| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 0:59 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 4:41 | |
| Εγω δεν εχω και πολλα να πω...σημερα δεν μπορεσα να διαβασω πολυ 100 σελιδες με το ζορι...μου τους τρεχεις σε λιβαδια με ερωτες και αγαπες...πως να μην λιωσω εγω μετα...και ειμαι πλεον σιγουρη πως θα μεινει εγκυος απο αυτον..κι οχι μονο αυτο αλλα θα εχει και τις ματαρες του.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 10:26 | |
| Καλημέρα σε όλες! Dalia, η περηφάνια και προκατάληψη είναι από τα αγαπημένα μου και ειδικότερα η συγκεκριμένη ταινία! Αν πραγματικά το βιβλίο μου σου προκαλεί την ανάγκη να βλέπεις το συγκεκριμένο βίντεο και να ακούς αυτή τη μουσική δεν έχω παρά να νιώσω υπερήφανη. Προς Θεού! Υποκλίνομαι στη Τζέην Όστιν που απέδειξε ότι είναι μία καταπληκτική δημιουργός και μάλιστα μιας άλλης πολύ πιο σκοτεινής και δύσκολης εποχής! Υποθέτω ότι η ατμόσφαιρα είναι αυτή που σε κάνει να σκέφτεσαι την Περηφάνια και Προκατάληψη. Μουσικά θέματα τα οποία βοήθησαν εμένα πολύ ήταν "Ο τελευταίος των Μοικανών", το "river flows in you", το "Private emotion" και το "amaranth"! Μητσάκι, περιμένω να μου τα πεις όλα από κοντά με λεπτομέρειες! Ήλπιζα να σου αρέσει το βιβλίο μου και παραδέχομαι ότι είχες ακούσει να λέγονται κατά καιρούς τόσα πολλά από εμένα και τη Βάσια που κατά κάποιο τρόπο σου είχαμε εξάψει την περιέργεια! Ελπίζω να μην έχεις ακούσει πολλά spoiler μόνο! Η δική μου επιθυμία ήταν να γράψω ένα βιβλίο σαν αυτά που μου αρέσει εμένα να διαβάζω! Δεν ξέρω αν το πέτυχα, ελπίζω πως ναι! Εύη! Δεν θα τη γλιτώσεις με τόσα λίγα σχόλια! Περιμένω όταν τελειώσεις αναλυτικό ποστ σεντόνι! Αν πάντως κοιμάστε αγκαλιά με το βιβλίο μου τα βράδια ξέρω και κάποια άλλη που το κάνει! Ελπίζω να μην έχω προκαλέσει αναστάτωση στα όνειρα σας, εκτός αν σε αυτά πρωταγωνιστεί ένα αξιωματικός με γκρίζα μάτια, γιατί τότε αυτό θα σημαίνει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο μοιράστηκα το προσωπικό μου όνειρο μαζί σας! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 13:03 | |
| Θα το εχεις το σεντονι σου Μαιρη...κι οχι μονο μαζι του κοιμαμαι.Το κοβω βολτες καθε φορα που αλλαζω δωματιο.Σημερα αμα κατσω σπιτι θα το τελειωσω...εκατο σελιδες και κατι μου εμειναν. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:24 | |
| Τα ξέρω τα μουσικά θέματα που ανέφερες Μαράκι, μου αρέσουν πολύ κι αυτά...αλλά μόνο το συγκεκριμένο ακούω και η τελευταία σκηνή με Ελιζαμπεθ και Ντάρσυ μου βγάζει πολύ Φιλιπ και Νοέλια για έναν ανεξήγητο λόγο γι'αυτό κι ακούω μόνο αυτήν την μελωδία κάθε βράδυ που διαβάσω... - Σπόιλερ:
Εύη μέσα έπεσες σε όλα σχεδόν ¶σε αυτά τα λειβάδια και μένα πως με βασανίζουν ...Θα ήθελα κι εγώ να τρέχω σε ένα απ'αυτα...Ααααχχχχ...
Χθες βράδυ διαβασα, προχθες όμως όχι δίοτι η ξαφνική μου αδιαθεσία δεν μου το επέτρεπε κα δεν ήθελα να αναστατωθώ περισσότερο... Καλά ότι βλέπω έναν αξιωματικό στον ύπνο μου αυτό είναι γεγονός... αλλά όχι με γκρίζα μάτια... εγώ έχω αδυναμία στα σμαραγδένια οπότε...συγχωρείστε με... - Σπόιλερ:
Μαράκι νομίζω πως ο Φιλίπ είναι 29 τελικά.. τλχστν αυτήν την ηλικία έχει κι ο Κάβιλ
Δεν θέλω ποτέ να τελειώσει αυτό το βιβλίο... με τι καρδιά θα περιμένω μέχρι να βγει το δεύτερο???!!!... Θα τρελαθω η κακομοίρα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:37 | |
| Κι εγω εχω αρχισει να το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη...ενα εχω να πω ομως... - Σπόιλερ:
Αν αυτο το γατοκουραδο ο Γκαμπριελ τολμησει να την ξανα ανοιξει μα το θεο θα στειλω τον Φιλιπ να τον ευνουχισει.... Οχι οτι θα του χρειαστουν συντομα βεβαια...απο οτι καταλαβαινω ο Κριστοφερ θα τον παρατησει για την Οντετ οποτε θα μεινει μονος του ο μην χαρακτηρισω... Και αν και δεν ειμαι σιγουρη για το τι κακο θα κανει απο τωρα θελω να την πνιξω στην λιμνη των Κυκνων...μηπως τελικα το Οντιλ της παει περισσοτερο...? Και απο την στιγμη που το γατοκουραδο δεν θα ξανα αγγιξει την Νοελια Μαριας θελοντος υποθετω πως μολις μεινει εγκυος θελοντας και μη θα αποκαλυφθουν ολα...αλλα ετσι κι αλλιως ειναι τοσο δειλος που δεν θα κανει τπτ...Σιγα μην το κουκλι που θα γεννηθει θα μπορουσε να παρει τπτ απο αυτον...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:50 | |
| - evi έγραψε:
- Κι εγω εχω αρχισει να το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη...ενα εχω να πω ομως...
- Σπόιλερ:
Αν αυτο το γατοκουραδο ο Γκαμπριελ τολμησει να την ξανα ανοιξει μα το θεο θα στειλω τον Φιλιπ να τον ευνουχισει.... Οχι οτι θα του χρειαστουν συντομα βεβαια...απο οτι καταλαβαινω ο Κριστοφερ θα τον παρατησει για την Οντετ οποτε θα μεινει μονος του ο μην χαρακτηρισω... Και αν και δεν ειμαι σιγουρη για το τι κακο θα κανει απο τωρα θελω να την πνιξω στην λιμνη των Κυκνων...μηπως τελικα το Οντιλ της παει περισσοτερο...? Και απο την στιγμη που το γατοκουραδο δεν θα ξανα αγγιξει την Νοελια Μαριας θελοντος υποθετω πως μολις μεινει εγκυος θελοντας και μη θα αποκαλυφθουν ολα...αλλα ετσι κι αλλιως ειναι τοσο δειλος που δεν θα κανει τπτ...Σιγα μην το κουκλι που θα γεννηθει θα μπορουσε να παρει τπτ απο αυτον...
Αμα σου πω ότι προχθες το κρατούσα αγκαλιά και σκεφτόμενη ότι τελειώνεε άφησα ένα μου δάκρυ θα φανώ άραγε υπερβολική? θα με πιστέψει κανείς? κι εγώ έχω να προσθέσω... σε όσα λες... - Σπόιλερ:
Δώσε Ευη πολύ καλά κάνεις και τον χαρακτηρίζεις έτσι ...εγώ βέβαια δεν μπορώ να του δώσω ούτε έναν τόσο αδιάφορος που μου είναι ... άιντε από κει εγωπαθές γιαδούρι !!! Τον καμοιρή τον αξιωματικό μας λυπάμαι που κοντέυει να τρελαθεί εκεί μέσα με δαύτους... Ραφαέλ και Χρίστοφόρο εκεί μέσα... άλλα καρα με πατάτες κι αυτά... Φτου τους !!! τπτ άλλο δεν έχω να πω... καθώς επίσης ναι συμφωνώ το Οντιλ της πάει περισσότερο... κυρίως μετά αν λάβομεν υπόψιν και τι παρέες θα προτιμήσει... έλεος... εγώ δεν μπορώ...εχω αρχίσει να στανχωριέμαι και για τον Ρενάρ... δεν μπορώ να τον βλέπω σε αυτήν την κατάσταση ...σπαράζω κι γι αυτόν τα βράδυα!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:00 | |
| - Σπόιλερ:
NoΜιζω πως αυτος και η Λορενα θα ειναι και οι πρωτοι που θα εγκαινιασουν το τελος του πολεμου δειχνοντας το οτι οχι μονο γινεται να συνυπαρξουν αλλα και να αγαπηθουν αυτες οι δυο φυλες. Οσο για τον Ραφαελ...δεν ξερω τι να πω,κοντευω να τελειωσω το βιβλιο και δεν εχω ολοκληρωμενη γνωμη για αυτον.Χριστοφορο Παπακαλιατη παντως μου θυμιζει με τοσες ιντριγκες και διαβολικα σεναρια. Τωρα για το γατοκουραδο που ελεγα και πιο πανω...νομιζω πως εκτος του οτι μου την δινει τον λυπαμαι κι ολας.Ειναι πολυ παθητικος βεβαια και δεν κανει τπτ.Μου θυμιζει την συνωνοματη του στην Ζινα που 1800 επεισοδια φωναζε την Ζινα να την σωσει.Τιποτα αλλο δεν εκανε...βεβαια δεν ξερω ποια θα πρεπει να ντυθει με δερματικα και να τον βγαλει απο την δυσκολη θεση...η Νοελια η ο Κριστοφερ. Αχ Φιλιπ... Οταν μπηκε μεσα για να σφαξει τον Γκαμπριελ...τον ερωτευτηκα 1000 φορες παραπανω.Αυτος ειναι αντρας....με εκανε να αναπωλησω τις ενδοξες εποχες του Αλεξαντερ...απο τοτε ειχα να συγκλονιστω τοσο με εναν κοινο θνητο....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:17 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
NoΜιζω πως αυτος και η Λορενα θα ειναι και οι πρωτοι που θα εγκαινιασουν το τελος του πολεμου δειχνοντας το οτι οχι μονο γινεται να συνυπαρξουν αλλα και να αγαπηθουν αυτες οι δυο φυλες. Οσο για τον Ραφαελ...δεν ξερω τι να πω,κοντευω να τελειωσω το βιβλιο και δεν εχω ολοκληρωμενη γνωμη για αυτον.Χριστοφορο Παπακαλιατη παντως μου θυμιζει με τοσες ιντριγκες και διαβολικα σεναρια. Τωρα για το γατοκουραδο που ελεγα και πιο πανω...νομιζω πως εκτος του οτι μου την δινει τον λυπαμαι κι ολας.Ειναι πολυ παθητικος βεβαια και δεν κανει τπτ.Μου θυμιζει την συνωνοματη του στην Ζινα που 1800 επεισοδια φωναζε την Ζινα να την σωσει.Τιποτα αλλο δεν εκανε...βεβαια δεν ξερω ποια θα πρεπει να ντυθει με δερματικα και να τον βγαλει απο την δυσκολη θεση...η Νοελια η ο Κριστοφερ. Αχ Φιλιπ... Οταν μπηκε μεσα για να σφαξει τον Γκαμπριελ...τον ερωτευτηκα 1000 φορες παραπανω.Αυτος ειναι αντρας....με εκανε να αναπωλησω τις ενδοξες εποχες του Αλεξαντερ...απο τοτε ειχα να συγκλονιστω τοσο με εναν κοινο θνητο....
