| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 29 Ιουλ 2012 - 20:34 | |
| Νομίζω το έκανα το λάθος στην πρώτη ή δευτερη ερώτηση δεν θυμάμαι οκ το τσέκαρα κι εγώ... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 29 Ιουλ 2012 - 22:58 | |
| Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιοι πλησίασαν πολύ, άλλοι πιο πολύ, άλλοι λιγότερο! Ακριβώς, ακριβώς χμμμ, εντάξει δεν είναι και εύκολο. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 30 Ιουλ 2012 - 1:31 | |
| Ετσι λες....?μας κατεστρεψες ακαρδη Μαιρη....εσυ και η Clare θα με πεθανετε.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 16 Αυγ 2012 - 15:48 | |
| Μαίρη μου με μεγάλη μου χαρά ήρθα να κάνω και εγώ σχόλια για το βιβλίο σου Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι που δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω... - Σπόιλερ:
Μόλις άγγιξαν τα χέρια μου το εξώφυλλο αναριγυσα...περίμενα τόσο καιρό για να το διαβάσω! Η δουλειά που έχει γίνει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά είναι καταπληκτική.Τα φύλλα είναι λύα απαλά και υπέροχα και το εξώφυλλο γεμάτο υποσχέσεις ότι θα ξεκινήσουμε ένα υπέροχο ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο... πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν που φρόντισε αυτή την δουλεία...έχω μεγάλο κόλλημα με τα εξώφυλλα. Τώρα ας μπω στο θέμα που μας καίει πιο πολυ...τι μας καίει δηλαδή μας τσουρούφλισε!! Έχω μια μεγάλη αγάπη που ακούει στο όνομα ΦΙΛΙΠ ΝΤΕΛΑΜΠΕΡ !!! Αχ Μαίρη μου γιατί μου το έκανες αυτο;Από την στιγμή που άρχισα να διαβάζω το βιβλίο και έφτασα στο σημείο που την είδε για πρώτη φορά στην κρεβατοκάμαρα της κάτι σκύρτισε μέσα μου.Από εκεί και ύστερα τον έψαχνα στην κάθε σελίδα,στην κάθε κουβέντα και λέξη που μπορεί να αναφέρονταν για αυτόν.Τι μανουλομάνουλο ήταν αυτό;;Ο χαρακτήρας του και όλα του δείχνουν μια ευγενική καρδία και ο ίδιος είχε περάσει πόλλα μικρός και αποζητούσε την εκδίκηση...δεν τον αδικώ. Αυτή η αγνή του αγάπη για την Νοέλια ήταν αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι...που υπάρχουν τέτοιοι άντρες ποία;;Ας μου πει κάποιος.... Με πόσο πάθος και σθένος έσωζε κάθε φορά την ζωή της πόσες φορές θυσιάστηκε για αυτή; Όταν φούντωσε η αγάπη και από την μερία της Νοέλιας το βιβλίο απογειώθηκε!!!Και έμεις προσγειωθήκαμε απότομα και πέσαμε στα δίχτυα της θεϊκής αγάπης που μοιράζονταν μεταξύ τους. Η Νοέλια να κουβαλά το βάρος της προφητείας από την μια και να μην ξέρει τι τελικά είναι αυτό που ίσχυει και τι είναι αλήθινο αφού ανακαλύπτη ότι από αυτά που λεεί η προφητεία τίποτα δεν εκπληρώθηκε στ'αλήθεια και από την άλλη να μάχεται καθημερίνα να παραμείνει με τον Φιλιπ και να κάνει το σωστό για το λαό της.Κουβαλάει τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες της που και η ίδια δεν ξέρει πως να σηκώσει,πως να το παλέψει και να το διαχειριστεί...Πέρασα ώρες αγωνίας την ώρα που κάθε φόρα ο Γκάμπριελ έμπαινε στην κρεβατοκάμαρα της...Αλλά και για τις νύχτες που περνούσε με τον Φιλιπ κάθε φορά φοβόμουν μην τους ανακαλύψουν.Καλά όταν έμεινε έγκυος έπαθα μια συγκοπή όχι ότι δεν το περίμενα αλλά πιο πολύ για το τι θα τους συμβεί... Ευτυχως η Μαντλεν είναι υπέροχη φίλη οπως και η Νοέλια...βρήκε ένα σχέδιο και την ξελάσπωσε!!!Να δω πιο θα είναι το τέλος και πως θα ξεφύγουν από αυτό το βάρος της προφητείας ο Φιλιπ και η Νοέλια θα καταφέρουν να ζήσουν ευτυχισμένοι με το μωρό;Η η ζωή τους θα κινδυνεύει συνέχεια; Όσο για την ιστορία του Ρενάρ με της Λορένα είναι πολύ συγκινητική...Δυο εχθροί που τους ένωσε ο έρωτας αλλά τα εμπόδια και οι δυσκολίες του πολέμου δεν τους αφήνουν να ευτυχίσουν.Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον πόλεμο τον Σέλκις και των ανθρώπων.Γιατί πολεμάνε;Μόνο για να έχουν ίσα δικαιώματα όπως λες ή και για κάποιον απότερο σκοπό που δεν έχει ακόμα εξηγηθεί;Και τι είναι αυτό που κρύβει η Αμάρα και δεν το λέει σε κάνέναν;Πως γεννήθηκε αυτή η έχθρα και το μίσος; Άσε που έχω φόβο τώρα με τον Κριστοφερ και την Οντετ. Ο Γκάμπριελ θα κάνει ότι του ζητήσει ο Κρίστοφερ γιατι τον εχει του χεριου του και αυτο δεν είναι καθολου καλο.Θα του τη φερει αναπας σε στιγμη και μπορει να τον σκοτωσει προκειμενου να παρει το θρονο. Bασικά όλο το βιβλίο με έχει συναρπάσει και θα μπορούσα να το αναλύω για ώρες. Έκανες εξαιρετικη δουλειά Μαράκι μου σου αξίζουν πολλά μπράβο!!! Από την αρχή φάνηκε πόσο θα ερωτευτώ αυτό το βιβλιο με το απόσπασμα που είχες βάλλει στην αρχή Βέβαια μου έχω και κάποιες απορίες που λογικά θα μου λυθούν στο επόμενο.Ποία είναι η μητέρα του Φιλιπ;Για την οποία ο πατέρας του δεν λέει τίποτα;Θα μας εκπλήξει άμα μάθουμε;Λένε ότι ήταν παράνομος έρωτας.Και λέω εγώ τώρα λές ο πατέρας του Φιλιπ να τα είχε με την μάνα του Γκάμπριελ;και τελικά να εκπληρώθηκε η προφητεία μέσω του Φιλιπ και να μπορει ο Φιλιπ να γίνει βασιλιάς;Αλλά από την άλλη πως γινεται;Δεν κολλάνε τα γεγονότα και πως έκρυψαν ένα παιδί;Αποκλείεται...Πάντως καλό ήταν για σενάριο.
Αυτά από εμένα.... Και πάλι συγχαρητηρια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 16 Αυγ 2012 - 22:59 | |
| Καλησπέρα Μαρίνα! Κατ' αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε τόσο πολύ το βιβλίο μου. Πράγματι τόσο το εσωτερικό του βιβλίου όσο και το εξώφυλλο είναι πρωτότυπα και το έδεσαν μεταξύ τους και του προσέδωσαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά που έγινε. Τώρα όσον αφορά τη γενικότερη πλοκή, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να δώσω την κατάλληλη αξία στον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά ώστε να είναι όλοι ενδιαφέροντες. Όσο για τον Φιλίπ δεν υπάρχουν λόγια... Το έχω πει πολλές φορές, το έχω δηλώσει δημόσια! Είμαι ερωτευμένη μαζί του και παρόλο που είναι κάπως περίεργο να ερωτεύεσαι το ίδιο σου το δημιούργημα σε εμένα έκανε πολύ καλό! Δεν βλέπω την ώρα να καταπιαστώ και πάλι μαζί του, να αφήσω το παρελθόν του να ξεδιπλωθεί, να δούμε κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα του που θέλω να πιστεύω ότι θα σας συναρπάσουν! Η Νοέλια επίσης είναι για εμένα η καρδιά αυτής της ιστορίας. Ο τρόπος που εξελίσσεται ο χαρακτήρας της με εκπλήσσει και εμένα την ίδια! Το έχω ξαναπεί αλλά όσο κυλάει η ιστορία θα γίνεται όλο και πιο δυναμική! Τι να πω για τον έρωτα τους; Είναι αληθινός, άτρωτος και θα αντέξει πολλά χτυπήματα! Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες νομίζω ότι ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Περί Λορένα και Ρενάρ τα έχω χαμένα! Δεν ξέρω πως είναι δυνατόν τόσο πολύ να έχει κλέψει αυτό το ζευγάρι την παράσταση στην κυριολεξία! Μάλλον η αντίθεση και η έχθρα είναι οι λόγοι που κάνουν τη διαφορά! Έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους όμως και θα δούμε παρακάτω πως θα είναι τα πράγματα γι' αυτούς. Τώρα στις απορίες σου για την "καταγωγή" του Φιλίπ δεν μπορώ να απαντήσω! Έχουν γίνει πολλές υποθέσεις και σενάρια αλλά θα κάνετε όλοι υπομονή μέχρι το επόμενο βιβλίο για να μάθετε τα πάντα με λεπτομέρειες! Προσωπικά νιώθω απίστευτα ευτυχισμένη που έγραψα αυτή την ιστορία. Με ταξίδεψε, με παρέσυρε, με γέμισε και η ηθική ικανοποίηση ακούγοντας σας να μιλάτε τόσο γλυκά γι' αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο! Σας ευχαριστώ! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 0:26 | |
| Μαρία μου, ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο σου την επομένη αφότου το πήρα από το Φεστιβάλ Βιβλίου και το ολοκλήρωσα μέσα σε ελάχιστες μέρες. Δε βρήκα χρόνο να αφήσω κάποιο σχόλιο νωρίτερα. Πιστεύω ακράδαντα πως έχεις αυτό το "συγγραφικό χάρισμα", διότι ό,τι κι αν έχεις γράψει μέχρι τώρα εκτός του ότι είναι εξαιρετικό, αγαπιέται ολόψυχα από το κοινό σου και το βλέπεις κι εσύ νομίζω. Όσον αφορά τη Νοέλια, ερωτεύτηκα κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου. Με εντυπωσίασε πάρα πολύ το ότι εφηύρες δικά σου πλάσματα, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν άλλο κόσμο, καθώς είναι κάτι που θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω πώς σκέφτηκες το όνομα “Σέλκις” όπως επίσης και από πού εμπνεύστηκες όλα τα ονόματα των ηρώων. Κάθε ένα από αυτά, ταίριαζε απόλυτα στον κάθε χαρακτήρα. Μπορώ να αναλύω ολόκληρα κομμάτια και να αναφέρω συναισθήματα που με κυρίευαν διαβάζοντας κάθε γραμμή του βιβλίου, αλλά θα χρειαστεί να απλώσουμε ολόκληρα πανωσέντονα, κατωσέντονα και παπλώματα οπότε θα είμαι όσο περιεκτική είναι δυνατό. Όπως ήταν αναμενόμενο λάτρεψα τον Φιλίπ , όχι μόνο λόγω των περιγραφών σου που έδειχναν έναν εξαιρετικά γοητευτικό άντρα, αλλά και λόγω αυτής της προστατευτικότητάς του προς το πρόσωπο της Νοέλια, την οποία γνώριζε μέσα από ένα πορτραίτο. Συγκαταλλέγεται στους αγαπημένους μου ήρωες βιβλίων που φαντάζουν ιδανικοί, ονειρικοί. Θα θυσίαζε χωρίς κανένα ίχνος δισταγμού τη ζωή του προκειμένου η αγαπημένη του να ήταν ασφαλής και υγιής. Την άγγιζε σαν να ήταν ένα σπάνιο και εύθραυστο αντικείμενο ή ορθότερα, σαν να ήταν ένα μοναδικό λουλούδι. Εκτός από αυτά όμως, διακρίνεται για τη γενναιότητά του, το θάρρος του και την τόλμη του σαν στρατιώτης-πολεμιστής στη φρουρά του βασιλιά. Ο βασιλιάς από την άλλη, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Πραγματικά δεν θα μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ την ιδέα της ομοφυλοφιλίας μέχρι να ειπωθεί έμμεσα από το πρόσωπο της Μαντλέν αν θυμάμαι καλά. Και σα να μην έφτανε αυτό, ήταν “ζευγάρι” με τον ξάδερφό του και επίσης βίαιος, απόλυτος, αγενής και ανελέητος με τη Νοέλια. Υπήρχαν στιγμές που παρ' όλο που προσπαθούσα να τον καταλάβω -όσο ήταν δυνατόν-, δεν έβρισκα τίποτα και μου προκαλούσε τεράστια αηδία η συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκε στη Νοέλια τόσο την πρώτη νύχτα του γάμου όσο και κάποιες άλλες φορές που την επισκέφθηκε προκειμένου να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Φοβάμαι πως ίσως γίνομαι κάθετη στην άποψή μου γι αυτόν, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό. Πάντως είναι σίγουρο ότι συμπαθώ πολύ περισσότερο τον Τζέικομπ από τον Γκάμπριελ! Σχετικά με τη Νοέλια, την ηρωίδα, έχω να υπογραμμίσω πως την θαυμάζω για την υπομονή, την επιμονή της, την αμέριστη δύναμη της ψυχής της, την τόλμη και την αποφασιστικότητά της. Τη θαυμάζω για τόσα και για τόσα άλλα που δεν μπορώ να τα απαριθμήσω. Μεγάλωσε μέσα σε ένα κλίμα υπερπροστατευτικότητας μιας και ήταν προορισμένη για βασίλισσα, κουβαλώντας στους ώμους της ένα τεραστίων διαστάσεων φορτίο: την ύπαρξη ειρήνης και η ισορροπίας στον κόσμο με τη γέννηση του διαδόχου που θα προερχόταν από εκείνη και τον βασιλιά. Η αγάπη της για τον Φιλίπ πιστεύω πως ήταν λύτρωση. Αν δεν υπήρχε εκείνος, αν δεν ήταν εκεί, αν δεν τον είχε ερωτευτεί, τότε πιστεύω πως δεν θα αργούσε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Μαντλέν ήταν ο άνθρωπός της, ένας άνθρωπος απόλυτα έμπιστος και πρόθυμος σε ό,τι της ζητούσε. Τη βοήθησε πολλές φορές, της στάθηκε άλλες τόσες, ήταν δίπλα της και της έδινε κουράγιο κάθε στιγμή που το είχε ανάγκη. Υπήρξε στήριγμα για εκείνη και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι. Τελειώνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον απαγορευμένο έρωτα του Ρενάρ και της Λορένα. Στενοχωριόμουν πάρα πολύ όταν κρύβονταν από όλους και από όλα για να περάσουν λίγες στιγμές μαζί... Είναι πολύ λυπηρό και άδικο να βλέπεις δυο ανθρώπους τόσο μα τόσο ερωτυμένους κι όμως να μην μπορούν να το χαρούν. Ο Ρενάρ αισθάνεται άδειος μακριά της και το ίδιο νιώθει κι εκείνη. Ελπίζω να ξεπεραστεί αυτή έχθρα των Σέλκις με το ανθρώπινο είδος και να είναι τελικά μαζί, γιατί το αξίζουν. Μαρία μου και πάλι συγχαρητήρια για τη μοναδική συγγραφική σου ικανότητα και για το αριστούργημα που έγραψες!!!!!! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά πολλές επιτυχίες και αναμένουμε την ανεπανάληπτη συνέχεια που θα μας αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με τον Φιλίπ, τη Νοέλια και το μωρό της, την Προφητεία, τον Ρενάρ και τη Λορένα με τα Σέλκις!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 11:34 | |
| Έχω πει πολλές φορές ότι είναι δύσκολο ένας δημιουργός να κρίνει αντικειμενικά το έργο του και ειλικρινά δυσκολεύομαι να απαντήσω στα θετικά σχόλια. Emy+Robert, κατ' αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που πήρες το βιβλίο μου και το διάβασες και για όλα όσα γράφεις στο παραπάνω ποστ. Χαίρομαι που μπόρεσε να σου δημιουργήσει τόσο όμορφα συναισθήματα και που κατάφερε να σε κάνει να αγαπήσεις αυτούς τους τόσο ιδιαίτερους για εμένα χαρακτήρες. Θα πρέπει να σου πω ότι ο όρος "Σέλκις" προέρχεται από την κέλτικη μυθολογία. Σύμφωνα με τους μύθους αυτούς, υπήρχαν πλάσματα του νερού περίπου αυτού του τύπου που περιγράφω στην ιστορία μου. Όσον αφορά τα ονόματα έκανα πολύ μεγάλη έρευνα για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Ήθελα το κάθε όνομα να ταιριάζει στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε ήρωα. Το "Νοέλια" βέβαια είναι το πρώτο όνομα που βρήκα όταν καν δεν είχε σχηματιστεί ολόκληρη η εικόνα για την ίδια την ιστορία μέσα στο μυαλό μου ακόμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκεφτεί ότι θα είχε και το ίδιο το βιβλίο αυτό τον τίτλο, εγώ είχα σκεφτεί κάποιους άλλους τίτλους που δεν πειριείχαν το όνομα της ηρωίδας αλλά ο εκδότης μου ήταν κάθετος σε αυτό! Του άρεσε τόσο πολύ το όνομα "Νοέλια" που δεν το διαπραγματευτόταν καν! Τέλος πάντων, από την πλευρά μου έδωσα την καρδιά μου σε αυτή την ιστορία, έχω περάσει πάρα πολύ χρόνο στον κόσμο της "Ροδεσίας" και σιγά, σιγά θα πρέπει να επιστρέψω εκεί για να συνεχίσω. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα το βιβλίο θα κυκλοφορήσει κανονικά στα βιβλιοπωλεία, θα μπορεί ο καθένας να το παραγγείλει στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του ή να το βρει σε μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία τα οποία θα σας ενημερώσω σύντομα ποια θα είναι αυτά. Τέλος, στις 12 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου στο καφέ "Πόλις" στο αίθριο της στοάς του βιβλίου και βρίσκομαι μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας για αυτή την παρουσίαση. Πολύ σύντομα θα αναρτήσουμε τις προσκλήσεις καθώς και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα θα μου κάνετε την τιμή να τα πούμε και από κοντά! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 19:26 | |
| Τυχεροι Αθηναιοι!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 19:27 | |
| Εγω δεν ξερω αν θα ειμαι Αθηνα τοτε... Μπορει να εχω ανεβει Θεσσαλονικη. Και αυτο ειναι χαζομαρααααα.... | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 20:19 | |
| Επιτέλους θα γίνει παρουσίαση στην Αθήνα! Eγώ υπάρχει μια περίπτωση να έχω σχολή αλλά θα κάνω κοπάνα! Δεν την χάνω την Παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου με τίποτα! Θα έρθω όπωσδήποτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 21:50 | |
| Άσπα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο εκδότης μου κάποια στιγμή ανέφερε κάτι για "περιοδεία"! Να σου πω την αλήθεια μου δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Μαράκι, δεν μπορείς να πεις, Θεσσαλονίκη την έχουμε τιμήσει και με το παραπάνω και μιας και η έδρα της εκδοτικής είναι εκεί σίγουρα όλο και κάτι θα ξανακανονίσουμε. Για τους υπόλοιπους που θα είστε Αθήνα και θα μπορείτε θα σας περιμένω! Άλλωστε ήταν απαραίτητο να γίνει κάτι στην Αθήνα μιας και όπως και να το κάνουμε ο περισσότερος "δικός" μου κόσμος είναι εδώ. nantiaki_twilight 4 ever, θα χαρώ πάρα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 21:52 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- ...ο εκδότης μου κάποια στιγμή ανέφερε κάτι για "περιοδεία"! ...
Ξέρεις ότι μας ξεσηκώνεις; | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 21:54 | |
| Η περιοδεια μου ακουγεται απλα τελεια! δεν ξερω βεβαια πως κανονιζονται αυτα αλλα πιστευω θα εβρισκες μεγαλο αναγνωστικο κοινο εδω ανεξαρτητα απο αυτο χαιρομαι που η νοελια εχει ανταποκριση κ κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα γιατι πραγματικα το αξιζεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 22:03 | |
| Δεν ξέρω, έχει τα κέφια του τελευταία! Αν πάει καλά ίσως (εκτός από τη Θεσσαλονίκη φυσικά) να επισκεφτούμε και καμία άλλη πόλη. Έχω πάρα πολύ άγχος για την παρουσίαση, θέλω να είναι όλα τέλεια και είναι μία πάρα πολύ άσχημη εποχή για τέτοιου είδους ανοίγματα και ρίσκο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 22:06 | |
| Μαρία μου καλή επιτυχία με την παρουσίαση !!κρίμα που δεν μένω και εγώ Αθήνα, ώστε να μπορέσω να έρθω .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Σεπ 2012 - 22:57 | |
| Δημιουργήσαμε ένα group στο Facebook σχετικά με τη Νοέλια, την παρουσίαση και για οτιδήποτε θέλετε να μιλήσουμε σχετικά. Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους και εκεί! Μάλιστα για να εγκαινιάσουμε τη σελίδα τρέχει μία κλήρωση με δώρο ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο! Για όσους ενδιαφέρεστε: https://www.facebook.com/groups/noeliablackrose/ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 17 Σεπ 2012 - 0:22 | |
| | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:29 | |
| Eλπίζω στο δεύτερο η Νοέλια να είναι πιο badass εντιτ: σε καλύτερη ποιότητα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Teodan στις Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:36, 1 φορά | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:31 | |
| φοβερη φωτο!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:37 | |
| Και στην καλύτερη ποιότητα, που έβαλα πιο πάνω, είναι ακόμα καλύτερη! WhiteQueen έχεις ξεκινήσει καθόλου το 2ο; | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:39 | |
| - Σπόιλερ:
και αυτη ειναι πολυ ωραια!!! Αχ ανυπομονω για το δευτερο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 17:47 | |
| και με λίγα μαγικά από τα χεράκια μου ελπίζω να σας αρέσει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Τετ 26 Σεπ 2012 - 17:59, 1 φορά | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 17:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 17:54 | |
| Πάρα πολύ ωραίες!!! H πρώτη είναι πολύ ατμοσφαιρική αλλά μου βγάζει κάτι σκοτεινό. Η Νοέλια είναι δυναμική αλλά όχι σκοτεινός χαρακτήρας. Η άλλη είναι μία χαρά, μόνο τα μάτια να αλλάξουμε λίγο, το χρώμα τους. Το δεύτερο ουσιαστικά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα! Έχω τόσα πολλά αυτές τις μέρες με την παρουσίαση που δεν προλαβαίνω. Αλλά μετά την παρουσίαση οπωσδήποτε! Το έχω υποσχεθεί! | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|