Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
μεθαύριο για να προλάβω να το προχωρήσω λίγο, απο το πρωί ακόμα παιδεύω το επόμενο και είμαι στην μέση αλλά το μεσημέρι προχώρησα και έστισα καλύτερα την ιστορία αλλάζοντας κάποια στοιχεία και γεγονότα της και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έδεσε καλύτερα και είναι πιο βατή τώρα αλλά δεν θα σου πω
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 11:57
Μόλις τώρα το διάβασα και έχω εντυπωσιαστεί!!!!!!
Η Μπέλλα φαίνεται απο τα λόγια της πως αγαπάει πολύ αυτό το σπίτι...
Ο Στέφαν μια ώρα ήθελε για να καταλάβει αυτά που του έλεγε η Μπέλλα σχετικά με το πως να της μιλάει
Θα τρελαθώ τελείως...Η Έλενα δεν πήγαινε με τον κούκλο Έντουαρντ και πήγε με τον Στέφαν;;;Ένταξει δεν είναι άσχημος αλλά μπροστά στον Έντουαρντ η διαφορά είναι μεγάλη...
Μπράβο σου γλυκιά μου ήταν τέλειο κεφάλαιο!!!!Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 12:01
σε ευχαριστώ καρδιά μου δεν ήταν θέμα ομορφιάς γιατί αν ήταν θα τον είχε παρατήσει ήταν καθαρά θέμα πειθώ ο Στέφαν είναι μεγαλύτερος και σαφώς πιο έμπειρος απο τον ΕΝΤ και ήξερε τι να πει και τι να κάνει για να την πείσει... αφού λύγισε δεν μας κάνει
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 15:00
Μολις διαβασα το κεφαλαιο απο την καινουργια ιστορια
μου αρεσε παρα πολυ η περιγραφη του σπιτιου κ η περιγραφη των συναισθηματων της Μπελα σε σχεση με το σπιτι αυτο που δεν μου αρεσε ειναι το οτι η ελενα πηγε με τον στεφαν κ το παιδακι μας το εχει παραπονεμενο θα ειναι κ ο ντειμον στην ιστορια?θα τον λατρεψουμε η θα θελουμε να τον ριξουμε σε καμμια λιμνη? ανυπομονω για τη συνεχεια...θελω να δω τι ακριβως ειναι η οικογενεια του καρλαιλ κ τι τους κρυβει επισης θελω πρωτη συναντηση μπελας εντουαρντ αργουμε?
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 15:11
Xρυσάνθη μου μόλις το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ !!!!περιμένω το επόμενο κεφάλαιο ...πάντως η Έλενα είναι απαράδεκτη ... περιμένω και εγώ την συνάντηση Μπέλλας και Έντουαρντ με αγωνία ...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 15:24
AspaKorth Σαβ Mar 31, 2012 3:00 pm Μολις διαβασα το κεφαλαιο απο την καινουργια ιστορια
μου αρεσε παρα πολυ η περιγραφη του σπιτιου κ η περιγραφη των συναισθηματων της Μπελα σε σχεση με το σπιτι αυτο που δεν μου αρεσε ειναι το οτι η ελενα πηγε με τον στεφαν κ το παιδακι μας το εχει παραπονεμενο θα ειναι κ ο ντειμον στην ιστορια?θα τον λατρεψουμε η θα θελουμε να τον ριξουμε σε καμμια λιμνη? ανυπομονω για τη συνεχεια...θελω να δω τι ακριβως ειναι η οικογενεια του καρλαιλ κ τι τους κρυβει επισης θελω πρωτη συναντηση μπελας εντουαρντ αργουμε? σε ευχαριστώ καρδιά μου, χαίρομαι που σου άρεσε για τον Ντέιμον αν θα τον λατρέψουμε ή όχι το σκέφτομαι ακόμα γιατί μέχρι εκεί που έχω φτάσει την ιστορία στο μυαλό μου δεν έχει και πάρα πολύ ενεργή συμμετοχή αλλά σίγουρα στην αρχή θα έχει τον ίδιο ρόλο που είχε και στο Β.ΝΤ. αύριο θα μπει η συνέχεια και σίγουρα θα δούμε και την πρώτη τους συνάντηση
mariettoula1996 Σαβ Mar 31, 2012 3:11 pm Xρυσάνθη μου μόλις το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ !!!!περιμένω το επόμενο κεφάλαιο ...πάντως η Έλενα είναι απαράδεκτη ... Razz περιμένω και εγώ την συνάντηση Μπέλλας και Έντουαρντ με αγωνία ... σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου, χαίρομαι που σου άρεσε αύριο θα δείτε περισσότερα
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 20:35
χρυσανθη μου τωρα διαβασα την συνεχεια και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ ωραια γιατι παλι μας αφησες με αποριες και ερωτηματα και παμε να σκασουμε...αυριο οποτε θα εχουμε και την συναντηση κορυφης οποτε θα γινει χαμος....μπραβο χρυσανθη μου και παλι μπραβο....αγωνιουμε ...αλλη μια πολυ ωραια ιστορια χρυσανθη μου ημουν σιγουρη δεν μας απογοητευεις ποτε....
xrysanthi The Volturi
πολύ ωραίο κεφάλαιο Χρυσάνθη μου !!!η Μπέλα δεν έχω καταλάβει ..θέλει ή όχι τον Έντουαρντ ?τον Έμμετ τον θέλει για να ζηλέψει ???και αυτό που είπε στον Στέφαν ότι θα χρειαστεί σύντομα να κλάψει κάπου η Έλενα εννοούσε ότι θα την παρατήσει ο Έντουαρντ ??πολλά ερωτήματα μου έχει αφήσει η συνέχεια !! περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο !!
EliRose The Volturi
Κορίτσια εγώ την Μπέλλα την συμπαθώ γιατί μπορεί να κάνει ότι κάνει αλλά έχει ένα σχέδιο για όλα αυτά.Σε αντίθεση με την Έλενα που μας το παίζει δύσκολη αλλά με τον Στέφαν δεν είχε κανένα πρόβλημα δεν την συμπαθώ καθόλου...
Όσο για το κεφάλαιο ήταν τέλειο.Η Μπέλλα τον τρέλανε τον Έμμετ αλλά και τον Έντουαρντ με αυτά που έκανε μέσα στο μπαρ.Γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα με τον Έντουαρντ παρόλο που νοιάζεται μόνο για την ¶λις και την Έσμε;;;Ήξερε η Μπέλλα ότι αυτή τη μηχανή που έχει είναι το απωθημένο του Έντουαρντ;;;
Μπράβο σου κουκλίτσα μου ήταν ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!!!!!!!
Μπράβο
xrysanthi The Volturi
σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τα καλά σας λόγια... ξέρω ότι σας μπέρδεψε πολύ αλλά δεν σας υπόσχομαι ότι θα σας τα ξεμπερδέψω και σύντομα
το μόνο που σας εγγυώμαι προς το παρόν είναι ότι την ΜΠ ο ΕΝΤ δεν την ενδιαφέρει ερωτικά είναι ο τελευταίος πάνω στην γη που θα πήγαινε ποτέ... το γιατί θα περιμένετε για να το μάθετε
Γωγουλίνι μου... χαίρομαι που την συμπαθείς αν και δεν ξέρεις ακόμα τον λόγο που τα κάνει όλα αυτά και σου εγγυώμαι όταν θα τα μάθεις θα την λυπηθείς
το γιατί έχει ψύχωση μαζί του θα μάθεις παρακάτω αλλά θα αργήσεις να καταλάβεις ακριβός τον λόγο