Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!

Πήγαινε κάτω 
    +18
    xrysanthi
    nantiaki_twilight 4 ever
    BELLA MARIE
    AspaKorth
    Emy+Robert
    ed<3
    EliRose
    mariettoula1996
    akaliakoukou
    scarlet rose
    Stella Sunlight
    evi
    Dalia
    argyro12
    Teodan
    panagiota
    Fay1765
    WhiteQueen
    22 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012 - 20:34

Νομίζω το έκανα το λάθος στην πρώτη ή δευτερη ερώτηση δεν θυμάμαι lol!

οκ το τσέκαρα κι εγώ... lol!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012 - 22:58

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιοι πλησίασαν πολύ, άλλοι πιο πολύ, άλλοι λιγότερο! Wink

Ακριβώς, ακριβώς χμμμ, εντάξει δεν είναι και εύκολο. Wink
    http://www.jokastia.blogspot.com
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 30 Ιουλ 2012 - 1:31

Ετσι λες....?μας κατεστρεψες ακαρδη Μαιρη....εσυ και η Clare θα με πεθανετε.... lol!
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 16 Αυγ 2012 - 15:48

Μαίρη μου με μεγάλη μου χαρά ήρθα να κάνω και εγώ σχόλια για το βιβλίο σου Wink
    Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι που δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω...

Σπόιλερ:

Αυτά από εμένα.... kiss kiss Και πάλι συγχαρητηρια!!! huggie
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 16 Αυγ 2012 - 22:59

Καλησπέρα Μαρίνα!

Κατ' αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πραγματικά που σου άρεσε τόσο πολύ το βιβλίο μου. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 34442

Πράγματι τόσο το εσωτερικό του βιβλίου όσο και το εξώφυλλο είναι πρωτότυπα και το έδεσαν μεταξύ τους και του προσέδωσαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά που έγινε.

Τώρα όσον αφορά τη γενικότερη πλοκή, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να δώσω την κατάλληλη αξία στον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά ώστε να είναι όλοι ενδιαφέροντες. Όσο για τον Φιλίπ δεν υπάρχουν λόγια... Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 616544
    Το έχω πει πολλές φορές, το έχω δηλώσει δημόσια! Είμαι ερωτευμένη μαζί του και παρόλο που είναι κάπως περίεργο να ερωτεύεσαι το ίδιο σου το δημιούργημα σε εμένα έκανε πολύ καλό! Δεν βλέπω την ώρα να καταπιαστώ και πάλι μαζί του, να αφήσω το παρελθόν του να ξεδιπλωθεί, να δούμε κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα του που θέλω να πιστεύω ότι θα σας συναρπάσουν! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 98735

Η Νοέλια επίσης είναι για εμένα η καρδιά αυτής της ιστορίας. Ο τρόπος που εξελίσσεται ο χαρακτήρας της με εκπλήσσει και εμένα την ίδια! Το έχω ξαναπεί αλλά όσο κυλάει η ιστορία θα γίνεται όλο και πιο δυναμική! Wink

Τι να πω για τον έρωτα τους; Είναι αληθινός, άτρωτος και θα αντέξει πολλά χτυπήματα!

Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες νομίζω ότι ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά.

Περί Λορένα και Ρενάρ τα έχω χαμένα! Δεν ξέρω πως είναι δυνατόν τόσο πολύ να έχει κλέψει αυτό το ζευγάρι την παράσταση στην κυριολεξία! Μάλλον η αντίθεση και η έχθρα είναι οι λόγοι που κάνουν τη διαφορά! Έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους όμως και θα δούμε παρακάτω πως θα είναι τα πράγματα γι' αυτούς.

Τώρα στις απορίες σου για την "καταγωγή" του Φιλίπ δεν μπορώ να απαντήσω! Έχουν γίνει πολλές υποθέσεις και σενάρια αλλά θα κάνετε όλοι υπομονή μέχρι το επόμενο βιβλίο για να μάθετε τα πάντα με λεπτομέρειες!

Προσωπικά νιώθω απίστευτα ευτυχισμένη που έγραψα αυτή την ιστορία. Με ταξίδεψε, με παρέσυρε, με γέμισε και η ηθική ικανοποίηση ακούγοντας σας να μιλάτε τόσο γλυκά γι' αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο!

Σας ευχαριστώ! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 0:26

Μαρία μου, ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο σου την επομένη αφότου το πήρα από το Φεστιβάλ Βιβλίου και το ολοκλήρωσα μέσα σε ελάχιστες μέρες. study Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 98735 Δε βρήκα χρόνο να αφήσω κάποιο σχόλιο νωρίτερα.

Πιστεύω ακράδαντα πως έχεις αυτό το "συγγραφικό χάρισμα", διότι ό,τι κι αν έχεις γράψει μέχρι τώρα εκτός του ότι είναι εξαιρετικό, αγαπιέται ολόψυχα από το κοινό σου και το βλέπεις κι εσύ νομίζω. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 616544
    Όσον αφορά τη Νοέλια, ερωτεύτηκα κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 737142 Με εντυπωσίασε πάρα πολύ το ότι εφηύρες δικά σου πλάσματα, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν άλλο κόσμο, καθώς είναι κάτι που θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω πώς σκέφτηκες το όνομα “Σέλκις” όπως επίσης και από πού εμπνεύστηκες όλα τα ονόματα των ηρώων. Κάθε ένα από αυτά, ταίριαζε απόλυτα στον κάθε χαρακτήρα.

Μπορώ να αναλύω ολόκληρα κομμάτια και να αναφέρω συναισθήματα που με κυρίευαν διαβάζοντας κάθε γραμμή του βιβλίου, αλλά θα χρειαστεί να απλώσουμε ολόκληρα πανωσέντονα, κατωσέντονα και παπλώματα οπότε θα είμαι όσο περιεκτική είναι δυνατό. giggle

Όπως ήταν αναμενόμενο λάτρεψα τον Φιλίπ Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 98735 , όχι μόνο λόγω των περιγραφών σου που έδειχναν έναν εξαιρετικά γοητευτικό άντρα, αλλά και λόγω αυτής της προστατευτικότητάς του προς το πρόσωπο της Νοέλια, την οποία γνώριζε μέσα από ένα πορτραίτο. Συγκαταλλέγεται στους αγαπημένους μου ήρωες βιβλίων που φαντάζουν ιδανικοί, ονειρικοί. Θα θυσίαζε χωρίς κανένα ίχνος δισταγμού τη ζωή του προκειμένου η αγαπημένη του να ήταν ασφαλής και υγιής. Την άγγιζε σαν να ήταν ένα σπάνιο και εύθραυστο αντικείμενο ή ορθότερα, σαν να ήταν ένα μοναδικό λουλούδι. Εκτός από αυτά όμως, διακρίνεται για τη γενναιότητά του, το θάρρος του και την τόλμη του σαν στρατιώτης-πολεμιστής στη φρουρά του βασιλιά.
    Ο βασιλιάς από την άλλη, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 691775 Πραγματικά δεν θα μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ την ιδέα της ομοφυλοφιλίας μέχρι να ειπωθεί έμμεσα από το πρόσωπο της Μαντλέν αν θυμάμαι καλά. Και σα να μην έφτανε αυτό, ήταν “ζευγάρι” με τον ξάδερφό του και επίσης βίαιος, απόλυτος, αγενής και ανελέητος με τη Νοέλια. Υπήρχαν στιγμές που παρ' όλο που προσπαθούσα να τον καταλάβω -όσο ήταν δυνατόν-, δεν έβρισκα τίποτα και μου προκαλούσε τεράστια αηδία η συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκε στη Νοέλια τόσο την πρώτη νύχτα του γάμου όσο και κάποιες άλλες φορές που την επισκέφθηκε προκειμένου να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 872396 Φοβάμαι πως ίσως γίνομαι κάθετη στην άποψή μου γι αυτόν, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό. Πάντως είναι σίγουρο ότι συμπαθώ πολύ περισσότερο τον Τζέικομπ από τον Γκάμπριελ! giggle

Σχετικά με τη Νοέλια, την ηρωίδα, έχω να υπογραμμίσω πως την θαυμάζω για την υπομονή, την επιμονή της, την αμέριστη δύναμη της ψυχής της, την τόλμη και την αποφασιστικότητά της. Τη θαυμάζω για τόσα και για τόσα άλλα που δεν μπορώ να τα απαριθμήσω. Μεγάλωσε μέσα σε ένα κλίμα υπερπροστατευτικότητας μιας και ήταν προορισμένη για βασίλισσα, κουβαλώντας στους ώμους της ένα τεραστίων διαστάσεων φορτίο: την ύπαρξη ειρήνης και η ισορροπίας στον κόσμο με τη γέννηση του διαδόχου που θα προερχόταν από εκείνη και τον βασιλιά. Η αγάπη της για τον Φιλίπ πιστεύω πως ήταν λύτρωση. Αν δεν υπήρχε εκείνος, αν δεν ήταν εκεί, αν δεν τον είχε ερωτευτεί, τότε πιστεύω πως δεν θα αργούσε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Μαντλέν ήταν ο άνθρωπός της, ένας άνθρωπος απόλυτα έμπιστος και πρόθυμος σε ό,τι της ζητούσε. Τη βοήθησε πολλές φορές, της στάθηκε άλλες τόσες, ήταν δίπλα της και της έδινε κουράγιο κάθε στιγμή που το είχε ανάγκη. Υπήρξε στήριγμα για εκείνη και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι.

Τελειώνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον απαγορευμένο έρωτα του Ρενάρ και της Λορένα. Sad Στενοχωριόμουν πάρα πολύ όταν κρύβονταν από όλους και από όλα για να περάσουν λίγες στιγμές μαζί... Είναι πολύ λυπηρό και άδικο να βλέπεις δυο ανθρώπους τόσο μα τόσο ερωτυμένους κι όμως να μην μπορούν να το χαρούν. Sad Ο Ρενάρ αισθάνεται άδειος μακριά της και το ίδιο νιώθει κι εκείνη. Ελπίζω να ξεπεραστεί αυτή έχθρα των Σέλκις με το ανθρώπινο είδος και να είναι τελικά μαζί, γιατί το αξίζουν. Crying or Very sad

Μαρία μου και πάλι συγχαρητήρια για τη μοναδική συγγραφική σου ικανότητα και για το αριστούργημα που έγραψες!!!!!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 201917 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 201917 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 201917 Εύχομαι με όλη μου την καρδιά πολλές επιτυχίες και αναμένουμε την ανεπανάληπτη συνέχεια που θα μας αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με τον Φιλίπ, τη Νοέλια και το μωρό της, την Προφητεία, τον Ρενάρ και τη Λορένα με τα Σέλκις!!!!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 465227 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 465227 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 465227
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 11:34

Έχω πει πολλές φορές ότι είναι δύσκολο ένας δημιουργός να κρίνει αντικειμενικά το έργο του και ειλικρινά δυσκολεύομαι να απαντήσω στα θετικά σχόλια.

Emy+Robert, κατ' αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που πήρες το βιβλίο μου και το διάβασες και για όλα όσα γράφεις στο παραπάνω ποστ. Χαίρομαι που μπόρεσε να σου δημιουργήσει τόσο όμορφα συναισθήματα και που κατάφερε να σε κάνει να αγαπήσεις αυτούς τους τόσο ιδιαίτερους για εμένα χαρακτήρες.

Θα πρέπει να σου πω ότι ο όρος "Σέλκις" προέρχεται από την κέλτικη μυθολογία. Σύμφωνα με τους μύθους αυτούς, υπήρχαν πλάσματα του νερού περίπου αυτού του τύπου που περιγράφω στην ιστορία μου.

Όσον αφορά τα ονόματα έκανα πολύ μεγάλη έρευνα για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Ήθελα το κάθε όνομα να ταιριάζει στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε ήρωα.

Το "Νοέλια" βέβαια είναι το πρώτο όνομα που βρήκα όταν καν δεν είχε σχηματιστεί ολόκληρη η εικόνα για την ίδια την ιστορία μέσα στο μυαλό μου ακόμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκεφτεί ότι θα είχε και το ίδιο το βιβλίο αυτό τον τίτλο, εγώ είχα σκεφτεί κάποιους άλλους τίτλους που δεν πειριείχαν το όνομα της ηρωίδας αλλά ο εκδότης μου ήταν κάθετος σε αυτό! Του άρεσε τόσο πολύ το όνομα "Νοέλια" που δεν το διαπραγματευτόταν καν!

Τέλος πάντων, από την πλευρά μου έδωσα την καρδιά μου σε αυτή την ιστορία, έχω περάσει πάρα πολύ χρόνο στον κόσμο της "Ροδεσίας" και σιγά, σιγά θα πρέπει να επιστρέψω εκεί για να συνεχίσω. Wink

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα το βιβλίο θα κυκλοφορήσει κανονικά στα βιβλιοπωλεία, θα μπορεί ο καθένας να το παραγγείλει στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του ή να το βρει σε μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία τα οποία θα σας ενημερώσω σύντομα ποια θα είναι αυτά.

Τέλος, στις 12 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου στο καφέ "Πόλις" στο αίθριο της στοάς του βιβλίου και βρίσκομαι μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας για αυτή την παρουσίαση.

Πολύ σύντομα θα αναρτήσουμε τις προσκλήσεις καθώς και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα θα μου κάνετε την τιμή να τα πούμε και από κοντά!

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 906998
    AspaKorth
    The Volturi
    AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Γιαννενα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8796
    Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 19:26

Τυχεροι Αθηναιοι!!!! cry
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Thessalonike
    Αριθμός μηνυμάτων : 17564
    Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 19:27

Εγω δεν ξερω αν θα ειμαι Αθηνα τοτε...

Μπορει να εχω ανεβει Θεσσαλονικη.

Και αυτο ειναι χαζομαρααααα.... Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 194931
    nantiaki_twilight 4 ever
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Verona, Italy
    Αριθμός μηνυμάτων : 809
    Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 20:19

Επιτέλους θα γίνει παρουσίαση στην Αθήνα! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 388681
    Eγώ υπάρχει μια περίπτωση να έχω σχολή αλλά θα κάνω κοπάνα!
    Δεν την χάνω την Παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου με τίποτα!
    Θα έρθω όπωσδήποτε!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 21:50

Άσπα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο εκδότης μου κάποια στιγμή ανέφερε κάτι για "περιοδεία"! Να σου πω την αλήθεια μου δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Μαράκι, δεν μπορείς να πεις, Θεσσαλονίκη την έχουμε τιμήσει και με το παραπάνω και μιας και η έδρα της εκδοτικής είναι εκεί σίγουρα όλο και κάτι θα ξανακανονίσουμε.

Για τους υπόλοιπους που θα είστε Αθήνα και θα μπορείτε θα σας περιμένω! Άλλωστε ήταν απαραίτητο να γίνει κάτι στην Αθήνα μιας και όπως και να το κάνουμε ο περισσότερος "δικός" μου κόσμος είναι εδώ.

nantiaki_twilight 4 ever, θα χαρώ πάρα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 34442
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
    Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 21:52

WhiteQueen έγραψε:
    ...ο εκδότης μου κάποια στιγμή ανέφερε κάτι για "περιοδεία"! ...

Ξέρεις ότι μας ξεσηκώνεις; lol!
    AspaKorth
    The Volturi
    AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Γιαννενα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8796
    Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 21:54

Η περιοδεια μου ακουγεται απλα τελεια!

δεν ξερω βεβαια πως κανονιζονται αυτα αλλα πιστευω θα εβρισκες μεγαλο αναγνωστικο κοινο εδω

ανεξαρτητα απο αυτο χαιρομαι που η νοελια εχει ανταποκριση κ κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα γιατι πραγματικα το αξιζεις! huggie
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 22:03

Δεν ξέρω, έχει τα κέφια του τελευταία! Αν πάει καλά ίσως (εκτός από τη Θεσσαλονίκη φυσικά) να επισκεφτούμε και καμία άλλη πόλη. Έχω πάρα πολύ άγχος για την παρουσίαση, θέλω να είναι όλα τέλεια και είναι μία πάρα πολύ άσχημη εποχή για τέτοιου είδους ανοίγματα και ρίσκο.
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Magnolia
    Αριθμός μηνυμάτων : 26698
    Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 22:04

ναι ναι...να ξαναρθεις Θεσσαλονικη μιας και δεν ημουν πανω για το φεστιβαλ!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 6512 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 6512
    http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
    mariettoula1996
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Ρόδος
    Αριθμός μηνυμάτων : 5149
    Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 22:06

Μαρία μου καλή επιτυχία με την παρουσίαση !!κρίμα που δεν μένω και εγώ Αθήνα, ώστε να μπορέσω να έρθω .. Sad
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 16 Σεπ 2012 - 22:57

Δημιουργήσαμε ένα group στο Facebook σχετικά με τη Νοέλια, την παρουσίαση και για οτιδήποτε θέλετε να μιλήσουμε σχετικά. Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους και εκεί! Μάλιστα για να εγκαινιάσουμε τη σελίδα τρέχει μία κλήρωση με δώρο ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο!

Για όσους ενδιαφέρεστε: https://www.facebook.com/groups/noeliablackrose/
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 17 Σεπ 2012 - 0:22

εγώ σίγουρα θα είμαι εκεί Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 388681 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 388681 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 388681
    καλή επιτυχία Μαράκι μου Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 34442 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 98735 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 34442
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Teodan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Teodan

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4153
    Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 16:29

Eλπίζω στο δεύτερο η Νοέλια να είναι πιο badass Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 L

εντιτ: σε καλύτερη ποιότητα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Teodan στις Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:36, 1 φορά
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 16:31

φοβερη φωτο!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 616544
    Teodan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Teodan

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4153
    Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 16:37

Και στην καλύτερη ποιότητα, που έβαλα πιο πάνω, είναι ακόμα καλύτερη!
    WhiteQueen έχεις ξεκινήσει καθόλου το 2ο;
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 16:39

Σπόιλερ:

και αυτη ειναι πολυ ωραια!!!

Αχ ανυπομονω για το δευτερο Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 868134
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 17:47

και με λίγα μαγικά από τα χεράκια μου

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 Noelia

ελπίζω να σας αρέσει Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Τετ 26 Σεπ 2012 - 17:59, 1 φορά
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 17:48

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 480860 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 480860

Σπόιλερ:
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 26 Σεπ 2012 - 17:54

Πάρα πολύ ωραίες!!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 10 474941

H πρώτη είναι πολύ ατμοσφαιρική αλλά μου βγάζει κάτι σκοτεινό. Η Νοέλια είναι δυναμική αλλά όχι σκοτεινός χαρακτήρας.

Η άλλη είναι μία χαρά, μόνο τα μάτια να αλλάξουμε λίγο, το χρώμα τους. Wink

Το δεύτερο ουσιαστικά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα! Έχω τόσα πολλά αυτές τις μέρες με την παρουσίαση που δεν προλαβαίνω. Αλλά μετά την παρουσίαση οπωσδήποτε! Το έχω υποσχεθεί!

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 10 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
    Μετάβαση σε: