| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 19:14 | |
| θα δείξει ακόμα δεν έχω αρχίσει να το γράφω αλλά έχω καλή δικαιολογία είναι η μικρή μου πάλι άρρωστη | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 19:26 | |
| Περαστικά της!!!!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 20:17 | |
| Περαστικα της Χρυσανθη μου
να γινει καλα η μικρουλα σου κ μετα εχουμε καιρο για την καινουργια ιστορια | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 22:45 | |
| Μα πάλι; Καλά κουράγια και περαστικά της!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 22:49 | |
| Περαστικά της κι εδώ είμαστε εμείς δεν φεύγουμε !!! Αααααχχχχ θα ναι μέσα τι καλά τι καλά !!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 22:51 | |
| Περαστικα στο μικρουλη σου και απο εμενα Χρυσανθη μου.... τα μικρα ολο αρρωστενουν ξερω και εγω απο τη αδερφη μου με την ησυχια σου καρδια μου δεν χανομαστε...εξαλλου εγω χρωσταω και σχολια οποτε με βολευει για να μπορεσω να συμβαδισω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:22 | |
| Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τελείωσε... Ακόμα θυμάμε την ημέρα που περίμενα το πρώτο κεφάλαιο... Αλλά τι να κάνουμε...μια ιστορία τελειώνει και μια άλλη αρχίζει... Ο Έντουαρντ ο γνήσιος μπαμπάς που δεν θέλει να αποχωριστεί τη κορούλα του απο την προστατευτική αγκαλιά του και να την δώσει σε κάποιον που την άφησε και έγκυος στα 18... Η γνωστή Μπέλλα πάντα εκεί για όποιον τη χρειάζεται. Κάτι άκυρο.Στη φώτο ο Τζέικομπ που κολλάει; Μπράβο σου Χρυσάνθη μου τέλειως επίλογος!Καλά για την ιστορία δεν έχω λόγια ήταν καταπληκτική,υπέροχη,γεμάτη δράση και άλλα τέτοια... Μπράβο σου γλυκιά μου...Καλό ξεκίνημα να έχεις με τη καινούργια σου ιστορία!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:29 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου... καμία σχέση έπρεπε κάποιον να βάλω και εφόσον μιλάμε για την Ρένεσμη ποιον άλλον να έβαζα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:29 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:51 | |
| Χρυσάνθη μου διάβασα και το τέλος και έμεινα εντυπωσιασμένη !!!κρίμα που τελείωσε !!!ήταν φανταστική ιστορία !!!τι να πω μπράβο σου μου άρεσε πάρα πολύ !!!επιτέλους Έντουαρντ και Μπέλλα μαζί !!!!και ο επίλογος όμως δεν μπορώ να πω ήταν θαυμάσιος !!και πάλι συγχαρητήρια !!!πάντως πολύ θα μου λείψει η ιστορία σου !!!είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της ...!!!!αλλά όλα κάποτε τελειώνουν ...βέβαια έχω την καινούργια ιστορία για να παρηγορούμαι και περιμένω με αγωνία το 1ο της κεφάλαιο !!!και πάλι μπράβο Χρυσάνθη ...το ήξερα ότι το τέλος θα ήταν φανταστικό ...αλλά τόσο τέλειο δεν το περίμενα ... !!!
Υ.Γ. και περαστικά στην μικρούλα σου !ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariettoula1996 στις Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:55, 1 φορά | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:55 | |
| χρυσανθη μου παει και αυτη η ιστορια....ηταν παρα πολυ ωραια τα τελευταια κεφαλαια δεν το συζητω οσο για τον επιλογο ε τι να πω εκει με πηραν τα ζουμια ηταν παρα πολυ γλυκο ολο το σκηνικομε το υπεροχο δεσιμο εντουαρντ - ρενεσμι....απιστευτο η μικρη ρενεσμι μεγαλωσε και εκτος οτι παντρευεται περιμενει και παιδακι....παρα πολυ ομορφο χρυσανθη μου...και πολυ κλαμα....στεναχωρηθηκα πολυ που τελειωσε αυτη η ιστορια αλλα ολα εχουν αρχη και τελος και φυσικα τωρα εχουμε την καινουργια σου ιστορια που αρχισε με τις καλυτερες προδιαγραφες και φυσικα ειμαι σιγουρη οτι θα μας εκπληξει οπως και ολες σου οι ιστοριες αλλωστε.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 23:55 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 12:48 | |
| Παει κ αυτοοοοο
τωρα να πω οτι ο ερμος ο εντ ειχε ενα δικιο γιατι η ρενεσμι ειναι ακομα 18 αλλα αφου αυτος ειναι ο ερωταςτης ζωης της παω πασο
λοιπον θα ξαναπω οτι στενιχωριεμαι λιγο που τελειωσε αυτη η ιστορια και θα ξαναπω οτι περιμενω εναγωνιως την καινουργια που την εχω λατρεψει απο τωρα.
Περαστικα στην μικρουλα σου1
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 13:18 | |
| | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 13:45 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 14:44 | |
| Συμφωνω μαζι σου ευακι κ μενα μου αρεσαν πολυ αυτες οι ιστοριες αλλα μου αρεσε πολυ η καρδια ενος δρακου... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 17:10 | |
| και εμένα αυτές οι ιστορίες μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά μου άρεσε εξίσου πολύ και η δύναμη της θέλησης ... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 27 Μαρ 2012 - 17:58 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 30 Μαρ 2012 - 23:20 | |
| σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου γλυκές για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που δεν σας απογοήτευσε... Τι λέτε πάμε για τα καινούργια;;; Επειδή πάει η γραφή με αργά βήματα, σκέφτηκα να μην σας το καθυστερήσω περισσότερο αλλά σας προειδοποιώ ότι δεν θα βάζω κάθε μέρα κεφάλαιο αλλά μέρα παρά μέρα για να προλάβω να το προχωρήσω λίγο και μόλις θα φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μετά θα το γυρίσω σε καθημερινό Soulmates "2. Back home again" http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/03/soulmates-2-back-home-again.html | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 30 Μαρ 2012 - 23:31 | |
| Χρυσανθη ξεχασες να το αλλαξεις η Αλις και η Εσμι οχι η Ρενεσμι!! το γεγονος οτι το διαβασα με την ιδια ορεξη λεει πολλα!! Φοβερο το νεο θεμα!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 30 Μαρ 2012 - 23:51 | |
| πω πω η Μπελλα ειναι πολυ καυστικη σε αυτο το φανφικ της παει αυτο το αγριο και συναμα καλο,γιατι οπως διαβασα εχει κανει και καλες πραξεις οπως να σωσει τον Στεφαν και τους υπολοιπους. πολυ καλες οι επιλογες του σπιτιου και μου αρεσει ο τροπος αφοσοιωσεις του Στεφαν στην Μπελλα μου εκανε για λιγο πιο ανθρωινη οσο κοιτουσε το σπιτι,βεβαια σε καμια περισπτωση δεν χαλαρωνα να σου πω την αληθεια την φοβαμαι λιγο....αυτη την αισθηση μου βαζει μιλαει σταρατα και ντομπρα οπως θα επρεπε να μιλαει ενα υπερφυσικο πλασμα...Αδιασε τελειως τον Στεφαν χωρις να του αφησει κανενα περιθωριο μεταξυ τους και αυτο δειχνει ειλικρινια που σε λιγο την εχουν τετοια πλασματα περισσοτερο τους αρεσει να εξαπατουν αλλα η Μπελλα ειναι διαφορετικη!!! συγνωμη τωρα γιατι θα πεσω απο την καρεκλα αν καταλαβα καλα ο Στεφαν το εκανε με την Ελενα;;;; και του παιδιου μας το παιζει δυσκολη;;; η μιξοπαρθενα;;;ε καλα τα πηρα στην κρανα μιλαμε εμ φταει και ο αλλος απαιτησε το αγορι και θα δουμε αν δεν σου κατσει μετα!!!τωρα ολο αυτο το μυστηριο που εμπλεκεται γυρο απο τον Εντουαρντ μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και αυτος ο ντειμεν;;;πω πω πολλοι μαζευτηκαμε και δεν το εχω για καλο Μεσα σε αυτα τα σχεδια ειναι μπλεγμενος και ο Καρλαιλ;ο πατερας του;;;χαμος....βλεπω μπηκε και Ρενεσμι τον χωρο!!!καλα ο χαμος πλεγμενες σχεσεις,μυστικα που δεν εχουν αποκαλυφθει,ιντριγκα και ολα τα σχετικα!!!! Υπεροχα γραμμενο και περιμενω με αγωνια το παρακατω......... Νομιζω θα ειναι αλλη μια ιστορια που θα αφησει εποχη!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 30 Μαρ 2012 - 23:58 | |
