| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 20 Μάης 2012 - 2:47 | |
| Είναι ιδέα μου ή αρχίζω να τα διαβάζω τρία-τρία ?! Δεν πειράζει η απόλαυση παραμένει... Καλά μιλάμε τι εκπληκτική δουλειά έχεις κάνει...καθώς διαβάζω δεν το χορταίνω και θέλω να μην τελέιωσει ποτέ...μου φαίνεται αυτή είναι μια απ'τις αγαπημένες μου ιστορίες πολύ περισσότερο μάλλον επειδή έχει να κάνει με παραμύθι και με μια εποχή που λατρεύω όσο τίποτα άλλο Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά... κεφ. 24ο: Νομίζω - όπως είχες πει κι εσύ - πως τώρα δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ή απορία όσον αφορά τον θάνατο του πρίγκιπα. Ήταν τρομερός ο θάνατος του, φάνταζομαι κι εγώ πως η Μπέλλα χρειάστηκε αιώνες κι ακόμα χρειάζεται για να συνέλθει απ'αυτό και θέλω να πιστεύω πως η εμφάνιση του τωρινού με τον Πρίγκιπα Εντ. την αναστατώνει και σε μεγάλο βαθμό ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται η ίδια. Πολύ ωραίο κεφ. αλλά δεν θα μπουρούσα να μην μπερδευτώ και πάλι Το χασα κάπως εκεί με τις γυανίκες τους πρίγκιπα πριν ερωτευτεί την Μπέλλα ?! Αν δεν κάνω λάθος ... ποιανης απόγονος είναι η Ελένα ?! Μήπως της Ιβάνοβα, της Κατρίνα ???!!! Διαφώτησέ με σε αυτό το σημείο Χρυσάνθη μου σε παρακαλώ και πάλι τα συγχαρητήρια μου για τα δέντρα σου ειλικρινά με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με άυτά !!! κεφ. 25ο: Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση μεταξύ των δυο ξαδέλφων, επιτέλους βλέπω τον Εμετ και σε μια συζήτηση να είναι απολύτως σοβαρός. Θα ήθελα να μάθω ποια η σχέση μεταξύ της Ελένα και του καθάρματος (πατέρα Εντ ) αλλά και πάλι δεν θα θελα να την μάθως, μόνο κάλη δεν θα είναι αλλά αργά ή γρήγορα θα την μάθω κι αυτήν Εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί ο Εμετ πρέπει να βγει με την Μπέλα κι ο κακομοίρης ο Εντ να υποστεί το ξώανο ?! κεφ 26ο: Τι υπέροχο που ο Τζάσπερ τρέφει αισθήματα για την Αλις, τι τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και τρέχει στο σπίτι της για να την συναντήσει και μετά που μιλάνε μαζί κι εκείνος της λέει για την ομοίοτητα του πρίγκιπα με του αδελφού της. Ενώ λίγο πιο πάνω ο τωρινός Εντ ακούει για την λύση της μαγείας που του έχουν κάνει και την επιμονή της Μπελα πάνω σε αυτό. Μωρέ κόβω το κεφάλι μου όχι μόνο την αναστατώνει αλλά και την νοίαζει σε τεράστιο βαθμό κιόλας! Τώρα για τον τωρινό Εντ , τον πρίγκιπα ..θα σας γελάσω... Πιο πολύ τον Εντ λυπάμαι που δεν ξέρω Χρυσάνθη μου κάθέ φορά που βλέπω τον πρίγκιπα να παίρνει τον έλεγχο του κορμιού του τωρινού με καθηλώνεις όλο και περισσότερο !! Μ'αρέσει να βλέπω τον πρίγκιπα εν δράση αλλά δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει και ποιος ο σκοπός του να περάσει άλλη μια νύχτα με την σκατοφάρα και γιατί να υποστεί ο τωρινός Εντ ένα τέτοιο μαρτύριο ?! Επειδή η Μπέλα προτίμησε τον ξάφελφό Εμετ ?! Είναι γελοίο και χαζό όλο αυτό ... Επίσης βρε Χρυσάνθη μου πως γίνεται - απάντα μου εδώ ή σε πμ γιατί αλλιώς θα τρελαθώ - ο πρίγκιπας να ελέγχει το κορμί του τωρινού Εντ ?! Αφού είναι νεκρός δεν είναι ?? Πως γίνεται ??? Περιμένω την συνέχεια η οποία ελπίζω να ανέβει γρήγορα και θέλω μια μικρή χαρούλα - Σπόιλερ:
Παρατήρησα πως η Ελιρόουζ παίζει μέσα στο στόρυ, θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου αν αποχτούσα κι εγώ ένα μικρό ρόλο ...ότι να ναι και σερβιτόρα στο πλευρό του Στέφαν δεν έχω πρόβλημα ...
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 21 Μάης 2012 - 15:32 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 21 Μάης 2012 - 15:53 | |
| Είναι ιδέα μου ή αρχίζω να τα διαβάζω τρία-τρία ?! Δεν πειράζει η απόλαυση παραμένει... Καλά μιλάμε τι εκπληκτική δουλειά έχεις κάνει...καθώς διαβάζω δεν το χορταίνω και θέλω να μην τελέιωσει ποτέ...μου φαίνεται αυτή είναι μια απ'τις αγαπημένες μου ιστορίες πολύ περισσότερο μάλλον επειδή έχει να κάνει με παραμύθι και με μια εποχή που λατρεύω όσο τίποτα άλλο Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά...χαίρομαι καρδιά μου που σε έχει κερδίσει τόσο και ελπίζω να μην σε απογοητεύσει η συνέχεια αν και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις μιας και που τώρα αρχίζουν όλα και η δράση αλλά και ότι άλλο περιμένετε κεφ. 24ο: Νομίζω - όπως είχες πει κι εσύ - πως τώρα δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ή απορία όσον αφορά τον θάνατο του πρίγκιπα. Ήταν τρομερός ο θάνατος του, φάνταζομαι κι εγώ πως η Μπέλλα χρειάστηκε αιώνες κι ακόμα χρειάζεται για να συνέλθει απ'αυτό και θέλω να πιστεύω πως η εμφάνιση του τωρινού με τον Πρίγκιπα Εντ. την αναστατώνει και σε μεγάλο βαθμό ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται η ίδια. Πολύ ωραίο κεφ. αλλά δεν θα μπουρούσα να μην μπερδευτώ και πάλι Το χασα κάπως εκεί με τις γυανίκες τους πρίγκιπα πριν ερωτευτεί την Μπέλλα ?! Αν δεν κάνω λάθος ... ποιανης απόγονος είναι η Ελένα ?! Μήπως της Ιβάνοβα, της Κατρίνα ???!!! Διαφώτησέ με σε αυτό το σημείο Χρυσάνθη μου σε παρακαλώ και πάλι τα συγχαρητήρια μου για τα δέντρα σου ειλικρινά με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με άυτά !!! Ο θάνατος του ήταν βλακώδες, γιατί το λέω αυτό θα το καταλάβεις παρακάτω αν δεν είχε μεταμορφωθεί όλα θα ήταν τελείως διαφορετικά τώρα Δεν έχει συνέλθει ακόμα από αυτό... Αν την αναστατώνει λέει η ψυχή της το ξέρει Ο πρίγκιπας ήταν ερωτευμένος από μικρή ηλικία το ανακάλυψε σε ηλικία 15 χρόνων (η ανάμνηση που είδαμε όταν ο ΕΝΤ ήταν στο προαύλιο ), γιατί παντρεύτηκε τις άλλες δύο θα δεις παρακάτω δεν αργούν αυτές οι εξηγήσεις Όπως σου εξήγησα και στο ΠΜ... η γενιά της ξεκινάει από την δεύτερη κόρη της πρώτης γυναίκας του πρίγκιπα αλλά δεν είναι Κάλλεν γιατί το είχε κάνει με άλλον παρακαλώ καρδιά μου, εμένα να δεις πως με βοηθάει όταν τα χάνω κεφ. 25ο: Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση μεταξύ των δυο ξαδέλφων, επιτέλους βλέπω τον Εμετ και σε μια συζήτηση να είναι απολύτως σοβαρός. Θα ήθελα να μάθω ποια η σχέση μεταξύ της Ελένα και του καθάρματος (πατέρα Εντ ) αλλά και πάλι δεν θα θελα να την μάθως, μόνο κάλη δεν θα είναι αλλά αργά ή γρήγορα θα την μάθω κι αυτήν Εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί ο Εμετ πρέπει να βγει με την Μπέλα κι ο κακομοίρης ο Εντ να υποστεί το ξώανο ?! Χαίρομαι που σου άρεσε, ναι ο Έμετ όταν το θέλει είναι και σοβαρός όσο του το επιτρέπει η ιδιοσυγκρασία του Όσο αφορά Έλενα - Καρλάιλ... είναι η κλασική σχέση ρουφιανιάς και ανταπόδοσης τίποτα παραπάνω (η Έλενα καρφώνει ότι κάνει ο ΈΝΤ στον Καρλάιλ και εκείνος την ανταμείβει πλουσιοπάροχα με υλικά αγαθά και φυσικά την δασκαλεύει τι να κάνει και τι όχι μαζί του ) Γιατί του έχει κολλήσει στο μυαλό... σου λέει δεν μπορεί να έχει πάει με όλο το σχολείο και να μην έχει πάει ακόμα μαζί μου αυτό είναι προσβολή... εγώ είμαι ο μπήχτης του σχολείου όχι τα νιάνιαρα τα άλλα αλλά θα δεις σήμερα πως θα του το ξεπληρώσει η ΜΠ όσο για τον ΕΝΤ δεν ήταν εκείνος που έκλεισε το ραντεβού... δεν είναι ξεκάθαρο σε εκείνο το κεφάλαιο αλλά στο επόμενο σας το δείχνω πιο έμπρακτα... δεν ελέγχει τα συναισθήματα του ο πρίγκιπας τα δημιουργεί και εκείνος πράττει αναλόγως κεφ 26ο: Τι υπέροχο που ο Τζάσπερ τρέφει αισθήματα για την Αλις, τι τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και τρέχει στο σπίτι της για να την συναντήσει και μετά που μιλάνε μαζί κι εκείνος της λέει για την ομοίοτητα του πρίγκιπα με του αδελφού της. Ενώ λίγο πιο πάνω ο τωρινός Εντ ακούει για την λύση της μαγείας που του έχουν κάνει και την επιμονή της Μπελα πάνω σε αυτό. Μωρέ κόβω το κεφάλι μου όχι μόνο την αναστατώνει αλλά και την νοίαζει σε τεράστιο βαθμό κιόλας!πολύ τρυφερή και θα μας απασχολήσει αρκετά έχει ακόμα να δώσει αυτή η σχέση δεν είναι για να γεμίσει κενά Φυσικά και την νοιάζει αλλιώς θα ήταν νεκρός χωρίς πλάκα Τώρα για τον τωρινό Εντ , τον πρίγκιπα ..θα σας γελάσω... Πιο πολύ τον Εντ λυπάμαι που δεν ξέρω Χρυσάνθη μου κάθέ φορά που βλέπω τον πρίγκιπα να παίρνει τον έλεγχο του κορμιού του τωρινού με καθηλώνεις όλο και περισσότερο !! Μ'αρέσει να βλέπω τον πρίγκιπα εν δράση αλλά δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει και ποιος ο σκοπός του να περάσει άλλη μια νύχτα με την σκατοφάρα και γιατί να υποστεί ο τωρινός Εντ ένα τέτοιο μαρτύριο ?! Επειδή η Μπέλα προτίμησε τον ξάφελφό Εμετ ?! Είναι γελοίο και χαζό όλο αυτό ... Επίσης βρε Χρυσάνθη μου πως γίνεται - απάντα μου εδώ ή σε πμ γιατί αλλιώς θα τρελαθώ - ο πρίγκιπας να ελέγχει το κορμί του τωρινού Εντ ?! Αφού είναι νεκρός δεν είναι ?? Πως γίνεται ???και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εκείνον, τώρα παίρνει τα πάνω του και θα αφήσει εποχή, δεν ξέρω αν θα τον μισήσεις ή θα σε αηδιάσει αλλά σίγουρα θα σε εξιτάρει έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από το παρελθόν μέσα από τα δικά του μάτια και εκεί θα καταλάβετε και γιατί η ΜΠ τον αρνιόταν τότε και ακόμα συνεχίζει να τον αρνείται αλλά υπάρχει και κάτι παραπάνω πλέον τώρα Τι επιδιώκει δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν και είναι προφανές σας αφήνω όμως να σας τα πει ο ίδιος Μέσα είσαι αλλά και για έναν παραπάνω λόγο Στο ερώτημα σου ελπίζω να σε κάλυψα με το ΠΜ Περιμένω την συνέχεια η οποία ελπίζω να ανέβει γρήγορα και θέλω μια μικρή χαρούλα Μόλις μπήκε - Σπόιλερ:
Παρατήρησα πως η Ελιρόουζ παίζει μέσα στο στόρυ, θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου αν αποχτούσα κι εγώ ένα μικρό ρόλο ...ότι να ναι και σερβιτόρα στο πλευρό του Στέφαν δεν έχω πρόβλημα ...
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 21 Μάης 2012 - 21:06 | |
| οοοοο αγριο αγορι ο πριγκιπας. μαρεσειιι αλλα και η μπελλα δεν παει πισω,τον εκανε να πιστευει οτι τοση ωρα το κανανε??????? τη λατρευω ειναι θεα!!!!!! και απο την αλλη εχουμε και τον τζασπερ να ειναι παλιαων αρχων.το αγορι μου.δεν υπαρχουν τετοιοι αντρες πια. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 21 Μάης 2012 - 21:22 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 22 Μάης 2012 - 21:27 | |
| πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο !!περιμένω την συνέχεια !! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 22 Μάης 2012 - 22:01 | |
| σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου χαίρομαι που σου άρεσε | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 22 Μάης 2012 - 22:05 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 22 Μάης 2012 - 22:06 | |
| χρυσανθη γιατι στο 26 δεν βλεπω το τραγουδι;;;δεν το εβαλες;; | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 22 Μάης 2012 - 22:11 | |
| ωχ το ξέχασα πάω να το βάλω τώρα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 23 Μάης 2012 - 22:28 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 24 Μάης 2012 - 21:02 | |
| Χρυσάνθη μου για ακόμα μια φορά έσκισε και αυτό το κεφάλαιο! Λυπάμαι αφάνταστα τον Έντουαρτ που τον έχει τρελάνει αυτός ο παλιοπρίγκιπας. Αυτό που κάνει με το μυαλό του και το σώμα του είναι τόσο άδικο.Ο κακόμοιρος πήγε να αυτοκτονήσει.Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω το πόσο πολύ αντιπαθώ τον πρίγκιπα.Συμπεριφέρεται τελείως ανώριμα αλλά έχει τον τρόπο του ο άτιμος και είναι τόσο... .Επίσης δεν πίστευα ότι θα μιλούσε έτσι για την Μπέλλα(στο σημείο που είπε για αυτό την έριξα με την πρώτη)την αγαπάει σίγουρα αλλά είναι τόσο εγωιστής και φοβάμαι ότι θα την ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στη συνέχεια και εκείνη και τον Έντουαρντ.Ο οποίος είναι κρίμα να χάσει τη ζωή του και να του την κλέψει ο πρίγκιπας.Ο οποίος μάλιστα θέλει να του κάνει και διάδοχο. Εκτός αν ενωθούν και γίνουν μια ψυχή,ένας χαρακτήρας.Να χαθεί ο τωρινός Έντουαρντ δεν θα το αντέξω είναι τόσο άδικο... Για την Μπέλλα δεν έχω λόγια παρόλο που δεν την είδαμε πολύ σε αυτό το κεφάλαιο μέσα από όλα αυτά φαίνεται το πόσα έχει περάσει και το μεγαλείο της ψυχής της.Μαρέσει η σχέση που δημιουργείτε μεταξύ ¶λις και Τζάσπερ παααάρα πολύ.! Καινούργιο κεφαλαιάκι πότε θα έχουμε? Ανυπομονώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 13:22 | |
| υπέροχο κεφάλαιο Χρυσάνθη μου !!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 14:35 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 22:38 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 22:50 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 22:57 | |
| όχι όχι δεν έχω κανένα παράπονο | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 23:31 | |
| Χρυσανθη διαβασα τα τελυταια 3 κεφαλαια μαζι κι ενα εχω να σου πω
πες του πριγκηπα να αφησει το παιδι στην ησυχια του
να βρει λιγο την ηρεμια του κι αυτος | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 23:34 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 23:35 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 25 Μάης 2012 - 23:37 | |
| α χρυσανθη μου θελω κεφαλαιο καθε μερααααα
ελινακι τι μας περιμενει??????????????? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 26 Μάης 2012 - 0:04 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| xrysanthi's Blog | |
|