Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!

Πήγαινε κάτω 
    +18
    xrysanthi
    nantiaki_twilight 4 ever
    BELLA MARIE
    AspaKorth
    Emy+Robert
    ed<3
    EliRose
    mariettoula1996
    akaliakoukou
    scarlet rose
    Stella Sunlight
    evi
    Dalia
    argyro12
    Teodan
    panagiota
    Fay1765
    WhiteQueen
    22 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 0:59

Συμφωνώ με ΌΛΑ τα παραπάνω ... αν και ακόμα δεν έχω τελείωσει το βιβλίο... εχω αφήσει τα τελευταία κεφ. και τα κοσκινίζω κι εγώ επίτηδες... διότι όπως είπε κι η Δήμητρα με τι καρδιά να αφήσω το πρώτο βιβλίο όταν δεν έχει ξεκινήσει καν το δεύτερο???
    ότι έχουμε ερωτυτευτεί αυτό είναι γεγονός... αποδεικνύεται περίτρανα καθότι κάθε βραδύ κοιμάμαι αγκαλιά με το βιβλίο και νιώθω πως είμαι μέσα σε ένα κάστρο και ζω εκεί!!!
    Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 620541 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 620541 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 620541 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 620541
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 4:41

Εγω δεν εχω και πολλα να πω...σημερα δεν μπορεσα να διαβασω πολυ 100 σελιδες με το ζορι...μου τους τρεχεις σε λιβαδια με ερωτες και αγαπες...πως να μην λιωσω εγω μετα...και ειμαι πλεον σιγουρη πως θα μεινει εγκυος απο αυτον..κι οχι μονο αυτο αλλα θα εχει και τις ματαρες του....
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 10:26

Καλημέρα σε όλες!

Dalia, η περηφάνια και προκατάληψη είναι από τα αγαπημένα μου και ειδικότερα η συγκεκριμένη ταινία! Αν πραγματικά το βιβλίο μου σου προκαλεί την ανάγκη να βλέπεις το συγκεκριμένο βίντεο και να ακούς αυτή τη μουσική δεν έχω παρά να νιώσω υπερήφανη. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 876749 Προς Θεού! Υποκλίνομαι στη Τζέην Όστιν που απέδειξε ότι είναι μία καταπληκτική δημιουργός και μάλιστα μιας άλλης πολύ πιο σκοτεινής και δύσκολης εποχής! Υποθέτω ότι η ατμόσφαιρα είναι αυτή που σε κάνει να σκέφτεσαι την Περηφάνια και Προκατάληψη. Μουσικά θέματα τα οποία βοήθησαν εμένα πολύ ήταν "Ο τελευταίος των Μοικανών", το "river flows in you", το "Private emotion" και το "amaranth"! Wink

Μητσάκι, περιμένω να μου τα πεις όλα από κοντά με λεπτομέρειες! Ήλπιζα να σου αρέσει το βιβλίο μου και παραδέχομαι ότι είχες ακούσει να λέγονται κατά καιρούς τόσα πολλά από εμένα και τη Βάσια που κατά κάποιο τρόπο σου είχαμε εξάψει την περιέργεια! Ελπίζω να μην έχεις ακούσει πολλά spoiler μόνο! Wink
    Η δική μου επιθυμία ήταν να γράψω ένα βιβλίο σαν αυτά που μου αρέσει εμένα να διαβάζω! Δεν ξέρω αν το πέτυχα, ελπίζω πως ναι! Wink

Εύη! Δεν θα τη γλιτώσεις με τόσα λίγα σχόλια! Περιμένω όταν τελειώσεις αναλυτικό ποστ σεντόνι! Αν πάντως κοιμάστε αγκαλιά με το βιβλίο μου τα βράδια ξέρω και κάποια άλλη που το κάνει! Ελπίζω να μην έχω προκαλέσει αναστάτωση στα όνειρα σας, εκτός αν σε αυτά πρωταγωνιστεί ένα αξιωματικός με γκρίζα μάτια, γιατί τότε αυτό θα σημαίνει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο μοιράστηκα το προσωπικό μου όνειρο μαζί σας!

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 906998
    http://www.jokastia.blogspot.com
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 13:03

Θα το εχεις το σεντονι σου Μαιρη...κι οχι μονο μαζι του κοιμαμαι.Το κοβω βολτες καθε φορα που αλλαζω δωματιο.Σημερα αμα κατσω σπιτι θα το τελειωσω...εκατο σελιδες και κατι μου εμειναν.
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:24

Τα ξέρω τα μουσικά θέματα που ανέφερες Μαράκι, μου αρέσουν πολύ κι αυτά...αλλά μόνο το συγκεκριμένο ακούω και η τελευταία σκηνή με Ελιζαμπεθ και Ντάρσυ μου βγάζει πολύ Φιλιπ και Νοέλια για έναν ανεξήγητο λόγο γι'αυτό κι ακούω μόνο αυτήν την μελωδία κάθε βράδυ που διαβάσω...

Σπόιλερ:

Χθες βράδυ διαβασα, προχθες όμως όχι δίοτι η ξαφνική μου αδιαθεσία δεν μου το επέτρεπε κα δεν ήθελα να αναστατωθώ περισσότερο... lol! Καλά ότι βλέπω έναν αξιωματικό στον ύπνο μου αυτό είναι γεγονός... αλλά όχι με γκρίζα μάτια... εγώ έχω αδυναμία στα σμαραγδένια οπότε...συγχωρείστε με...

Σπόιλερ:
    Δεν θέλω ποτέ να τελειώσει αυτό το βιβλίο... με τι καρδιά θα περιμένω μέχρι να βγει το δεύτερο???!!!... Θα τρελαθω η κακομοίρα... Sad Sad Sad
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:37

Κι εγω εχω αρχισει να το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη...ενα εχω να πω ομως...

Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 14:50

evi έγραψε:
    Κι εγω εχω αρχισει να το σκεφτομαι και με πιανει καταθλιψη...ενα εχω να πω ομως...

Σπόιλερ:

Αμα σου πω ότι προχθες το κρατούσα αγκαλιά και σκεφτόμενη ότι τελειώνεε άφησα ένα μου δάκρυ θα φανώ άραγε υπερβολική? θα με πιστέψει κανείς? κι εγώ έχω να προσθέσω... σε όσα λες...

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:00

Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:17

evi έγραψε:
    Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 15:50

Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 16:11

evi έγραψε:
    Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:01

Σπόιλερ:
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:04

Τι γίνεται εδώ ρε κορίτσια; Πόσα επεισόδια έχω χάσει;;; Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 921765

Σπόιλερ:

http://www.jokastia.blogspot.com
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:14

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 17:26

Μαιρη θελω μια χαρη αν σου ειναι ευκολο...πριν απο καιρο ειχες για αβαταρ μια φωτογραφια που θυμιζε την σκηνη με το βελος.Αν την εχεις αποθηκευμενη μηπως μπορεις να μου την στειλεις...? Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 551700
    akaliakoukou
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 336
    Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 18:10

Με μεγάλο κόπο αλήθεια ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να μην διαβάσω τα όσα έχετε γράψει μέχρι τώρα για να μην επιρρεαστώ (προσπάθησα είπα, δεν είπα ότι δεν έκλεψα μια δυο ματιές στα σπόιλερ...)

Λοιπόοοον
    Ένα έχω να πω... ερωτεύτηκα το βιβλίο και είμαι πολύ στεναχωρημένη που τελείωσε... Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 592681
    Το διάβασα μονορούφι, δυστυχώς και τώρα???
    ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ?
    ΤΙ? ΒΙΑΖΟΜΑΙ???? cry

Ας βάλω το σπόιλερ να εκφραστώ ελεύθερα...

Σπόιλερ:
    Κάτι εντελώς άσχετο...
    Το βιβλίο είναι πολύ ωραία τυπωμένο αλλά η βιβλιοδεσία του είναι άθλια!
    Μόλις πήγα να το ξεκινήσω άρχισαν να μου φεύγουν σελίδες τις οποίες τις κόλλησα με ζελοτέιπ. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, μόνο σε κάποια βιβλία, αν τα έχω πολύ καιρό και τα έχω διαβάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές ίσως να ανοίξουν, αλλά από την αρχή με το καλημέρα σας αυτό μου διαλύθηκε!
    Εσείς είχατε τέτοιο πρόβλημα, ή μόνο το δικό μου ήρθε διαλυμένο????

Μαράκι!!!!!!
    Και πάλι τα συγχαρητήρια μου και καλή επιτυχία γιατί πραγματικά την αξίζεις!
    Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 18:10

Αχ...ναι ήταν ένα ζευγάρι ...η κοπέλα ήταν από πάνω απ'τον νεαρό ενώ τον κρατούσε κι εκείνος ξαπλωμένος στα γόνατά της... μήπως γίνεται να έχω κι εγώ αυτό το άβαταρ παρακαλώ πολύ???

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 20:00

Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιουλ 2012 - 22:26

evi έγραψε:
    Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
    akaliakoukou
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 336
    Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 0:09

Σπόιλερ:
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 0:54

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 1:29

Σπόιλερ:
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 1:44

Μαιρη εχω μερικες ερωτησεις...καθαρα απο περιεργεια...

Σπόιλερ:

Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 2:09

Σπόιλερ:

Θα μετριάσω την δίψα μου Ευη, τον Αυγουστο θα διαβάσω την Σιωπή!!! lol!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 4:06

Εγω ειχα την χαρα να την διαβασω κεφαλαιο κεφαλαιο οταν ακομη ηταν φανφικ...αλλα παντα ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες.

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
    Μετάβαση σε: