Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 0:50

χρυσανθη μου διαβασα και τα δυο κεφαλαια και μπορω να πω οτι η ιστορια εξελισεται υπεροχα ακομα πιο ωραια απο οτι ειχα φανταστει...ο καρλαιλ φυσικα και ειναι για μπατσες δεν το συζητω αλλα ο εντι εχει ενα στυλ που μουτ αρεσει πολυ.....και φυσικα η μπελλα δινει ρεστα με την γοητεια της και της ατακες της....ελπιζω η συναντηση να γινει και να μαθει ο εντι τι πραγματικα θα του συμβει....μπραβο χρυσανθη μου περιμενω με αγωνια την συνεχεια...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 1:02

σε ευχαριστώ καρδιά μου.... σίγουρα θα γίνει η συνάντηση αλλά θα είναι λίγο ανατρεπτική Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 12:15

όπως πάντα Χρυσάνθη μου και αυτό το κεφάλαιο ήταν φανταστικό ..περιμένω με αγωνία την συνέχεια Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 23:48

Σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε
λόγο Πάσχα και επειδή βλέπω ότι οι περισσότερες λείπετε, θα ανεβάζω πιο αραιά τα κεφάλαια αλλά μόλις γυρίσετε και μπορείτε να τα διαβάζετε καθημερινά θα τα ανεβάζω ξανά κανονικά
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 23:59

xrysanthi έγραψε:
Σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε
λόγο Πάσχα και επειδή βλέπω ότι οι περισσότερες λείπετε, θα ανεβάζω πιο αραιά τα κεφάλαια αλλά μόλις γυρίσετε και μπορείτε να τα διαβάζετε καθημερινά θα τα ανεβάζω ξανά κανονικά

αα εντάξει Χρυσάνθη μου ..!!!θα περιμένω Smile kiss !καλό Πάσχα και σε εσένα !!! kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 0:08

και σε σένα καρδιά μου αν και εγώ εδώ θα είμαι δεν θα πάω πουθενά Wink
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 0:19

ούτε και εγώ ...δεν θα πάω πουθενά ...εξάλλου έχω και μαθήματα οπότε εδώ θα μείνω ...
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 0:20

θα κάνουμε παρεούλα huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 16:44

xrysanthi έγραψε:
θα κάνουμε παρεούλα huggie

Smile huggie
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 13 Απρ 2012 - 1:09

mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 13 Απρ 2012 - 12:13

πολύ καλή η συνέχεια Χρυσάνθη μου ...
οι διάλογοι Μπέλας και Έντουαρντ ήταν φανταστικοί ... ο Καρλάιλ όπως είναι φυσικό μου έχει γίνει ο πιο μισητός χαρακτήρας ...αλλά δεν κατάλαβα από που ξεφύτρωσε ο Έμμετ ...τον είχε φέρει μαζί του Καρλάιλ ;;
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 13 Απρ 2012 - 12:48

σε ευχαριστώ καρδιά μου
ναι ο Έμετ ήταν με τον Καρλάιλ και είχε εντολή να κάνει αυτό που έκανε Wink
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 13 Απρ 2012 - 13:24

xrysanthi έγραψε:
σε ευχαριστώ καρδιά μου
ναι ο Έμετ ήταν με τον Καρλάιλ και είχε εντολή να κάνει αυτό που έκανε Wink
παρακαλώ Smile
αα οκ τώρα κατάλαβα Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 12:17

Soulmates "9. Ένας αναπάντεχος σύμμαχος"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/04/soulmates-9.html

Μην ξεχάσετε να δείτε και το γεναιολογικό δέντρο πως διαμορφώθηκε με τα καινούργια στοιχεία που σας έδωσα

Soulmates "Γεναιολογικο Δέντρο"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/04/blog-post.html
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 16:21

Χρυσάνθη μου τέλειο κεφάλαιο ...μας το έκοψες όμως σε πολύ κρίσιμο σημείο ...θα με φάει η περιέργεια μέχρι να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο για να μάθω τι έλεγαν ... Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 19:50

5ο Κεφάλαιο
ed<3
Kοιτα απ' οτι βλεπω ο Εντ το εχει....αστυνομος σαϊνι το καμαρι μου!!! Razz
ειναι εξυπνος συνδιασε τα γεγονοτα με τον Καλεν και το θρονο αλλα
ειναι ακομα μπερδεμενα τα στοιχεια...καλα ο Εμετ περα βρεχει εκει που λενε κατι σημαντικο ειναι σαν να λεει ελα μωρε τωρα σιγα τα λαγαχανα δεν παμε για κανενα κοψιδακι;lol! (ο κοσμος να σκοτωνεται πως να τιλωσει την κοιλια του) μονο πως θα πηδ...ει σκεφτεται ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια!!!Ασε που πρεπει να ειναι και λιγο αβουλος ενω φαινεται ανεξαρτητος νομιζω τον τρεμει λιγο τον Καρλαιλ...
εκτος και αν του εχει σεβασμο που τον πηρε στην οικογενεια του!!! Razz

Πράγματι είναι πανέξυπνος Wink δεν του ξεφεύγει τίποτα αλλά κάτι άλλο πιο δυνατό θα τον κάνει παρακάτω να ξεκαθαρίσει την αλήθεια και να τον βοηθήσει να δει με την καρδιά και όχι με τα μάτια Wink
όσο αφορά τον ΕΜΕΤ είσαι μέσα
δεν είναι χαζός αλλά είναι άβουλος, σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι ακριβός γιαυτό που λες, γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα περνάει καλά με τις γκόμενες και τίποτα άλλο αλλά ποιος τον παρεξηγεί ζει το παιδί την ηλικία του Wink
σεβασμός;;; τι είναι αυτό;;; προς το πρόσωπο της Έσμε ναι, προς το πρόσωπο του Καρλάιλ χεσμένο τον έχει, όσο του κάνει τα χατίρια είναι καλός Wink

Η Εσμε γλυκια γλυκια οπως παντα αλλα οχι και δεν εγινε τιποτα με της ζηλοτυπιες της
αλλης μην τα παρω τωρα το παιδι ειχε 100% δικιο ποιος θα του το δωσει
επιτελους να ηρεμησουμε και εμεις αλλα και αυτος!!!!Δεν την θελουμε την ξινη στα ποδια μας...Αχ μονο εγω τον καταλαβαινω huggie

δυστυχώς όμως θα μας απασχολήσει και μάλιστα πάρααααα πολύ Neutral Neutral Neutral

Η καλη μου η Αλις του ειπε οτι εχει δικιο και δεν την ενοιαζε να μαθει καν τον λογο Smile την λατρεψα μονο αυτο να ξερεις επισης τι καλος αδερφος αμεσως να δει τι κανει η αδερφη του,ο δικος μου ουτε που θα ανοιγε την πορτα θα με αφηνε εκει να ψοφισω Sad
η ¶λις και ο ΕΝΤ είναι πολύ δεμένοι σαν αδέλφια, αυτό που λέμε μια γροθιά, αλλά πέρα από αυτό ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο Έμετ χωνεύουν την Έλενα απλά την ανέχονται γιατί ο ΕΝΤ είναι αυτός που είναι κατηγορηματικός στην σχέση του και δεν θέλουν να τον πληγώνουν Wink

Ο Καρλαιλ απο την αλλη θελει να του ριξεις με ενα μπαζουκα μου την δινει απιστευτα. Η Εσμε εκεινη την στιγμη που την προσβαλε επρεπε να παρει ενα τηγανι και να του το φερει στο κεφαλι εμ τι τα εχει τοσα συνεργα στην κουζινα;; Razz Razz Razz
Αμεσως ο αλλος να μπει στο ψητο να μην τους αφησει να φανε και μετα τους πηρε και στο γραφειο για ανακριση πεμπτου βαθμου...κατι κρυβει αυτος και θα το ανακαλυψουμε συντομα!!! Cool
Ο Εμετ απο την αλλη χαλαρα μολις ειπε ο αλλος αυτο ειναι το τελευταιο της θυμα,ανοιγει τον φακελο ελα μωρε να δουμε και ενα θυματα ετσι για να γουσταρουμε giggle giggle giggle

και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό πίστεψε με Wink
δεν μπορεί και να θέλει γιατί πάνω από όλα για την Έσμε είναι η οικογένεια της και προκειμένου να διαλυθεί κάνει πάντα υποχωρήσεις, δεν λέω ότι είναι το σωστό απλά διευκρινίζω πως το βλέπει η ίδια Sad Sad Sad
πολλά και θα τα μάθουμε σιγά σιγά Wink
ο Έμετ τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι Wink για εκείνον είναι άλλο ένα πχ παιχνίδι άξιον στον υπολογιστή που θα ρίξει κανένα μπουνίδι κανένα πυροβολισμό και πάει λέγοντας Wink

Εντωμεταξυ ο διαβολος στην κυριολεξια ειναι ο Καρλαιλ οχι η Μπελλα αυτη εχει απλα διαβολικο μυαλο!!!Μανια που την εχει και αυτος να μαθει το παραμικρο μου την δινει,θελει να τους εχει απο κοντα και αυτο ειναι παραξενο στην ουσια λες οτι μπορει να θελει να τους προστατεψει αλλα γενικα μου βγαζει κατι κακο και οτι κραταει κρυμμενες πληροφοριες για την παρτη του και διαστρευλωνει τα γεγονοτα...
Μέσα είσαι Wink θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο για να μην του καταστρέψει κανείς τα μεγάλα του σχέδια... ποια είναι αυτά θα τα μάθετε παρακάτω Wink
και πάλι μέσα είσαι, λέει μόνο ότι τον συμφέρει και αλλάζει τα γεγονότα ανάλογα με το πως τον συμφέρει

Χρυσανθη μου σου παει τελικα πολυ αυτο το στυλ του μυστηριου και του υπερφυσικου μην υποτιμας τον εαυτο σου....Συγχαρητηρια καρδια μου
σε ευχαριστώ καρδουλένια μου και να θέλατε να το σταματήσω η έμπνευση μου έχει πάρει φωτιά και κάθε μέρα προσθέτει και ένα επιπλέον λιθαράκι που την κάνει και ποιο καλή και δεν μπορώ να ξεκολλήσω από αυτήν την ιστορία οπότε θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό Wink

AspaKorth
Καταρχην ο Καρλαιλ μου την σπαει αφανταστα
μου την σπαει κ η Ελενα παρα πολυ
η Μπελα με εξεπληξε οταν απαντησε στην στιχομυθια μεταξυ εντ κ ελενας...υπαρχει περιπτωση να εχει αρχισει ηδη να τον θελει?
ασε ο εντ νομιζω του εχουν πεσει πολλα
θα αργησει πολυ να καταλαβει τι σκροφιτσα ειναι η κοπελια του?
μου αρεσει πολυ η καινουργια ιστορια σου study
πλιζ βαζε κεφαλαια οσο πιο γρηγορα μπορεις
α καλα ο Εμετ ειναι απαικτος...εχει το μυαλο εξω απο το κεφαλι αλλα μου αρεσει γελαω πολυ

και θα συνεχίσει να σου την σπάει και στην συνέχεια
και η Έλενα επίσης giggle giggle giggle
Δεν μπορώ να πω πολλά προς το παρόν για τις σκέψεις της ΜΠ γιατί θα προδόσω το μεγάλο της μυστικό, σιγά σιγά όμως θα καταλάβετε γιατί αντιδράει έτσι όπως αντιδράει για στον ΕΝΤ και ίσως στο τέλος και να την λυπηθείτε κιόλας Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Πιο πολλά δεν γίνετε και είμαστε ακόμα στην αρχή ακόμα δεν έχει δει τίποτα... Προειδοποίηση θα τα παίξει τελείως με όλην την σημασία της λέξεως Wink
μμμμμ ίσως ενδόμυχα και να το ξέρει Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που δεν σας απογοήτευσα θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σου huggie
και εμένα με διασκεδάζει πολύ το στιλ του giggle giggle giggle

Dalia
Ποποποπο...πάλι θα διαβάζω τον Καρλάιλ και θα βρίζω διαόλους ?! Πάλι θα έχουμε εκείνη την ωραία σχέση Fly away... ή καλύτερα Rain away...γιατί η σχεση μεταξύ πατέρα και υιού είναι πέρα βρέχει και δεν συμμαζέυεται lol! Σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη... πεθανε΄τον κι αυτόν σαν τον πατέρα του Ταιλερ να ηρεμήσουμε επιτέλους ...Ελεος..κατάλαβα κάθε φορά που θα διαβάζω ένα κεφ. θα ξαναβλέπω το Λυκόφως να θυμάμαι πόσο καλός΄είναι ο γιατροδάκος... lol!
Ευγε Μπέλα κοριτσάρα , εκεί πάρών να τους διαλας τη σχέση, την ησυχία, την αρμονία κι ότι θες τέλως πάντων...... lol! τι καλή που είναι η Αλις πόσο την συμπαθώ...
Για τον Εμετ ουδέν σχόλιον χαμένο το χει ο κακομοίρης...
Όσο για την Ελένα
Χρυσάνθη μου κι όπως πάντα ανυπομονώ για την συνέχεια !!!

ναι xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711
ααααα δεν αποκαλύπτω τίποτα αλλά να έχεις ένα στο μυαλό σου, για μένα ο καλύτερος εκδικητικός θάνατος είναι ο αργός xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 500229 θα τον τηγανίσω αρκετά μέχρι το τέλος έτσι για να δει αυτός να βασανίζει τον γλύκα μας τόσο πολύ xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 403120
Βλέπω ότι αρχίσατε να την συμπαθείτε την ΜΠ και χαίρομαι αφάνταστα γιατί πραγματικά δεν της αξίζει να την βλέπετε διαφορετικά, θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί Wink
η ¶λις είναι αυτό που περιέγραψε στην αρχή και η ΜΠ, σκέτη γλύκα xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 150320
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε huggie huggie huggie

ed<3
6ο κεφ.
Ο Καρλαιλ πως να την πει σε καποιον και πως να τον κατηγορησει...
την κακομοιρα την Εσμε την περναει καθε φορα απο ψιλη κρισαρα την περναει
λες και δεν το ξερει οτι αυτα τα πλασματα οπως ειναι η Μπ δεν θελουν αδεια για να μπουν
και οτι θα εχουν βρει εναν τροπο απο πιο πριν για να το κανουν οπως και στην περιπτωση της
Μπελλας...Ασε που χαρηκα αυτη την εφοδο εφερε τον Καρλαιλ προ τετελεσμενων γεγονοτων γιατι κανεις δεν την περιμενε lol! γουσταρω που πηγε ακαλεστη με το δηθεν οτι ειναι ανηψια του Στεφαν Cool Cool Πως ευχαρηστηθηκα ηθελα να εβρεπα απο μια μερια τα μουτρα του...

giggle giggle giggle giggle του την έφερε για τα καλά δεν λέει τίποτα giggle giggle giggle

τσ τσ τσ αυτος ο ανθρωπος δεν εχει καθολου τροπους με την ''κοπελα μας'' giggle giggle
η γλυκια μου πηγε να διασκεδασει γιατι της λεει να ξεκουμπηστει;;;ωραοι τροποι ευγενειας και ειναι και ενας Καλεν...φτου Cool ντροπιαζει το ονομα Razz tongue
χαχα συμπαθει Εσμε και απεχθανεται Καρλαιλ λογικο Wink η αλλη ειναι γλυκητατη και αυτος ο Καρλαιλ
ειναι ελεος σαν δουλαρα φαιρεται στην γυναικα του και αυτη το δεχεται την κανει οτι θελει...
να δω ποτε θα κοπουν αυτα και θα τον διαολοστειλει αμην και ποτε που καθεται και στεινει σχεδιακια για να την εξοντωσει ποιος ειναι αυτος που κρυβεται πισω απο ολα αυτα επιτελους

συγκρίνεται τώρα ο Καρλάιλ με την Έσμε;;;; μπααααααααααααααααααα
ακόμα δεν το έχω σκεφτεί και πάρα πολύ την σχέση τους για να σου πω καρδιά μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 80711 προς το παρών ξέρω μόνο πως θα τελειώσει Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος είναι αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το καταλάβετε και μόνες σας Wink

Αυτο θα ελεγα και εγω μολις τωρα μετα την συζητηση που ειχε ο Εντουαρντ με τον Καρλαιλ στο γραφειο του ποιος νομιζει οτι ειναι για να ελεγχει τις ζωες των αλλων και γιατι θελει να καταπιεσει το γιο του να τα φτιαξει παλι με την ξινη για τον συμφερον του νομιζω....για να εχει τον Τσαρλι τον πατερα της απο κοντα και να μην γινει τιποτα και τσακωθουν,για να εχει ενα κονε στην αστυνομια πρεπει να υποφερει ο Εντουαρντ....σκατα πατερας ειναι αυτος να την βρασω τετοια αγαπη οτι και καλα προσπαθει να τους προστατεψει σε πηρανε χαμπαρι μεχρι και οι ρουγες μπαρμπα παρατατα
Μόνο για το συμφέρον του Wink
και γι αυτό αλλά και για κάτι άλλο που δεν θα αποκαλύψω ακόμα Wink
αγάπη;;; τι είναι αυτό;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Η περιγραφη που εκανες στην Μπ θα εκανε καθε αντρα να ξεροσταλιαζει ποσο μαλλον τον Εντ που την ειδε κι ολας...Εντωμεταξυ επιτηδες επεσε η Μπ επανω του εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο...πως και δεν του ειπε ''με συγχωρεις ηταν τυχαιο'' giggle giggle πλακα κανω....ο Εντ δεν εβλεπε που πηγαινε αλλα και η Μπ πως και δεν τον αντιληφθηκε;;ολοκληρο βαμπιρ;;;καλα και η σκηνη στο τελος που του λεει η Μπ εισαι ενας Καλεν και δεν πρεπει να σκυβεις το κεφαλι απλα εγραψε...τελικα τον παρασυρε η Ελενα,βασικα για την ακριβεια κουσε τον πατερα του μακαρι να τον ειχε παρακουσει για μια φορα και να ειχε σηκωσει αναστημα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes
Χρυσανθη μου υπεροχο....οσο παει γινεται και πιο απολαυστικο και εισαι στην μπριζα για την συνεχεια...

Την περιγραφή... και ντροπή μου που δεν το διευκρίνισα πιο πριν... την έκανε η Έλιροουζ μας xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 616544 και θέλω με αυτήν την ευκαιρία να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 34442
Καλέ ναι είσαι καλά;;; ολόκληρο παλικάρι δεν θα τον έβλεπε;;; απλά τον είδε σκασμένο και ήθελε να τον ξεκολλήσει λίγο Wink
Αυτή είναι η αρχή της και θα του το χτυπάει πολύ συχνά Wink
Μπααα ο κακομοίρης όσο και να το θέλει απλά δεν μπορεί να τον παρακούσει το γιατί θα το δείτε παρακάτω Sad Sad Sad Sad
σε ευχαριστώ καρδιά μου γλυκιά huggie xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 98735 huggie αν είμαι λέει στην μπρίζα;;; με αυτό κοιμάμαι με αυτό ξυπνάω δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα λέμεεεεεε

mariettoula1996
Χρυσάνθη μου τέλειο κεφάλαιο ...μας το έκοψες όμως σε πολύ κρίσιμο σημείο ...θα με φάει η περιέργεια μέχρι να βάλεις το επόμενο κεφάλαιο για να μάθω τι έλεγαν ... Smile

σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε huggie
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 19:54

Ειχα πολυ καιρο να μπω κ μολις διαβασα καποια κεφαλαια μαζεμενα

τελικα οσο η ιστορια προχωραει τοσο καλυτερη γινεται

ο καρλαιλ μαλλον θα ειναι ακομα πιο κακος απο οτι εχει ηδη δειξει ε?

ελπιζω να μην δολοπλοκει εναντιον των παιδιων του...θα ειναι πολυ κουφο

μου αρεσει παρα πολυ που ο εντ κ η μπελα αρχιζουν να ερχονται κοντα

ευελπιστω να ερθουν ακομα πιο κοντα γρηγορα lol!

τελεια η ιστορια σου χρυσανθη

βαλε κεφαλαιο οσο πιο γρηγορα μπορεις
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 21:22

σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσαν huggie
για τον Καρλάιλ δεν λέω τίποτα ακόμα
θα αφήσω το επόμενο κεφάλαιο να σας τα πει όλα Wink

θα έρθουν πιο κοντά Cool δεν λέω πόσο κοντά Razz

το επόμενο αν είναι έτοιμο θα το βάλω αύριο Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 22:33

Χρόνια πολλά Χρυσάνθη!!Χριστός Ανέστη!!
Τα πας σούπερ και δε σε ξέχασα!Σύντομα θα σου στείλω αυτά που σου χρωστάω!!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 22:41

σε ευχαριστώ καρδιά μου και εσύ ότι επιθυμείς huggie
δεν ξέρω αν τα πάω καλά το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω πάρει φωτιά
το τι σας περιμένει στην συνέχεια δεν μπορώ να σας το περιγράψω
σου στέλνω ένα πμ Wink μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε giggle giggle giggle
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 22:00

Soulmates "10. Γιατί δεν τον άφησα να πεθάνει;"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/04/soulmates-10.html
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 22:15

Χρυσανθη μου τι να πρωτοπω

ολο αποκαλυψεις ηταν αυτο το κεφαλαιο που βεβαια μας αφησαν αλλες αποριες

πιστευω βεβαια οσο περναει ο καιρος να μας εξηγουνται ολα

ο καρλαιλ ειναι χειροτερος απο οτι ηδη νομιζα...πολυ σαπιος ανθρωπος

αλλα κ ο εντουαρντ βρε παιδακι μου σαν σπαστικο παιδακι κανει ποτε θα α ντρεψει λιγο να μην δειλιαζει κ στενοχωριεται με ολα

αληθεια ο εμμετ τα ξερει ολα αυτα κ συνομωτει με τον καρλαιλ εναντιον των ξαδερφων του?

ανυπομονω να διαβασω κ το επομενο κεφαλαιο.σε ευχαριστω που το εβαλες αυτο σημερα αν μπορεις βαλε κ το επομενο αυριο xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 551700

μπραβο χρυσανθη φοβερη η καινουργια ιστορια xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 201917
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 17 Απρ 2012 - 22:28

σε ευχαριστώ καρδουλένια μου
σίγουρα όσο περνάνε τα κεφάλαια θα σας λύνονται όλο και περισσότερα ερωτηματικά αλλά με έναν πρωτότυπο τρόπο giggle giggle giggle
τι σκέφτηκα πάλι giggle giggle giggle
αλλά δεν λέω περισσότερα γιατί θέλω να σας έρθουν σαν έκπληξη Razz Razz Razz

όσο αφορά τον ΕΝΤ όσο και να το θέλει ο Καρλάιλ τον έχει υποδουλώσει τόσο πολύ που ότι και να κάνει τον βρίσκει μπροστά του και του τρώει όλο το θάρρος, όλα αυτά όμως θα αλλάξουν Wink δεν είναι σαν σπαστικό παιδάκι αλλά σαν φοβισμένο, ένα επιπλέον που έχεις είναι ότι έχει τον χαρακτήρα της Έσμε Wink

όσο αφορά τον Έμετ, θα δείτε δεν αποκαλύπτω τίποτα ακόμα Rolling Eyes
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 18 Απρ 2012 - 1:03

faint faint faint faint faint popopopopopopo....είχα μείνει πίσω η κακομοίρα λόγω γιορτών και διάβασα 3 κεφ. μαζεμένα , δεν μπορώ να πω οτί δεν το ευχαριστήθηκα αλλά μου ρχόταν κάποια στιγμή να τραβάω τα μαλλιά μου κα να μπω μέσα στην ιστορια να στραγγαλίσω ...
ποιον άλλον ?! μα φυσικά τον γνωστό και τόσο 'σπλαχνικό' πατέρα Κάλλεν xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 592681 lol! xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 626465
Τέλως πάντων...φτηνά την γλύτωσε η Μπέλα μας και πόσο χάρηκα που ο ¶λαρικ είναι σύμμαχος και την βοήθησε , τρόμαξα στην αρχή... μόνο μια θερμή παράκληση μην αφήσεις αυτός ο Αλαρικ να έχει την ίδια τύχη με τον τηλεοπτικό που θέλουν να τον ξεκάνουν xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 413121
Δεν σχολιάζω άλλον τον 'σπλαχνικό' πατέρα ...ελεος δλδ απλά το μόνο σίγουρο είναι που θα μου σπάσει τανεύρα μέχρι το τελος όπως και του Εντ και της Μπ. xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 592681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 592681
Εμμετ = αβουλο ον πραγματικά σαν διακοσμητικό δεν χρησιμευει σε τπτ εκεί μέσα ...ελεος... Evil or Very Mad
Επίσης να σε χιλιοευχαριστήσω για τις αλλαγές στο δέντρο σου που πραγματικά με έχει βοηθήσει τόσο πολύ και μου χει κάνει την ζωή μου πιο ευκολη καθώς διαβάζω lol!
Μόνο βρε Χρυσάνθη μου μη μου πεις πως ο αδελφός της Μπ δλδ ο Ντειμον συνεργάζεται με τον Καρλάιλ γιατί δεν το γλυτώνω το πήδημα απ'τον 4ο απόψε ...μη μου πεις πως μέσα στα μελη της οικογένειας που φυλάκισε η Μπ είναι και ο Κλαους γιατί δεν θα το αντέξω θα κάνω καμια τρέλα και θα τρέχουμε...μη μου πεις οτί και οι δυο θα ναι κακοί γιατί θα πλαντάξω στο κλάμμα Sad Sad Sad
Μ'αρεσε τόσο πολύ στο τέλος οπου τολμώ να πω πως έρχονται πάρα πολύ κοντά αλλά δεν κατάλαβα γιατί ο ΕΝΤ πονούσε σε σημείο η Μπ να του δώσει το αίμα της ?? μήπως απ'το ξυλο που έφαγε απ'τον 'σπλαχνικό' πατέρα ??? lol!
Περιμένω με ανυπομονησιά την συνέχεια, γύρισα και ήρθα για να μείνω ΌΛΕ !!! lol!
Ααααα ναι και συγχαρητήρια για τα αριστουργήματα που φτιάχνεις xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 201917 (τις εικόνες εννοώ ) lol! xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 98735
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 18 Απρ 2012 - 16:10

καλά Χρυσάνθη μου φανταστικό κεφάλαιο ... αυτή η απορία με το γιατί η Μπέλα του έδωσε να πιει το αίμα της την έχω και εγώ ...και επίσης ο Καρλάιλ μου έχει σπάσει τα νεύρα τι <<καλός >> άνθρωπος που είναι και πόσο <<αγαπάει>> την οικογένειά του ...

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: