5ο Κεφάλαιο
ed<3Kοιτα απ' οτι βλεπω ο Εντ το εχει....αστυνομος σαϊνι το καμαρι μου!!! Razz
ειναι εξυπνος συνδιασε τα γεγονοτα με τον Καλεν και το θρονο αλλα
ειναι ακομα μπερδεμενα τα στοιχεια...καλα ο Εμετ περα βρεχει εκει που λενε κατι σημαντικο ειναι σαν να λεει ελα μωρε τωρα σιγα τα λαγαχανα δεν παμε για κανενα κοψιδακι;lol! (ο κοσμος να σκοτωνεται πως να τιλωσει την κοιλια του) μονο πως θα πηδ...ει σκεφτεται ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια!!!Ασε που πρεπει να ειναι και λιγο αβουλος ενω φαινεται ανεξαρτητος νομιζω τον τρεμει λιγο τον Καρλαιλ...
εκτος και αν του εχει σεβασμο που τον πηρε στην οικογενεια του!!! RazzΠράγματι είναι πανέξυπνος
δεν του ξεφεύγει τίποτα αλλά κάτι άλλο πιο δυνατό θα τον κάνει παρακάτω να ξεκαθαρίσει την αλήθεια και να τον βοηθήσει να δει με την καρδιά και όχι με τα μάτια
όσο αφορά τον ΕΜΕΤ είσαι μέσα
δεν είναι χαζός αλλά είναι άβουλος, σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι ακριβός γιαυτό που λες, γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα περνάει καλά με τις γκόμενες και τίποτα άλλο αλλά ποιος τον παρεξηγεί ζει το παιδί την ηλικία του
σεβασμός;;; τι είναι αυτό;;; προς το πρόσωπο της Έσμε ναι, προς το πρόσωπο του Καρλάιλ χεσμένο τον έχει, όσο του κάνει τα χατίρια είναι καλός
Η Εσμε γλυκια γλυκια οπως παντα αλλα οχι και δεν εγινε τιποτα με της ζηλοτυπιες της
αλλης μην τα παρω τωρα το παιδι ειχε 100% δικιο ποιος θα του το δωσει
επιτελους να ηρεμησουμε και εμεις αλλα και αυτος!!!!Δεν την θελουμε την ξινη στα ποδια μας...Αχ μονο εγω τον καταλαβαινω huggieδυστυχώς όμως θα μας απασχολήσει και μάλιστα πάρααααα πολύ
Η καλη μου η Αλις του ειπε οτι εχει δικιο και δεν την ενοιαζε να μαθει καν τον λογο Smile την λατρεψα μονο αυτο να ξερεις επισης τι καλος αδερφος αμεσως να δει τι κανει η αδερφη του,ο δικος μου ουτε που θα ανοιγε την πορτα θα με αφηνε εκει να ψοφισω Sadη ¶λις και ο ΕΝΤ είναι πολύ δεμένοι σαν αδέλφια, αυτό που λέμε μια γροθιά, αλλά πέρα από αυτό ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο Έμετ χωνεύουν την Έλενα απλά την ανέχονται γιατί ο ΕΝΤ είναι αυτός που είναι κατηγορηματικός στην σχέση του και δεν θέλουν να τον πληγώνουν
Ο Καρλαιλ απο την αλλη θελει να του ριξεις με ενα μπαζουκα μου την δινει απιστευτα. Η Εσμε εκεινη την στιγμη που την προσβαλε επρεπε να παρει ενα τηγανι και να του το φερει στο κεφαλι εμ τι τα εχει τοσα συνεργα στην κουζινα;; Razz Razz Razz
Αμεσως ο αλλος να μπει στο ψητο να μην τους αφησει να φανε και μετα τους πηρε και στο γραφειο για ανακριση πεμπτου βαθμου...κατι κρυβει αυτος και θα το ανακαλυψουμε συντομα!!! Cool
Ο Εμετ απο την αλλη χαλαρα μολις ειπε ο αλλος αυτο ειναι το τελευταιο της θυμα,ανοιγει τον φακελο ελα μωρε να δουμε και ενα θυματα ετσι για να γουσταρουμε giggle giggle giggleκαι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό πίστεψε με
δεν μπορεί και να θέλει γιατί πάνω από όλα για την Έσμε είναι η οικογένεια της και προκειμένου να διαλυθεί κάνει πάντα υποχωρήσεις, δεν λέω ότι είναι το σωστό απλά διευκρινίζω πως το βλέπει η ίδια
πολλά και θα τα μάθουμε σιγά σιγά
ο Έμετ τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι
για εκείνον είναι άλλο ένα πχ παιχνίδι άξιον στον υπολογιστή που θα ρίξει κανένα μπουνίδι κανένα πυροβολισμό και πάει λέγοντας
Εντωμεταξυ ο διαβολος στην κυριολεξια ειναι ο Καρλαιλ οχι η Μπελλα αυτη εχει απλα διαβολικο μυαλο!!!Μανια που την εχει και αυτος να μαθει το παραμικρο μου την δινει,θελει να τους εχει απο κοντα και αυτο ειναι παραξενο στην ουσια λες οτι μπορει να θελει να τους προστατεψει αλλα γενικα μου βγαζει κατι κακο και οτι κραταει κρυμμενες πληροφοριες για την παρτη του και διαστρευλωνει τα γεγονοτα...Μέσα είσαι
θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο για να μην του καταστρέψει κανείς τα μεγάλα του σχέδια... ποια είναι αυτά θα τα μάθετε παρακάτω
και πάλι μέσα είσαι, λέει μόνο ότι τον συμφέρει και αλλάζει τα γεγονότα ανάλογα με το πως τον συμφέρει
Χρυσανθη μου σου παει τελικα πολυ αυτο το στυλ του μυστηριου και του υπερφυσικου μην υποτιμας τον εαυτο σου....Συγχαρητηρια καρδια μου σε ευχαριστώ καρδουλένια μου και να θέλατε να το σταματήσω η έμπνευση μου έχει πάρει φωτιά και κάθε μέρα προσθέτει και ένα επιπλέον λιθαράκι που την κάνει και ποιο καλή και δεν μπορώ να ξεκολλήσω από αυτήν την ιστορία οπότε θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό
AspaKorth
Καταρχην ο Καρλαιλ μου την σπαει αφανταστα
μου την σπαει κ η Ελενα παρα πολυ
η Μπελα με εξεπληξε οταν απαντησε στην στιχομυθια μεταξυ εντ κ ελενας...υπαρχει περιπτωση να εχει αρχισει ηδη να τον θελει?
ασε ο εντ νομιζω του εχουν πεσει πολλα
θα αργησει πολυ να καταλαβει τι σκροφιτσα ειναι η κοπελια του?
μου αρεσει πολυ η καινουργια ιστορια σου study
πλιζ βαζε κεφαλαια οσο πιο γρηγορα μπορεις
α καλα ο Εμετ ειναι απαικτος...εχει το μυαλο εξω απο το κεφαλι αλλα μου αρεσει γελαω πολυκαι θα συνεχίσει να σου την σπάει και στην συνέχεια
και η Έλενα επίσης
Δεν μπορώ να πω πολλά προς το παρόν για τις σκέψεις της ΜΠ γιατί θα προδόσω το μεγάλο της μυστικό, σιγά σιγά όμως θα καταλάβετε γιατί αντιδράει έτσι όπως αντιδράει για στον ΕΝΤ και ίσως στο τέλος και να την λυπηθείτε κιόλας
Πιο πολλά δεν γίνετε και είμαστε ακόμα στην αρχή ακόμα δεν έχει δει τίποτα... Προειδοποίηση θα τα παίξει τελείως με όλην την σημασία της λέξεως
μμμμμ ίσως ενδόμυχα και να το ξέρει
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που δεν σας απογοήτευσα θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σου
και εμένα με διασκεδάζει πολύ το στιλ του
Dalia
Ποποποπο...πάλι θα διαβάζω τον Καρλάιλ και θα βρίζω διαόλους ?! Πάλι θα έχουμε εκείνη την ωραία σχέση Fly away... ή καλύτερα Rain away...γιατί η σχεση μεταξύ πατέρα και υιού είναι πέρα βρέχει και δεν συμμαζέυεται lol! Σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη... πεθανε΄τον κι αυτόν σαν τον πατέρα του Ταιλερ να ηρεμήσουμε επιτέλους ...Ελεος..κατάλαβα κάθε φορά που θα διαβάζω ένα κεφ. θα ξαναβλέπω το Λυκόφως να θυμάμαι πόσο καλός΄είναι ο γιατροδάκος... lol!
Ευγε Μπέλα κοριτσάρα , εκεί πάρών να τους διαλας τη σχέση, την ησυχία, την αρμονία κι ότι θες τέλως πάντων...... lol! τι καλή που είναι η Αλις πόσο την συμπαθώ...
Για τον Εμετ ουδέν σχόλιον χαμένο το χει ο κακομοίρης...
Όσο για την Ελένα
Χρυσάνθη μου κι όπως πάντα ανυπομονώ για την συνέχεια !!!ναι
ααααα δεν αποκαλύπτω τίποτα αλλά να έχεις ένα στο μυαλό σου, για μένα ο καλύτερος εκδικητικός θάνατος είναι ο αργός
θα τον τηγανίσω αρκετά μέχρι το τέλος έτσι για να δει αυτός να βασανίζει τον γλύκα μας τόσο πολύ
Βλέπω ότι αρχίσατε να την συμπαθείτε την ΜΠ και χαίρομαι αφάνταστα γιατί πραγματικά δεν της αξίζει να την βλέπετε διαφορετικά, θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί
η ¶λις είναι αυτό που περιέγραψε στην αρχή και η ΜΠ, σκέτη γλύκα
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε
ed<36ο κεφ.
Ο Καρλαιλ πως να την πει σε καποιον και πως να τον κατηγορησει...
την κακομοιρα την Εσμε την περναει καθε φορα απο ψιλη κρισαρα την περναει
λες και δεν το ξερει οτι αυτα τα πλασματα οπως ειναι η Μπ δεν θελουν αδεια για να μπουν
και οτι θα εχουν βρει εναν τροπο απο πιο πριν για να το κανουν οπως και στην περιπτωση της
Μπελλας...Ασε που χαρηκα αυτη την εφοδο εφερε τον Καρλαιλ προ τετελεσμενων γεγονοτων γιατι κανεις δεν την περιμενε lol! γουσταρω που πηγε ακαλεστη με το δηθεν οτι ειναι ανηψια του Στεφαν Cool Cool Πως ευχαρηστηθηκα ηθελα να εβρεπα απο μια μερια τα μουτρα του... του την έφερε για τα καλά δεν λέει τίποτα
τσ τσ τσ αυτος ο ανθρωπος δεν εχει καθολου τροπους με την ''κοπελα μας'' giggle giggle
η γλυκια μου πηγε να διασκεδασει γιατι της λεει να ξεκουμπηστει;;;ωραοι τροποι ευγενειας και ειναι και ενας Καλεν...φτου Cool ντροπιαζει το ονομα Razz tongue
χαχα συμπαθει Εσμε και απεχθανεται Καρλαιλ λογικο Wink η αλλη ειναι γλυκητατη και αυτος ο Καρλαιλ
ειναι ελεος σαν δουλαρα φαιρεται στην γυναικα του και αυτη το δεχεται την κανει οτι θελει...
να δω ποτε θα κοπουν αυτα και θα τον διαολοστειλει αμην και ποτε που καθεται και στεινει σχεδιακια για να την εξοντωσει ποιος ειναι αυτος που κρυβεται πισω απο ολα αυτα επιτελουςσυγκρίνεται τώρα ο Καρλάιλ με την Έσμε;;;; μπααααααααααααααααααα
ακόμα δεν το έχω σκεφτεί και πάρα πολύ την σχέση τους για να σου πω καρδιά μου
προς το παρών ξέρω μόνο πως θα τελειώσει
δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος είναι αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το καταλάβετε και μόνες σας
Αυτο θα ελεγα και εγω μολις τωρα μετα την συζητηση που ειχε ο Εντουαρντ με τον Καρλαιλ στο γραφειο του ποιος νομιζει οτι ειναι για να ελεγχει τις ζωες των αλλων και γιατι θελει να καταπιεσει το γιο του να τα φτιαξει παλι με την ξινη για τον συμφερον του νομιζω....για να εχει τον Τσαρλι τον πατερα της απο κοντα και να μην γινει τιποτα και τσακωθουν,για να εχει ενα κονε στην αστυνομια πρεπει να υποφερει ο Εντουαρντ....σκατα πατερας ειναι αυτος να την βρασω τετοια αγαπη οτι και καλα προσπαθει να τους προστατεψει σε πηρανε χαμπαρι μεχρι και οι ρουγες μπαρμπα παραταταΜόνο για το συμφέρον του
και γι αυτό αλλά και για κάτι άλλο που δεν θα αποκαλύψω ακόμα
αγάπη;;; τι είναι αυτό;;;
Η περιγραφη που εκανες στην Μπ θα εκανε καθε αντρα να ξεροσταλιαζει ποσο μαλλον τον Εντ που την ειδε κι ολας...Εντωμεταξυ επιτηδες επεσε η Μπ επανω του εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο...πως και δεν του ειπε ''με συγχωρεις ηταν τυχαιο'' giggle giggle πλακα κανω....ο Εντ δεν εβλεπε που πηγαινε αλλα και η Μπ πως και δεν τον αντιληφθηκε;;ολοκληρο βαμπιρ;;;καλα και η σκηνη στο τελος που του λεει η Μπ εισαι ενας Καλεν και δεν πρεπει να σκυβεις το κεφαλι απλα εγραψε...τελικα τον παρασυρε η Ελενα,βασικα για την ακριβεια κουσε τον πατερα του μακαρι να τον ειχε παρακουσει για μια φορα και να ειχε σηκωσει αναστημα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes
Χρυσανθη μου υπεροχο....οσο παει γινεται και πιο απολαυστικο και εισαι στην μπριζα για την συνεχεια... Την περιγραφή... και ντροπή μου που δεν το διευκρίνισα πιο πριν... την έκανε η Έλιροουζ μας
και θέλω με αυτήν την ευκαιρία να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου
Καλέ ναι είσαι καλά;;; ολόκληρο παλικάρι δεν θα τον έβλεπε;;; απλά τον είδε σκασμένο και ήθελε να τον ξεκολλήσει λίγο
Αυτή είναι η αρχή της και θα του το χτυπάει πολύ συχνά
Μπααα ο κακομοίρης όσο και να το θέλει απλά δεν μπορεί να τον παρακούσει το γιατί θα το δείτε παρακάτω
σε ευχαριστώ καρδιά μου γλυκιά
αν είμαι λέει στην μπρίζα;;; με αυτό κοιμάμαι με αυτό ξυπνάω δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα λέμεεεεεε
mariettoula1996
Χρυσάνθη μου τέλειο κεφάλαιο ...μας το έκοψες όμως σε πολύ κρίσιμο σημείο ...θα με φάει η περιέργεια μέχρι να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο για να μάθω τι έλεγαν ... Smileσε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε