| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:00 | |
| τι χρώμα είναι τα μάτια της;;;; αν σου αρέσει αυτό που έφτιαξα μπορώ να της αλλάξω τα μάτια | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:05 | |
| Ναι μου αρέσει! Τα μάτια της είναι βιολετιά. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:08 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:12 | |
| Όχι, αυτά θα τα έλεγα μωβ, πιο απαλός χρωματισμός. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:20 | |
| - Σπόιλερ:
ότι άλλο θες Μαράκι μου μου το λες το έχω σώσει για τυχών αλλαγές | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:22 | |
| πραγματικα εδεσε υπεροχα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:41, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:23 | |
| Ναι! Πολύ καλύτερα! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:28 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 20:18 | |
| Ωωωωω Θεέ μου τι υπέροχες εικόνες!!! Χρυσάνθη μου πραγματικά η Νοέλιά σου είναι πανέμορφη | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 26 Σεπ 2012 - 20:25 | |
| - Σπόιλερ:
σε ευχαριστώ Ντάλια μου
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 27 Σεπ 2012 - 1:38 | |
| Χρυσανθη ενα θα πω....ζαλιστηκα... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 27 Σεπ 2012 - 1:45 | |
| - Σπόιλερ:
σε ευχαριστώ Εύη μου
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 27 Σεπ 2012 - 1:47 | |
| - Σπόιλερ:
την αληθεια λεω...
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 9:29 | |
| Δεν έχω τελειώσει το βιβλίο ακόμη αλλά μέχρι στιγμής. Είπα εγώ ότι θα κάνει βλακεία η Λορένα; Την έκανε! Ελπίζω να μη συνεχιστεί και γίνει πολύ μεγάλο κακό γιατί είναι χαζή κι αυτή η κοπέλα. Οκ, αγαπάει αλλά ας βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει....Παραλίγο... Καλά για το βασιλιά το υποψιαζόμουν από την 1η στιγμή ότι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται αλλά μέχρι στιγμής δε μπορώ να καταλάβω τους λόγους που είναι τόσο κακός απέναντι στη Νοέλια, τόσο άξεστος. Δε γίνεται αυτός να είναι ο άνθρωπος που μαζί με τη βασίλισσά του θα εκπληρώσουν την προφητεία. Κάτι δεν κολλάει. Όπως λέει κι η Νοέλια - Σπόιλερ:
η προφητεία μιλάει για την αγάπη 2ανθρώπων και μέσα από την ένωση τους θα έρθει η λύτρωση για το λαό του βασιλείου.Που αν με ρωτάς για μένα αυτό σημαίνει πως για παράδειγμα η Νοέλια κι ο Φίλιπ που αγαπιούνται και είναι δίκαιοι αυτοί οι δύο θα είχαν ένα ευμερές και χαρούμενο βασίλειο. Το μόνο που μένει είναι να γίνει βασιλιάς ο Φίλιπ κι όλα έτοιμα!
Πόσο πιο πολύ μπαμ να κάνει ότι δεν είναι ο Γκάμπριελ αυτός αλλά ο Φίλιπ που την αγαπάει και εννοείται τον αγαπάει κι εκείνη; Το μόνο που δε ξέρω ακόμη είναι πώς θα μπορέσουν αυτοί οι 2 χωρίς το βλάκα βασιλιά να τα καταφέρουν. ¶σε που μάλλον - Σπόιλερ:
δε μπορεί να κάνει και παιδιά ο Γκάμπριελ...
Δε ξερω..Αν και ένα παράδειγμα είναι η πράξη της Νοέλια προς το γιατρό που σώζει το Φίλιπ. Ο οποίος, Φίλιπ, κρύβει πολλά από το παρελθόν του που δεν έχουμε δει ακόμη και σίγουρα θα μας βοηθήσει να μάθουμε και να καταλάβουμε πολλά γύρω από αυτόν όταν το μάθουμε. Έχεις και τον άλλον, ακόμη χειρότερο, να κατευθύνει το βασιλιά αλλά με τί τον απειλεί δε ξέρω. Καλά είναι προφανές ότι απειλεί τη θέση του αλλά αν εκθρονιστεί ο Γκάμπριελ ποιος θα αναλάβει; Γιατί σιγά μην αφήσουν μόνη της τη Νοέλια. Θα δείξει.. Η Μαντλέν είναι τόσο καλή με τη Νοέλια και τη συμπαθώ ως χαρακτήρα πολύ! Μιλάει στη Νοέλια όπως το έχει ανάγκη, ως μια φίλη. Την προσέχει, τη φροντίζει, χαίρεται και στενοχωριέται μαζί της. Ό,τι ακριβώς κάνουν οι φίλοι κι όχι οι βοηθοί-υπηρέτες. Η Αμάρα φαίνεται να είναι καλή αλλά δε ξέρω ακόμη πολλά και για εκείνη. Δε θέλει αυτό τον πόλεμο αλλά δε ξέρει και πώς να το σταματήσει. Να δείτε ο βλάκας που κατευεθύνει το βασιλιά θα βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το "δε γίνεται να λυθεί το πρόβλημα κι έχουμε πόλεμο μέχρι να εξαφανιστούν οι εχθροί" αλλά πότε θα τον κάνουν πέρα να ηρεμήσουμε όλοι! Πολλά θέλω να σχολιάσω αλλά θα το κάνω και σε άλλες αναρτήσεις Αν πρέπει κι άλλου να μπει spoiler be my guest! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 9:49 | |
| - Σπόιλερ:
Εγω την καταλαβαινω την Λορενα. Ειναι μια πολυ μα πολυ ερωτευμενη γυναικα που αγαπα με παθος τον συντροφο της. Και ο ερωτας μας κανει πολλες φορες εγωιστες....αυτο που θελει πανω απο ολα ειναι να εχει κοντα της τον αντρα που αγαπα χωρις να σκεφτει τις συνεπειες της πραξης της. Δεν το κανει ομως απο κακια αλλα απο υπερβολικη αγαπη. Αυτο που αγαπησα πολυ σε αυτη την ιστορια ειναι ο διχασμος που νιωθουμε αναμεσα στους δυο κοσμους.Οπως και στην ζωη τιποτα δεν ειναι μονο ασπρο η μαυρο. Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ανθρωποι που αγωνιζονται για τα δικα τους πιστευω και για να προστατεψει ο καθενας τον δικο του κοσμο. Οπως αγαπησα και συμπονεσα τον κοσμο της Νοελια τα ιδια ακριβως αυναισθηματα ενιωσα και για τον κοσμο της Λορενα.Η Μαρια καταφερε να μας δειξει δυο διαφορετικες εκδοχες ενος πολεμου.Οσο για τον Βασιλια κανει τα λαθη που αλλοτε ειναι πολυ σοβαρα και αλλοτε μικροτερα αλλα ακομα και αυτον μετα απο καποιο σημειο και μετα αρχιζεις να τον λυπασαι. Λογικα στο δευτερο βιβλιο θα απαντηθουν ολα μας τα ερωτηματα.Οσο για τον Φιλιπ και την Νοελια το μονο που μπορω να πω με απολυτη σιγουρια ειναι οτι ο ενας ειναι πλασμενος για τον αλλον!!
| |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 10:01 | |
| Έρη μου κι εγώ την καταλαβαίνω τη Λορένα μέχρι ενός σημείου. - Σπόιλερ:
Όλοι όταν αγαπάμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για αυτόν που αγαπάμε αλλά όχι μέχρι και να προτιμήσουμε να σκοτώσουμε έναν άνθρωπο. Για αυτό λέω θα έπρεπε να βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό πριν πει κάτι και μπουν σε κίνδυνο τόσα άτομα. Τον κόσμο της ¶μαρα το συμπαθώ κι εγώ μέχρι τώρα. Εγώ τους παραλληλίζω με τους μετανάστες που έχουν αναγκαστεί να φύγουν από το τόπο τους γιατί κάποιος άλλος τους το επέβαλε. Θα ήθελα να γινόταν να συμβιώσουν όλοι μαζί αρμονικά γιατί γίνεται εκ φύσεως απλά πρέπει να βρουν τρόπο να γίνει πραγματικότητα
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 10:10 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν το εκανε με σκοπο να σκοτωθει καποιος...δεν ηταν αυτος ο σκοπος της...ενεργησε το συναισθημα πανω απο την λογικη.Παρασυρθηκε απο τα συναισθηματα της και ενεργησε χωρις να σκεφτει σε βαθος της συνεπειες.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τρι 13 Νοε 2012 - 19:22 | |
| Καλησπέρα kati! Διάβασα το ποστ σου και μου αρέσουν πάρα πολύ οι παρατηρήσεις σου! Θα ξεκινήσω από τη Λορένα - Σπόιλερ:
Σίγουρα δεν σκέφτηκε σωστά στην προκειμένη περίπτωση ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά δεν σκέφτηκε καθόλου. Είναι σε αυτές τις περιπτώσεις που θολώνει το μυαλό, που κάποιος ενεργεί παρορμητικά. Από την άλλη πάλι ας μην ξεχνάμε πως όσον αφορά τη βασίλισσα στην προκειμένη περίπτωση για τη Λορένα αυτή είναι εχθρός! Είναι περίεργο ακριβώς επειδή αγαπάει τον Ρενάρ - μισεί όμως τη φυλή του και θα έλεγα ότι τα αισθήματα τους είναι αμοιβαία από κάθε άποψη! Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είχες διαβάσει όλο το βιβλίο, θα δεις μετά παρακάτω ότι μετανιώνει πάρα πολύ για την πράξη της αυτή. Τώρα για το αν ο Γκάμπριελ είναι βασιλιάς ή όχι, χμμ... θα έλεγα ότι βασιλιάς είναι, κατά πόσο όμως είναι αυτός ο βασιλιάς της προφητείας αυτό είναι όχι απλώς ολόκληρη συζήτηση αλλά θα πρέπει να σου πω τα μυστικά μου για το επόμενο βιβλίο που όπως και εσύ καταλαβαίνεις δεν θα κάνω! Ας μην ξεχνάμε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και προσωπικά αυτό θέλω να πω μέσα από αυτή την ιστορία. (Όχι μόνο αυτό! Κι άλλα, αλλά και αυτό επίσης) Μπορεί ο Γκάμπριελ να είναι βασιλιάς αλλά τελικά τι είναι αυτό που κάνει έναν αληθινό βασιλιά; Νομίζω ότι ο Σαίξπηρ που έχω βάλει στην αρχή τα λέει καλύτερα από εμένα! Αυτός που διαδέχεται τον Γκάμπριελ στον θρόνο πάντως τυπικά και εφόσον δεν υπάρχει διάδοχος είναι ο Κρίστοφερ. Τώρα, η Αμάρα και τα Σέλκις... Αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι οι έννοιες καλοί και κακοί είναι εντελώς υποκειμενικές! Κανείς δεν γενιέται κακός και η ουσία είναι να δούμε και τις δύο πλευρές αυτού του κόσμου, να μπούμε στην καρδιά τους και να νιώσουμε τα προβλήματα και των δύο λαών. Γιατί τα Σέλκις είναι εξορισμένα; Γιατί τα κυνηγάνε οι άνθρωποι; Γιατί τέλος πάντων υπάρχει αυτή η έχθρα και αυτός ο πόλεμος; Όλα έχουν αιτία και φυσικά θα λυθούν όλες μα όλες σας οι απορίες στο επόμενο βιβλίο.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 10:05 | |
| Καλημέρα Βάσω! - ΕΡΗ έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Δεν το εκανε με σκοπο να σκοτωθει καποιος...δεν ηταν αυτος ο σκοπος της...ενεργησε το συναισθημα πανω απο την λογικη.Παρασυρθηκε απο τα συναισθηματα της και ενεργησε χωρις να σκεφτει σε βαθος της συνεπειες.
Βάσω μου έπραξε με το συναίσθημα γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και η αγάπη είναι πολύ δυνατό συναίσθημα αν όχι το δυνατότερο όλων αλλά - Σπόιλερ:
το ήθελε αφού το σκέφτεται η Λορένα ξεκάθαρα, πως ίσως η λύση του πολέμου και στη συνέχεια το τέλος που θα δοθεί στην απόσταση που έχει από αυτόν που αγαπάει είναι να πεθάνει η βασίλισσα του Μαύρου Ρόδου! Το μόνο που δεν κάνει είναι να σκεφτεί τις συνέπειες και έπραξε παρορμητικά τελείως.
Kαλημέρα Μαρία! - WhiteQueen έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σίγουρα δεν σκέφτηκε σωστά στην προκειμένη περίπτωση ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά δεν σκέφτηκε καθόλου. Είναι σε αυτές τις περιπτώσεις που θολώνει το μυαλό, που κάποιος ενεργεί παρορμητικά. Από την άλλη πάλι ας μην ξεχνάμε πως όσον αφορά τη βασίλισσα στην προκειμένη περίπτωση για τη Λορένα αυτή είναι εχθρός!
Είναι - Σπόιλερ:
εχθρός αλλά δεν το κάνει γιατί δε θέλει να ολοκληρωθεί η προφητεία άρα να βλάψει τον εχθρό στη ρίζα-ίσως- του κακού και εξ'αιτίας της είναι τώρα εξόριστοι και κυνηγημένοι η φυλή της Λορένα το κάνει για την αγάπη που νιώθει όπως είπα και στη Βάσω λίγο πιο πάνω.
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Είναι περίεργο ακριβώς επειδή αγαπάει τον Ρενάρ - μισεί όμως τη φυλή του και θα έλεγα ότι τα αισθήματα τους είναι αμοιβαία από κάθε άποψη!
Είναι αμοιβαία αλλά - Σπόιλερ:
ο Ρενάρ, όπως είδα παρακάτω της λέει πολύ ξεκάθαρα της Λορένα πως δε θα αφήσει ποτέ τη θέση του και δε θα πατήσει ποτέ τα ιδανικά του, δε θα λιποτακτήσει. (δε ξέρω αν θα το κάνει ποτέ ή όχι) γιατί η Λορένα δεν έχει πει ποτέ ξεκάθαρα αν θα τα παρατούσε όλα, όπως του ζητάει εκείνη του Ρενά, τη φυλή της και την Αμάρα για να μείνει με εκείνον.
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είχες διαβάσει όλο το βιβλίο, θα δεις μετά παρακάτω ότι μετανιώνει πάρα πολύ για την πράξη της αυτή.
Ναι - Σπόιλερ:
μετανιώνει αλλά.. έγινε το κακό. Ο άλλος, ο Ραφαέλ (που νομίζω είναι ο σπιούνος και μεταφέρει πληροφορίες στον εχρό αλλά δε το κάνω θέμα τώρα, θα έρθει κι η ώρα του θαρρώ) είναι έτοιμος για πόλεμο. Δεν πιστεύω πως θα αργήσει να αντιδράσει και φοβάμαι μήπως οι πραγματικές συνέπειες δεν έχουν εμφανιστεί καν...
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Τώρα για το αν ο Γκάμπριελ είναι βασιλιάς ή όχι, χμμ... θα έλεγα ότι βασιλιάς είναι, κατά πόσο όμως είναι αυτός ο βασιλιάς της προφητείας αυτό είναι όχι απλώς ολόκληρη συζήτηση αλλά θα πρέπει να σου πω τα μυστικά μου για το επόμενο βιβλίο που όπως και εσύ καταλαβαίνεις δεν θα κάνω!
Αυτό λέω κι εγώ.. - Σπόιλερ:
Βασιλιάς είναι αλλά μήπως έγινε βασιλιάς από ξωφαλτση;; Λέω μήπως.. Και μιας και το θίξαμε όπως είπα και νωρίτερα πιστεύω πως ο Φιλίπ είναι εκείνος που μαζί με τη Νοέλια θα πραγματοποιήσουν την προφητεία. Ιιιιι φαντάζεσαι να μείνει έγκυος από το Φιλίπ και να νομίζουν όλοι πως είναι του Γκάμπριελ; Το προτιμώ από το να μείνει έγκυος από το βλαμμένο -βλ. Γκάμπριελ- ή από κανέναν άλλο του βασιλιά. Κι αν μείνει έγκυος η Νοέλια θα χαλαρώσει κι ο Γκάμπριελ κι ο Ραφαέλ που φαγώθηκε.
- WhiteQueen έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ας μην ξεχνάμε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και προσωπικά αυτό θέλω να πω μέσα από αυτή την ιστορία. (Όχι μόνο αυτό! Κι άλλα, αλλά και αυτό επίσης)
Τώρα μη με βάζεις σε σκέψεις. Μου δημιουργείς αμφιβολίες - Σπόιλερ:
για το Φιλίπ αλλά δε θα το επιτρέψω να συμβεί. Γιατί για μενα ο βασιλιάς μόνο χρυσός δεν ειναι και τη θέση του χρυσού έχουν η Νοέλια, ο Φιλίπ κι οι άνθρωποι που τους βοηθάνε και τους συμπαραστέκονται!
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Μπορεί ο Γκάμπριελ να είναι βασιλιάς αλλά τελικά τι είναι αυτό που κάνει έναν αληθινό βασιλιά;
Μεγάλη κουβέντα αλλά σίγουρα - Σπόιλερ:
ο Γκάμπριελ είναι βασιλιάς μόνο στα χαρτιά, αφού ό,τι του υποδεικνύει ο Ραφαέλ κι ο Κρίστοφερ κάνει. Να βράσω τη βασιλική του υπόσταση!
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Αυτός που διαδέχεται τον Γκάμπριελ στον θρόνο πάντως τυπικά και εφόσον δεν υπάρχει διάδοχος είναι ο Κρίστοφερ.
Δε ξέρω αν μου αρέσει ή δε μου αρέσει αυτή η πιθανότητα. Αλλά τώρα - Σπόιλερ:
που παντρεύτηκε ο Γκάμπριελ αν ψοφήσει -εννοώ πεθάνει- ο Γκάμπριελ δεν έχει πιθανότητες η Νοέλια αν δε μείνει έγκυος; ¶σε που ο Ραφαελ -ακόμη και με εκθρονισμό αν απειλεί τον Γκάμπριελ- δε θα θέλει τον Κρίστοφερ βασιλιά γιατί δε μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει..
- WhiteQueen έγραψε:
-
- Σπόιλερ:
Τώρα, η Αμάρα και τα Σέλκις...
Αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι οι έννοιες καλοί και κακοί είναι εντελώς υποκειμενικές! Κανείς δεν γενιέται κακός και η ουσία είναι να δούμε και τις δύο πλευρές αυτού του κόσμου, να μπούμε στην καρδιά τους και να νιώσουμε τα προβλήματα και των δύο λαών.
Γιατί τα Σέλκις είναι εξορισμένα; Γιατί τα κυνηγάνε οι άνθρωποι; Γιατί τέλος πάντων υπάρχει αυτή η έχθρα και αυτός ο πόλεμος; Όλα έχουν αιτία και φυσικά θα λυθούν όλες μα όλες σας οι απορίες στο επόμενο βιβλίο.
Εγώ τη συμπαθώ - Σπόιλερ:
αυτή τη φυλή. Εκτός από κανα δυο σε αυτή όπως βέβαια συμβαίνει και με τη φυλή των ανθρώπων. Είναι κυνηγημένοι, είναι εξόριστοι, είναι κρυμένοι. Δεν πιστεύω πως αξίζει κάποιος να ζει κατ' αυτό το τρόπο. Τουλάχιστον όχι αν δεν έχει κάνει κάτι τρομερά κακό. Προσωπικά νομίζω ότι για τρεις λόγους τα κυνηγάνε οι άνθρωποι. Πρώτον γιατί είναι διαφορετικοί -μπορούν να ζήσουν και μέσα στο νερό και έξω από αυτό. Δεύτερον γιατί έχουν κάτι που δεν έχουν οι άνθρωποι -σε υλικό αγαθό αναφέρομαι- ή μπορούν να βοηθήσουν να το πάρουν οι άνθρωποι και αφού αυτοί δε βοηθάνε οι άνθρωποι τους κυνηγάνε και 3ον που συνάδει με τον πρώτο λόγο που αναφέρω είναι ότι λόγω της διαφορετικότητας των δύο φυλών θεωρούν τα Σέλκις ανώτερα των ανθρώπων άρα ικανά να κυριαρχήσουν και για να μην κυριαρχηθούν οι άνθρωποι από άλλη φυλή βρίσκονται σε πόλεμο.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 11:34 | |
| kati! Σχολιάζεις τόσα πολλά, δεν ξέρω που να σταθώ! Κατ' αρχάς θα πρέπει να σου πω ότι κάποιες από τις απορίες σου θα λυθούν σύντομα εφόσον θα συνεχίζεις να διαβάζεις και θα ολοκληρώσεις το πρώτο βιβλίο και τότε νομίζω θα μπορέσουμε να συζητήσουμε καλύτερα. - Σπόιλερ:
Θα ξεκινήσω με τη Λορένα και τον Ρενάρ και θα πω ότι αυτοί οι δύο έχουν μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά τους και στο επόμενο βιβλίο. Δεν είναι τυχαία επιλεγμένοι σαν "δεύτεροι" ρόλοι, αντισταθμίζουν απόλυτα πιστεύω τη Νοέλια και τον Φιλίπ. Σίγουρα η πράξη της Λορένα δεν ήταν καθόλου καλή αλλά νομίζω ότι πολλές φορές για χάρη του έρωτα όλοι μας λίγο έως πολύ έχουμε κάνει τραγικά λάθη. Σε εκείνο το σημείο η Λορένα σκεφτόταν μόνο πως μπορούσε να έχει τον Ρενάρ πάλι πίσω κοντά της ενώ επίσης το να πεθάνει η βασίλισσα ήταν κάτι που επιθυμεί όλη της η φυλή. Κατά τη δική μου άποψη απευθύνθηκε σε λάθος άνθρωπο! Αυτό κάνει τραγικό το λάθος της περισσότερο απ' όλα. Για το πως έγινε βασιλιάς ο Γκάμπριελ ή για το αν είναι ο Φιλίπ βασιλιάς, ε νομίζω ότι αυτό είναι και το ζουμί της ιστορίας και των δύο μου βιβλίων! Φυσικά και δεν θα αποκαλύψω τίποτα, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα κάνετε λίγη υπομονή και θα τα μάθετε όλα με λεπτομέρειες στο επόμενο βιβλίο! Ο Κρίστοφερ, ο Γκάμπριελ, η Οντέτ... χμμ... είναι οι "κακοί" της υπόθεσης αν και θα επαναλάβω ότι κανένας δεν σηκώνεται ένα πρωί και γίνεται κακός! Ο Γκάμπριελ έχει κι αυτός τα αδύνατα σημεία του, για τον Κρίστοφερ λέγονται κάποια πράγματα παρακάτω όσο για την Οντέτ έχει πολύ άσχημο - άθλιο παρελθόν και αυτό είναι το μόνο που θα πω γι' αυτή προς το παρόν. Υπάρχουν ξέρεις κατά τη γνώμη μου δύο βασικές αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους να γίνονται σκληροί και κακοί. Ο πρώτος είναι η συνήθεια, κάποιοι αρνούνται να στερηθούν αυτά που έχουν ήδη και ας μην τα έχουν αποκτήσει με κόπο και υπάρχουν και αυτοί που έχουν υποφέρει και γι αυτό το λόγο η ψυχή τους διαβάλλεται με αποτέλεσμα η ζήλια, ο φθόνος ακόμα και το μίσος να τους πλημμυρίζει και να γίνονται ικανοί για όλα! Οι παρατηρήσεις που κάνεις για την "εξορία" των Σέλκις είναι όλες εύστοχες αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι! Ας μην ξεχνάμε ότι φαίνεται ξεκάθαρα πως τουλάχιστον η Αμάρα και ο Γκάχαλ, ακόμα και ο Σεμπάστιαν γνωρίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με την προφητεία τα οποία δεν αποκαλύπτουν. Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους βρέθηκαν να είναι κυνηγημένοι... Οι ρίζες είναι πολύ βαθιές και φυσικά θα μου άρεσε να ακούσω τα σενάρια σας σχετικά! Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ.
Χαίρομαι που βλέπω ότι το βιβλίο μου γίνεται η αιτία για να δημιουργηθούν απορίες και σκέψεις αλλά περισσότερο απ' όλα επειδή σας έχει κάνει να το αγαπήσετε τόσο πολύ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 12:14 | |
| Αχ Μαρία τί να σου κάνω που είμαι στη δουλειά αλλιώς θα το ανέλυα κι άλλο γιατί το συζητάς μαζί μας. Όλα αυτά είναι δικοί μου προβληματισμοί μέχρι το σημείο που έχω διαβάσει. Τί γαϊδούρα είμαι, - Σπόιλερ:
δεν έχω πει τίποτα για τις υπέροχες σκηνές που εξελίσσονται ανάμεσα σε Νοέλια και Φιλίπ! Αλλά θα αναφερθώ σε αυτές μαζικά γιατί φαντάζομαι (και το καλό που σου θέλω! ) να έχει κι άλλες παρακάτω!
- Σπόιλερ:
Το να γίνει κάποιος κακός σίγουρα έχει υπόβαθρο, όπως και το να γίνει ο καλός της υπόθεσης. Επιλογές που κάνει ο καθένας αλλά και οι καταστάσεις που έχει αναγκαστεί να βιώσει γιατί δε γινόταν αλλιώς σε ωθούν κατα πολύ στο τρόπο ζωής που θα επιλέξεις. Χαίρομαι που συμφωνούμε για το θέμα του βασιλιά. Μπορεί για να ολοκληρωθεί η προφητεία να μη χρειαστεί ο τυπικός βασιλιάς αλλά ο βασιλιάς της καρδιάς της. Αν θυμάμαι καλά οι γραφές μιλάνε για την αγάπη του βασιλιά και της βασίλισσας, μπορεί όμως η βασίλισσα που είναι όντως η Νοέλια να ορίζει το βασιλιά και στην προκειμένη ο βασιλιάς της καρδιάς της είναι ο Φιλίπ κι όχι ο Γκάμπριελ. Επίσης η γερόντισσα της είχε πει άκου την καρδιά σου άρα αφού βασιλιάς στην καρδιά της Νοέλια είναι ο Φιλίπ μπορεί ακούγοντας την καρδιά της και εκφράζοντας τα συναισθήματά της στο Φιλίπ να ολοκληρωθεί η προφητεία, οποιαδήποτε προφητεία, με αυτούς τους δύο. Δε ξέρω την Οντέτ, δε θα αργήσω να την ανακαλύψω, όπως και αυτό που λες για την προφητεία πως η Αμάρα ο Σεμπάστιαν κι ο Γκάχαλ ξέρουν κάτι παραπάνω φαντάζομαι και για αυτούς εικασίες είναι όσα ξέρουν, δε μπορούν να είναι σίγουροι..νομίζω. Για τη Λορένα, δε λέω ότι δεν καταλαβαίνω για τί το έκανε ό,τι έκανε απλά λέω έπρεπε να σκεφτεί λίγο καλύτερα. Α, κι εγώ θα επέλεγα να αναφερόταν στην Αμάρα κι όχι όπου αναφέρθηκε γιατί σίγουρα κάτι διαφορετικό θα γινόταν. Πρέπει να της ανοιχτεί πριν να είναι αργά και νομίζω πως η Αμάρα, νιώθοντας και η ίδια το αίσθημα της αγάπης στο τέλος θα την καταλάβαινε και θα προσπαθούσε να την προστατέψει και βοηθήσει. !
Πφφφ έχω τόσα πολλά να πω και τόσο λίγο χρόνο να γράψω! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 12:19 | |
| Μπατζανακισσα για τη Νοελια πες οτι θες αλλα a few your words για τη Λορενα!! Κοριτσακι μου | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|