Dalia
popopopopopopo....είχα μείνει πίσω η κακομοίρα λόγω γιορτών και διάβασα 3 κεφ. μαζεμένα , δεν μπορώ να πω οτί δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου ρχόταν κάποια στιγμή να τραβάω τα μαλλιά μου κα να μπω μέσα στην ιστορια να στραγγαλίσω ...
ποιον άλλον ?! μα φυσικά τον γνωστό και τόσο 'σπλαχνικό' πατέρα Κάλλεν lol!
Τέλως πάντων...φτηνά την γλύτωσε η Μπέλα μας και πόσο χάρηκα που ο ¶λαρικ είναι σύμμαχος και την βοήθησε , τρόμαξα στην αρχή... μόνο μια θερμή παράκληση μην αφήσεις αυτός ο Αλαρικ να έχει την ίδια τύχη με τον τηλεοπτικό που θέλουν να τον ξεκάνουν
Δεν σχολιάζω άλλον τον 'σπλαχνικό' πατέρα ...ελεος δλδ απλά το μόνο σίγουρο είναι που θα μου σπάσει τανεύρα μέχρι το τελος όπως και του Εντ και της Μπ.Τι να κάνω καρδιά μου κάποιος έπρεπε να είναι ο κακός της υπόθεσης
Ακόμα δεν το έχω σκεφτεί αλλά πάντως θα έχει πάνω κάτω τον ίδιο ρόλο με τον Αλάρκι της σειράς το πως θα εξελιχθεί θα το δούμε
Σίγουρα θα είναι ο πιο σπαστικός από όλους τους
Εμμετ = αβουλο ον πραγματικά σαν διακοσμητικό δεν χρησιμευει σε τπτ εκεί μέσα ...ελεος... Evil or Very Mad
Επίσης να σε χιλιοευχαριστήσω για τις αλλαγές στο δέντρο σου που πραγματικά με έχει βοηθήσει τόσο πολύ και μου χει κάνει την ζωή μου πιο ευκολη καθώς διαβάζω lol!
Μόνο βρε Χρυσάνθη μου μη μου πεις πως ο αδελφός της Μπ δλδ ο Ντειμον συνεργάζεται με τον Καρλάιλ γιατί δεν το γλυτώνω το πήδημα απ'τον 4ο απόψε ...μη μου πεις πως μέσα στα μελη της οικογένειας που φυλάκισε η Μπ είναι και ο Κλαους γιατί δεν θα το αντέξω θα κάνω καμια τρέλα και θα τρέχουμε...μη μου πεις οτί και οι δυο θα ναι κακοί γιατί θα πλαντάξω στο κλάμμα Sad Sad Sadκαι όμως είναι και αυτός ένας πολύ βασικό ρόλος
και θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση
Παρακαλώ καρδιά μου γι αυτό και το έφτιαξα από την αρχή για να μην χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα
Εσύ τι λες;;; αφού μετά το τηλεφώνημα του Καρλάιλ εκείνος πήγε στο πάρτι και μάλιστα δάγκωσε την ¶λις τι άλλο λες να παίζει;;;;
ναι είναι και ο Κλάους αλλά και οι υπόλοιποι
δεν έχω πλάσει ακόμα τους χαρακτήρες τους για να σου πω αλλά πάνω κάτω θα παίζουν τους ίδιους χαρακτήρες με την σειρά
Μ'αρεσε τόσο πολύ στο τέλος οπου τολμώ να πω πως έρχονται πάρα πολύ κοντά αλλά δεν κατάλαβα γιατί ο ΕΝΤ πονούσε σε σημείο η Μπ να του δώσει το αίμα της ?? μήπως απ'το ξυλο που έφαγε απ'τον 'σπλαχνικό' πατέρα ??? lol!
Περιμένω με ανυπομονησιά την συνέχεια, γύρισα και ήρθα για να μείνω ΌΛΕ !!! lol!
Ααααα ναι και συγχαρητήρια για τα αριστουργήματα που φτιάχνεις (τις εικόνες εννοώ )Ναι καρδιά μου, βάλε με τον νου σου τι ξύλο έφαγε το κακόμοιρο για να σφαδάζει τόσο
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε τόσο
mariettoula1996
καλά Χρυσάνθη μου φανταστικό κεφάλαιο ... αυτή η απορία με το γιατί η Μπέλα του έδωσε να πιει το αίμα της την έχω και εγώ ...και επίσης ο Καρλάιλ μου έχει σπάσει τα νεύρα τι <<καλός >> άνθρωπος που είναι και πόσο <<αγαπάει>> την οικογένειά του ...σε ευχαριστώ πολύ Μαριέτα μου
για να μπορέσει να ηρεμήσει ο πόνος του
το αίμα των βρικολάκων θεραπεύει το ανθρώπινο σώμα
AspaKorth
Δεν μπορω να σχολιασω αυτο το κεφαλαιο.Με εχει αφησει αφωνη...
ποσο καλυτερη θα γινει αυτη η ιστορια?αυτη την εξελιξη δεν την περιμενα κ δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε στο τελος
τον πειραξε ενα απο τα 2 βοτανα?κατι αλλο?ελπιζω να μην τους ελευθερωσε
κ βεβαια ελπιζω το γλυκουλι μου να μην επαθε τιποτα.επαθε??????????
κ τι σχεση εχει αν ειναι η δεν ειναι παρθενος?
κ σε παρακαλω βαλε κεφαλαιο αυριοοοοοο
ΜΠΡΑΒΟ ηταν τελειο!!!!!! Πολύ καλύτερη... στα δικά μου μάτια πάντα... τώρα αρχίζουν τα καλά
Ναι το Λυκοπαίνιο
αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμα θα δείτε σύντομα τις εξελίξεις
Όχι καλέ απλά λιποθύμησε, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι, ό,τι και να έπαθε ακόμα έχει το αίμα της ΜΠ στον οργανισμό της οπότε θα γίνει ξανά καλά, το θέμα είναι να μην πεθάνει
το βασικό είναι να βρει τις ισορροπίες του, όλα τα άλλα θα σας αφήσω να τα δείτε στην πορεία το γιατί
θα βάλω καρδιά μου το υπόσχομαι... και τι κεφάλαιο, φωτιά και λαύρα...
ετοιμάστε τα υπογλώσσια θα χρειαστούν, να κρατάτε στο χέρι σας όλο το κουτί για καλό και για κακό
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε τόσο
hlhtwilightmania
Πολύ ωραίο κεφάλαιο Χρυσάνθη μου..!
Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα και η πλοκή vampire diaries-twilight με τρελαίνει..!
Μπορεί να μην έχω σχολιάσει από την αρχή αλλά διαβάζω φανατικά κάθε κεφάλαιο που αναρτήτε και κολλάω όλο και πιο πολύ..
Μου έχουν δημιουργηθεί και μένα απορίες από το σημερινό κεφάλαιο με κυριότερη τι ακριβώς ήταν οι φωνές που άκουγε ο Έντουαρτ?Η οικογένεια της Μπ που κρατάει φυλακισμένη?
Ο Έντ αφού δεν είναι ολοκληρωμένος λυκάνθρωπος πως γίνεται να τον πειράξει το λυκοπέγνιο?
Και η φωτογραφία που δείχνει τον Έντ ντυμένο με βασιλικά ρούχα εποχής και τον κανονικό Έντ?μου μυρίζεται αναδρομή στο παρελθόν,μετενσαρκώσεις και πολύ ντε ζα βου... evil_laugh
Είμαι σίγουρη πως θα μας λυθούν όλες η απορίες στην συνέχεια..
Για ακόμα μια φορά....Ηλιάνα μου γλυκιά, όπως είπα και παραπάνω απλά προσκυνώ
είσαι μέσα σε όλα...
Οι φωνές ήταν η οικογένεια της ΜΠ.. Ναι εκεί τους κρύβει
Αυτό είναι περίεργο ακόμα και για την ΜΠ, όχι δεν έπρεπε να τον επηρεάζει και γι αυτό και τον άφησε μόνο του από την στιγμή που ήξερε ότι δεν θα πάθαινε τίποτα, αλλά φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τις εξελίξεις
όσο αφορά την φωτογραφία είσαι σε όλα μέσα 1000%
σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου, αναμένω με αγωνία να δω τις παρακάτω αντιδράσεις σας ιδίως από το σημερινό κεφάλαιο
Dalia
Πάλι έχω αρχίσει να μπερδεύομαι αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή ευτυχώς !!!
γιατί δεν εχουμε χρόνο Μπέλα ??? ρώταω κι εγώ όπως και ο Εντ. ...
και γιατί σε νοιάζει αν το παιδί δεν έχει προβεί σε ερωτική-σεξουαλική πράξη ???
γιατί Μπέλα οεο ??? νομίζω στο τελος - αν όχι το λυκοπένιο- το ιεροβότανο σίγουρα τον πείραξε
τώρα τι ακριβώς έγινε ιδεά δεν έχω...χαίρομαι όμως να τους βλέπω μαζί την Μπ. να παριστάνει την καιηγήτρια και τον Εντ τον μαθητή !!!
Χρυσάνθη
βάλε αύριο κεφ. σε παρακαλώ..Γιατί πλησιάζει η μεγάλη πανσέληνος και ο ΕΝΤ ενδόμυχα το αισθάνεται και ο ίδιος
Το λέω και παραπάνω, πρέπει να βρει τις ισορροπίες του πριν την μεγάλη πανσέληνο αυτό είναι το όλο θέμα, το γιατί θα το μάθετε παρακάτω
το γιατί το εξηγεί η Ηλιάνα
Δεν είναι τρέλα τα δυο τους έτσι ;;;
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια, σίγουρα θα έχουμε κεφάλαιο
ed<3
O Eντουαρντ νομιζω οτι εχει αρχισει να αισθανεται την διαφορα επανω του...
το φεγγαρι κατι του προκαλουσε κατι διαφορετικο αλλα στην ουσια δεν καταλαβαινει
το λογο της διαφορας γιατι ο Καρλαιλ του κραταει πραγματα κρυφα σχετικα με τον εαυτο του και το τι ειναι NeutralΝαι και φαντάσου ακόμα δεν ξέρει τίποτα, όταν τα μάθει να δεις τι έχει να γίνει... αρχίστε να τον λυπόσαστε από τώρα
Πιστευω οτι αυτοι οι δυο καλα εκαναν που μιλησαν μεταξυ τους!Ο Εντουαρντ επαθε την πλακα του με την μηχανη οπως και με την οδηγηση της Μπελλας φανταζομαι....
Δεν μπορω να πω ειναι εξυπνος και πιανει γρηγορα τις καταστασεις αν και αυτο δεν ειναι τοσο ευκολο με τις λιγοστες πληροφοριες που εχει....Σίγουρα είναι έξυπνος και το απέδειξε πολλές φορές μέχρι τώρα... αλλά εκτός του ότι όσα ξέρει είναι διαστρεβλωμένα δεν ξέρει ούτε τα μισά για να μπορεί να έχει μια σωστή κρίση
φυσικα και ο Καρλαιλ δεν περιμενε να επιστρεψει τοσο γρηγορα πισω αλλιως σιγα μην απλωνε χερι επανω της,απλα επρεπε να το εχει ως προοπτικη αφου η Μπ δεν σκοτωνεται ευκολα λαο για να μην πω καθολου αν δεν βρει τον τροπο απλα αποδυναμονεται τωρα την εξαγριωσε περισσοτερο νομιζω... Cool και θα βρει τον μπελά του Twisted Evil Twisted Evil Και να πω οτι δεν του αξιζει;;;θα ηταν ψεμα evil_laughΔεν ήξερε δεν ρώταγε;;;
Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτό αλλά υπάρχει και αστάθμητος παράγοντας που δεν θα τον περιμένει κανείς... Δεν λέω ποιος είναι αυτός ακόμα αλλά σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω
Δεν ξερω γιατι αλλα πως αφησε η Μπ μονο του τον Εντ κοντα στο λυκοπαινιο;Δεν σκεφτηκε οτι μπορει να του κανει κακο;Θα μου πεις ακομα δεν ειναι λυκανθρωπος αλλα δεν μπορει να τον επηρεασει; Rolling Eyes επισης τι εγινε στο υπογειο;χαμος....ο προστατης που προσευχοταν ο λαος ηταν αυτος που ηθελε να βγει απο το χωμα;;;Ποιοι ηταν ολοι αυτοι;Και γιατι ο Εντουαρντ ακουγε στο μυαλο του μια φωνη που ηταν σαν την δικη του αλλα στην ουσια δεν ηταν δικη του;Δεν ξερω αν το καταλαβα σωστα Razz Κατι τρομετο συνεβει αυτο ειναι σιγουρο...
και τωρα ανησυχω για την σωματικη του κατασταση και ψυχικη!!!!Όπως εξηγώ παραπάνω, ο ΕΝΤ είναι ακόμα 100% άνθρωπος, δεν τον επηρεάζει ούτε το λυκοπαίνιο αλλά ούτε και το ιεροβότανο, άλλωστε το δεύτερο το πίνει σε καθημερινή βάσει χωρίς ο ίδιος να το ξέρει
το γιατί τον επηρέασε θα δείτε παρακάτω
Όχι αυτοί που θέλανε να βγουν από το χώμα ήταν η οικογένεια της, ο προστάτης ήταν η επιπλέον φωνή που άκουγε να του λέει να βρει την δύναμη να φύγει
άντε θα βάλω και ένα επιπλέον σπόιλερ... ήταν και ο λόγος που τον πείραξε το λυκοπαίνιο
το γιατί τα εξηγεί όλα η εικόνα που έχω βάλει στο κεφάλαιο
Για την σωματική του κατάσταση δεν έχεις λόγο να φοβάσαι, μην ξεχνάς ότι έχει ακόμα μέσα στο σύστημα του το αίμα της ΜΠ
Για την ψυχική του όμως
όπως είπα πιο πριν, άρχισε να τον λυπάσαι από τώρα
Μπραβο Χρυσανθη μου....ειναι πολυ φοβερη αυτη η ιστοριασε ευχαριστώ πολύ καρδουλένια μου