| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:11 | |
| δεν σου αρέσει ο Χριστόφορος ε?? μισό να δω τι σημαίνει το όνομα κανονικά για την κοπέλα ήθελα να την ονομάσω Χρυσαλένια την κοπέλα αλλά τελικά δεν μου ταίριαζε με το τι αυτή είναι Wink γι αυτό και σκέφτηκα το Αστροφωτισμένη γιατί κάθε πλάσμα σε εκείνον τον κόσμο το όνομα το παίρνει από τα χαρίσματα του Wink | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:13 | |
| Αδριανός, Αδριανή: δίκαιος, με ερευνητικό μυαλό, αρκετά ιδεαλιστής. Η Αδριανή είναι έξυπνη και γοητευτική. Η δύναμή της έγκειται περισσότερο στη φαντασία και το μυαλό της, παρά στο ένστικτό της.
Ανδρέας: σημαίνει "θαρραλέος, άφοβος". Του αρέσει η οικογενειακή ζωή και η συμμετοχή στα κοινά. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών. Ζηλιάρης, πεισματάρης και οικονόμος. Έξυπνος, με ιδέες συχνά πολύ πρωτότυπες. Ο ανδρείος.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:15 | |
| οχι μου αρεσει το Κριστοφερ και μπορεις να το κοψεις και στο Κρις απλα σου δινω εναλλακτικες | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:20 | |
| και το Ανδρέας του ταιριάζει οπότε μένω σε αυτά τα δύο και το αποφασίζω μετά | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:20 | |
| Cullen=Handsome=ομορφος Nora=Light=φως Anthony=Worthy Of Praise=αξιος επαινου
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 12:22 | |
| Έκλεισε στο Χριστόφορος ή Κρίστοφερ για τον ήρωα και Αστροφωτισμένη ή Σταρλάιτ για την ηρωίδα μου στην καινούργια ιστορία ελπίζω να σας αρέσει και να μην σας ενοχλεί που δεν έχει τα κλασικά ονόματα άλλωστε δεν θα είναι άλλο ένα φανφικ αλλά μια καθαρά καινούργια ιστορία που ελπίζω κάποια στιγμή να την δω και στο ράφι της βιβλιοθήκης μου Συμπληρώνω................................. Το νέο κεφάλαιο αναρτήθηκε περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας Ελίναααααα πες αλεύρι Soulmates "39. Cursed Love" http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/06/soulmates-39-cursed-love.html | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 18:04 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 22:41 | |
| Χρυσάνθη για άλλη μια φορά το κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 23:40 | |
| ¶τσα ο Έντουαρντάκος.Και με την Έλιροουζ και το ευχαριστήθηκε...Μπράβοοοο Όσο για τη Μπέλλα έκανε την εμφάνιση της αλλά δεν είπε τίποτα για τον Έντουαρντ και το σπίτι που τον πέτυχε να βγαίνει αν και περίμενα λίγο την αντίδραση της.Όχι τίποτα το εξωφρενικό αλλά μια "μπιχτή" .Τέσπα.... Χρυσάνθη μου πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο όπως και η ιστορία της Μπέλλα... Μπράβο γλυκιά μου - Σπόιλερ:
Κάτι άκυρο.Το πμ που σου έστειλα το πήρες;
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 23:49 | |
| _gwgw_- Σπόιλερ:
ωχχχχχχχχχχχχ και όλο λέω κάτι ξεχνάω κάτι ξεχνάω χίλια συγνώμη καρδιά μου το είδα αργά και μέχρι το πρωί το είχα ξεχάσει μπορείς να μου το στείλεις πάλι;;; σου υπόσχομαι θα το κοιτάξω αύριο γιατί τώρα με το ζόρι στέκομαι όρθια
Κοριτσάρες μου χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που σας άρεσε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 23:51 | |
| - Σπόιλερ:
Κανένα πρόβλημα Χρυσάνθη μου απλώς όταν σου έστελνα συνήθως μου απάνταγες και γι'αυτό παραξενεύτηκα...Θα σου το ξαναστείλω
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:17 | |
| δεν ξερω πως να δικαιολογηθω ειμαι απαραδεκτη το ξερω και για αυτο ζητω χιλια χιλια συγγνωμη!!!!!!!!!!!!! δεν εχω χασει ουτε ενα κεφαλαιο , ουτε στο ελαχιστο !!!!!!! δεν αφηνω σχολια λογω ελλειψη χρονου , αλλα τωρα ξαναμπηκα στη ενεργο δραση!!!!!!!!!οι εξελιξεις τοσες πολλες !!!!!!! δεν θα καθισω να σχολιασω καθενα κεφαλαιο , γιατι απο τοτε που το αφησα ειναι τοσα πολλα , που δεν θα πρεπει ποτε να σταματησω να γραφω!! το καθε κεφαλαιο ειναι ξεχωριστο και το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!!!!!!!περιμενω με αγωνια καθε σου κεφαλαιο , οπως περιμενω και το επομενο!!!!!!!!!!! υ.γ ειδα το βιντεο και τις εικονες απο την νεα σου ιστορια και ειλικρεινα θαμπωθηκα !!!!!!!!! φαινεται τοσο ενδιαφερουσα που ανυπομονω να ξεκινησει!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:24 | |
| Ελινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια δεν πειράζει που δεν το σχολίασες με κάνεις πολύ χαρούμενη που δεν σε απογοήτευσε η συνέχεια θα μπει πιο αργά όσο για την καινούργια μάλλον θα αργήσετε να την διαβάσετε ολοκληρωμένη αλλά δεν θα σας αφήσω έτσι κάτι άλλο θα ακολουθήσει σίγουρα μετά από το Σουλμειτ | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 14:28 | |
| οτιδηποτε δημιουργεις χρυσανθη μου εσυ , ειναι ενα πραγματικο θαυμα για εμας αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!!!!!!!! περιμενω τα παντα με αγωνια!!!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:09 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:55 | |
| Μόλις διάβασα το καινούργιο κεφάλαιο και δεν βρίσκω πραγματικά τα λόγια μου για να περιγράψω σωστά το πόσο φανταστικό ήταν Ήταν τόσο ζωντανό,τόσο δυνατό που πραγματικά ανατρίχιασα.Όλο το σκηνική με τους λύκους,τους μάγους,το δάσος και γενικά όλη την ατμόσφαιρα ήταν μαγευτικό. - Σπόιλερ:
Ένιωσα πως βρισκόμουν εκεί και παρακολουθούσα τον Έντουαρτ να αλλάζει μορφή.Εκεί ειδικά που αναφέρεις πως η φλέβες του φωτίστηκαν από την ακτίνα που ήρθε από το φεγγάρι και έπεσε στο περιδέραιο..πωπω..Και μετά που με μία μόνο κίνηση κατάφερε να απομακρίνει τόσους λύκους που η ίδια η Μπέλλα δεν μπορούσε να κερδίσει σημαίνει ότι η δύναμή του είναι τεράστια και απεριόριστη.Πιστεύω πως κατάφερε να κρατήσει τον εαυτό του μιας και λέει πως δεν θέλει πια κανείς να του ορίζει τη ζωή.Δεν ξέρω με το που το διάβασα ήμουν σίγουρη πως δεν έδωσε τον έλεγχο στον πρίγκιπα ή δεν κέρδισε η λυκίσια του υπόσταση.Αν και η δύναμη του περιδέρεου ήρθε σίγουρα από τον Πρίγκιπα.Εκεί όμως που λέει πως θα φροντίζει το λαό του ακούστηκε κάπως διαφορετικό..έχω μπερδευτεί.Εγώ πάντως ψηφίζω Έντουαρτ μικρό δαγκωτό
Δεν έχω τι άλλο να πω.Από τα καλύτερα κεφάλαιο που έχω διαβάσει ever! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 23:05 | |
| δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω Ηλιάννα μου χάρηκα που σου άρεσε τόσο πολύ όσο για τις προβλέψεις δεν λέω τίποτα γιατί θα προδώσω την συνέχεια όπου είναι και το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου μέρους θα δείτε το επόμενο θα σας λύσει όλες σας τις απορίες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 0:23 | |
| Τ.Ε.Λ.Ε.Ι.Ο. Έτσι χαρακτιρίζεται αυτό το κεφάλαιο!!!! Οι σκηνές ήταν τόσο περιγραφικές!!!! Δεν κατάλαβα όμως αυτός που μίλησε στο τέλος ήταν ο Έντουαρντ ή ο πρίγκιπας; Μπράβο σου Χρυσάνθη μου | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 0:42 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου θα το μάθετε στο επόμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 0:43 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 0:45 | |
| θα το αναρτήσω σύντομα αφού το επόμενο είναι σχεδόν έτοιμο μόνο 3 σελίδες μου μένουν να γράψω και το παλεύω να το τελειώσω σήμερα αλλά νυστάζωωωωω οπότε αν δω ότι δεν μου βγαίνει καλό θα το παρατήσω και θα το πιάσω αύριο πάλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 0:47 | |
| Εντάξει!Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε κάπως έτσι | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 8:21 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 10:50 | |
| όχι καλέ το 41 είναι έτοιμο για το πρώτο λέω του δεύτερου μέρους, θέλω πάντα να είμαι ένα κεφάλαιο μπροστά πριν αναρτήσω το προηγούμενο για να μην αγχώνομαι | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Ιουλ 2012 - 11:17 | |
| ουφ ειπά και εγω... ηταν το ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡΟΧΟ κεφαλαιο τι αλλο να χρειαζεται;;!! | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|