| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:48 | |
| Σε νιώθω! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει τόσο το βιβλίο μου! Αυτό σου το ξενύχτι να ξέρεις ότι με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Θα περιμένω ανυπόμονα τις εντυπώσεις σου όταν το ολοκληρώσεις γιατί έχουν πολλά να γίνουν και να πούμε ακόμα! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 23:06 | |
| Μαρία αυτό να μην το ξαναπείς!!! Σου το απαγορεύω!!! Λατρεψα το βιβλίο σου από τότε που διάβασα το απόσπασμα που έχω στην ύπο μου!!! όσο για το ξενύχτι μου ...μ'αρέσει να διαβάζω την νύχτα , έχει περισσότερη ησυχία... και κυρίως αν διαβάζω τον αγαπημένο μου αξιωματικό...ειλικρινά είναι απόλαυση! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 2:34 | |
| Δεν εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες αλλα προς το παρον ενα εχω να πω...φαινεται απο τις πρωτες γραμμες ποια το εγραψε....παω να πορωθω.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 10:35 | |
| Καλή πόρωση! Εμ... ανάγνωση ήθελα να πω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 10:39 | |
| Μεχρι τωρα μονο ετσι μπορω να την χαρακτηρισω...θα επανελθω συντομα με λεπτομερη σχολια.. | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 14:33 | |
| Ήρθε ο καιρός να πω και εγώ την άποψη μου. Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τα φανφικ σου σιωπηλά χωρίς να σχολιάζω τίποτα απλώς να μαγεύομαι από την γραφή σου.Ξεκίνησα από την πρώτη ιστορία τα Αισθησιακά απομνημονεύματα το 1920 όπου αγάπησα και με έχει βοηθήσει στο να συνεχίσω να γράφω και να εμπνέομαι με έκανε να κλάψω,να χαρώ και στο τέλος μου άφησε μια γλυκιά γεύση. Στην συνέχεια το Desire Blossom με άφησε νύχτες ξάγρυπνη με τα κεφάλαια και τις ερωτικές σκηνές όπου σιγά σιγά κατέληγαν σε κάτι πιο βαθύ.Την αγάπη.Λάτρεψα τους χαρακτήρες ταυτίστηκα μαζί τους σε μερικές στιγμές.Μια ιστορία όπου είναι ανάμεσα στα αγαπημένα φανφικ. Και τώρα με την καινούργια σου ιστορία την Νοέλια όπου μόνο έχω διαβάσει την περίληψη και διαβάζοντας τα σχόλια και μερικά αποσπάσματα με άφησε σε μια αγωνία,με τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον ξέροντας πως είναι μια ακόμη δική σου δημιουργία που συνδέετε με το ταλέντο σου προς την γραφή. Ξέρω πως δεν αποκαλείς τον εαυτό σου συγγραφέα αλλά επίτρεψε μου να σου πω ότι εκτός από συγγραφέας που θεωρώ και είσαι για εμένα,είσαι και δημιουργός ενός καινούργιου κόσμου που με την φαντασία σου και την αγάπη που έχεις σε αυτό που κάνεις δημιουργείς κάτι το διαφορετικό από όλα τα άλλα που δεν έχει καμία αντιγραφή από τα υπόλοιπα βιβλία.Είναι καθαρά δικό σου. Το βιβλίο θα το παραγγείλω σε λίγες μέρες λόγο κάποιου οικονομικού προβλήματος που με αναγκάσει να μείνω στην αναμονή. Συνέχισε με όλη την αγάπη και το ταλέντο που έχεις για την Νοέλια προσφέροντας μας την μαγεία της αγάπης και έναν καινούργιο κόσμο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 22:39 | |
| Καλησπέρα Στέλλα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, με συγκίνησε πάρα πολύ το ποστ σου. Πραγματικά δυσκολεύομαι να αποκαλέσω τον εαυτό μου "συγγραφέα" και ίσως κάποια μέρα αν αποδειχτεί ότι αξίζω αυτό τον τίτλο μπορεί και να τον χρησιμοποιήσω. Κατά τα άλλα κάνω απλά κάτι που αγαπώ πολύ και θέλω να μοιράζομαι μαζί σας. Ειλικρινά μου έχουν λείψει πολύ εκείνες οι μέρες που ανέβαζα κάθε τόσο καινούριο κεφάλαιο, η ανταπόκριση και τα σχόλια των μελών εδώ... Είναι αλήθεια ότι η Νοέλια είναι ένας δικός μου κόσμος φτιαγμένος από τα όνειρα μου και χαίρομαι που θα έχει και συνέχεια γιατί δεν είμαι έτοιμη να τον αποχωριστώ ακόμα. Θα πρέπει για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλους εσάς, δεν ξεχνάω ποτέ ότι αν δεν ήταν το φόρουμ και η ανταπόκριση που είχαν οι ιστορίες μου από τα μέλη δεν θα αποφάσιζα ποτέ να κάνω το επόμενο βήμα. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:16 | |
| εγώ επειδή δεν κρατιέμαι ένα έχω να πω... - Σπόιλερ:
είμαι στην 371 σελ. και βρίσκομαι στο στάδιο της Εκστασης!!! Αυτά...
Μαράκι μου ελπίζω να με καταλαβαίνεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:40 | |
| Μου έχει συμβεί! Το έλεγαν Twilight! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 3 Ιουλ 2012 - 2:00 | |
| Ενα εχω να σου πω...με εχεις καταστρεψει παει και τελειωσε....γιατι ερωτευομαι οτι γραφεις...? Και κατι σχετικο και ασχετο....Δεν ξερω γιατι αλλα με το που διαβασα το χρωμα των ματιων της Νοελια μου ηρθε στο μυαλο η Ροζαλι...ομως σε κατι ακομη πιο ομορφο και αναμφισβητητα γλυκο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 3 Ιουλ 2012 - 9:35 | |
| Χμμμ... Η Νοέλια δεν μοιάζει στη Ρόζαλι, είναι όμορφη αλλά όπως λες κι εσύ περισσότερο γλυκιά. Τα μαλλιά της είναι χρυσοκάστανα - κυμματιστά μέχρι τη μέση της, τα μάτια της βιολετιά, χείλη όχι πολύ μεγάλα, μάγουλα ροζ που κάνουν ελαφρώς αντίθεση με την χλωμή της επιδερμίδα και σε μερικά σημεία έχει φακίδες! Δεν είναι η προσωποποίηση της ομορφιάς αλλά είναι γοητευτική και εκπέμπει μία ταπεινότητα η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με τον τίτλο της. Ξεκινάει σαν άβουλο παιδί και σιγά, σιγά μετατρέπεται σε μία αληθινή βασίλισσα με όλη τη σημασία της λέξης! Στα επόμενα βιβλία μάλιστα νομίζω ότι θα σας εκπλήξει ακόμα περισσότερο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 3 Ιουλ 2012 - 13:35 | |
| Και δεν έχει καταστραφεί μόνο η Ευη τολμώ να πω ...απο χθες το βράδυ εγώ μέχρι και σήμερα που γύρισα απ'εξω για δουλειές δεν είμαι καλά...όλο με μια μελαγχωλία στο πρόσωπό είμαι... με ρωτάει κι η μάνα μου και δεν ξέρω τις να της πω... - Σπόιλερ:
έχω κολλήσει στο 15ο κεφ. και δεν μπορώ να συνεχίσω ... η καψερήηηη... πες μου ότι έχεις ξεκινήσει το επόμενο βιβλίο γιατί θα τρελαθώ στο τελος... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 3 Ιουλ 2012 - 14:51 | |
| Δεν μου την θυμισε απολυτα Μαιρη...μονο το χρωμα των ματιων γτ ειναι ιδιαιτερο και πραγματικα δεν το συναντας συχνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 16:00 | |
| Εεεεε αυτό δλδ δεν έχει ξαναγίνει σε όλα μου τα χρόνια που έχω κρατήσει βιβλίο και διαβάζω με μανία...όποτε κι όταν βρεθεί μπροστά δλδ το οτιδήποτε!!! Μα πως είναι δυνατόν ένας λογοτεχνικός "ήρωας-αξιωματικός-ΑΝΤΡΑΣ" να μου το βγάζει όλο αυτό????? - Σπόιλερ:
447-448-449 σελ. το βιβλιο είναι γεμάτο σταγόνες από δάκρυα!!! Χρειάστηκε να σκουπίσω τα μάτια μου πολλές φορές για να μην συνεχιστεί αυτό και παρακάτω και καταστρέψω το κακόμοιρο το ανάγνωσμα ...
΄δλδ τωρα εγώ γιατί να το παθαίνω αυτό????????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:15, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 16:48 | |
| Μαιρη αληθεια ο Φιλιπ ποσο χρονων ειναι...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 5 Ιουλ 2012 - 18:14 | |
| για να είναι η Νοέλια γύρω στα 18-19 ...ο Φιλίπ να μην είναι 24-25??? εγώ πάντως παραπάνω δεν μπορώ να τον κάνω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:04 | |
| Ο Φιλίπ είναι 27! Και πολύ χαίρομαι που σας βλέπω να συζητάτε το βιβλίο μου! Εύη, περιμένω τις εντυπώσεις σου! Ξέρω πως είσαι βιβλιοφάγος και θέλω πραγματικά να ακούσω την άποψη σου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:15 | |
| Ειναι τοσο...?για μικροτερο τον ειχα... Θα της εχεις συντομα Μαιρη...δεν μου εμεινε πλ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:20 | |
| εγώ δεν μπορώ τις εντυπώσεις τι λεω πριν τελείωσω το κάθε κεφ.... 27??? πετάγομαι σαν το χαζό όλο και σχολιάζω... υπομονή δεν έχω... Μαράκι μου με συγχωρείς αλλά μέχρι 25 ...δεν μπορώ πιο πάνω άφησέ με να τον κάνω 25 ...Ααααχχχ... Μαράκι .................δεν θέλω να τελείωσει το βιβλίο ...το βλέπω μέρα με τη μέρα να μειώνονται οι σελ. του και σπαράζω κι εγώ ...δεν μπορώ... Πες μου σε παρακαλώ πες μου πως έχεις ξεκινήσει και γράφεις το δευτερό σε παρακαλώ πες του μου μόνο για να με ηρεμήσεις...δεν αντέχω... Σημ. σε δυο μήνες περίπου έχω γιορτή και θα ήθελα να αποχτήσω και την "Σιωπή" να υποθέσω πως μπορώ να την παραγγείλω με τον ίδιο τρόπο απ΄τον εκδοτικό οίκο? κι αν δεν κάνω λάθος είναι πιο φτηνή απ'οτι θυμάμαι... - Σπόιλερ:
Τι ωραίο άβαταρ η Νοέλια με τον Αλέγκρο Αααααααααααχχχχχχ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:32 | |
| Χαίρομαι που έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε τα avatar μου! Και ναι, αυτή είναι η Νοέλια με τον Αλέγκρο! Κάνε τον όσο θέλεις τον Φιλίπ, εγώ 27 τον ονειρεύτηκα! Όσο για το επόμενο, δυστυχώς δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη μέχρι στιγμής! Το ξέρω ότι αυτό θα σας στεναχωρέσει κάπως αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αυτή την εβδομάδα παίρνω άδεια, θέλω να βάλω ορισμένα πραγματάκια και δουλειές σε τάξη αλλά πάνω απ' όλα να οργανώσω τη σκέψη μου και σύντομα θα ξεκινήσω. Άλλωστε η ιστορία είναι ολόκληρη μέσα στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή. Και φυσικά μπορείς να παραγγείλεις τη Σιωπή όποτε θελήσεις. Σύντομα τα παιδιά θα φτιάξουν κανονικότατο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και θα μπορείτε επίσης να παραγγέλνετε άνετα από εκεί. Από Σεπτέμβρη και τα δύο βιβλία θα πάνε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:38 | |
| Xαιρομαι παρα πολυ για σενα Μαρια.... Μην νομιζεις κι εγω τον εκανα για 22-23...δεν ειναι τπτ το τραγικο.... Και δεν σε φοβαμαι συντομα θα παρεις τα πανω σου και θα συνεχισεις απο κει που εμεινες...τελικα ποσα βιβλια θα ειναι αληθεια...?2 η 3...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:41 | |
| Άμα σου πω ότι ακόμα δεν ξέρω σίγουρα θα με πιστέψεις; Πρέπει να στρωθώ στη δουλειά, να δω πως θα πάει και θα καταλήξουμε. Όλα έχουν να κάνουν με την έκταση της ιστορίας, δεν θέλω να το παρακάνω. Μόλις θα ξέρω, θα σας πω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:46 | |
| Εμεις εδω θα μαστε.... προς το παρον θα σχολιασω μονο για δυο πραγματα γιατι δεν μπορω να περιμενω... - Σπόιλερ:
Την πρωτη νυχτα του γαμου τους αυτο που της εκανε ο Γκαμπριελ πραγματικα δεν το περιμενα...δεν ξερω γιατι ισως γιατι δεν με εχεις συνηθισει σε τετοιες περιγραφες.Πραγματικα πονεσε η ψυχη μου.Θελω να ξερεις παντως πως η Νοελια ειναι απο τις αγαπημενες μου ηρωιδες ever...ειναι σαν να πηρες μια γυναικα της εποχης μας και να την εβαλες στο τοτε.Η καλοσυνη της ειναι σπανια...και ο τροπος που αγαπαει το ιδιο.
Τον Γκαμπριελ τον σιχαινομαι...κι ισως να τον εχω παρεξηγησει αλλα μου φαινεται πως αν και βασιλιας το μονο που τον νοιαζει ειναι οι κρεμαστοι κηποι του ξαδερφου του.Και οχι δεν εχω κανενα θεμα με αυτο...αλλα τουλαχιστον θα μπορουσε να επιδιωξει εστω την φιλια της Νοελια..αλλα που...
Στην σκηνη που ο Φιλιπ τρωει το βελος δακρυσα.Το ηξερα πως την αγαπουσε αλλα πραγματικα ετσι θα αντιδρουσε ο αντρας που η καθε μια απο μας θα ηθελε να αγαπησει.Εχω ερωτα με τα γκριζα ματια...και τα δικα του ειναι πανω πανω στην λιστα μου.
| |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|