| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 1:46 | |
| οκ μόλις μαζευτούν αρκετά θα τα απαντήσω άστα Άσπα αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που αν το αποκαλύψω απο τώρα θα χάσει η ιστορία πάντως προειδοποιώ... θα πέσει πολυυυυ γέλιο όχι καρδιά μου | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 1:50 | |
| μωρέ και στο κάθετο και όπως θες το όχι πήγαινε στο ότι ο ΕΝΤ δεν είναι αθάνατος.. ζει περισσότερα χρόνια απο έναν κοινό άνθρωπο αλλά κάποια στιγμή πεθαίνει απο γερατειά | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 1:51 | |
| αλλα μπορει ως λυκος να γινει βρικολακας;; | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 1:55 | |
| καλά το πας αλλά αυτό δεν θα σας το αποκαλύψω ακόμα θα δείτε θα δείτε | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:00 | |
| καταλαβα της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος θα γινει παλι!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:02 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:03 | |
| - Σπόιλερ:
της πουτανας αλλα το λεω ευγενικα
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:13 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:16 | |
| Χρυσανθη τωρα κεφαλαιο ποτε θα βαλεις;;και στα δυο...
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 2:25 | |
| θα δείξει καρδιά μου... δεν έχω τίποτα έτοιμο | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 3:07 | |
| ωωωωωωωωωωωωωωωωω έχουμε υλικό , έχουμε υλικό...λοιπόν ξεκινώ απ'τον επίλογο, πολύ ωραία τα κομμάτια...αλλά βρε Χρυσάνθη μου με προβλημάτισε λίγο το τελυταίο κομμάτι του επίλογου... σε παρακαλώ... - Σπόιλερ:
μη μου πεθάνεις τον ΕΝΤ...τλχστν αυτό καταλαβα εγώ αλλίως έιμαι μπουμπούνας...
και τώρα πάω στο ζουμί το κανούργιο , λαικιστι στον προλογο !!! Τι ΒΑΜΠΙΡΟΛΥΚΑΝΘΡΩΠΊΣΤΙΚΗ ιστορια είναι αυτή που μας περιμένει και έρχεται !!!!!!!! vampire diaries θα διαβάζω και θα το χαιρομαι !!!!!!! μην το σταματήσεις , ήδη απ'τον προλογο και μόνο με μάγεψες κι ανυπομονώ περισσότερο να το ξεκινήσεις κανονικά και να αναρτήσεις το πρώτο κεφ. !!! καλά μιλάμε το όνειρο του ΕΝΤ όλα τα λεφτά !!! θυμήθηκα το επ. με τον στεφάν και την κάθριν που ήταν μέσα στον τάφο κι η κάθριν όντας δυνατότερη από εκείνον μπήκε μέσα στο μυαλό τουκαιτον έκανε ότι ήθελε .... - Σπόιλερ:
μήπως λέω μήπως έγινε το ίδιο κι εδώ ????
εεε φανταστική Χρυσάνθη ????? | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 4:31 | |
| νομιζω μου αρεσει η καινουρια ιστορια αλλα σιγουρα πρεπει να διαβασω πρωτα μερικα κεφαλαια για να διαμορφωσω αποψη , παντως ειναι ιδιαιτερη, διαφορετικη κ αινιγματικη. διαβαζοντας την σκηνη με το ονειρο-ονειρωξη-αποπλανηση του (καλου παιδιου αυτη τη φορα) Εντουαρντ σχεδον ακουγα μεσα στο μυαλο μου τον Παπαγιαννοπουλο να του λεει ''χουφτωστη χουφτωστη'' και περιμενα να τον δω να πεταγεται απο καμια μερια! και να μην ξεχνιομαστε... περιμενουμε το τελος της προηγουμενης ιστοριας . | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 12:11 | |
| μολις διαβασα τον προλογο και ειλικρεινα τρελαθηκα !! τι υπεροχος προλογος ηταν αυτος , φαινεται ηδη απο την αρχη μια τελεια ιστορια .. το κομματι που μου αρεσε πιο πολυ ηταν αποπλάνηση του εντ στο ονειρο του , αν και δεν ξερω κατα ποσο ηταν ονειρο με μπερδεψε !!!! ανυπομονω να διαβασω επομενο κεφαλαιο !! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 12:38 | |
| EliRose Σαβ Mar 24, 2012 2:26 am don't worry be happy Χρυσανθη!σε ευχαριστώ καρδιά μου... εχθές δεν το είχα για να γράψω και δεν ήθελα να το ξεπετάξω αλλά σήμερα θα στρωθώ σας το υπόσχομαι ώστε αύριο να το έχετε Dalia Σαβ Mar 24, 2012 3:07 am ωωωωωωωωωωωωωωωωω έχουμε υλικό , έχουμε υλικό...λοιπόν ξεκινώ απ'τον επίλογο, πολύ ωραία τα κομμάτια...αλλά βρε Χρυσάνθη μου με προβλημάτισε λίγο το τελυταίο κομμάτι του επίλογου... σε παρακαλώ...
- Σπόιλερ:
μη μου πεθάνεις τον ΕΝΤ...τλχστν αυτό καταλαβα εγώ αλλίως έιμαι μπουμπούνας...
όχι καρδιά μου δεν τον πεθαίνω στο τέλος... για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει όλο το βίντεοκλιπ και αφού σας έγραψα το σπόιλερ του επίλογου μετά έκατσα και το είδα όχι ο ΕΝΤ φυσικά και δεν πεθαίνει... το σπόιλερ είναι ο γάμος όχι όλα τα άλλα και τώρα πάω στο ζουμί το κανούργιο , λαικιστι στον προλογο !!! Τι ΒΑΜΠΙΡΟΛΥΚΑΝΘΡΩΠΊΣΤΙΚΗ ιστορια είναι αυτή που μας περιμένει και έρχεται !!!!!!!! vampire diaries θα διαβάζω και θα το χαιρομαι !!!!!!! μην το σταματήσεις , ήδη απ'τον προλογο και μόνο με μάγεψες κι ανυπομονώ περισσότερο να το ξεκινήσεις κανονικά και να αναρτήσεις το πρώτο κεφ. !!! καλά μιλάμε το όνειρο του ΕΝΤ όλα τα λεφτά !!! θυμήθηκα το επ. με τον στεφάν και την κάθριν που ήταν μέσα στον τάφο κι η κάθριν όντας δυνατότερη από εκείνον μπήκε μέσα στο μυαλό τουκαιτον έκανε ότι ήθελε ....
- Σπόιλερ:
μήπως λέω μήπως έγινε το ίδιο κι εδώ ????
εεε φανταστική Χρυσάνθη ?????είναι ακριβός στην λογική του vampire diaries... όσοι το έχετε διαβάσει - δει... τότε θα μπορέσετε να μπείτε πιο γρήγορα μέσα στην ιστορία και δεν θα σας μπερδέψει πολύ... αλλά και να σας μπερδέψει εδώ θα είμαι εγώ να σας τα ξεμπερδέψω... άλλωστε η ΜΠ σε πολλά σημεία θα λέει για το παρελθόν της και έτσι σιγά σιγά θα τα ξεκαθαρίζεται και εσείς μέσα σας ώστε να μην έχετε κενά χαίρομαι που σε μάγεψε καρδιά μου και ελπίζω να μην σε απογοητεύσει άλλο ένα σπόιλερ.... η ιστορία επικεντρώνετε περισσότερο στο ζευγάρι και τα μαλλιοτραβήγματα τους παρά στην ιστορία των οικογενειών τους απλά η ιστορία μπαίνει για να διαμορφώσει την πλοκή, να δημιουργήσει σασπενς και την βοηθάει στην προώθηση των γεγονότων και τον δυσκολιών που θα έρθουν αντιμέτωποι οι ήρωες μας ναι ακριβός αυτό συνέβη Ντάλια μου δεν τον ακούμπησε... απλά μπήκε μέσα στο όνειρο του... απλά για τον ΕΝΤ ήταν τόσο δυνατό που στο τέλος ένιωθε σαν να το έζησε πραγματικά... αλλά τίποτα απο αυτά δεν έγιναν στην πραγματικότητα pitsiriki Σαβ Mar 24, 2012 4:31 am νομιζω μου αρεσει η καινουρια ιστορια αλλα σιγουρα πρεπει να διαβασω πρωτα μερικα κεφαλαια για να διαμορφωσω αποψη , παντως ειναι ιδιαιτερη, διαφορετικη κ αινιγματικη. διαβαζοντας την σκηνη με το ονειρο-ονειρωξη-αποπλανηση του (καλου παιδιου αυτη τη φορα) Εντουαρντ σχεδον ακουγα μεσα στο μυαλο μου τον Παπαγιαννοπουλο να του λεει ''χουφτωστη χουφτωστη'' και περιμενα να τον δω να πεταγεται απο καμια μερια! Smile
και να μην ξεχνιομαστε... περιμενουμε το τελος της προηγουμενης ιστοριας .σίγουρα καρδιά μου, στον πρόλογο δεν έδωσα τίποτα για την ιστορία για να σας δημιουργήσω το μυστήριο που περιβάλει την ΜΠ άλλο ένα σπόιλερ..... τα περισσότερα κεφάλαια... αν όχι όλα... θα τα βλέπουμε απο την μεριά του ΕΝΤ γιατί δεν θέλω να ξέρετε τίποτα για την ΜΠ και τις αντιδράσεις της πριν να έρθει η ώρα να σας αποκαλύψει την αλήθεια της οπότε το μυστήριο ΜΠ θα αργήσετε να το ξεδιπλώσετε θα πάθετε πλάκα μαζί της... ίσως τολμώ να πω και να την μισήσετε στην αρχή αλλά όσο θα περνάνε τα κεφάλαια θα σας κάνει να την λυπηθείτε... έχει ένα πολύ δυνατό μυστικό που της άλλαξε όλην της την ζωή και αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται στον ΕΝΤ... αν το δείτε απο την δική της σκοπιά όπως το βλέπω εγώ... όχι άδικα... αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για την συνέχεια και εγώ το ίδιο τσιπιρικάκι μου και εγώ το ίδιο... το έβαλα για να καταλάβετε το πόσο γέλιο έχουμε να ρίξουμε με αυτούς τους δύο να κυνηγιούνται φυσικά και έχει προτεραιότητα η προηγούμενη ιστορία γι αυτό και δεν ξεκινώ να γράφω αυτήν πριν την τελειώσω... σήμερα θα κάτσω να στρωθώ να γράψω και το τελευταίο κεφάλαιο και τον επίλογο μαζί για να μην σας τα καθυστερώ άλλο και μετά θα ξεκινήσω αυτήν... όπως είπα παραπάνω θα γράψω μερικά κεφάλαια πρώτα για να τα έχω έτοιμα ώστε να μην αγχώνομαι και απο την στιγμή που θα αναρτήσω το πρώτο κεφάλαιο και μετά θα έχετε καθημερινά συνέχειες ROBELINA Σαβ Mar 24, 2012 12:11 pm μολις διαβασα τον προλογο και ειλικρεινα τρελαθηκα !! τι υπεροχος προλογος ηταν αυτος , φαινεται ηδη απο την αρχη μια τελεια ιστορια .. το κομματι που μου αρεσε πιο πολυ ηταν αποπλάνηση του εντ στο ονειρο του , αν και δεν ξερω κατα ποσο ηταν ονειρο με μπερδεψε !!!! ανυπομονω να διαβασω επομενο κεφαλαιο !!σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ ναι ήταν μόνο όνειρο | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| |
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 13:39 | |
| | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 13:44 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 14:15 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 15:28 | |
| Χρυσάνθη μου μόλις διάβασα το πρόλογο από την καινούργια σου ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή !!!βέβαια στην αρχή με ψιλομπέρδεψε η Μπέλλα ως προς τι είδος είναι αλλά και το όνειρο του Έντουαρντ δεν κατάλαβα αν είναι πραγματικότητα ή όχι ... περιμένω την συνέχεια από την προηγούμενη ιστορία και φυσικά και αυτής για να ξεδιαλύνω όλες μου τις απορίες και όχι μόνο !!!συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Χρυσάνθη μου !!!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 24 Μαρ 2012 - 22:40 | |
| Χρυσάνθη μου τι πρόλογος ήταν και αυτός..!
Καλά το όνομα της πολής μου άρεσε τρελά.
Φαίνονται πολύ δεμένοι σαν οικογένεια αλλά νομίζω ότι κρύβουν πολλά μυστικά.Ή θα έπρεπε να πω ότι κρύβει πολλά μυστικά ο Καρλάιλ.Μου φάνηκε πολύ ύποπτος αν και δεν έδωσες καμία αφορμή.
Αυτή που του μίλαγε στον ύπνο του είναι η Μπέλλα η οποία μπαίνει στο μυαλό του;;;
Μπράβο σου ανυπομονώ για το πρώτο κεφάλαιο!!!!
| |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 1:40 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 1:51 | |
| RafaelaVolturi Χρυσάνθη ωραία φαίνεται η καινούργια ιστορία.... Περιμένω όμως με αγωνία να τελειώσει η παλιά που είναι και σταθερή αξία...Άντε να δούμε..σε ευχαριστώ καρδούλα μου γλυκιά... αύριο λογικά θα ανέβει και το τελευταίο κεφάλαιο ελπίζω η αναμονή να αξίζει nantia01 Σαβ Mar 24, 2012 1:39 pm Ωραιος ο προλογος...Πολυ ιντριγκα και μεγαλα μπερδεματα νομιζω θα μας βομβαρδισουν...Ανυπομονω για τα πρωτα κεφαλαια...Ανεξαντλητη η φαντασια σου.. Συγχαρητηρια ειμαι σιγουρη πως θα ειναι καταπληκτικο το story. Απο που εμπνευστηκες ειμαι περιεργη να μαθω γιαυτο το mix and match...
Περιμενω το τελος της ιστοριας ξερεις πως σαν τον στην γωνια εχω λυσσαξει.. σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε τι είναι το mix and match...???? η έμπνευση ήρθε γιατί άρχισα πάλι να βλέπω βαμπαριες νταιρεσ έχει πολλά στοιχεία του το τέλος της ιστορίας είναι έτοιμο καρδιά μου και θα το ανεβάσω λογικά αύριο αν προλάβω να τελειώσω με το έξτρα κομμάτι που σας έχω υποσχεθεί nantia01 Σαβ Mar 24, 2012 1:44 pm Χρυσανθη ας μην τελειωσειιιιιιιιιιι Δεν θελω μωρεεεεεεεεεεεε κάθε αρχή έχει και ένα τέλος καρδιά μου, δες το έτσι μην ξεχνάς ότι θα έχεις κάτι καινούργιο να περιμένεις ed<3 ΥΠΕΡΟΧΟ Το ξεκινησες φανταστικα καρδια μου...και να σου πω την αληθεια πρωτοτυπησες στον τροπο αυτη την φορα...μπηκες πολυ φορτσατη και τα εδωσες ολα Η γνωριμια με τους Καλλεν εδωσε ενδιαφερον στην υποθεση,ολοι τους ειναι ενας και ενας ξεχωριστη..η Μπελλα με τον τροπο της μας το εδωσε να το καταλαβουμε αυτο!!!Αν και ειδα να εχει μια ιδιαιτερη προτιμηση στον Εντουαρντ χιλια δυο καλα του βρηκε...και εδειξε αρκετο σεβασμο στην Αλις απ'οτι παρατηρησα ο Καρλαιλ συνηθισμενος πατερας που δεν παει να τους υπενθυμιζει το καθηκον τους και η Εσμε εκπληκτικη,γενναιοδωρη και φοβερη μητερα που θα εκανε τα παντα για τα παιδια της....Και μετα απο ολα αυτα η Μπελλα εφυγε καπνος χαίρομαι που σου άρεσε καρδιά μου... ελπίζω και η συνέχεια να βγει το ίδιο εεεε που αλλού θα είχε προτιμήσει στο Έμετ;;; την Άλις και την Έσμε τις έχει ψιλά στην εκτίμηση της... ενώ τον Έμετ και τον Καρλάιλ τους θεωρεί σαν εμπόδιο στα σχέδια της... και δεν έχει άδικο θα δεις παρακάτω εννοείτε ότι έγινε καπνός Η Μπελλα τωρα απ'οτο καταλαβα θελει να προστατεψει την οικογενεια και καλα εκανε που σαγηνευσε την Εσμε αν ειναι για το καλο της....εξαλλου δεν μπορουσε να το διακινδυνευσει αλλιως τι να γινεται αραγε,δεν εχω ακομα πολλα στοιχεια για να το ανακαλυψω... Λοιπον ας παμε στον Εντουαρντ βλεπω ειναι πολυ σωστος τυπος....η Ελενα του πανω απ' ολα....ειναι ο ''ΣΕΒΑΣΜΟΣ'' σε ολο του το μεγαλειο....Ας χαρει τωρα οσο του απεμεινε απο τον Αυγουστο γιατι δεν τον βλεπω καλα τι ηταν παναγια μου αυτο που περασε το βραδυ;;; αυτος ξαπλωσε να κοιμηθει και μετα ειδε την Ελενα στον υπνο για να κανει αυτο που δεν μπορει στην πραγματικοτητα γιατι η αλλη δεν τον αφηνει (δεν ξερει τι χανει η κοπελιτσα )αλλα αυτο που με προβληματισε ηταν η φωνη που ακουγε ο Εντουαρντ πρεπει να ηταν της Μπελλα και επισης μετα που προχωρησε το πραγμα νομιζω οτι γινοταν στην πραγματικοτητα και την θεση της Ελενα ειχε παρει η Μπελλα;;;; πες το μου και αυτο να τα δω ολα απλα ο Εντουαρντ νομιζε οτι ηταν ονειρο....καταλαβα καλα; η αλλη το απολαμβανε;;; Αχ αυτο το παιδι πανω στο καλυτερο μας εκοψε..... ναι έχει έρθει για να τους βοηθήσει και μόνο... η ΜΠ σε αντίθεση απο την οικογένεια της είναι η μόνη που έχει καλά στοιχεία μέσα της... όλοι η υπόλοιπη η οικογένεια οχι Είναι όπως το είπε και η ίδια, λες και έχει βγει απο άλλη εποχή και ο κακομοίρης θα τα βρει πολύ σκούρα με την σκληροτράχηλη ΜΠ που θα του ταράξει τα νερά του και πολύ καλά κάνεις, το τι γέλιο έχουμε να ρίξουμε απο το στρίμωγμα που θα φάει απο την ΜΠ δεν λέγετε όχι ακριβός... αν κατάλαβες ακόμα και στον ύπνο του είναι εγκρατής δεν θέλει να παρασυρθεί γιατί αν το κάνει δεν θα ξέρει πως θα μπορέσει να παραμείνει εγκρατής και στην πραγματικότητα, έχει φτάσει στα όρια του και σίγουρα χρειάζεται να ξεδώσει κάπου το γιατί όμως το έχει τόσο ανάγκη περισσότερο τώρα θα το μάθουμε στην συνέχεια... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ υπάρχει λόγος που το παιδί έχει τόσες ορμές πράγματι δεν ξέρει αλλά πολύ σύντομα θα μάθετε και γι αυτήν αρκετά πράγματα ... προειδοποιώ θα χρειαστούμε ντομάτες Ναι η ΜΠ ήταν αυτή που παρεμβαίνει στο όνειρο του, θα το καταλάβει όταν την ξαναδεί τώρα όσο αφορά τι κάνανε... τίποτα... απλά το όνειρο του ήταν τόσο ζωντανό που εκείνος ακόμα και ξυπνητός ένιωθε ότι το είχε πράγματι ζήσει Μην ξεχνάς ότι ήταν ένα όνειρο Θ-Ε-Σ-Π-Ε-Σ-Ι-Ο.................. σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε mariettoula1996 Σαβ Mar 24, 2012 3:28 pm Χρυσάνθη μου μόλις διάβασα το πρόλογο από την καινούργια σου ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή !!!βέβαια στην αρχή με ψιλομπέρδεψε η Μπέλλα ως προς τι είδος είναι αλλά και το όνειρο του Έντουαρντ δεν κατάλαβα αν είναι πραγματικότητα ή όχι ... περιμένω την συνέχεια από την προηγούμενη ιστορία και φυσικά και αυτής για να ξεδιαλύνω όλες μου τις απορίες και όχι μόνο !!!συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Χρυσάνθη μου !!!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαριέτα μου γλυκιά... σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν σου το υπόσχομαι, αν και αν πας στις πιο πίσω σελίδες θα δεις ότι τα περισσότερα ερωτήματα για την καινούργια ιστορία έχουν απαντηθεί _gwgw_ Σαβ Mar 24, 2012 10:40 pm Χρυσάνθη μου τι πρόλογος ήταν και αυτός..! Καλά το όνομα της πολής μου άρεσε τρελά. Φαίνονται πολύ δεμένοι σαν οικογένεια αλλά νομίζω ότι κρύβουν πολλά μυστικά.Ή θα έπρεπε να πω ότι κρύβει πολλά μυστικά ο Καρλάιλ.Μου φάνηκε πολύ ύποπτος αν και δεν έδωσες καμία αφορμή. Αυτή που του μίλαγε στον ύπνο του είναι η Μπέλλα η οποία μπαίνει στο μυαλό του;;; Μπράβο σου ανυπομονώ για το πρώτο κεφάλαιο!!!! χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ ματάκια μου όσο για το όνομα της πόλης... εφόσον σκέφτηκα να κάνω ένα συνδυασμό των δύο έργων είπα να ονομάσω έτσι την πόλη για να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε μέσα σας το μυστήριο καθώς δεν θα βάλω και τίποτα που να μην το γνωρίζεται ήδη μέσα απο το Λυκόφως ή το βαμπαριες νταιρες φυσικά δεν ακολουθώ καμία απο τις δύο γραμμές αλλά έχω κρατήσει πολλά στοιχεία τους Μέσα είσαι όσο αφορά τον Καρλάιλ... μάλλον η Ντάλια πάλι θα με κυνηγάει καθώς δεν θα τον συμπαθήσετε και ιδιαίτερα Ναι ματάκια μου ακριβός... μπαίνει μέσα στο όνειρο και το επηρεάζει... δεν τον ακουμπάει σε ευχαριστώ καρδιά μου, θα αργήσει λίγο για να μπορέσω να ανασυγκροτηθώ αλλά μετά δεν θα σας αφήνω σε αναμμένα κάρβουνα όπως τώρα nantia01 Κυρ Mar 25, 2012 1:40 am κεφαλαιο??????? αύριο καρδιά μου σου το υπόσχομαι | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 25 Μαρ 2012 - 21:06 | |
| Αύριο θα έχουμε κεφάλαια και στα 2?? | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|