- Σπόιλερ:
Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ με αυτό το ζευγάρι...γιατί είναι τόσο άδικο να μην είναι και οι δυο μαζί στο τέλος... παρά τα ασχημα λόγια που ανταλάσσουν ο ένας στον άλλον(κυρίως η Λορένα) αγαπιούνται τόσο πολύ... εύχομαι όλο αυτό να λάβει κάποιο τέλος και να ζήσουν ευτισμένοι και μονιασμένοι στο τέλος... Έχω ήδη ολοκληρωμένη άποψη για τον συμβουλάτορα του 'βασιλιά' κι αν ήμουν εγώ στη θέση του Γκάμπριελ βεβαίως και δεν θα φερόμουν με αυτόν τον τρόπο στην βασίλισσα αλλά ο Ραφαελ και ο 'αγαπητός' εξάδελφος θα είχα οδηγηθεί για αποκεφαλισμό προπολού... Κρίμα όμως γιατί ο 'βασιλιάς' δεν βλέπει μπροστά του...βρίσκεται στον δικό του κόσμο, εγωπαθής κα εγωκεντρικός... γίνεται ο ίδιος με την αφέλεια του πιόνι των άλλων δυο και πολύ φοβάμαι ότι πολύ εύκολα θα τον βγάλουν απ'την μέση... όχι ότι θα λυπηθώ κιόλας... ας πρόσεχε καλύτερα... Φιλίπ... στις σελ. όπου έτρεχε σαν τρελός μέσα στο δάσος... δάκρυσα τόσο πολύ με τον πόνο του...και μετά η έκφρασή του... ήταν σαν είχε μεταμορφωθεί, που όντως είχε, είχε γίνει άλλος άνθρωπος... φοβήθηκα τόσο πολύ ότι όντως θα το σκότωνε αλλά το γατοκούραδο είχε προνοήσει κι είχε φύγει νωρίτερα.. Πάντως δεν αντέχω να τον βλέπω έτσι και οι ξαφνικές του αλλαγές, το πόσο γρήγορα αλλάζει η έκφρασή του όταν θέλει να την προστατεύσει, να την υπερασπιστεί, να θυσιαστεί για εκείνην...δείχνει αν μη τι άλλο την απερισόριστη αγάπη του...αλλά ταυτόχρονα με τρομάζει και με φοβίζει κιόλας.... λέω τώρα κάτι κακό θα γίνει, κάτι κακό θα γίνει...αλλά ευτυχώς δεν γίνεται τπτ... ουφ!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:50 | |
| - Σπόιλερ:
Μου εχει σηκωθει η τριχα απο την αηδεια...μα τον θεο θελω να τους γδαρω και τους τρεις.Σιγα μην κανουν club σαντουιτς την Νοελια γιατι η επαρση του Γκαμπριελ κανει διακοπες...ιου φρικη ντροπη και ονυδος.Κατω τα χερια γιατι θα κανω φονο... Θα κανει αλλος την δουλεια...τουλαχιστον αυτος εχει και γαμω το dna....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 16:11 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Μου εχει σηκωθει η τριχα απο την αηδεια...μα τον θεο θελω να τους γδαρω και τους τρεις.Σιγα μην κανουν club σαντουιτς την Νοελια γιατι η επαρση του Γκαμπριελ κανει διακοπες...ιου φρικη ντροπη και ονυδος.Κατω τα χερια γιατι θα κανω φονο... Θα κανει αλλος την δουλεια...τουλαχιστον αυτος εχει και γαμω το dna....
- Σπόιλερ:
Eγώ δεν τους αντέχω πραγματικά, μου προκαλούν εμετό και αηδία και οι τρεις... δλδ τι την περάσανε την βασίλισσα ?! σάκο το μποξ???!!! τι είναι δλδ μια μηχανή??? δεν έχει αισθήματα, καρδιά ψυχή????!!! Αααααχχχχχ που είσαι Φιλίπ????!!!! να ακούσεις , να δεις τι γίνεται ??? βγάλε το σπαθί απ΄το θηκάρι σου ... χρησιμοποίησέ το σωστά, όπως λες κι εσύ ξεκινά απ'την καρδιά και καταλήγει στο μυαλό... ΚΑΙ ΠΑ΄ΡΕ ΤΑ ΚΕΦ¶ΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ!!!!!!!! Δεν τους αντέχω δλδ έλεος!!! Ελπίζω να μην ανέβει κανενας απ'τους άλλους δυο στο θρόνο, ήδη βρίσκεται το ένα χάπατο... θέλω να πιστεύω και να ελπίζω με κάποιο τρόπο... πως ο Φιλίπ θα γίνει βασιλιάς στο τέλος, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα επιτύχει και θα γίνει αυτό...σύμφωνα πάντα με την προφητεία...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:01 | |
| - Σπόιλερ:
Η Μαιρη ειναι φαν των happy end οποτε πιστευω πως οτι κι αν γινει τα πραγματα θα τελειωσουν καλα...και το γατοκουραδο ειναι το μικροτερο κακο απο τα τρια.Ο Ραφαελ φαινεται πως θελει να ανεβει στο θρονο...η εστω να ελεγχει το βασιλειο μεσω του Γκαμπριελ...και μονος του το ειπε πως οταν ο Κριστοφερ θα παψει να ανταποκρινεται στους σκοπους του σκππευει να τον ξεφορτωθει.
Εχει πονεσει η καρδια μου και για τους δυο...την καημενη την Νοελια...πως να σε αντεχεις να σε αγγιζει αυτο το χαπατω οταν εχεις νιωσει τον πραγματικο ερωτα και ειδικα οταν αυτος που αγαπας ειναι εξω απο την πορτα...
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:04 | |
| Τι γίνεται εδώ ρε κορίτσια; Πόσα επεισόδια έχω χάσει;;; - Σπόιλερ:
Τι είπε το στοματάκι σας πάλι; Σας την έχει δώσει ο Γκάμπριελ με την παρέα του;;; Χμμ... εγώ δεν ξέρω ποιος από τους τρεις είναι χειρότερος αλλά και πιο ηλίθιος ταυτόχρονα! Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει θα πω εγώ μόνο και εκεί θα σταματήσω! Όσο για τον Φιλίπ... αχ.... έχει πραγματικά εναλλαγές η διάθεση του με όλα αυτά που συμβαίνουν και τολμώ να πω ότι στο επόμενο βιβλίο θα δείτε και την πιο άγρια πλευρά του! Η Οντέτ έχει αυτό το όνομα γιατί είναι ειρωνικό κατά κάποιο τρόπο... δεν ξέρω γιατί από τη στιγμή που τη σκέφτηκα κατευθείαν μου ήρθε και το όνομα της στο μυαλό! Ο Ρενάρ και η Λορένα... έχουν δρόμο μεγάλο ο οποίος θα είναι και δύσβατος... Πολλά είπα πάλι!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:14 | |
| - Σπόιλερ:
Φιλιπ και βαρβατιλα...μου αρεσει.... Σε εμπιστευομαι πως ολοι θα φανε τα κεφαλια τους...ηδη ανυπομονω....
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:26 | |
| Μαιρη θελω μια χαρη αν σου ειναι ευκολο...πριν απο καιρο ειχες για αβαταρ μια φωτογραφια που θυμιζε την σκηνη με το βελος.Αν την εχεις αποθηκευμενη μηπως μπορεις να μου την στειλεις...? | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 18:10 | |
| Με μεγάλο κόπο αλήθεια ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να μην διαβάσω τα όσα έχετε γράψει μέχρι τώρα για να μην επιρρεαστώ (προσπάθησα είπα, δεν είπα ότι δεν έκλεψα μια δυο ματιές στα σπόιλερ...) Λοιπόοοον Ένα έχω να πω... ερωτεύτηκα το βιβλίο και είμαι πολύ στεναχωρημένη που τελείωσε... Το διάβασα μονορούφι, δυστυχώς και τώρα??? ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ? ΤΙ? ΒΙΑΖΟΜΑΙ???? Ας βάλω το σπόιλερ να εκφραστώ ελεύθερα... - Σπόιλερ:
Όσο αναφορά τους χαρακτήρες, είναι ένας κι ένας... πραγματικά ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα, παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τις σελίδες και τις υπέροχες περιγραφές της Μαρίας... Τι να πρωτοπω...νομίζω ότι ο καθένας κάποια στιγμή δίκαια θα κερδίσει το δικό του τόπικ!!! Νοέλια: Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση της... Δεν ξέρω πόσες αντοχές μπορεί να έχει κάποιος έτσι ώστε να μπορέσει να μην επαναστατήσει σε όλη αυτή την κατάσταση... να την χρησιμοποιούν σαν ένα πιόνι, να είναι όλη της η ζωή προκαθορισμένη, από το ένα χρυσό κλουβί να πάει στο άλλο και να υπομείνει τόσα πολλά... Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε ο Φιλιπ δεν θα το άντεχε όλο αυτό και θα επαναστατούσε! Όμως γνώρισε στο πρόσωπο του Φιλιπ την αληθινή αγάπη και ευτυχία και πραγματικά μακάρι να είχαμε εισπράξει λίγη από αυτή την αγάπη κι εμείς... Φιλιπ: Το όνειρο κάθε γυναίκας... ειδικά η σκηνή που πετάγεται μπροστά της και τρώει εκείνος το βέλος, την προφυλάσει με το σώμα του εκεί πραγματικά ανατρίχιασα... Όσο αναφορά τον Γκάμπριελ, στην αρχή του βιβλίου είχα την εντύπωση ότι είναι ο πιο κακός από όλους, ειδικά μετά το φέρσιμό του στη Νοέλια το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκαν μαζί, τον μίσησα... διαβάζοντας παρακάτω όμως δεν ξέρω, μπερδεύτηκα... έχω την εντύπωση τελικά ότι ο Κρίστοφερ και ο Ραφαέλ είναι πολύ χειρότεροι... ειδικά ο Ραφαέλ είναι βρωμερό και τρισάθλιο σκουλίκι... από ένα σημείο και μετά μάλιστα άρχισα να τον λυπάμαι τον Γκάμπριελ. Ο Ρενάρ και η Λορένα με αγχώνουν!!! Κάθε φορά που συναντιούνται κρυφά μου ανεβαίνει η πίεση ότι κάποιος θα τους ανακαλύψει... δεν ξέρω για ποιο λόγο με αγχώνει ο δεσμός τους περισσότερο από αυτόν του Φιλίπ και της Νοέλια... Ίσως γιατί ο Φιλίπ και η Νοέλια έχουν και δύο άνθρωπους δικούς τους να τους προσέχουν, ενώ η Λορένα με τον Ρενάρ είναι ολομόναχοι και μάλιστα ο καθένας τους αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων, ένα διαφορετικό είδος και μάλιστα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, είναι εχθροί. Αλήθεια, τα πλάσματα του νερού πώς ακριβώς είναι?? Βγαίνοντας από το νερό είναι κανονικοί άνθρωποι? Λίγο Ρένεσμι-Τζέικ μου θυμίζει όλο αυτό ή Μπέλλα-Έντουαρντ και μ'αρέσει!!!
Όσο αναφορά την πλοκή πραγματικά έχω αγωνία για τη συνέχεια... κάτι μου λέει ότι ο Φιλίπ είναι ο πραγματικός βασιλειάς και ότι κάποιος σφετερίστηκε τη θέση του. Όπως επίσης κάτι μου λέει ότι η αγάπη της Λορένας με τον Ρενάρ θα είναι το κλειδί για το τέλος του πολέμου... το σημαντικότερο είναι ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα Σέλκις δεν είναι τέρατα γεμάτα μίσος, απλώς τους λένε "εχθρούς" χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες... Πρέπει να κρύβονται πολλές συνομοσίες από πίσω και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να βγουν στη φόρα... Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ η Αμάρα σαν χαρακτήρας, την θεωρώ καταπληκτική!
Κάτι εντελώς άσχετο... Το βιβλίο είναι πολύ ωραία τυπωμένο αλλά η βιβλιοδεσία του είναι άθλια! Μόλις πήγα να το ξεκινήσω άρχισαν να μου φεύγουν σελίδες τις οποίες τις κόλλησα με ζελοτέιπ. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, μόνο σε κάποια βιβλία, αν τα έχω πολύ καιρό και τα έχω διαβάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές ίσως να ανοίξουν, αλλά από την αρχή με το καλημέρα σας αυτό μου διαλύθηκε! Εσείς είχατε τέτοιο πρόβλημα, ή μόνο το δικό μου ήρθε διαλυμένο???? Μαράκι!!!!!! Και πάλι τα συγχαρητήρια μου και καλή επιτυχία γιατί πραγματικά την αξίζεις! - Σπόιλερ:
Σου έστειλα μήνυμα, απάντησέ μου σε παρακαλώ γιατί θα φάω τα νύχια μου!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 18:10 | |
| Αχ...ναι ήταν ένα ζευγάρι ...η κοπέλα ήταν από πάνω απ'τον νεαρό ενώ τον κρατούσε κι εκείνος ξαπλωμένος στα γόνατά της... μήπως γίνεται να έχω κι εγώ αυτό το άβαταρ παρακαλώ πολύ??? - Σπόιλερ:
Όντως κορίτσια αν ήξερα ότι θα με άγγιζε εκείνο το γλοιώδες υποκείμενο ενώ ο άντρας που αγαπούσα ήταν ακριβώς απέξω την ίδια εκριβώς αντίδραση με την Νελ θα είχα και χειρότερη τολμώ να πω... θα έκανα σαν υστερικιά και θα στριγγλιζα όλη την ώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Φιλίπ+αγρια πλευρά = ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΊ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΊΟ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ???? ερε κλάμμα που θα ρίξω πάλι... σύν με το τραγικό ζευγάρι Λορένα + Ρενάρ οι οποίοι βλέπω να περνούν από 40 κύματα...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 20:00 | |
| - Σπόιλερ:
Ηταν που ηταν ο Κριστοφερ τα εμπλεξε και με την οχια....η οποια ειναι κολλητη πια με την κομπρα...πω πω...υπεροχη παρεα...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 7 Ιουλ 2012 - 22:26 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ηταν που ηταν ο Κριστοφερ τα εμπλεξε και με την οχια....η οποια ειναι κολλητη πια με την κομπρα...πω πω...υπεροχη παρεα...
- Σπόιλερ:
δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω απόλυτα με την από πάνω αγαπητή αναγνωστρια
| |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 0:09 | |
| - Σπόιλερ:
Α και κάτι άλλο! (ένα ένα μου ρχονται...) Φοβόμουν πολύ ότι η Κλημεντίνη θα έπαιρνε χαμπάρι ότι κάτι τρέχει με τη Νοέλια και τον Φιλίπ και θα τους κάρφωνε, αλλά ευτυχώς, τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο δεν έγινε κάτι τέτοιο... Την Οντέτ φοβάμαι τώρα... είναι πολύ κακιά... Κάτι κατάλαβε με το μουσικό κουτί... κάτι ξέρει αυτή, δεν ξέρω τι μπορεί να ξέρει και δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με το παρελθόν της σε σχέση με το παρελθόν του Φιλίπ.... Αχ ανυπομονώ τόσο πολύ για τη συνέχεια!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 0:54 | |
| - Σπόιλερ:
εγώ είμαι της άποψης ότι μέχρι να βγει η συνέχεια θα πεθάνω απ'το άγχος μου... δυστυχώς...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 1:29 | |
| - Σπόιλερ:
ισχυει...αλλα για αυτο διαβαζουμε κι αλλα βιβλια για να μετριαζουμε την αγωνια.Πραγματικα πιστευω πως η Οντετ ειναι φιδι σκετο...μονο τα γυαλινα γαλαζια ματια μου το εβγαλαν....κακια...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 1:44 | |
| Μαιρη εχω μερικες ερωτησεις...καθαρα απο περιεργεια... - Σπόιλερ:
Ο Κριστοφερ οντως νιωθει καποια ελξη για την Νοελια η ο μονος λογος που ηθελε να κοιμηθει μαζι της ηταν για να αμφισβητησει αργοτερα την πατροτητα του παιδιου...?Και δεν εννοω να ναι ερωτευμενος μαζι της...ετσι κι αλλιως στραβωθηκε με την Οντετ.
Και ο Γκαμπριελ τα τοσα προβληματα στο να εκτελεσει τα συζυγικα του καθηκοντα τα εχει επειδη ειναι κατα κυριο λογο ομοφυλοφιλος η απλως το βαρος του ολου σκηνικου τον κανει να την απεχθανεται...?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 2:09 | |
| - Σπόιλερ:
θα συμφωνήσω περί της όλης εμφάνισης της Οντετ...αλλά επειδή δεν έχω δει ακόμα τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της... δεν έχω τελείωσει ακόμα το βιβλίο καταλαβαινετε έχω να προσθέσω πως το χειρότερο και πιο κολοβο φίδι είναι η Κλημεντίνη που θυμίζει ολίγον Ανν Μπολέυν σε κάποια σημεία... ακου εκεί να πάει με τον κακομοίρη τον Καιλ ...στραβώθηκε κι αυτός ο άμοιρος ο τυφλός... όσον αφορά τα ερωτήματα της Ευης που τολμώ να πω πως είναι αρκετά εύστοχα και καλά θέλω κι εγώ απάντηση στο δεύτερο! Το πρώτο με αφήνει παντελώς αδιάφορη διότι τυχαίνει να έχω καταλάβει από χίλια μίλια μακριά το διαβολικό μυαλό του Χριστοφοράκου που έτσι μου ρχεται να μπω μεσα στο βιβλίο και να τον πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια!!!!
Θα μετριάσω την δίψα μου Ευη, τον Αυγουστο θα διαβάσω την Σιωπή!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 4:06 | |
| Εγω ειχα την χαρα να την διαβασω κεφαλαιο κεφαλαιο οταν ακομη ηταν φανφικ...αλλα παντα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες. | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|