Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηταν υπέροχη η ιστορία σου.... groupdribble: Μπορεί να μην έγραφα σε κάθε κεφάλαιο (γτ δεν τα πάω πολύ καλά με την ανάλυση & τα λόγια) αλλά πραγματικά κάθε βράδυ περίμενα τ επόμενο κεφάλαιο.... Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες ώρες που μας χάρισες..... Περιμένω με αγωνία την νέα πολλά υποσχόμενη ιστορία.....
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
θα δουμε δηλ την μικρουλα ρενεσμι να παντρευεται???????????
και ο Εντ θα ειναι σαν τους κλασσικους χαζομπαμπαδες που δινουν την κορη στον γαμπρο αλλα πολυ θα ηθελαν να κανουν μεταβολη κ να την παρουν σπιτι γιατι νομιζουν οτι ακομα ειναι μικρη????????
ανυπομονω πιο πολυ τωρα
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
καλα πως την πηρε τη στροφη η Μπελα;;180 μοιρες και σε γωνια;;!!! Εγω δεν καταλαβα αφου τον πυροβολησε τι εγινε;; γενικα εχω αποριες:το "μωρο" με το οποιο μιλουσε η Μπελα ποιο ηταν;;Τον Τζεικ δε τον σκοτωσε ο Τζειμς θα ξαναρθει;; Πως τα βρηκαν μετα ολα αυτα;;Εγω θα την ειχα πνιξει τη ρουφιανα ασε που με τοσο παρελθον θα κανανε μηνες μη σου πω και χρονια να ξεπερασουν ολα τα θεματα τους!!!
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
πραγματικα ενιωσα γαληνη μεσα μου και ευτυχια για το τελος της ιστοριας γιατι πραγματικα ότι και να κινηγαμε ( λεγτα, σπιτια, αμαξια ) στη πραγματικοτητα ολοι αυτό ψαχνουμε την ευτυχια.....τη πραγματικη.......
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 11:04
Τελείωσε κι αυτή η ιστορία..... Έχω να πω πως μέχρι και το τέλος νόμιζα πως θα κάνει κάτι η Μπέλλα αλλά όταν μίλησε στο τηλέφωνο με τη Ρενεσμι, νομίζω πως έπαψα να αμφιβάλλω!
Μπράβο Χρυσάνθη μου και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 16:38
This is the end....
Χρυσάνθη μου καταπληκτικό το κεφάλαιο.Στεναχωριέμι βέβαια που τελείωσε μιας και ήταν η αγαπημένη μου ιστορία μετά το "Fly Away" αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι θα έχει και ένα επίλογο αλλά και μια καινούργια ιστορία που είμαι σίγουρη ότι θα κολλήσω και με αυτή..!
Τι αγαπημένη οικογένεια που έγιναν!!!Αν και στην αρχή νόμιζα ότι η Μπέλλα μπλόφαρε και ότι μόλις γύριζε η μικρή θα την έπερνε μακριά απο τον Έντουαρντ.Αλλά για άλλη μια φορά ευτυχώς έπεσα έξω!!!
Περιμένω με αγωνία τον επίλογο για να αποχαιρετήσω άλλη μια ΤΕΛΕΙΑ ιστορία...
Μπράβο σου γλυκιά μου ήταν πολύ ωραίο κεφάλαιο και μια υπέροχη ιστορία
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 16:54
τι γλυκό, τρυφερό, τέλειο φινάλε ήταν αυτό ??? Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η ιστορία έφτασε στο τέλος της, κάθε βράδυ περίμενα με ανυπομονήσιά κεφ. της... και θυμάμαι και τον αγώνα που έκανα στην αρχή με΄χρι να φτάσω στο κεφ. ούτως ώστε να συμβαδίζω με τις άλλες και να τελείωσω και την προηγούμενη (τι ήταν κι αυτό ) ........... Αααααχχχχ Θεέ μου παρηγοριέμαι με την καινούργια που έχω λυσσάξει να ξεκινήσει κι εκείνη αλλά βεβαίως και με τον επίλογο που αν δεν κάνω λάθος θα χουμε γάμο και τι σύνπτωση...ο γαμπρος θα είναι η μετενσάρκωση του αδελφού του Χάντερ να υποθέσω... πόσο το χάρηκατο τέλος...Αααααχχχχ φαντάζομαι τον ΕΝΤ περιτριγυρισμένο απ'τις γυναικες της ζωής του ...ποποποπο σκέτη απόλαυση... Χρυσάνθη μου δεν χρειάζεται να σου δώσω κι εγώ τα ξέρεις οτι τα έχεις και σου αξίζουν και με το παραπάνω , συνέχισε έτσι.... να ομορφαίνεις τις νύχτες μας κι όπως πάντα και συνήθως περιμένω με ανυπομονήσια επίλογο και το New Story !!!!!!!!!!!!!!!!
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 17:12
κοριτσάρες μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, πολύ χαίρομαι που μέχρι και το τέλος σας δεν σας απογοήτευσα... αργά το βραδάκι θα έχετε και τον επίλογο
μέχρι τότε πάρτε μια γεύση στο τι σας περιμένει παρακάτω
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Μαρ 2012 - 17:23
Περιμένω με αγωνία !!!!!!! Αααααααχχχχχχ....το λατρεύω αυτό το σπίτι...
Σπόιλερ:
να ρωτήσω...γνωρίζουμε μήπως από τώρα αν θα συμπεριηληφθούν μέσα στο στόρυ χαρακτήρες τύπου ας πούμε Ντειμον, Κλαους κτλ...γιατί μια Ελενα νομίζω οτι την διέκρινα ??? εεεε ????εεεε ???
xrysanthi The Volturi