Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 1:46

οκ μόλις μαζευτούν αρκετά θα τα απαντήσω Wink

άστα Άσπα αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που αν το αποκαλύψω απο τώρα θα χάσει η ιστορία
πάντως προειδοποιώ... θα πέσει πολυυυυ γέλιο giggle giggle giggle

όχι καρδιά μου Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 1:47

τι δεν θα τα βρουν στο οριζοντιο;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 921765 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 921765
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 1:50

μωρέ και στο κάθετο και όπως θες

το όχι πήγαινε στο ότι ο ΕΝΤ δεν είναι αθάνατος.. ζει περισσότερα χρόνια απο έναν κοινό άνθρωπο αλλά κάποια στιγμή πεθαίνει απο γερατειά Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 1:51

αλλα μπορει ως λυκος να γινει βρικολακας;;
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 1:55

καλά το πας αλλά αυτό δεν θα σας το αποκαλύψω ακόμα Wink
θα δείτε θα δείτε Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:00

καταλαβα της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος θα γινει παλι!!! lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:02

εσύ κατάλαβες εγώ όχι xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:03

Σπόιλερ:
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:13

xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120

και λίγα λες

xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 403120
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:16

Χρυσανθη τωρα κεφαλαιο ποτε θα βαλεις;;και στα δυο...
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:25

θα δείξει καρδιά μου... δεν έχω τίποτα έτοιμο xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 80711
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 2:26

don't worry be happy Χρυσανθη!! lol! huggie
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 3:07

ωωωωωωωωωωωωωωωωω έχουμε υλικό , έχουμε υλικό...λοιπόν ξεκινώ απ'τον επίλογο, πολύ ωραία τα κομμάτια...αλλά βρε Χρυσάνθη μου με προβλημάτισε λίγο το τελυταίο κομμάτι του επίλογου... σε παρακαλώ...
Σπόιλερ:
και τώρα πάω στο ζουμί το κανούργιο , λαικιστι στον προλογο !!! Τι ΒΑΜΠΙΡΟΛΥΚΑΝΘΡΩΠΊΣΤΙΚΗ ιστορια είναι αυτή που μας περιμένει και έρχεται !!!!!!!!
vampire diaries θα διαβάζω και θα το χαιρομαι !!!!!!! μην το σταματήσεις , ήδη απ'τον προλογο και μόνο με μάγεψες κι ανυπομονώ περισσότερο να το ξεκινήσεις κανονικά και να αναρτήσεις το πρώτο κεφ. !!! καλά μιλάμε το όνειρο του ΕΝΤ όλα τα λεφτά !!! θυμήθηκα το επ. με τον στεφάν και την κάθριν που ήταν μέσα στον τάφο κι η κάθριν όντας δυνατότερη από εκείνον μπήκε μέσα στο μυαλό τουκαιτον έκανε ότι ήθελε .... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 200352
Σπόιλερ:
εεε φανταστική Χρυσάνθη ????? xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 4947
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2567
Registration date : 22/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 4:31

νομιζω μου αρεσει η καινουρια ιστορια αλλα σιγουρα πρεπει να διαβασω πρωτα μερικα κεφαλαια για να διαμορφωσω αποψη , παντως ειναι ιδιαιτερη, διαφορετικη κ αινιγματικη.
διαβαζοντας την σκηνη με το ονειρο-ονειρωξη-αποπλανηση του (καλου παιδιου αυτη τη φορα) Εντουαρντ σχεδον ακουγα μεσα στο μυαλο μου τον Παπαγιαννοπουλο να του λεει ''χουφτωστη χουφτωστη'' και περιμενα να τον δω να πεταγεται απο καμια μερια! Smile

και να μην ξεχνιομαστε... περιμενουμε το τελος της προηγουμενης ιστοριας .
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 12:11

μολις διαβασα τον προλογο και ειλικρεινα τρελαθηκα !! τι υπεροχος προλογος ηταν αυτος , φαινεται ηδη απο την αρχη μια τελεια ιστορια .. το κομματι που μου αρεσε πιο πολυ ηταν αποπλάνηση του εντ στο ονειρο του , αν και δεν ξερω κατα ποσο ηταν ονειρο με μπερδεψε !!!! ανυπομονω να διαβασω επομενο κεφαλαιο !!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 12:38

EliRose
Σαβ Mar 24, 2012 2:26 am
don't worry be happy Χρυσανθη!

