Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:32
την ξεκίνησα αλλά την πάω με αργό ρυθμό για να μπορέσω να τα φτιάξω όλα μέσα στο μυαλό μου έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για εκείνην την ιστορία μην ξεχνάς ότι το δεύτερο μέρος της ιστορίας που διαβάζετε δεν έχει καν αρχίσει
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:44
Όπως λέει και η Μαριέτα ότι ονόματα και να βάλεις θα κάνεις καλή δουλειά!!!
Όσο για το καινούργιο κεφάλαιο ήταν απλά τέλειο... Ελπίζω το μαγικό που θέλουν να κάνουν στο περιδέραιο να πιάσει...
Η Μπέλλα που χάθηκε;Μήπως ετοιμάζει κάτι;Ο Έντουαρντ πως και είπε να πάει βόλτα με τη κοπέλα;Η Έλιροουζ δεν είναι η κοπέλα που παραλίγο να απατήση την Έλενα μαζί της;
Μπράβο Μπράβο Μπράβο.Ηταν τέλειο
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 22:15
Γνώμη μου πάντα, χωρίς να θέλω να επηρεάσω την αγαπητή συγγραφεά , εφόσον Μπέλα δεν έχουμε τότε καλύτερα κι ο Εντουαρντ ναμην παραμείνει... αφού Εντ+Μπέλς πάνε πακέτο προτείνω κι ο πρωταγωνιστής να έχει κάποιο άλλο όνομα.
Γνώμη μου πάντα
όσον αφορά το Starlight το λατρεύω...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 0:58
Είναι καιρός να αφήσω κι εγώ τα σχόλια μου...δεν είναι? Μάλλον διότι αν το αφήσω θα εμφανιστούν περισσότερα πάλι... Λοιπόν...
κεφ. 37ο: Ααααχχχ Χρυσάνθη μου τι υπέροχη, γλυκιά, ονειρεμένη, παραμυθένια περιγραφή ήταν αυτή... η Μπέλα όμως πόσο την λυπάμαι και στεναχωριέμαι για εκείνη ...να προσπαθεί να εκδηλωθεί κι όμως να μην μπορεί..τι κρίμα Επίσης τι κρίμα για τον μικρό ΕΝΤ να τα σκέφτεται όλα αυτά, να μην μπορεί να την κάνει δική του και να το υποστεί όλο αυτό...φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα το αντέξει και θα τρελαθεί Ο Υψιλότατος καθαρά στον δικό του κόσμο μας έστειλε με τις περιγραφές του αλλά εκεί εκείνος το γουδί το γουδοχέρι άνενδοτος και πεισμωμένος ... τι να κάνουμε υψηλότατε δεν μπορεί η κοπέλα... "κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ"όπως είπε κι η Μπελς σε προηγ. κεφ. Πωωωωωωωωω τι έννωση ήταν αυτή ...έλιωσα δεν μπορώωωω... Γιατί όμως ρε παιδί πάντα αυτός ο υψιλότατος πρεπει να κάνει κάτι και να καταστρέφεται όλη η μαγεία? Ορίστε την εξαγρείωσε πάλι... Αμάν βρε πρίκγιπα κι εσύ κεφ. 38ο: Για να πω την αλήθεια μου Χρυσάνθη ολίγον τι το τέλος του προηγ. κεφ με την αυτού έχασα λίγο την ρότα γι αυτό κι αν γίνεται να με διαφωτήσεις καλοδεχούμενα όλα τα πμ Αλλά τι να πω... αν ο υψιλότατος πιστεύει πως θα την ξανακερδίσει με αυτό το πλευρό να κοιμάται αλλά όλα είναι πιθανά έτσι? Αυτή η κατσικοπόδαρη από που ξεφύτρωσε πάλι ...έλεος χρησιμοποιεί και τον πατέρα του για τις απειλές του...μμμ φοβήθηκα τώρα κατουρίθηκα απ'το φόβο μου Αμάν βρε Τζαζ μας γκάστρωσες πες κάτι κι εσύ, μα να του έχουν κάνει μάγια του παιδίου να μην μιλήσει ανίκουστο πια!!...η Μπελς στα καλά του καθουμένου που εξαφανίστηκε...? Μουαχαχαχα καλά της έκανε της άλλη της κατσικοπόδαρης την έγραψε κανονικά κι έφυγε με την Ελιροούζ σαν κύριος μουαχαχαχα
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:34
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια αύριο με πιο καθαρό μυαλό θα σου απαντήσω σε όλα προς το παρόν θέλω να σε ευχαριστήσω για το υλικό που μου έδωσες ήταν τέλειο άλλο ένα που προστέθηκε στην λίστα μου
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:36
Σπόιλερ:
και ελεγα τι ξεχασα τι ξεχασα... Πηγα με τον Εντουαρντ ζηλια ψωρα να να να να να
Χρυσανθη για το ονομα του πρωταγωνιστη στο αλλο που ετοιμαζεις γιατι δεν κοιτας σημασιες ονοματων για να βρεις κατι που σου ταιριαζει πχ: Χρύσανθος, Χρυσάνθη: χρυσό άνθος. Είναι πολύ ευγενικοί και κύριο μέλημά τους είναι να μη δυσαρεστήσουν και να μην πληγώσουν κανένα. Αυτό τους οδηγεί σε υποχωρήσεις, που τους κάνουν μερικές φορές να υποφέρουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:43, 1 φορά
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 2:53
αυτό προσπαθώ τώρα να δω... μου αρέσουν και τα δύο αλλά αν βάλω αγγλικό στην κοπέλα θα βάλω και στον ήρωα όλα είναι υπό σκέψη αλλά ο σκελετός πάει καλά έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία που με βοηθάνε στην πλοκή
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 29 Ιουν 2012 - 3:02
Σπόιλερ:
εκεί είναι η πλάκα... αυτός ο ήρωας δεν είναι δυνατός ή είναι και απλά ακόμα δεν το ξέρει αν καταλαβαίνεις τι εννοώ
το Αλεξάντερ μου αρέσει αλλά μου θυμίζει και τον μέγα Αλέξανδρο δεν θέλω τέτοιο συσχετισμό
Χριστόφορος: σημαίνει "αυτός που φέρει τον Χριστό στην καρδιά του". Αγαπημένο του ρητό είναι "το παν μέτρον άριστον" και πραγματικά δεν υπερβάλλει σε τίποτα. Η καλή οργάνωση της καθημερινής ζωής είναι απαραίτητος παράγοντας για την ψυχική του ηρεμία.