| EliRose Χρυσανθη ξεχασες να το αλλαξεις η Αλις και η Εσμι οχι η Ρενεσμι!! lol! το γεγονος οτι το διαβασα με την ιδια ορεξη λεει πολλα!! lol! lol! Φοβερο το νεο θεμα!!Ναι Ελινάκι μου έχεις δίκιο μόλις το άλλαξα χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ και για μένα λέει πολλά ed<3 πω πω η Μπελλα ειναι πολυ καυστικη σε αυτο το φανφικ faint faint της παει αυτο το αγριο και συναμα καλο,γιατι οπως διαβασα εχει κανει και καλες πραξεις οπως να σωσει τον Στεφαν και τους υπολοιπους.ναι πράγματι μου βγαίνει τόσο φυσικό γουστάρω τρελά λέμε Razz Razz Razz πολυ καλες οι επιλογες του σπιτιου και μου αρεσει ο τροπος αφοσοιωσεις του Στεφαν στην Μπελλα μου εκανε για λιγο πιο ανθρωινη οσο κοιτουσε το σπιτι,βεβαια σε καμια περισπτωση δεν χαλαρωνα να σου πω την αληθεια την φοβαμαι λιγο....αυτη την αισθηση μου βαζει Cool Cool μιλαει σταρατα και ντομπρα οπως θα επρεπε να μιλαει ενα υπερφυσικο πλασμα...Αιασε τελειως τον Στεφαν χωρις να τουα φησει κανενα περιθωριο μεταξυ τους giggle giggle και αυτο δειχνει ειλικρινια που σε λιγο την εχουν τετοια πλασματα περισσοτερο τους αρεσει να εξαπατουν αλλα η Μπελλα ειναι διαφορετικη!!!σε πολλά σημεία θα σου φανεί ανθρώπινη αλλά πάντα μετά θα γυρίζει στον καλό και καυστικό της εαυτό Wink ε δεν ειναι και άγια giggle giggle giggle για να μην την φοβάσαι Wink ναι είναι αυτό που βλέπεις αλλά και έχει και πονηριά σε όταν θέλει να εξυπηρετήσει τον σκοπό της θα δεις παρακάτω και θα καταλάβεις Wink συγνωμη τωρα γιατι θα πεσω απο την καρεκλα αν καταλαβα καλα ο Στεφαν το εκανε με την Ελενα;;;; Shocked Shocked Shocked και του παιδιου μας το παιζει δυσκολη;;; η μιξοπαρθενα;;;ε καλα τα πηρα στην κρανα μιλαμε εμ φταει και ο αλλος απαιτησε το αγορι και θα δουμε αν δεν σου κατσει μετα!!!τωρα ολο αυτο το μυστηριο που εμπλεκεται γυρο απο τον Εντουαρντ μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και αυτος ο ντειμεν;;;πω πω πολλοι μαζευτηκαμε και δεν το εχω για καλοναι πολύ καλά κατάλαβες Wink και οχι μόνο, ήταν και παρθένα Wink θα δεις θα δεις παρακάτω, τα ίδια θα λέει και ο ίδιος giggle giggle giggle άσε και που είσαι ακόμα, δεν έχουν μαζευτεί όλοι Wink Μεσα σε αυτα τα σχεδια ειναι μπλεγμενος και ο Καρλαιλ;ο πατερας του;;;χαμος....βλεπω μπηκε και Ρενεσμι τον χωρο!!!καλα ο χαμος πλεγμενες σχεσεις,μυστικα που δεν εχουν αποκαλυφθει,ιντριγκα και ολα τα σχετικα!!!! Υπεροχα γραμμενο και περιμενω με αγωνια το παρακατω......... Νομιζω θα ειναι αλλη μια ιστορια που θα αφησει εποχη!!ναι και όχι μόνο προετοιμάσου να τον συχαθείς πάλι giggle giggle giggle όχι αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος Εσμε ήθελα να γράψω giggle giggle giggle σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 0:01 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 31 Μαρ 2012 - 0:07 | |
| | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|