| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 6:18 | |
| Το τελειωσα... - Σπόιλερ:
Υποθετω πως ο ματακιας στο τελος ηταν ο Βικτωρ που πηρε απο πισω την Λορενα... Το πανηγυρι τωρα αρχιζει. Δεν ξερω τι να σου πω Μαιρη μου...και πραγματικα ειμαι ψοφια στην κουραση αλλα νιωθω μια εξαψη που δεν νιωθω συχνα.Ανυπομονω για την συνεχεια. Το μονο που εχω να πω ειναι πως περιμενω πως και πως την στιγμη που αυτοι οι τρεις θα ειναι μαζι και μπροστα στα ματια του κοσμου σαν οικογενεια. Α...και κατι που με εξεπληξε.Η αναγνωριση του μουσικου κουτιου με εκανε να σκεφτω πως ισως η Οντετ να ειναι η αδερφη του Φιλιπ.Ετσι κι αλλιως ο Φρεντερικ εχει γκριζογαλαζα ματια..αλλα ελπιζω να προερχεται το ιδιαιτερο χρωμα μονο απο τον Φιλιπ και την Νοελια....
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 10:21 | |
| Καλημέρα! Πω πω... γεμίσατε πολλές σελίδες!!! Δέσποινα, έχω δει το μήνυμα σου και θα σου απαντήσ! Όσον αφορά για τις σελίδες που σου έφυγαν... παιδιά λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό, έχει τύχει σε κάνα δύο άτομα ακόμα, έχω ενημερώσει τα παιδιά γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε τέτοια δυσσάρεστα από εδώ και πέρα. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη γι' αυτό... Αν συμβεί και σε κάποιον άλλο θα παρακαλούσα να μου το πει, σας ευχαριστώ. - Σπόιλερ:
Νομίζω ότι αυτό μπορώ να το πω για να μη βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Η Οντέτ δεν είναι αδελφή του Φιλίπ. Απλά είναι άλλοι οι λόγοι για τους οποίους ξέρει κατά κάποιο τρόπο περίπου τι είναι το μουσικό κουτί. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Κάντε τα σενάραια σας! Όσο για τον επίλογο, πράγματι Εύη, αυτός είναι ο Βικτώρ που θα ακολουθήσει τη Λορένα... και ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 14:24 | |
| Να σου πω εγω τι θα γινει.... - Σπόιλερ:
της τρελης....
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 16:23 | |
| Δεν μπορώ να το τελείωσω ...όλο λέω θα το κάνω και θα το αρχίσω απ'την αρχή αλλά δεν μπορώ να το τελείωσω ... τι θα κάνω? εμμονή μου χει γίνει... πρέπει να βρω το κουράγιο να το τελείωσω.. Πρεπει να φανώ δυνατή αμάν!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 16:41 | |
| Εγω δεν μπορουσα να μεινω με την αγωνια...οποτε το τελειωσα απευθειας. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 18:41 | |
| εγώ μάλλον θα φάω τα νύχια μου και μετά θα πεθάνω από αγωνία χωρίς να το ολοκληρώσω έτι όπως πάω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 19:15 | |
| εγω νιωθω καλυτερα ετσι... | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 19:52 | |
| - Σπόιλερ:
...χμμ κάθομαι και κάνω διάφορα σενάρια με το μυαλό μου... μήπως το μουσικό κουτί αυτό ανοίκε στην βασίλισσα (η οποία ήταν η μαμά του Φιλίπ και κάπου το είχε πάρει το μάτι της Οντέτ γι'αυτό και το θυμόταν και της έκανε εντύπωση? Η Οντέτ αλήθεια πόσο χρονών είναι, πιο μεγάλη από τον Φιλίπ? ¶λλη απορία τώρα... αν ο Φιλίπ είναι ο πρωτότοκος, δηλαδή είναι πιο μεγάλος από τον Γκάμπριελ, γύρω στα 27 άρα η Οντέτ πρέπει να είναι πιο μεγάλη του (για να θυμάται το κουτί, δηλαδή κάπου στα 30 με 31... Συγγώμη ο Φιλίπ είναι αδέλφια με τον Γκάμπριελ? Θα υστεριάσω!!!!
| |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 20:55 | |
| - Σπόιλερ:
Εχει να κανει με την προφητεια.Και αρα πρεπει και ο ιδιος να ανεβει στον θρονο.Ακομη δεν ξερουμε τπτ....απο το επομενο βιβλιο θα κατατοπιστουμε περισσοτερο.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 22:20 | |
| - Σπόιλερ:
Ααααχχχχχ... μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο Αααααχχχχ... προς τον παρόν τον 'αγαπητό' εξάδελφό τον έπνιξε η λίμνη των κύκνων... δεν πρόλαβε να αντισταθεί ο κακομοίρης μουαχαχαχα...
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 0:29 | |
| Κορίτσια, για να μη μπερδεύεστε! - Σπόιλερ:
Η Οντέτ είναι μικρότερη από τον Φιλίπ και το ότι γνωρίζει κάποια πράγματα σε σχέση με το μουσικό κουτί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το έχει ξαναδεί το συγκεκριμένο στη ζωή της! Είπα ήδη πολύ περισσότερα απ' όσα θα πρεπε!
| |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 0:45 | |
| - Σπόιλερ:
Μήπως το τραγουδάκι που έπαιζε το μουσικό κουτί ήταν απόσπασμα από τη "Λίμνη των κύκνων"? Χμμμ γνωρίζει κάτι για το μουσικό κουτί... δεν μπορώ να φανταστώ κάτι... πάντως έχω πάθει στέρηση, θα ξαναδιαβάσω το βιβλίο από την αρχή...
Μου θυμίζει το όλο σκηνικό όταν διάβασα το Λυκόφως και περίμενα με αγωνία τη Νέα Σελήνη να κυκλοφορήσει... ακόμη δεν είχαν βγει οι ταινίες και ήταν αδύνατον να διαβάσω κάτι άλλο οπότε διάβασα ξανά το Λυκόφως από την αρχή!!! Μαράκι μας έχεις μαγέψει!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 0:54 | |
| - Σπόιλερ:
εγώ το χω πει τι παθαίνω με αυτό το βιβλίο...τρέμουν τα χέρια μου όταν το κρατώ... Τι ωραία που θα ήταν αν έβγαινε και ταινία ...Αααααχχχχ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 2:25 | |
| Αυτό με την ταινία το έχω σκεφτεί κι εγώ! Αχ μακάρι!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 2:45 | |
| Πρωτον....Μαιρη οντως η σκηνη με τον Κριστοφερ επανω θεικη...θελω κατι τετοιο και με Νοελια και Φιλιπ...ωραια η vanilla αλλα θελουμε και κατι περισσοτερο αλα Fifty if you know what i mean.... - Σπόιλερ:
Εγω ποτε δεν πιστεψα πως η Οντετ ηταν μεγαλυτερη απο τον Φιλιπ.Εκεινη την εποχη θα θεωρουταν γρια...πανω κατω σαν την Νελ πρεπει να ναι.Κι ετσι κι αλλιως αν ηταν οντως τοσο μεγαλη θα ειχε διεκδικησει πολυ πιο νωρις...μου θελει και στεμμα το τσωκαρο.Θα της πλεξω ενα απο αγκαθια... Και το δακρυ πια ποσο ευκολο το χει...μετα τα μισα του βιβλιου εμφανιστηκε και μας επνιξε... Οσο για το μουσικο κουτι...ισως να ακουσε τον Φιλιπ να παιζει την ιδια μελωδια στην φισαρμονικα,κι απο κει να αρχισε να υποπτευεται.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 11:32 | |
| Καλημέρα! - Σπόιλερ:
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα σενάρια που κάνετε σε σχέση με το μουσικό κουτί! Ειλικρινά τρελαίνομαι από τη χαρά μου να σας βλέπω να κάνετε υποθέσεις! Όντως, η Οντέτ είναι θα έλεγα περίπου συνομίλικη της Νοέλια, ίσως και λίγο μικρότερη. Σκεφτείτε όμως ότι δεν ξέρουμε πολλά για το παρελθόν της, γίνονται κάποιοι υπαινιγμοί αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε μάθει ακόμα τίποτα! Τώρα, το πως και τι γνωρίζει για το μουσικό κουτί αυτό είναι ένα άλλο θέμα! Η σκηνή με Κρίστοφερ - Οντέτ είναι από τις αγαπημένες μου! Και θεωρώ ότι και η Νοέλια με τον Φιλίπ είχαν τις καλές τους στιγμές, ειδικά όταν ο Φιλίπ γυρνάει πίσω για να σκοτώσει τον Γκάμπριελ! Δεν θέλησα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Μεταξύ των ζευγαριών όμως πρέπει να υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές σε αυτό τον τομέα. Ο Φιλίπ με τη Νοέλια αντιπροσωπεύουν το ζευγάρι του απόλυτου έρωτα που η αγάπη τους είναι ασύγκριτη και γι' αυτό τον λόγο ήθελα να είναι πιο ερωτικά και πιο ρομαντικά ανάμεσα τους. Οι σχέσεις των υπόλοιπων ζευγαριών είναι διαφορετικές, και του Ρενάρ με τη Λορένα, και της Μαντλέν με τον Βαλέριο αλλά και του Κρίστοφερ με την Οντέτ. Ακόμα και η Αμάρα με τον Γκάχαλ έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση. Αλήθεια, τώρα που είπα Αμάρα δεν σας έχω ακούσει να λέτε πολλά γι' αυτή τη μοναδική προσωπικότητα! Θα πρέπει να σας πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου! Η ηρεμία και η δύναμη της με γεμίζουν και με εξιτάρουν να θέλω να πω περισσότερα για εκείνη! Το βιβλίο έχει πολλούς χαρακτήρες και δούλεψα πάρα πολύ για τον καθένα ξεχωριστά! Ήταν μία εκπληκτική διαδικασία και δεν σας κρύβω ότι νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για αρκετό καιρό ακόμα να βρίσκομαι στον κόσμο της Ροδεσίας!
