Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 20 Μάης 2012 - 2:47

Είναι ιδέα μου ή αρχίζω να τα διαβάζω τρία-τρία ?! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 480860 Δεν πειράζει η απόλαυση παραμένει... xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 6512 Καλά μιλάμε τι εκπληκτική δουλειά έχεις κάνει...καθώς διαβάζω δεν το χορταίνω και θέλω να μην τελέιωσει ποτέ...μου φαίνεται αυτή είναι μια απ'τις αγαπημένες μου ιστορίες πολύ περισσότερο μάλλον επειδή έχει να κάνει με παραμύθι και με μια εποχή που λατρεύω όσο τίποτα άλλο xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 98735 Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά...

κεφ. 24ο: Νομίζω - όπως είχες πει κι εσύ - πως τώρα δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ή απορία όσον αφορά τον θάνατο του πρίγκιπα. Ήταν τρομερός ο θάνατος του, φάνταζομαι κι εγώ πως η Μπέλλα χρειάστηκε αιώνες κι ακόμα χρειάζεται για να συνέλθει απ'αυτό και θέλω να πιστεύω πως η εμφάνιση του τωρινού με τον Πρίγκιπα Εντ. την αναστατώνει και σε μεγάλο βαθμό ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται η ίδια. Πολύ ωραίο κεφ. αλλά δεν θα μπουρούσα να μην μπερδευτώ και πάλι lol! Το χασα κάπως εκεί με τις γυανίκες τους πρίγκιπα πριν ερωτευτεί την Μπέλλα ?! Αν δεν κάνω λάθος ... ποιανης απόγονος είναι η Ελένα ?! Μήπως της Ιβάνοβα, της Κατρίνα ???!!! Διαφώτησέ με σε αυτό το σημείο Χρυσάνθη μου σε παρακαλώ και πάλι τα συγχαρητήρια μου για τα δέντρα σου ειλικρινά με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με άυτά !!! lol! Smile
κεφ. 25ο: Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση μεταξύ των δυο ξαδέλφων, επιτέλους βλέπω τον Εμετ και σε μια συζήτηση να είναι απολύτως σοβαρός. Θα ήθελα να μάθω ποια η σχέση μεταξύ της Ελένα και του καθάρματος (πατέρα Εντ ) αλλά και πάλι δεν θα θελα να την μάθως, μόνο κάλη δεν θα είναι αλλά αργά ή γρήγορα θα την μάθω κι αυτήν xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 835489 Εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί ο Εμετ πρέπει να βγει με την Μπέλα κι ο κακομοίρης ο Εντ να υποστεί το ξώανο ?! lol!
κεφ 26ο: Τι υπέροχο που ο Τζάσπερ τρέφει αισθήματα για την Αλις, τι τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και τρέχει στο σπίτι της για να την συναντήσει και μετά που μιλάνε μαζί κι εκείνος της λέει για την ομοίοτητα του πρίγκιπα με του αδελφού της. Ενώ λίγο πιο πάνω ο τωρινός Εντ ακούει για την λύση της μαγείας που του έχουν κάνει και την επιμονή της Μπελα πάνω σε αυτό. Μωρέ κόβω το κεφάλι μου όχι μόνο την αναστατώνει αλλά και την νοίαζει σε τεράστιο βαθμό κιόλας!
Τώρα για τον τωρινό Εντ , τον πρίγκιπα ..θα σας γελάσω... Πιο πολύ τον Εντ λυπάμαι που δεν ξέρω Χρυσάνθη μου κάθέ φορά που βλέπω τον πρίγκιπα να παίρνει τον έλεγχο του κορμιού του τωρινού με καθηλώνεις όλο και περισσότερο !! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 620541 Μ'αρέσει να βλέπω τον πρίγκιπα εν δράση αλλά δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει και ποιος ο σκοπός του να περάσει άλλη μια νύχτα με την σκατοφάρα και γιατί να υποστεί ο τωρινός Εντ ένα τέτοιο μαρτύριο ?! Επειδή η Μπέλα προτίμησε τον ξάφελφό Εμετ ?! Είναι γελοίο και χαζό όλο αυτό ... lol! Επίσης βρε Χρυσάνθη μου πως γίνεται - απάντα μου εδώ ή σε πμ γιατί αλλιώς θα τρελαθώ - ο πρίγκιπας να ελέγχει το κορμί του τωρινού Εντ ?! Αφού είναι νεκρός δεν είναι ?? Πως γίνεται ???

Περιμένω την συνέχεια η οποία ελπίζω να ανέβει γρήγορα και θέλω μια μικρή χαρούλα Smile

Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 21 Μάης 2012 - 15:32

Soulmates "27. In lust and I love"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-27-in-lust-and-i-love.html

Ντάλια μου δεν σε ξεχνώ επανέρχομαι για τα σχόλια σου Wink
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 21 Μάης 2012 - 15:53

Είναι ιδέα μου ή αρχίζω να τα διαβάζω τρία-τρία ?! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 480860 Δεν πειράζει η απόλαυση παραμένει... xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 6512 Καλά μιλάμε τι εκπληκτική δουλειά έχεις κάνει...καθώς διαβάζω δεν το χορταίνω και θέλω να μην τελέιωσει ποτέ...μου φαίνεται αυτή είναι μια απ'τις αγαπημένες μου ιστορίες πολύ περισσότερο μάλλον επειδή έχει να κάνει με παραμύθι και με μια εποχή που λατρεύω όσο τίποτα άλλο xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 98735 Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά...
χαίρομαι καρδιά μου που σε έχει κερδίσει τόσο και ελπίζω να μην σε απογοητεύσει η συνέχεια αν και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις μιας και που τώρα αρχίζουν όλα και η δράση αλλά και ότι άλλο περιμένετε Wink xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 331121 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 331121 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 331121

κεφ. 24ο: Νομίζω - όπως είχες πει κι εσύ - πως τώρα δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία ή απορία όσον αφορά τον θάνατο του πρίγκιπα. Ήταν τρομερός ο θάνατος του, φάνταζομαι κι εγώ πως η Μπέλλα χρειάστηκε αιώνες κι ακόμα χρειάζεται για να συνέλθει απ'αυτό και θέλω να πιστεύω πως η εμφάνιση του τωρινού με τον Πρίγκιπα Εντ. την αναστατώνει και σε μεγάλο βαθμό ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται η ίδια. Πολύ ωραίο κεφ. αλλά δεν θα μπουρούσα να μην μπερδευτώ και πάλι lol! Το χασα κάπως εκεί με τις γυανίκες τους πρίγκιπα πριν ερωτευτεί την Μπέλλα ?! Αν δεν κάνω λάθος ... ποιανης απόγονος είναι η Ελένα ?! Μήπως της Ιβάνοβα, της Κατρίνα ???!!! Διαφώτησέ με σε αυτό το σημείο Χρυσάνθη μου σε παρακαλώ και πάλι τα συγχαρητήρια μου για τα δέντρα σου ειλικρινά με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ με άυτά !!! lol! Smile
Ο θάνατος του ήταν βλακώδες, γιατί το λέω αυτό θα το καταλάβεις παρακάτω Wink αν δεν είχε μεταμορφωθεί όλα θα ήταν τελείως διαφορετικά τώρα xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 592681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 592681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 592681
Δεν έχει συνέλθει ακόμα από αυτό... Αν την αναστατώνει λέει η ψυχή της το ξέρει Sad Sad Sad
Ο πρίγκιπας ήταν ερωτευμένος από μικρή ηλικία το ανακάλυψε σε ηλικία 15 χρόνων (η ανάμνηση που είδαμε όταν ο ΕΝΤ ήταν στο προαύλιο Wink ), γιατί παντρεύτηκε τις άλλες δύο θα δεις παρακάτω Wink δεν αργούν αυτές οι εξηγήσεις Wink
Όπως σου εξήγησα και στο ΠΜ... η γενιά της ξεκινάει από την δεύτερη κόρη της πρώτης γυναίκας του πρίγκιπα αλλά δεν είναι Κάλλεν γιατί το είχε κάνει με άλλον Wink
παρακαλώ καρδιά μου, εμένα να δεις πως με βοηθάει όταν τα χάνω Wink

κεφ. 25ο: Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση μεταξύ των δυο ξαδέλφων, επιτέλους βλέπω τον Εμετ και σε μια συζήτηση να είναι απολύτως σοβαρός. Θα ήθελα να μάθω ποια η σχέση μεταξύ της Ελένα και του καθάρματος (πατέρα Εντ ) αλλά και πάλι δεν θα θελα να την μάθως, μόνο κάλη δεν θα είναι αλλά αργά ή γρήγορα θα την μάθω κι αυτήν xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 835489 Εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί ο Εμετ πρέπει να βγει με την Μπέλα κι ο κακομοίρης ο Εντ να υποστεί το ξώανο ?! lol!
Χαίρομαι που σου άρεσε, ναι ο Έμετ όταν το θέλει είναι και σοβαρός giggle giggle giggle όσο του το επιτρέπει η ιδιοσυγκρασία του giggle giggle giggle
Όσο αφορά Έλενα - Καρλάιλ... είναι η κλασική σχέση ρουφιανιάς και ανταπόδοσης τίποτα παραπάνω Wink (η Έλενα καρφώνει ότι κάνει ο ΈΝΤ στον Καρλάιλ και εκείνος την ανταμείβει πλουσιοπάροχα με υλικά αγαθά και φυσικά την δασκαλεύει τι να κάνει και τι όχι μαζί του Wink )
Γιατί του έχει κολλήσει στο μυαλό... σου λέει δεν μπορεί να έχει πάει με όλο το σχολείο και να μην έχει πάει ακόμα μαζί μου αυτό είναι προσβολή... εγώ είμαι ο μπήχτης του σχολείου όχι τα νιάνιαρα τα άλλα Razz Razz Razz Razz αλλά θα δεις σήμερα πως θα του το ξεπληρώσει η ΜΠ Wink
όσο για τον ΕΝΤ δεν ήταν εκείνος που έκλεισε το ραντεβού... δεν είναι ξεκάθαρο σε εκείνο το κεφάλαιο αλλά στο επόμενο σας το δείχνω πιο έμπρακτα... δεν ελέγχει τα συναισθήματα του Wink ο πρίγκιπας τα δημιουργεί και εκείνος πράττει αναλόγως Wink

κεφ 26ο: Τι υπέροχο που ο Τζάσπερ τρέφει αισθήματα για την Αλις, τι τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και τρέχει στο σπίτι της για να την συναντήσει και μετά που μιλάνε μαζί κι εκείνος της λέει για την ομοίοτητα του πρίγκιπα με του αδελφού της. Ενώ λίγο πιο πάνω ο τωρινός Εντ ακούει για την λύση της μαγείας που του έχουν κάνει και την επιμονή της Μπελα πάνω σε αυτό. Μωρέ κόβω το κεφάλι μου όχι μόνο την αναστατώνει αλλά και την νοίαζει σε τεράστιο βαθμό κιόλας!
πολύ τρυφερή και θα μας απασχολήσει αρκετά Wink έχει ακόμα να δώσει αυτή η σχέση δεν είναι για να γεμίσει κενά Wink
Φυσικά και την νοιάζει αλλιώς θα ήταν νεκρός χωρίς πλάκα Wink

Τώρα για τον τωρινό Εντ , τον πρίγκιπα ..θα σας γελάσω... Πιο πολύ τον Εντ λυπάμαι που δεν ξέρω Χρυσάνθη μου κάθέ φορά που βλέπω τον πρίγκιπα να παίρνει τον έλεγχο του κορμιού του τωρινού με καθηλώνεις όλο και περισσότερο !! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 620541 Μ'αρέσει να βλέπω τον πρίγκιπα εν δράση αλλά δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει και ποιος ο σκοπός του να περάσει άλλη μια νύχτα με την σκατοφάρα και γιατί να υποστεί ο τωρινός Εντ ένα τέτοιο μαρτύριο ?! Επειδή η Μπέλα προτίμησε τον ξάφελφό Εμετ ?! Είναι γελοίο και χαζό όλο αυτό ... lol! Επίσης βρε Χρυσάνθη μου πως γίνεται - απάντα μου εδώ ή σε πμ γιατί αλλιώς θα τρελαθώ - ο πρίγκιπας να ελέγχει το κορμί του τωρινού Εντ ?! Αφού είναι νεκρός δεν είναι ?? Πως γίνεται ???
και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εκείνον, τώρα παίρνει τα πάνω του και θα αφήσει εποχή, δεν ξέρω αν θα τον μισήσεις ή θα σε αηδιάσει αλλά σίγουρα θα σε εξιτάρει Wink
έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από το παρελθόν μέσα από τα δικά του μάτια Wink και εκεί θα καταλάβετε και γιατί η ΜΠ τον αρνιόταν τότε και ακόμα συνεχίζει να τον αρνείται αλλά υπάρχει και κάτι παραπάνω πλέον τώρα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Τι επιδιώκει δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν και είναι προφανές Wink
σας αφήνω όμως να σας τα πει ο ίδιος
Μέσα είσαι αλλά και για έναν παραπάνω λόγο Wink
Στο ερώτημα σου ελπίζω να σε κάλυψα με το ΠΜ Wink

Περιμένω την συνέχεια η οποία ελπίζω να ανέβει γρήγορα και θέλω μια μικρή χαρούλα Smile
Μόλις μπήκε Wink

Σπόιλερ:
Σπόιλερ:
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 21 Μάης 2012 - 21:06

οοοοο αγριο αγορι ο πριγκιπας. μαρεσειιι Twisted Evil Twisted Evil
αλλα και η μπελλα δεν παει πισω,τον εκανε να πιστευει οτι τοση ωρα το κανανε??????? xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 τη λατρευω ειναι θεα!!!!!!
και απο την αλλη εχουμε και τον τζασπερ να ειναι παλιαων αρχων.το αγορι μου.δεν υπαρχουν τετοιοι αντρες πια.
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 21 Μάης 2012 - 21:22

άγριο δεν θα πει τίποτα... που να δείτε στην ΜΠ τι έχει κάνει και τι θα κάνει παρακάτω Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

όσο για την ΜΠ Wink γι αυτό σας έλεγα από την αρχή μην βιάζεστε να την κρίνετε Wink

όσο για τον Τζαζ με ΜΠ να τον μεγαλώνει αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς giggle giggle giggle

χαίρομαι που σου άρεσε καρδιά μου huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012 - 21:27

πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο !!περιμένω την συνέχεια !! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012 - 22:01

σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου
χαίρομαι που σου άρεσε huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012 - 22:05

xrysanthi έγραψε:
σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου
χαίρομαι που σου άρεσε huggie

Smile kiss huggie
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012 - 22:06

χρυσανθη γιατι στο 26 δεν βλεπω το τραγουδι;;;δεν το εβαλες;;
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012 - 22:11

ωχ το ξέχασα πάω να το βάλω τώρα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 23 Μάης 2012 - 22:28

hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠεμ 24 Μάης 2012 - 21:02

Χρυσάνθη μου για ακόμα μια φορά έσκισε και αυτό το κεφάλαιο! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 480860
Λυπάμαι αφάνταστα τον Έντουαρτ που τον έχει τρελάνει αυτός ο παλιοπρίγκιπας. xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 229597 Αυτό που κάνει με το μυαλό του και το σώμα του είναι τόσο άδικο.Ο κακόμοιρος πήγε να αυτοκτονήσει.Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω το πόσο πολύ αντιπαθώ τον πρίγκιπα.Συμπεριφέρεται τελείως ανώριμα αλλά έχει τον τρόπο του ο άτιμος και είναι τόσο... giggle .Επίσης δεν πίστευα ότι θα μιλούσε έτσι για την Μπέλλα(στο σημείο που είπε για αυτό την έριξα με την πρώτη)την αγαπάει σίγουρα αλλά είναι τόσο εγωιστής και φοβάμαι ότι θα την ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στη συνέχεια και εκείνη και τον Έντουαρντ.Ο οποίος είναι κρίμα να χάσει τη ζωή του και να του την κλέψει ο πρίγκιπας.Ο οποίος μάλιστα θέλει να του κάνει και διάδοχο. giggle Εκτός αν ενωθούν και γίνουν μια ψυχή,ένας χαρακτήρας.Να χαθεί ο τωρινός Έντουαρντ δεν θα το αντέξω είναι τόσο άδικο... Crying or Very sad
Για την Μπέλλα δεν έχω λόγια παρόλο που δεν την είδαμε πολύ σε αυτό το κεφάλαιο μέσα από όλα αυτά φαίνεται το πόσα έχει περάσει και το μεγαλείο της ψυχής της.Μαρέσει η σχέση που δημιουργείτε μεταξύ ¶λις και Τζάσπερ παααάρα πολύ.! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 620541
Καινούργιο κεφαλαιάκι πότε θα έχουμε? Ανυπομονώ! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 31995
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 13:22

υπέροχο κεφάλαιο Χρυσάνθη μου !!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !! kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 14:35

Soulmates "29. Φαντάσματα του παρελθόντος"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-29.html

hlhtwilightmania
σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ηλιάνα μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε huggie huggie huggie
ο πρίγκιπας έχει λόγους που έχει αυτόν τον χαρακτήρα παρακάτω θα καταλάβετε περισσότερο το γιατί, προς το παρόν ναι είναι εγωιστής του Κ......α αλλά αυτό μας συμφέρει προς το παρόν γιατί αν δεν ήταν δεν θα καταφέρναμε τίποτα στην συνέχεια
αν την τυραννήσει λέει;;; θα την τηγανίσει για τα καλά αλλά εσείς περισσότερο από τους τρεις τους θα το χαρείτε πολύ περισσότερο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
σίγουρα είναι άδικο για τον ΕΝΤ μας αλλά δεν προδίδω την συνέχεια Wink θα δείτε τι θα γίνει τελικά και ίσως αργήσει λίγο αυτό γιατί θα είναι το τέλος του πρώτου μέρους Wink οπότε υπομονή huggie huggie huggie
Και θα φανεί παρακάτω περισσότερο αλλά θα δείτε και τα δικά της λάθη Wink δεν φταίει ποτέ ένας σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι ΔΥΟ Wink
Αλίς και Τζαζ θα δούμε περισσότερα στο δεύτερο μέρος στο πρώτο απλά σας βάζω λίγο στο κλίμα Wink

το καινούργιο μόλις ανέβηκε Wink

mariettoula1996
σε ευχαριστώ καρδιά μου huggie huggie huggie
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 22:38

χρυσανθη πιστευω οτι το 1ο τραγουδι που σου ειχα γι'αυτο το κεφαλαιο ταιριαζε καλυτερα xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 22:50

ναι πράγματι xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 403120
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 22:52

παντως δε μπορεις να πεις τιποτα δε σου λειπει!! lol! lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 22:57

όχι όχι δεν έχω κανένα παράπονο Razz
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 23:31

Χρυσανθη διαβασα τα τελυταια 3 κεφαλαια μαζι κι ενα εχω να σου πω

πες του πριγκηπα να αφησει το παιδι στην ησυχια του

να βρει λιγο την ηρεμια του κι αυτος
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 23:34

δεν λέω τίποτα.... θα τον αφήσω να τους τραγανίσει για να καταλάβουν την αξία του παλεύω για να κερδίσω κάτι giggle giggle giggle
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 23:35

xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 500229
τι σας περιμενει να'ξερες Ασπα!!!Μονο αυτο θα πω...
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 25 Μάης 2012 - 23:37

α χρυσανθη μου θελω κεφαλαιο καθε μερααααα

ελινακι τι μας περιμενει???????????????
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:04

δεν μπορω να πω εχω παρει τον ορκο της Μπετα!! lol! lol!

Σορι κοριτσια πολλες φορες σας καθυστερω εγω τα κεφαλαια γιατι αργω να τα διορθωσω δε φταιει η Χρυσανθη!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 80711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 80711
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:17

είπαμε μέρα παραμέρα και τώρα με την εξεταστική όποτε μπορείς μην μου αγχώνεσαι huggie
¶σπα μου έχουμε να ζήσουμε επικές σκηνές Wink ελπίζω να κατάλαβες αλλά τα καλά σας υπόσχομαι ότι έρχονται στο δεύτερο μέρος Wink εκεί να δείτε τι έχουμε να ζήσουμε ... δυστυχώς το πρώτο κομμάτι ανήκει στα ιστορικά κομμάτια που πρέπει να ολοκληρωθούν για να καταλάβουμε το πως και το γιατί αλλά δεν θα σας αφήσω έτσι και εδώ έχει αρκετά υποσχόμενα ντοκουμέντα και μάλιστα και στην παλιά αλλά και στην καινούργια εποχή xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 331121 θα κάνεις πάλι το θαύμα σου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 26 Μάης 2012 - 0:44

αυριο θα σου αφιερωθω οποτε δεν νιωθω τοσες τυψεις!! boogie boogie

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: