρια του. σκούρα δεν θα πει τίποτα... αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ πάνω σε αυτό το θέμα περισσότερο καθόλου επικριτικά μια χαρά τα είπες μην μου στεναχωριέσαι καθόλου Ανυπομονώ!!!πότε θα έχουμε συνέχεια ????!!! γιατί μας άφησες και σε κρήσιμο σημείο έχει μπει ήδη και πάλι σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την συμπαράσταση και τα υπέροχα σχόλια σου | |
|
| |
vag120 Twilight Human
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 30 Μάης 2012 - 0:24 | |
| καλησπέρα Χρυσάνθη!!!! τέλεια και η καινούρια ιστορία σου!!!τι καινουρια ιστορια ....έφτασες στο κεφ31 βρε θηρίο πάλι! να πω την αλήθεια στην αρχή με μπέρδεψε πολύ γιατί παίζουν κ αλλα θέματα μέσα που εγώ τα αγνοώ.... τέσπα τώρα μπορώ να το πω! είναι κατπληκτική ως συνήθως!!!!! και εμένα με ενοχλει το υφάκι του πρίγκηπα.... ασ κρατήσουμε καλύτερα τον ΕΝΤ που το ξέρουμε το παιδί καλά τόσα χρόνια!!!!! συνέχισε έτσι! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 30 Μάης 2012 - 0:26 | |
| | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|