Α! Και η εικόνα που ψάχνατε!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 11:59 | |
| Πρωτον thanks για την εικονα... - Σπόιλερ:
Οσο για την Αμαρα...ειναι ενας απο τους χαρακτηρες που ειναι πλασμενος να ειναι ηγετης.Ξερει ποτε να περιμενει και ποτε να χτυπησει.Αλλα νομιζω πως ολα αυτα εχουν αρχισει να την πνιγουν...και η ανομολογητη αγαπη της για τον Γκαχαλ δεν νομιζω πως της κανει καλο...θα του το πει καποια στιγμη ετσι...?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 12:06 | |
| - Σπόιλερ:
Η Αμάρα είναι πραγματικά ηγέτης όσο για τον έρωτα της με τον Γκάχαλ είναι περίπλοκο... είναι δύσκολο να στέκεσαι επάξια δίπλα σε μία τόσο δυναμική γυναίκα που ουσιαστικά έχει ταχτεί υπέρ του καθήκοντος! Και η Αμάρα έχει λόγους για τους οποίους δεν θέλει η ίδια τον έρωτα στη ζωή της. Τον αγαπάει μεν από την άλλη δεν αντέχει το βάρος των συναισθημάτων της, φοβάται ότι θα είχαν τη δύναμη να την παρασύρουν και δεν το αντέχει αυτό. Από την άλλη, ο Γκάχαλ είναι ο άντρας που τα δίνει όλα χωρίς να περιμένει τίποτα. Στέκεται δίπλα της παντοτινά, της έχει αφιερώσει τη ζωή του ακόμα κι αν εκείνη δεν το αντιλαμβάνεται. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει στο τέλος με αυτούς τους δύο, έχω μία εικόνα στο μυαλό μου και νομίζω ότι προς τα εκεί θα καταλήξω.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 12:08 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν νομιζω πως θα τους αφησεις χωρια...και στο κατω κατω καλυτερα ειναι οτι σε πνιγει να το μοιραζεσαι.Βεβαια ο Γκαχαλ ειναι τοσο λιγομιλητος που δεν ξερω κατα ποσο μπορει οντως να σταθει διπλα της...παντως μια χαρα δυναμικος μου φαινεται και ξερει ποτε να αντιδρασει...αλλιως δεν θα την ειχε γοητευσει απο την αρχη.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 12:13 | |
| - Σπόιλερ:
Ο Γκάχαλ απλά αγαπάει, ελπίζει, υπομένει και περιμένει! Μην ξεχνάτε ότι την ξέρει πάρα πολύ καλά, γνωρίζει τα πάντα για εκείνη και την καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται να λένε πολλά οι δυό τους, επικοινωνούν χωρίς να μιλούν και ξέρει ότι αν την πίεζε ποτέ θα εισέπραττε απλά την άρνηση της. Φυσικά και είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και γνωρίζει τα πολιτικά θέματα που τους απασχολούν καλύτερα από τον καθένα. Μπορώ να πω ότι είχα μία αίσθηση "Κάρλαιλ" μέσα στο μυαλό μου όταν τον δημιούργησα. Αλήθεια! Δεν σας έχω ακούσει να κάνετε υποθέσεις για την προφητεία. Μόνο αν ο Φιλίπ είναι πρωτότοκος, αδελφός του Γκάμπριελ ή ο αληθινός βασιλιάς. Αλλά πως πιστεύετε ότι συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους;;;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 12:18 | |
| - evi έγραψε:
- Μαιρη εχω μερικες ερωτησεις...καθαρα απο περιεργεια...
- Σπόιλερ:
Ο Κριστοφερ οντως νιωθει καποια ελξη για την Νοελια η ο μονος λογος που ηθελε να κοιμηθει μαζι της ηταν για να αμφισβητησει αργοτερα την πατροτητα του παιδιου...?Και δεν εννοω να ναι ερωτευμενος μαζι της...ετσι κι αλλιως στραβωθηκε με την Οντετ.
Και ο Γκαμπριελ τα τοσα προβληματα στο να εκτελεσει τα συζυγικα του καθηκοντα τα εχει επειδη ειναι κατα κυριο λογο ομοφυλοφιλος η απλως το βαρος του ολου σκηνικου τον κανει να την απεχθανεται...?
Είχα ξεχάσει να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις. - Σπόιλερ:
Φαντάζομαι ότι στο πρώτο ερώτημα σου λύθηκαν οι απορίες, ο Κρίστοφερ ήθελε απλά να γίνει αυτό μόνο και μόνο για να έχει το πάνω χέρι παρακάτω. Δεν τον έλκει η Νοέλια, άλλωστε έχει πιαστεί πλέον πολύ γερά στα δίχτυα της Οντέτ!
Ο Γκάμπριελ εκτός του ότι έχει άλλες προτιμήσεις στο κρεβάτι δυσκολευόταν επίσης ακριβώς επειδή εκείνη αντιστεκόταν. Μην ξεχνάς ότι του έβαλαν "χέρι" για την πρώτη νύχτα οπότε όλα αυτά μαζί είχαν ως αποτέλεσμα να μην του βγαίνει... δεν την απεχθάνεται αλλά του είναι αδιάφορη σε βαθμό που γίνεται καταναγκαστικό έργο. Η πρώτη φορά ήταν πιο εύκολη, ακριβώς επειδή όλοι περίμεναν αυτό από εκείνον για χρόνια ολόκληρα και ήταν αποφασισμένος ελπίζοντας ότι θα ξεμπέρδευε μία και καλή... που να ήξερε!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 12:23 | |
| - Σπόιλερ:
Όχι... νομίζω ότι οι ακραίες σκηνές ταιριάζουν στον αγαπητό εξάδελφο και στην λίμνη των κύκνων ... Δεν θα θελα να δω την Νοέλια και τον Φιλίπ σε τέτοιου είδους περιπτίξεις αλλά δεν είμαι μέσα στο κεφάλι της συγγραφέως για να ξέρω... Πάντως δεν θα το θελα, είναι κι οι δυο τόσο αγνοί και αθώοι... (καλά ο αξιωματικός όχι και τόσο, είχε πάει κάποτε και με το άλλο το φίδι δεν το ξεχνώ αυτό)... Δεν θέλω να σκέφτομαι τις υποψίες της 'λίμνης' όσον αφορά το μουσικό κουτί, δυο κεφ. μου έμειναν ακόμα, δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό ...γιατί μόνο κακά προαιασθήματα θα χω μετά...το καλύτερο θα ήταν πάντως αν θέλει να παίξει φυσαρμόνικά ο Φιλίπ να πάιξει εκτός των ορίων του κάστρου όχι τπτ άλλο ...μην τον πάρουν και χαμπάρι... Μαράκι σε παρακαλώ μην τους αφήσεις χώρια ...για Αμαρα και Γκάχαλ ομιλώ πάντα...γενικότερα μην αφήσεις τα αγαπημένα μας ζευγάρια χώρια... δεν αντέχω άλλο αυτός ο Ρενάρ πια χθες βράδυ μου μαύρισε την ψυχή κι ακόμα δεν έχω συνέλθει... Τι γλυκό που η Νοέλια σκέφτεται τόσο την φίλη της και θέλει να είναι ευτυχισμένη, θα θελα να δω τα πρόσωπα της Μαντλεν και του Βαλέριου ενώ εκείνη κι το άλλο το χάπατο έκαναν αυτή τη συζήτηση... Θα χαν πάθει την πλάκα τους οι κακομοίριδες...
Ααααχχχχ σε ευχαριστουμε πολύ για την εικόνα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 13:02 | |
| - Σπόιλερ:
Ειλικρινα για την προφητεια δεν ξερω τι να σκεφτω....δεν ειναι πως ειχαμε και πρα πολλες λεπτομερεις στο πρωτο μερος.Μονο το τι σημαινει και το τι περιμεναν απο την Νελ και το γατοκουραδο.Το σιγουρο ειναι οτι εκπληρωθηκε με τον Φιλιπ οποτε κατι δεν παει καλα...
Δεν σημαινει σων και καλα πως ειναι ο πρωτοτοκος.Ισως απλως η βασιλεια του Γκαμπι να ειναι λαθος και μεσα απο το οτι θα γινει παρακατω,πολεμοι σκευοριες και δεν ξερω κι εγω τι να ανεβει ο Φιλιπ στον θρονο...η να παραμεινει μονο η Νοελια και να διαλεξει τον πιο θελει για συζυγο της.Αλλα μου φαινεται ακομη και αυτο δυσκολο γτ δεν νομιζω πως μπορει να ανεχτει το να νομιζουν ολοι πως ο γιος της ειναι του Γκαμπριελ.
Και πανω σε αυτο ποσο μαλ...παιζει να ειναι ο ανθρωπος.Μα καλα να μην νιωσει τιποτα για τον υποτιθεμενο γιο του...?Μονο το μπιλιαρδο με τον Κριστοφερ τον νοιαζει.Και το γεγονος πως το παιδι εχει μαυρα μαλλια και τοσο περιεργο χρωμα ματια δεν του προξενησε καποια περιεργια μιας και αυτος και η Νοελια ειναι ανοιχτοχρωμοι...?Αμφιβαλλω βεβαια και αν τον κοιταξε καλα καλα..για το να προσεξε τις ομοιοτητες με τον Φιλιπ ουτε λογος...σιγα μην του εχει ριξει μια κανονικη ματια.
Αληθεια Μαιρη ο Κριστοφερ πως ειναι εξωτερικα...?Δεν θυμαμαι καποια περιγραφη στο βιβλιο...εκτος κι αν εγω το προσπερασα ετσι...Και γιατι ο Γκαμπριελ ανεχεται τοσο πολυ τον Ραφαελ...?Εντυπωση μου κανει...αν εξαιρεσεις του οτι του εχει φορτωσει σχεδον ολες τις υποχρεωσεις του βασιλειου.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 9 Ιουλ 2012 - 13:16 | |
| - Σπόιλερ:
Τα στοιχεία που έχουμε για την προφητεία, πέρα από το ότι η Νοέλια έχει τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που θα την εκτελέσει, είναι τα εξής. Ότι θα αγαπήσει αληθινά το βασιλιά του μαύρου ρόδου και από αυτή την αγάπη θα γεννηθεί ο διάδοχος ο οποίος θα φέρει την Ειρήνη. Η Νοέλια δεν αγάπησε τον Γκάμπριελ, αλλά τον Φιλίπ. Αυτό σημαίνει ότι ο Φιλίπ είναι ο βασιλιάς? Αυτό δεν το ξέρουμε. Όμως ξέρουμε ότι η Νοέλια γέννησε το παιδί του Φιλίπ, μάλιστα είναι αγόρι και μέχρι στιγμής υπάρχουν κενά στην καταγωγή του Φιλίπ. Προέκυψε και μια Οχιά... η Οντέτ, η οποία κάτι γνωρίζει για το μουσικό κουτί, ή τέλος πάντων υποψιάζεται και μας έχει κινήσει την περιέργεια. Τώρα... πώς όλα αυτά συνδέονται... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑ!!! Εάν η μητέρα του Φιλίπ ήταν η βασίλισσα και όντως ήταν παράνομος ο δεσμός της με τον πατέρα του, πρέπει με κάποιο τρόπο η βασίλισσα να είχε καλύψει την εγκυμοσύνη της και φυσικά όταν θα γέννησε τον Φιλίπ θα ήταν εκτός παλατιού, ίσως θα είχε βρει κάποια πρόφαση για ταξιδάκι... Να ξέρει άραγε κάτι η μαμή που ξεγέννησε και τον Γκάμπριελ? Ή μήπως η μαμά της Οντέτ να ήξερε κάτι? Η βασίλισσα είχε εύθραυστη υγεία, άραγε ήταν αλήθεια αυτό ή πρόφαση λόγο παράνομης εγκυμοσύνης? Και αν η βασίλισσα, μητέρα του Γκάμπριελ είχε κάποια συγγένεια με τη μαμά της Οντέτ, μήπως είχαν και οι δύο ένα μουσικό κουτί και το είχε δει η Οντέτ και το θυμάται? Ή μήπως ήταν χαρακτηριστική η μελωδία του και ίσως κάτι συμβόλιζε η κούκλα που χόρευε? ουφ... δε βγαζω άκρη...
| |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|