σε ευχαριστώ καρδιά μου... εχθές δεν το είχα για να γράψω και δεν ήθελα να το ξεπετάξω αλλά σήμερα θα στρωθώ σας το υπόσχομαι ώστε αύριο να το έχετε Wink

Dalia
Σαβ Mar 24, 2012 3:07 am
ωωωωωωωωωωωωωωωωω έχουμε υλικό , έχουμε υλικό...λοιπόν ξεκινώ απ'τον επίλογο, πολύ ωραία τα κομμάτια...αλλά βρε Χρυσάνθη μου με προβλημάτισε λίγο το τελυταίο κομμάτι του επίλογου... σε παρακαλώ...
Σπόιλερ:

όχι καρδιά μου δεν τον πεθαίνω στο τέλος... για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει όλο το βίντεοκλιπ και αφού σας έγραψα το σπόιλερ του επίλογου μετά έκατσα και το είδα
όχι ο ΕΝΤ φυσικά και δεν πεθαίνει... το σπόιλερ είναι ο γάμος όχι όλα τα άλλα Wink

και τώρα πάω στο ζουμί το κανούργιο , λαικιστι στον προλογο !!! Τι ΒΑΜΠΙΡΟΛΥΚΑΝΘΡΩΠΊΣΤΙΚΗ ιστορια είναι αυτή που μας περιμένει και έρχεται !!!!!!!!
vampire diaries θα διαβάζω και θα το χαιρομαι !!!!!!! μην το σταματήσεις , ήδη απ'τον προλογο και μόνο με μάγεψες κι ανυπομονώ περισσότερο να το ξεκινήσεις κανονικά και να αναρτήσεις το πρώτο κεφ. !!! καλά μιλάμε το όνειρο του ΕΝΤ όλα τα λεφτά !!! θυμήθηκα το επ. με τον στεφάν και την κάθριν που ήταν μέσα στον τάφο κι η κάθριν όντας δυνατότερη από εκείνον μπήκε μέσα στο μυαλό τουκαιτον έκανε ότι ήθελε ....

Σπόιλερ:

εεε φανταστική Χρυσάνθη ?????

είναι ακριβός στην λογική του vampire diaries... όσοι το έχετε διαβάσει - δει... τότε θα μπορέσετε να μπείτε πιο γρήγορα μέσα στην ιστορία και δεν θα σας μπερδέψει πολύ... αλλά και να σας μπερδέψει εδώ θα είμαι εγώ να σας τα ξεμπερδέψω... άλλωστε η ΜΠ σε πολλά σημεία θα λέει για το παρελθόν της και έτσι σιγά σιγά θα τα ξεκαθαρίζεται και εσείς μέσα σας ώστε να μην έχετε κενά Wink
χαίρομαι που σε μάγεψε καρδιά μου και ελπίζω να μην σε απογοητεύσει huggie
άλλο ένα σπόιλερ....
η ιστορία επικεντρώνετε περισσότερο στο ζευγάρι και τα μαλλιοτραβήγματα τους giggle giggle giggle παρά στην ιστορία των οικογενειών τους Wink απλά η ιστορία μπαίνει για να διαμορφώσει την πλοκή, να δημιουργήσει σασπενς και την βοηθάει στην προώθηση των γεγονότων και τον δυσκολιών που θα έρθουν αντιμέτωποι οι ήρωες μας Wink
ναι ακριβός αυτό συνέβη Ντάλια μου δεν τον ακούμπησε... απλά μπήκε μέσα στο όνειρο του... απλά για τον ΕΝΤ ήταν τόσο δυνατό που στο τέλος ένιωθε σαν να το έζησε πραγματικά... αλλά τίποτα απο αυτά δεν έγιναν στην πραγματικότητα Wink

pitsiriki
Σαβ Mar 24, 2012 4:31 am
νομιζω μου αρεσει η καινουρια ιστορια αλλα σιγουρα πρεπει να διαβασω πρωτα μερικα κεφαλαια για να διαμορφωσω αποψη , παντως ειναι ιδιαιτερη, διαφορετικη κ αινιγματικη.
διαβαζοντας την σκηνη με το ονειρο-ονειρωξη-αποπλανηση του (καλου παιδιου αυτη τη φορα) Εντουαρντ σχεδον ακουγα μεσα στο μυαλο μου τον Παπαγιαννοπουλο να του λεει ''χουφτωστη χουφτωστη'' και περιμενα να τον δω να πεταγεται απο καμια μερια! Smile

και να μην ξεχνιομαστε... περιμενουμε το τελος της προηγουμενης ιστοριας .

σίγουρα καρδιά μου, στον πρόλογο δεν έδωσα τίποτα για την ιστορία για να σας δημιουργήσω το μυστήριο που περιβάλει την ΜΠ
άλλο ένα σπόιλερ.....
τα περισσότερα κεφάλαια... αν όχι όλα... θα τα βλέπουμε απο την μεριά του ΕΝΤ γιατί δεν θέλω να ξέρετε τίποτα για την ΜΠ και τις αντιδράσεις της πριν να έρθει η ώρα να σας αποκαλύψει την αλήθεια της Wink οπότε το μυστήριο ΜΠ θα αργήσετε να το ξεδιπλώσετε Wink θα πάθετε πλάκα μαζί της... ίσως τολμώ να πω και να την μισήσετε στην αρχή αλλά όσο θα περνάνε τα κεφάλαια θα σας κάνει να την λυπηθείτε... έχει ένα πολύ δυνατό μυστικό που της άλλαξε όλην της την ζωή και αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται στον ΕΝΤ... αν το δείτε απο την δική της σκοπιά όπως το βλέπω εγώ... όχι άδικα... αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για την συνέχεια Wink
και εγώ το ίδιο τσιπιρικάκι μου giggle giggle giggle giggle και εγώ το ίδιο... το έβαλα για να καταλάβετε το πόσο γέλιο έχουμε να ρίξουμε με αυτούς τους δύο να κυνηγιούνται Razz Razz Razz

φυσικά και έχει προτεραιότητα η προηγούμενη ιστορία γι αυτό και δεν ξεκινώ να γράφω αυτήν πριν την τελειώσω... σήμερα θα κάτσω να στρωθώ να γράψω και το τελευταίο κεφάλαιο και τον επίλογο μαζί για να μην σας τα καθυστερώ άλλο και μετά θα ξεκινήσω αυτήν... όπως είπα παραπάνω θα γράψω μερικά κεφάλαια πρώτα για να τα έχω έτοιμα ώστε να μην αγχώνομαι και απο την στιγμή που θα αναρτήσω το πρώτο κεφάλαιο και μετά θα έχετε καθημερινά συνέχειες Wink

ROBELINA
Σαβ Mar 24, 2012 12:11 pm
μολις διαβασα τον προλογο και ειλικρεινα τρελαθηκα !! τι υπεροχος προλογος ηταν αυτος , φαινεται ηδη απο την αρχη μια τελεια ιστορια .. το κομματι που μου αρεσε πιο πολυ ηταν αποπλάνηση του εντ στο ονειρο του , αν και δεν ξερω κατα ποσο ηταν ονειρο με μπερδεψε !!!! ανυπομονω να διαβασω επομενο κεφαλαιο !!

σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ
ναι ήταν μόνο όνειρο Wink
RafaelaVolturi
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
RafaelaVolturi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Θεσ/νίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 456
Registration date : 23/11/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 13:21

Χρυσάνθη ωραία φαίνεται η καινούργια ιστορία.... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 4947 Περιμένω όμως με αγωνία να τελειώσει η παλιά που είναι και σταθερή αξία...Άντε να δούμε... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 6512 kiss
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 13:39

Ωραιος ο προλογος...Πολυ ιντριγκα και μεγαλα μπερδεματα νομιζω θα μας βομβαρδισουν...Ανυπομονω για τα πρωτα κεφαλαια...Ανεξαντλητη η φαντασια σου.. xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 150320 Συγχαρητηρια ειμαι σιγουρη πως θα ειναι καταπληκτικο το story. Απο που εμπνευστηκες ειμαι περιεργη να μαθω γιαυτο το mix and match... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 200352 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 767524 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 832548

Περιμενω το τελος της ιστοριας ξερεις πως σαν τον xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 832548 στην γωνια εχω λυσσαξει.. xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 868134

xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 465227 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 465227 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 465227
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 13:44

Χρυσανθη ας μην τελειωσειιιιιιιιιιι xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 773164 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 773164 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 773164 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 773164
Δεν θελω μωρεεεεεεεεεεεε xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 206202
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 14:15

ΥΠΕΡΟΧΟ faint faint faint
Το ξεκινησες φανταστικα καρδια μου...και να σου πω την αληθεια πρωτοτυπησες
στον τροπο αυτη την φορα...μπηκες πολυ φορτσατη και τα εδωσες ολα faint
Η γνωριμια με τους Καλλεν εδωσε ενδιαφερον στην υποθεση,ολοι τους ειναι ενας και ενας ξεχωριστη..η Μπελλα με τον τροπο της μας το εδωσε να το καταλαβουμε αυτο!!!Αν και ειδα να εχει μια ιδιαιτερη προτιμηση στον Εντουαρντ giggle giggle χιλια δυο καλα του βρηκε...και εδειξε αρκετο σεβασμο στην Αλις απ'οτι παρατηρησα Cool ο Καρλαιλ συνηθισμενος πατερας που δεν παει να τους υπενθυμιζει το καθηκον τους και η Εσμε εκπληκτικη,γενναιοδωρη και φοβερη μητερα που θα εκανε τα παντα για τα παιδια της....Και μετα απο ολα αυτα η Μπελλα εφυγε καπνος xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 767524

Η Μπελλα τωρα απ'οτο καταλαβα θελει να προστατεψει την οικογενεια και καλα εκανε που σαγηνευσε την Εσμε αν ειναι για το καλο της....εξαλλου δεν μπορουσε να το διακινδυνευσει αλλιως Rolling Eyesτι να γινεται αραγε,δεν εχω ακομα πολλα στοιχεια για να το ανακαλυψω...
Λοιπον ας παμε στον Εντουαρντ βλεπω ειναι πολυ σωστος τυπος....η Ελενα του πανω απ' ολα....ειναι ο ''ΣΕΒΑΣΜΟΣ'' σε ολο του το μεγαλειο....Ας χαρει τωρα οσο του απεμεινε απο τον Αυγουστο γιατι δεν τον βλεπω καλα Razz τι ηταν παναγια μου αυτο που περασε το βραδυ;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 185649 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 185649 αυτος ξαπλωσε να κοιμηθει και μετα ειδε την Ελενα στον υπνο για να κανει αυτο που δεν μπορει στην πραγματικοτητα γιατι η αλλη δεν τον αφηνει (δεν ξερει τι χανει η κοπελιτσα xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 318209 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 318209 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 507795 )αλλα αυτο που με προβληματισε ηταν η φωνη που ακουγε ο Εντουαρντ πρεπει να ηταν της Μπελλα και επισης μετα που προχωρησε το πραγμα νομιζω οτι γινοταν στην πραγματικοτητα και την θεση της Ελενα ειχε παρει η Μπελλα;;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 πες το μου και αυτο να τα δω ολα xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 868134 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 868134
απλα ο Εντουαρντ νομιζε οτι ηταν ονειρο....καταλαβα καλα; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 η αλλη το απολαμβανε;;; wtf Αχ αυτο το παιδι πανω στο καλυτερο μας εκοψε..... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 730856 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 730856

Θ-Ε-Σ-Π-Ε-Σ-Ι-Ο.................. xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917[/b]
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε huggie huggie huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 15:28

Χρυσάνθη μου μόλις διάβασα το πρόλογο από την καινούργια σου ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή !!!βέβαια στην αρχή με ψιλομπέρδεψε η Μπέλλα ως προς τι είδος είναι αλλά και το όνειρο του Έντουαρντ δεν κατάλαβα αν είναι πραγματικότητα ή όχι ...
περιμένω την συνέχεια από την προηγούμενη ιστορία και φυσικά και αυτής για να ξεδιαλύνω όλες μου τις απορίες και όχι μόνο !!!συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Χρυσάνθη μου !!!!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 24 Μαρ 2012 - 22:40

Χρυσάνθη μου τι πρόλογος ήταν και αυτός..!

Καλά το όνομα της πολής μου άρεσε τρελά.

Φαίνονται πολύ δεμένοι σαν οικογένεια αλλά νομίζω ότι κρύβουν πολλά μυστικά.Ή θα έπρεπε να πω ότι κρύβει πολλά μυστικά ο Καρλάιλ.Μου φάνηκε πολύ ύποπτος αν και δεν έδωσες καμία αφορμή.

Αυτή που του μίλαγε στον ύπνο του είναι η Μπέλλα η οποία μπαίνει στο μυαλό του;;;

Μπράβο σου ανυπομονώ για το πρώτο κεφάλαιο!!!!
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 25 Μαρ 2012 - 1:40

κεφαλαιο??????? xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 174341 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 174341 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 174341 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 174341
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 25 Μαρ 2012 - 1:51

RafaelaVolturi
Χρυσάνθη ωραία φαίνεται η καινούργια ιστορία.... Περιμένω όμως με αγωνία να τελειώσει η παλιά που είναι και σταθερή αξία...Άντε να δούμε..

σε ευχαριστώ καρδούλα μου γλυκιά... αύριο λογικά θα ανέβει και το τελευταίο κεφάλαιο ελπίζω η αναμονή να αξίζει Wink

nantia01
Σαβ Mar 24, 2012 1:39 pm
Ωραιος ο προλογος...Πολυ ιντριγκα και μεγαλα μπερδεματα νομιζω θα μας βομβαρδισουν...Ανυπομονω για τα πρωτα κεφαλαια...Ανεξαντλητη η φαντασια σου.. Συγχαρητηρια ειμαι σιγουρη πως θα ειναι καταπληκτικο το story. Απο που εμπνευστηκες ειμαι περιεργη να μαθω γιαυτο το mix and match...

Περιμενω το τελος της ιστοριας ξερεις πως σαν τον στην γωνια εχω λυσσαξει..

σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε
τι είναι το mix and match...???? Embarassed Embarassed Embarassed
η έμπνευση ήρθε γιατί άρχισα πάλι να βλέπω βαμπαριες νταιρεσ έχει πολλά στοιχεία του Wink
το τέλος της ιστορίας είναι έτοιμο καρδιά μου και θα το ανεβάσω λογικά αύριο αν προλάβω να τελειώσω με το έξτρα κομμάτι που σας έχω υποσχεθεί Wink

nantia01
Σαβ Mar 24, 2012 1:44 pm
Χρυσανθη ας μην τελειωσειιιιιιιιιιι
Δεν θελω μωρεεεεεεεεεεεε

κάθε αρχή έχει και ένα τέλος καρδιά μου, δες το έτσι Wink
μην ξεχνάς ότι θα έχεις κάτι καινούργιο να περιμένεις huggie

ed<3
ΥΠΕΡΟΧΟ faint faint faint
Το ξεκινησες φανταστικα καρδια μου...και να σου πω την αληθεια πρωτοτυπησες
στον τροπο αυτη την φορα...μπηκες πολυ φορτσατη και τα εδωσες ολα faint
Η γνωριμια με τους Καλλεν εδωσε ενδιαφερον στην υποθεση,ολοι τους ειναι ενας και ενας ξεχωριστη..η Μπελλα με τον τροπο της μας το εδωσε να το καταλαβουμε αυτο!!!Αν και ειδα να εχει
μια ιδιαιτερη προτιμηση στον Εντουαρντ giggle giggle χιλια δυο καλα του βρηκε...και εδειξε αρκετο σεβασμο στην Αλις απ'οτι παρατηρησα Cool ο Καρλαιλ συνηθισμενος πατερας που δεν παει να τους υπενθυμιζει το καθηκον τους και η Εσμε εκπληκτικη,γενναιοδωρη και φοβερη μητερα που θα εκανε τα παντα για τα παιδια της....Και μετα απο ολα αυτα η Μπελλα εφυγε καπνος xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 767524

χαίρομαι που σου άρεσε καρδιά μου... ελπίζω και η συνέχεια να βγει το ίδιο Wink
εεεε που αλλού θα είχε προτιμήσει στο Έμετ;;; giggle giggle giggle
την Άλις και την Έσμε τις έχει ψιλά στην εκτίμηση της... ενώ τον Έμετ και τον Καρλάιλ τους θεωρεί σαν εμπόδιο στα σχέδια της... και δεν έχει άδικο θα δεις παρακάτω Wink
εννοείτε ότι έγινε καπνός xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 767524 Razz Razz Razz

Η Μπελλα τωρα απ'οτο καταλαβα θελει να προστατεψει την οικογενεια και καλα εκανε που σαγηνευσε την Εσμε αν ειναι για το καλο της....εξαλλου δεν μπορουσε να το διακινδυνευσει αλλιως Rolling Eyesτι να γινεται αραγε,δεν εχω ακομα πολλα στοιχεια για να το ανακαλυψω...
Λοιπον ας παμε στον Εντουαρντ βλεπω ειναι πολυ σωστος τυπος....η Ελενα του πανω απ' ολα....ειναι ο ''ΣΕΒΑΣΜΟΣ'' σε ολο του το μεγαλειο....Ας χαρει τωρα οσο του απεμεινε απο τον Αυγουστο γιατι δεν τον βλεπω καλα Razz τι ηταν παναγια μου αυτο που περασε το βραδυ;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 185649 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 185649 αυτος ξαπλωσε να κοιμηθει και μετα ειδε την Ελενα στον υπνο για να κανει αυτο που δεν μπορει στην πραγματικοτητα γιατι η αλλη δεν τον αφηνει (δεν ξερει τι χανει η κοπελιτσα xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 318209 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 318209 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 507795 )αλλα αυτο που με προβληματισε ηταν η φωνη που ακουγε ο Εντουαρντ πρεπει να ηταν της Μπελλα και επισης μετα που προχωρησε το πραγμα νομιζω οτι γινοταν στην πραγματικοτητα και την θεση της Ελενα ειχε παρει η Μπελλα;;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 πες το μου και αυτο να τα δω ολα xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 868134 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 868134
απλα ο Εντουαρντ νομιζε οτι ηταν ονειρο....καταλαβα καλα; xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 558691 η αλλη το απολαμβανε;;; wtf Αχ αυτο το παιδι πανω στο καλυτερο μας εκοψε..... xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 730856 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 730856

ναι έχει έρθει για να τους βοηθήσει και μόνο... η ΜΠ σε αντίθεση απο την οικογένεια της είναι η μόνη που έχει καλά στοιχεία μέσα της... όλοι η υπόλοιπη η οικογένεια οχι Wink
Είναι όπως το είπε και η ίδια, λες και έχει βγει απο άλλη εποχή και ο κακομοίρης θα τα βρει πολύ σκούρα με την σκληροτράχηλη ΜΠ που θα του ταράξει τα νερά του giggle giggle giggle
και πολύ καλά κάνεις, το τι γέλιο έχουμε να ρίξουμε απο το στρίμωγμα που θα φάει απο την ΜΠ δεν λέγετε giggle giggle giggle
όχι ακριβός... αν κατάλαβες ακόμα και στον ύπνο του είναι εγκρατής δεν θέλει να παρασυρθεί γιατί αν το κάνει δεν θα ξέρει πως θα μπορέσει να παραμείνει εγκρατής και στην πραγματικότητα, έχει φτάσει στα όρια του και σίγουρα χρειάζεται να ξεδώσει κάπου Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
το γιατί όμως το έχει τόσο ανάγκη περισσότερο τώρα θα το μάθουμε στην συνέχεια... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Wink υπάρχει λόγος που το παιδί έχει τόσες ορμές giggle giggle giggle
πράγματι δεν ξέρει αλλά πολύ σύντομα θα μάθετε και γι αυτήν αρκετά πράγματα ... προειδοποιώ θα χρειαστούμε ντομάτες giggle giggle giggle
Ναι η ΜΠ ήταν αυτή που παρεμβαίνει στο όνειρο του, θα το καταλάβει όταν την ξαναδεί Wink
τώρα όσο αφορά τι κάνανε... τίποτα... απλά το όνειρο του ήταν τόσο ζωντανό που εκείνος ακόμα και ξυπνητός ένιωθε ότι το είχε πράγματι ζήσει Wink
Μην ξεχνάς ότι ήταν ένα όνειρο giggle giggle giggle

Θ-Ε-Σ-Π-Ε-Σ-Ι-Ο.................. xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 201917
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε huggie huggie huggie

mariettoula1996
Σαβ Mar 24, 2012 3:28 pm
Χρυσάνθη μου μόλις διάβασα το πρόλογο από την καινούργια σου ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή !!!βέβαια στην αρχή με ψιλομπέρδεψε η Μπέλλα ως προς τι είδος είναι αλλά και το όνειρο του Έντουαρντ δεν κατάλαβα αν είναι πραγματικότητα ή όχι ...
περιμένω την συνέχεια από την προηγούμενη ιστορία και φυσικά και αυτής για να ξεδιαλύνω όλες μου τις απορίες και όχι μόνο !!!συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Χρυσάνθη μου !!!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαριέτα μου γλυκιά... σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν σου το υπόσχομαι, αν και αν πας στις πιο πίσω σελίδες θα δεις ότι τα περισσότερα ερωτήματα για την καινούργια ιστορία έχουν απαντηθεί Wink

_gwgw_
Σαβ Mar 24, 2012 10:40 pm
Χρυσάνθη μου τι πρόλογος ήταν και αυτός..!
Καλά το όνομα της πολής μου άρεσε τρελά.
Φαίνονται πολύ δεμένοι σαν οικογένεια αλλά νομίζω ότι κρύβουν πολλά μυστικά.Ή θα έπρεπε να πω ότι κρύβει πολλά μυστικά ο Καρλάιλ.Μου φάνηκε πολύ ύποπτος αν και δεν έδωσες καμία αφορμή.
Αυτή που του μίλαγε στον ύπνο του είναι η Μπέλλα η οποία μπαίνει στο μυαλό του;;;
Μπράβο σου ανυπομονώ για το πρώτο κεφάλαιο!!!!

χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ ματάκια μου
όσο για το όνομα της πόλης... εφόσον σκέφτηκα να κάνω ένα συνδυασμό των δύο έργων είπα να ονομάσω έτσι την πόλη για να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε μέσα σας το μυστήριο καθώς δεν θα βάλω και τίποτα που να μην το γνωρίζεται ήδη μέσα απο το Λυκόφως ή το βαμπαριες νταιρες Wink
φυσικά δεν ακολουθώ καμία απο τις δύο γραμμές αλλά έχω κρατήσει πολλά στοιχεία τους Wink
Μέσα είσαι όσο αφορά τον Καρλάιλ... μάλλον η Ντάλια πάλι θα με κυνηγάει καθώς δεν θα τον συμπαθήσετε και ιδιαίτερα Wink
Ναι ματάκια μου ακριβός... μπαίνει μέσα στο όνειρο και το επηρεάζει... δεν τον ακουμπάει Wink
σε ευχαριστώ καρδιά μου, θα αργήσει λίγο για να μπορέσω να ανασυγκροτηθώ αλλά μετά δεν θα σας αφήνω σε αναμμένα κάρβουνα όπως τώρα Wink

nantia01
Κυρ Mar 25, 2012 1:40 am
κεφαλαιο???????

αύριο καρδιά μου σου το υπόσχομαι huggie huggie huggie
RafaelaVolturi
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
RafaelaVolturi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Θεσ/νίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 456
Registration date : 23/11/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 25 Μαρ 2012 - 21:06

Αύριο θα έχουμε κεφάλαια και στα 2?? xrysanthi's Blog - Σελίδα 3 6512

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: