Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:51
Μαράκι σε εκλιπαρώ στα πόδια σου πέφτω , το ξέρω πως η ιστορία είναι μέσα στο μυαλό σου αλλά κάντα 3 τα βιβλία άντε 2... σε παρακαλώ...
Δεν θέλω να αποχωριστώ τον Φιλίπ τόσο γρήγορα, ήδη τρέμω με το πρώτο βιβλίο και δεν θέλω να τελειώσει...
Εγώ θα παραμείνω στα 25 , με συγχωρείτε...
Με αντικαταβολή κι αυτό Μαράκι ετσι? Θέλω να πω με μαιλ και τα σχετικά όπως παρήγγειλα την Νοέλια?
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 0:56
ΟΚ... με έστειλες με αυτά που έγραψες... εγώ νομίζω ότι
Σπόιλερ:
δάκρυσα με εσένα που δάκρυσες για τον Φιλίπ... εκείνη η σκηνή πραγματικά τα χέρια μου έτρεχαν μόνα τους. Ο Φιλίπ αγαπάει με πάθος αλλά έχει και ένα ακόμα πολύ σπουδαίο προτέρημα, αφοσιώνεται σε αυτά που αγαπάει, σε αυτά που αξίζουν για εκείνον. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον φανταστικό - αγαπημένο μου χαρακτήρα, το έχω πει πολλές φορές ότι είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του!
Η Νοέλια με εξέπληξε και την ίδια! Ξεκίνησε σαν ένα άβουλο πλάσμα, χωρίς επιλογές, χωρίς θάρρος αλλά σιγά, σιγά σταδιακά άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της και έγινε ένα πολύ δυναμικό πλάσμα. Στην πορεία θα τη δείτε να γίνεται ακόμα πιο δυνατή, αρχηγός - βασίλισσα με όλη τη σημασία της λέξης!
Ο Γκάμπριελ... αχ ο Γκάμπριελ... είναι σαν κι εκείνες τις κακομαθημένες κοπελίτσες που τις έχει τυφλώσει ο έρωτας. Τον λυπάμαι όμως γιατί αναγκάζεται κι αυτός να κάνει πράγματα που δεν θέλει.
Μου έχουν πει πολλά για την "πρώτη" νύχτα της Νοέλια, δεν ξέρω και εγώ η ίδια το γιατί αλλά αυτή η σκηνή βγήκε από μόνη της. Δεν ήθελα να την κάνω να υποφέρει αλλά χρειαζόμουν λίγο ρεαλισμό σε εκείνο το σημείο. Επηρεασμένη από το Tudors και τη Μαρία Αντουανέτα σκέφτηκα πως έτσι θα γίνονταν τα πράγματα αν η ιστορία μου ήταν αληθινή. Ξέρω πως είναι κάπως "βαρύ" και κάποιους μπορεί να τους σοκάρει αλλά από την άλλη βλέπουμε ότι η Νοέλια μπόρεσε να το κατανοήσει, να το ξεπεράσει και να συνεχίσει.
Ναι Dalia, μπορείς να το παραγγείλεις και αυτό με αντικαταβολή
Η ιστορία θα συνεχιστεί κανονικά, μην ανησυχείτε. Όσο είμαι γερή και καλά το μυαλό μου δουλεύει ασταμάτητα!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:07
θα συμφωνήσω με τα παραπάνω λόγια της Μαρίας και της Έυης με μια διαφορά σε κάτι που είπε η Ευη...
Σπόιλερ:
ο Γκάμπριελ όχι μόνο με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά τον σιχαίνομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου! όπως λέει κι ο 'αξιωματικός' αν μπορούσα θα τον σκότωνα κι μετά ας με πήγαιναν και για αποκεφαλισμό και γκιλοτινά, δεν με νοιάζει... μου θυμήζει ολίγον τι τον Ερρίκο τον Η' - Τζόναθαν Ρις Μάγιερς σε μερικά σημεία κι απορώ Νταν τι του βρίσκεις... οκ καλά εκείνη η πρώτη νύχτα μετά το γάμο με σόκαρε κι εμένα δεν το περίμενα ειλικρινά... η σκηνή με το βέλος θυμάμαι την νύχτα , όπως και πολλές άλλες , που δεν έκανε ζέστη το βράδυ αλλά φυσούσε πολύ έξω και κουνιόντουσαν οι τέντες, τα χέρια μου έτρεμαν πάλι στις σελ. και αν και ανυπομονούσα να φτάσω στο σημείο όπου θα πήγαινε εκείνη να τον δει΄και πάλι δεν μπορούσα να διαβάσω απ'την αγωνία μου... οκ το χω ξαναπεί πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με βιβλίο...εδώ τρεις σελ. όπως είπα πιο πάνω είναι γεμάτες από δάκρυα... δλδ έλεος... τι να πω ?! Αυτός ο άντρας με έχει στείλει πραγματικά... ούτε Θεός να ήταν...
Μαράκι μου σε ευχαριστώ
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:12
Εγώ σας ευχαριστώ... με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ... Θα αρχίσω κι εγώ να κλαίω...
Αχ... ο αξιωματικός τα φταίει όλα, αυτός μόνο αυτός!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:13
Σπόιλερ:
Στο εχω ξανα πει Μαιρη...εχεις το χαρισμα και τρυπωνεις μεσα μου.Δημιουργεις χαρακτηρες που θα μπορουσαν να ξεπηδησουν απο μεσα μου.Χαρακτηρες που αγαπω και κανω κομματι μου.Σε εκεινο το σημειο εχω μεινει...αποψε μπορει να το τελεισω κι ολας.
Επισης μου αρσει πολυ η σχεση της Νοελιας με την Μαντλεν προς το παρον.Αν και δεν νομιζω να την προδωσει.Αγαπω τον Φιλιπ οσο δεν παει...συν του οτι ειναι και ενα απο τα αγαπημενα μου ονοματα.Οταν της εδωσε το μουσικο κουτι...αχ και βαχ τι να λεμε...
και νομιζω πως μετα τον τραυματισμο του ειναι που πλησιαζει και το πρωτο φιλι.Δεν εχω κρυφοκοιταξει τπτ αλλα νομιζω πως σε ξερω αρκετα καλα πλεον για να μαντευω το πως τοποθετεις τα γεγονοτα.
Εχω μια ερωτηση για τον Γκαμπριελ.Εχει παει ποτε με κανεναν αλλον περα απο τον ξαδερφο του και την Νοελια...?απλως θελω να ξερω το ποσο βαθυ ειναι το ολο αυτο που υπαρχει μεταξυ τους...
Και απο οτι καταλαβαινω η προφητεια ειναι αληθινη.Οποτε η ο Φιλιπ ειναι ο πρωτοτοκος ειτε θα γινει βασιλιας με καποιο τροπο.
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:22
Σπόιλερ:
Το μόνο που θα σου αποκαλύψω είναι πως η Μαντλέν είναι αγαπημένος χαρακτήρας και δεν θα προδώσει τη βασίλισσα της!
Πολύ καλή η ερώτηση σου για τον Γκάμπριελ! Έχει πάει και με άλλους επειδή είναι ο βασιλιάς και μπορεί εύκολα να αποκτήσει ότι θέλει. Οπότε ας πούμε ότι έχει δοκιμάσει! Αλλά ο Κρίστοφερ είναι ο αγαπημένος του.
Όσο για τον Φιλίπ περίμενε να δεις πρώτα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος του βιβλίου και μετά συζητάμε τα σενάρια σου!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:32
Σπόιλερ:
Καταλαβα...προτιμαει το παλαμαρι του βαρκαρη παρα το κολυμπι σε μεγαλα βαθη...
Ε τον Γκαμπριελ...παει στο καλο να ειναι πισωγλεντης...αλλα με τον ξαδερφο του...?Μονο μην μου κανεις τπτ τετοιο με τον Φιλιπ...φτανει η κλιμεντινη...συν του οτι το ονομα μου θυμιζει καποιο χρυσοψαρο...
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:34
Σπόιλερ:
Ο Φιλίπ δεν έχει σχέση με τέτοια πράγματα! Είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξης! Όσο για τον Κρίστοφερ σε περιμένουν παρακάτω μερικές εκπλήξεις!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:44
Σπόιλερ:
Κι οι δυο τους...αλλα περισσοτερο ο Ραφαελ...φαινεται ο τυπος πως ειναι drama queen...Ολο και κατι θα εχει σκαρωσει... Σορρυ αμα σε φρικαρω με τον τροπο που εκφραζομαι αποψε...κατι με εχει πιασει...
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:46
Σπόιλερ:
Drama Queen???? xa xa xa! Μπα, αυτός έχει άλλα μυστικά να κρύψει! Αλλά θα αργήσετε να τα μάθετε! Διάβασε παρακάτω να σου λυθούν οι πιο απλές απορίες. Τώρα οι πιο πολύπλοκες θα δούμε!
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:48
Σπόιλερ:
Καλέ καλέ σταματήστε δεν σας προλαβαίνω κι εγώ... μην μιλάτε για Κλημεντίνη...εμένα μαράκι μου σόρρυ κιόλας αλλά αυτό το όνομα μου θυμίζει απορυπαντικό ρούχων και φυσικά δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας...είναι γεγονός αυτό έλεος δλδ... καλά ότι ο βασιλιάς έχει αλλου είδους προτιμήσεις το χα'με καταλάβει αυτό γι αυτό και δεν μπορεί να 'συνεργαστε΄' με την βασίλισσα κι ευτυχώς την αφήνει στην ησυχία της... κι όσον αφορά τις εκπλήξεις ...να δω τον ξάδελφο να ερωτεύεται την 'λίμνη των κύκνων' και τι στον κόσμο θα του ρθει ο ουρανός σφοντίλι επίσης κάτι άλλο που μου αρέσει μέσα σε αυτό το βιβλίο είναι οι παρνομοι έρωτες- απαγορευμένες αγάπες... Βαλέριος-Μαντλεν, Αμάρα-Γκάλαχ, Λορένα-Ρενάρ κι επίσης Ααααχχχ κακομοίρη Βαλέριε, ο φίλος σου είναι τόσο οξίθυμος (Μαρακι ξέρεις που αναφέρομαι) Ααααχχ κατακαημένε Καιλ είσαι τόσο τυφλός κι εσυ΄(Μαρακι πάλι ξέρεις που αναφερομαι) Αααααχχχχ βλάκα Βίκτωρ ξεκόλλα επιτέλους( και πάλι κατάλαβες που αναφέρομαι)
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:49
Σπόιλερ:
μην μου κανεις τετοια...ειπα να κατσω στην παρεα σας που εχω καιρο...θα κολαστω που θα κολαστω θα τον πιασω τον Φιλιπ μετα τις 3....
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:52
Σπόιλερ:
Κάτσε να κολαστείς στο άλλο τόπικ εσύ Εύη και μετά πήγαινε καρφί στον Φιλίπ και θα σου πω εγώ! χα χα χα!
Dalia, απορρυπαντικό ρούχων; Μανταρίνια το ήξερα κι εγώ αλλά απορρυπαντικό;
Όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια εκτός της Λορένα και του Ρενάρ δημιουργήθηκαν στην ουσία από μόνα τους! Είναι διαφορετικά μεταξύ τους αλλά τόσο όμορφα. Στόλισαν όλοι τους την ιστορία μου με τους υπέροχους χαρακτήρες τους!
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 1:53
Σπόιλερ:
Ααααα ευη δικιά μου είσαι κι εσύ... εγώ ξαναγυρνώ πίσω τον πάινω κατά τις 3... 3μιση και τον αφήνω κατά τις 5...5 μισή μετά τον συναντώ πρώτο σύννεφό δεξιά οδός αονείρων ...πάνω σε ένα κατάμαυρο άλογο κοντά σε ένα κάστρο πάνω σε ένα ουράνιο τόξο...οκ δεν είμαι καλά ούτε εγώ απόψε...είναι γεγονός...
δεν ξέρω βρε Μαράκι έτσι μου βγαίνει λυπάμαι... τι να πω?!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 2:05
Σπόιλερ:
Δεν αντέχω περισσότερη δόση ...αν καθήσω παραπάνω με βλέπω ύστερα να τρεχώ κι εγώ στο δάσος της Πεντέλης και να φωνάζω σαν την τρελή "ΦΙΛΙΠ!!! ΦΙΛΙΠ!!!" τελείωσε ...έτοιμο θα το χουν το δωμάτιο στο τρελοκομείο μέρα...
βρε Μαράκι λύσε μου μια απορία ...γιατί κάθε βράδυο που διαβάζω το βιβλίο σου ακούω συνέχεια αυτό??? γιατί έχω ταυτίσει την ιστορία αυτή με αυτό το σαουντρακ ???
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 6 Ιουλ 2012 - 20:39
Εγω τωρα τι να πρωτοπω και τι να πρωτοσχολιασω????
Εχω διαβασει εδω και μεεεεερες το βιβλιο θελω να κανω ενα ποστ σεντονι αλλα ο υπολογιστης μου αργοπεθαινει σερνεται και πραγματικα μου το απαγορευει!!!!
Δεν ξερω τι να πρωτογραψω!!!!Θα δωσω εμφαση σε γενικα σχολια και δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την πλοκη γιατι θα πεσουν τα πρωτοβροχια και γω εδω θα μαι ακομα!!!!
Ειμαι σε πραγματικα δυσκολη θεση γιατι πρεπει να γραψω συγκρατημενα για να μην παρεξηγηθω γιατι λογω της σχεσης μου με την Μαρια μπορει να μην θεωρηθω αντικειμενικη. Το καλυτερο που μπορω να καανω σε αυτην την περιπτωση ειναι απλα να περιγραψω με ειλικρινεια τα συναισθηματα που μου δημιουργησε η αναγνωση του συγκεκριμενου βιβλιου!!!
Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να πιασω βιβλιο στα χερια μου γιατι λογω δουλειας και οχι μονο..τα μυαλα μου ειναι στα καγκελα!!!!Περιμενα την Νοελια πως και πως αλλα και παλι δεν ειχα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου οσον αφορα την ταχυτητα αναγνωσης λογω του προσφατου παρελθοντος που διαβαζω ενα βιβλιο ανα μηνα!!!
Αυτα βεβαια b.P. (before Philippe)!!!!Γιατι η μετα Φιλιπ εποχη ειναι τελειως διαφορετικη!!!!Διαβασα την Νοελια σε χρονο ρεκορ.Αφησα τις τελευταιες 70 σελιδες επιτηδες και τις κοσκινιζα 2 μερες!!!Με τι κουραγιο να το τελειωσω οταν ξερω οτι η συνεχεια ειναι ακομα στο κεφαλι της συγγραφεως?????
Οσον αφορα τα συναισθηματα ...οι γυναικες που θα το διαβασετε θα ερωτευτειτε!!!Τον Φιλιπ???Το αγορι σας ???τον αντρα για πολλοστη φορα???Δεν ξερω ποιον απο ολους!!1Αλλα θα ερωτευτειτε σιγουρα!!!γιατι η επιτυχια σε αυτο το βιβλιο ειναι οτι περιγραφονται τα συναισθηματα των ηρωων με τοσο εντονο τροπο χωρις ομως να στερειτε περιγραφης η δραση με αποτελεσμα να βιωνεις οτι συμβαινει στο μεγιστο βαθμο!!!!Ενιωσα την καψουρα ,την αγωνια ,την απελπισια,τον πονο,την χαρα και την ευτυχια ολων των ηρωων και οσο κρατουσα στα χερια μου το βιβλιο ζουσα αποκλειστικα στο βασιλειο του μαυρου ροδου!!!!
Ενα αλλο σημειο που θελω να σχολιασω ειναι οτι ενω προκειται για ερωτικη ιστορια μην περιμενετε να διαβασετε λεμοναδες οπως τις εχετε συνηθισει μεχρι τωρα!!!!Δεν περιγραφονται οι κινησεις μια μια αλλλα δινονται οι σκηνες με τετοιον τροπο ωστε χωρις πολλες ζουμερες περιγραφες να ειστε εκει οχι ως παρατηρητης αλλα ως συμμετεχων νιωθωνταςς ολα τα συναισθηματα που μπορει να νιωθει ενας αληθινα βαθια ερωτευμενος ανθρωπος οταν βρισκεται στα χερια του συντροφου του!!!Και αυτο πιστεψτε με ειναι μεγαλη συγγραφικη επιτυχια!!!!
Αυτα τα ολιγα απο εμενα προς τον παρον!!!!Θα επανελθω οτα ξεκουραστει ο υπολογιστης και επανελθουν στο φυσιολογικο οι ζωτικες του λειτουργιες!!!!!