| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 12:14 | |
| Εμένα κάτι μου λέει πως τη τελευταία πρόταση τη λέει ο Εντουαρντ κι όχι ο πρίγκηπας. Η Μπέλλα συνέχεια του έλεγε μην αφήνεις να κάνουν τη ζωή σου ό,τι θέλουν οι άλλοι. Ίσως να δυσκολεύτηκε τόσο να μεταμορφωθεί επειδή δεν τον άφηνε ο πρίγκιπας; Δε ξέρω υποθέτω... Αν και τα λόγια που λέει πριν την τελική μεταμόρφωση πιο πολύ φαντάζουν να είναι του πρίγκιπα..
Επίσης μπερδεύτηκα, σε λύκος δεν υποτίθεται θα μεταμορφωνόταν; Η περιγραφή μου έδωσε να καταλάβω σε κάποια σημεία, πως "μεταμορφώθηκε" σε βαμπίρ αλλά λογικά σε λύκος μεταμορφώθηκε έτσι; | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 12:28 | |
| καλα εχω μεινει η κοπελα , απιστευτο κεφαλαιο !!!!!!!!!!! η μεταμορφωση του ηταν τοσο πςω να το πω .. τελος παντων σε μπερδευε δεν ηξερες αν ηταν ο εντ ή ο πριγκιπας !!νομιζω αυτο μας μπερδεψε !! ωστοσο ηταν τελειο το κεφαλαιο , δεν υπηρχε και μονο που μας κρατα σε αγωνια για να δουμε αν τα τελευταια λογια ειναι του εντ , εμενα με κανει να ανυπομονω ακομα περισσοτερο!! μπραβο χρυσανθη μου!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 13:07 | |
| κοριτσάρες μου έχετε απόλυτο δίκιο και χίλια συγνώμη για το μπέρδεμα αυτό το κεφάλαιο όπως και το προηγούμενο γράφτηκε δύο φορές και επειδή είχα δώσει πολλά στοιχεία της μεταμόρφωσης του ΕΝΤ στο πρώτο στο δεύτερο μου φύγανε κάποια κομμάτια που σας έκαναν να μην καταλάβετε τελικά πως ήταν αυτή η μεταμόρφωση εδώ συμπληρώνω.... οι λύκοι έχουν δύο στάδια μεταμόρφωσης πρώτα παίρνουν αυτήν την μορφή και μετά την τελική τους - Σπόιλερ:
και για να σας αποζημιώσω γι αυτήν την μεγάλη παράληψη θα σας βάλω το αρχικό κείμενο αλλά σας προειδοποιώ ότι είναι λίγο βαρύ και έχει μερικά σημεία πολύ μελό γι αυτό και το απέρριψα όμως αξίζει να το διαβάσετε για τις περιγραφές του Συμπληρώνω...................................... SoulMates "Κεφάλαιο 40 η αρχική του μορφή" http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/07/soulmates-40_02.html | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 13:41 | |
| πω πω η κοπελα εμεινα το αρχικο κειμενο ηταν εξαιρετικο και καταλαβαμε ακριβως την μεταμορφωση του!!!!!!! δεν υπηρχε απλα ηταν καταπληκτικο !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 16:14 | |
| επειδή ήταν στον τρίτο ενικό είχα την ευκολία να σας περάσω ότι έβλεπα μέσα στο μυαλό μου στον πρώτο ενικό έχασε πάρα πολύ και πραγματικά με απογοήτευσε γι αυτό και σας έβαλα και τα δύο τώρα απλά για να έχετε την εικόνα το πως έγινε η μεταμόρφωση και το πως ακριβός βίωσε ο ΕΝΤ όλο αυτό Ντάλια μου αυτή ήταν η αρχική ιδέα αλλά το πλάνο άλλαξε τελικά οπότε άλλαξαν και όλα τα άλλα, κάντε λίγη υπομονή και θα τα δείτε όλα και λεμοναδίτσες και απ' όλα όμως στην ώρα τους | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 17:32 | |
| ποσο καιρο ειχα να το διαβασω αυτο το κειμενο!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 19:09 | |
| σου είχε αρέσει περισσότερο από το τωρινό το ξέρω αλλά με τις αλλαγές που έκανα δεν ταίριαζε πια γι αυτό και αναγκάστηκα να το αλλάξω ριζικά | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 20:46 | |
| το προηγουμενο ειχα μια πιο σκοτεινη ατμοσφαιρα και ηταν η bitchy Μπελα που ειχαμε συνηθισει αλλα και η νεα και βελτιωμενη βερσιον εχει τη χαρη της καθως θεωρω οτι εχεις παει πιο βαθια στον συναισθηματικο κοσμο των ηρωων αλλα δεν λεω παραπανω μην προδοσω τιποτα σημαντικο!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 21:26 | |
| και εγώ έτσι πιστεύω απλά έχω χάση την ροή του και τώρα παλεύω πάλι να την φέρω στα μέτρα μου το παρακάτω δε έχει κολλήσει άσχημα, προσπαθώ λιθαράκι λιθαράκι να το προχωρήσω αλλά δεν και έχω σκάσει, φυσικά παίζει και ότι δεν το έχω γράψει ελπίζω όταν φτάσω στο σημείο που έχω κολλήσει να μπορέσει να ξεκολλήσει το μυαλό μου και να πάει παρακάτω για να προλάβω τις ερωτήσεις σας έχω κολλήσει στο κλασικό σημείο εκεί που όλα ηρεμούν και παίρνουν τον δρόμο του χωρίς κάποιος να μπαίνει ανάμεσα τους ... τι ανώμαλη που είμαι αν δεν υπάρχει ίντριγκα και κάτι να τους χωρίζει δεν μπορώ | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 21:36 | |
| Χρυσάνθη μου τώρα διάβασα και τα 2 κεφάλαια που έβαλες αλλά καταμπερδεύτηκα(νομίζω κιόλας πως τα διάβασα με λάθος σειρά ..) ...αυτό που έβαλες μετά είναι η συνέχεια του πρώτου ...δεν μπορούσα να καταλάβω ..και επίσης η αντίδραση του Έντουαρντ ήταν εντελώς διαφορετική ... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 21:39 | |
| Όχι Μαριετούλα μου ήταν το ίδιο κεφάλαιο σε δύο διαφορετικές εκδοχές αυτό που ισχύει είναι ο Υπηρέτης του Φεγγαριού το άλλο το έβαλα μόνο για να δείτε πιο ζωντανά την μεταμόρφωση του | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 21:55 | |
| ααα εντάξει Χρυσάνθη μου γιατί τα διάβασα και τα 2 και επειδή η αντίδραση του ήταν εντελώς διαφορετική λέω τι έγινε εδώ ...2 φορές μεταμορφώθηκε ...και είχε και διαφορετική αντίδρασή?? αλλά οκ !!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:01 | |
| Χρυσανθη θες να μου στειλεις οτι εχεις μεχρι τωρα για το 2ο μερος ή να το συζητησουμε;;;εχω χρονο αν θες να βοηθησω!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:18 | |
| συγνώμη Μαριετούλα μου που σας μπέρδεψα τώρα το διόρθωσα Ελίνα μου σου έστειλα πμ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:26 | |
| βασικά εγώ φταίω που δεν διάβασα αμέσως το κεφάλαιο αλλά επειδή δεν είχα χρόνο εχτές το άφησα για σήμερα ...αλλά εντάξει | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:34 | |
| καλέ όχι μην το λες αυτό εγώ φταίω που δεν το διευκρίνισα από την αρχή στο μπλοκ μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:40 | |
| αφού τώρα το διευκρίνισες και είναι όλα εντάξει !!δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε περισσότερο !! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:50 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:13 | |
| Η αλήθεια είναι πως και με τη φωτογραφία και μόνο κατάλαβα σε τί μεταμορφώθηκε! Δε ξέρω αν προτιμώ την 1η ή τη 2η εκδοχή αν και για να πω την αμαρτία μου στη 2η εκδοχή, αυτή που ανέβασες στο μπλογκ σου ως κανονική, όχι η επεξηγηματική, νόμιζα πως κάπου θα δω την ¶λις να βοηθάει Τζασπερ και Τζεϊκ στην ασπίδα!
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:28 | |
| δεν ήθελε η Μπ να διακινδυνεύσει την ζωή της θα καταλάβετε περισσότερα στο δεύτερο μέρος | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:39 | |
| Οκ Χρυσάνθη μου συγγνώμη το παράκανα, δλδ είμαι και η τοπ γαιδούρα αλλά δεν φταίω εγώ η Νοέλια τα φταίει όλα...ή μάλλον όχι ... ο Φιλίπ τα φταίει όλα!!! Αυτός, αυτός είναι ο κύριος υπάιτιος αυτός !!! Ααααχχχχ... λοιπόν και τώρα καλύτερα να μην ξεφεύγω απ'το θέμα μου, ας επανελθω πριν τα χάσω τελείως...Λοιπόν ... κεφ. 39ο: Οκ πολύ χάρηκα που είδα τον Εντ να ξεδίνει κι λίγο, θυμήθηκε ρε παιδί μου πως είναι να περνάς τα σχολικά σου χρόνια σαν ένας απλός μαθητής αλλά ...πολύ ζήλεψα και στεναχωρέθηκα...γιατί την Ελιρόουζ εεε? ΓΙΑΤΊ?? οκ παρεκτρέπομαι συνεχίζω... Αιφνιδιαστική η εμφάνιση της Μπελς αλά φαίνεται ότι εμφανίστηκε πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή για μην τον παραλάβουν οι άλλοι το μικρό...αν κατάλαβα καλά Χρυσάνθη μου σπάζοντας την κατάρα εννοείς έτσι ότι πρέπει να μεταμορφωθεί σε κανονικός λύκος-λυκάνθρωπος έτσι? όκ καταλαβα ότι στην ανάμνηση έχουμε την σκύλα μάνα του υψιλότατου, την Μπελς και τον καημένο τον Πριγκιπα τον οπόιο και η Μπελς πήγε να τον πάρει από πίσω αλλά η σκύλα μάνα δεν την άφησε...το κορίτσι που ήταν παρών ποιο ήταν? Αυτό δεν καταλαβα μόνο...Πολύ σωστό αυτό που είπε ο μικρός στο τέλος κι εγώ αυτό θα κανα, εύγε μικρέ... κεφ. 40ο: 'Η αρχική του μορφή' δεν ξέρω τι να πω εδώ... έχω λίγο μπερδευτεί... ανήκει μέσα στην κανονική ιστορία? ρωτάω γιατί είναι σε γ'πρόσωπό γραμένο και δεν ξέρω αν συνδέεται με κάτι γιατί δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά που τον αλυσοδέσαν στο δέντρο? ή είναι μια εναλλακτική συνέχεια του κεφ. 40 απ'αυτήν που μας είχες δώσει αρχικά και το έγραψες για να δούμε πως είναι η αρχική του μορφή πριν πάρει την τελική που δεν νομίζω να την έχει πάρει ακόμα? αν ναι σου είπα πως μαρεσε πάρα πολύ και επίσης ποια κατάληξη θα μ'αρεσε μ το κυνηγητό που ξεκίνησε στο τέλος του βιβλίου... αν ξημερώσει κι να είναι κι οι δυο το πρωί ξαπλωμένοι ολόγυμνοι πάνω στο γρασίδιαανάμεσα στα δέντρα του δάσους μετά απ'το εξουθενωτικό κυνηγητό που περασαν ολόκληρο το βράδυ Ερε φαντασία που την έχω η κακομοίρα... κεφ. 40ο: οκ τώρα κατάλαβα ότι είναι το κανονικό! με το που είδα την προειδοποίηση αλλά ακόμα αναρωτιέμαι είναι πριν ή μετά που τον αλυσόδεσαν στο δέντρο εκεί ακόμα το χω χαμένο τέλως πάντων θα τα ξεμπλέξω που θα πάει δεν μπορεί... Τον κάκομοιρο τον Εντ πόσο τον λυπάμαι τον μικρό, πόσο άγχος έχει, νοιάζεται και φοβάται τόσο για την Μπέλς αλλά ξέρει ότι ανήκει στον υψιλότατο κι αυτό τον καταρακώνει ακόμη περισσότερο, δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι μωρέ... "Αν δεν τα καφέρω... Θέλω να ξέρεις..." πες μου ότι θα της έλεγε αυτό που φαντάζομαι γιατί θα τρελαθώ!!! απλά πες το μου και φέρτο μου με τρόπο... Ααααχχχ Χριστέ μου κράτησε το προσωπό του Ααααχχχ Ο Ιλινόη να υποθέσω είναι ο περιβόητος παππούς? Δεν καταλαβα τα λόγια που είπε ο Εντ είναι τα ειδικά λόγια για να σπάσει η κατάρα? Μόνο αν τα εννοουσε πραγματικά θα μπορούσε να την σπασει έτσι? Πόποποποπο σείστηκε ο κόσμος ολόκληρος με τις κραυγές του μικρού, διατάραξε όλη την αρμονία, πανίδα και χλωρίδα κι όχι μόνο αυτό αλλά η Μπελς τον πέιρε και από πίσω για να τον βρει η κακομοίρα...Ααααχχχ τι εχει να τραβήξει κι αυτή... Χρυσάνθη περιμένω με αγωνία όπως πάντα ...πότε μπαίνουμε στο 2ο μέρος με το καλό? και πάλι συγγνώμη που άργησα αλλά ο Φιλίπ δεν μου έχει αφήσει μυαλό... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:43 | |
| | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|