| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 12:26 | |
| kati, δεν σε συμφέρει να τα βάλεις με τους φαν της Λορένα, είναι πολύ οι άτιμοι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι! Αυτό που θα πω σε αυτό το σημείο είναι: - Σπόιλερ:
Σίγουρα θα μπορούσε να ερμηνευτεί και με αυτό τον τρόπο το θέμα του "βασιλιά", δηλαδή ότι εφόσον πρόκειται για τον βασιλιά της καρδιάς της έτσι ορίζεται και ερμηνεύεται αλλά θα αποκαλύψω ότι είναι πολλά περισσότερα από αυτό! ¶τιμες! Με βάζετε συνέχεια σε πειρασμό αλλά δεν θα υποκύψω στα βασανηστήρια σας! Να ξέρετε όμως ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους! Το παρελθόν του Φιλίπ, η προφητεία, αυτά που ξέρει η Αμάρα σε σχέση με την Προφητεία. Όλα σχετίζονται μεταξύ τους, είναι μία αλυσίδα πραγμάτων! Πόσα πράγματα και στην αληθινή ζωή είναι "κατασκευασμένα" ώστε να μην επαναστατούμε; Πόσες αδικίες βλέπουμε γύρω μας αλλά σκύβουμε το κεφάλι; Σίγουρα εδώ πρόκειται για ένα παραμύθι αλλά τούτο το παραμύθι μου κρύβει και μερικές αλληγορίες.
Και kati, περιμένω όταν θα έχεις όρεξη και χρόνο τα "σεντόνια" σου για να το αναλύσουμε σε βάθος! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 12:31 | |
| Αχαχαχαχαχαχα μπατζανάκισσα και Μαρία μου με παρεξηγήσατε! Δε την αντιπαθώ τη Λορένα (είναι φιου τα λόγια μου βλέπεις μπατζανακισσα) απλά όταν το διάβαζα σκέφτηκα "μηηηηη χασή! Τί πας να κάνεις θα το μετανιώσεις" και δεν πέφτω έξω. - Σπόιλερ:
Και τη λυπάμαι κιόλας για την κατάσταση που βιώνει και εξορισμός και αγάπη με τον εχθρό. Δεν είναι λίγο..
Μαρία μου ακριβώς το θέμα των "φτιαχτών καταστάσεων και γεγονότων" μαζί με τις αλληγορίες στην ιστορία σκέφτηκα και είπα είναι τόσα αυτά που θέλω να πω.
Μαρία μην ενδίδεις! Κράτα γερά και μην αποκαλύπτεις γιατί αν τα καταλάβω και δεν έχω ίντριγκα πριν το διαβάσω χάνω το ενδιαφέρον μου! (αν και όλα όσα αναφέρεις όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε πως σίγουρα συνδέονται για την μεγάλη αλήθεια!) | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 12:56 | |
| Ακουσε με το ζευγαρι Νοελια-Φιλιπ ειναι αναμενομενο...σε συγκινει μεν δε σε εκπλησει δε ομως η Λορενα με τον Ρεναρ | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 13:10 | |
| Στόχος μας η ευχαρίστηση σας!!!
Προσωπικά λατρεύω εξίσου όλα τα ζευγάρια που πιστεύω ότι είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Για εμένα βέβαια ο Φιλίπ με τη Νοέλια είναι το top αλλά φυσικά δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορη η αγάπη του Ρενάρ και της Λορένα οι οποίοι όπως είπα πιο πάνω έχουν ακόμα δρόμο και μάλιστα δύσκολο.
Ακόμα και ο Βαλέριος με τη Μαντλέν με ενθουσιάζουν, είναι μία άλλη αισθηματικορομαντική όψη και όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το τρίγωνο Γκάμπριελ - Κρίστοφερ - Οντέτ κάνει το μυαλό μου και τα δάχτυλα μου να παίρνουν φωτιά! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 13:24 | |
| Μπατζανάκισσα ξέρεις κάτι που δε ξέρω, σωστά; χαχαχα Κάτσε να το διαβάσω όλο και πού θα πάει..
Μαρία και εμένα το Βαλέριος -Μαντλέν μου αρέσει πολύ. Για Λορένα-Ρενάρ περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί και τους συμπονώ..Λυπάμαι που πρέπει να χωρίζονται και δε μπορούν να είναι μαζί συνέχεια.
Αυτή η Οντετ δε ξέρω τί είναι! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 19:15 | |
| δυστυχως θα μαθεις μπατζανακισσα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 20:22 | |
| - Σπόιλερ:
πολυ παραμυθενια δεν ειναι....
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Τετ 14 Νοε 2012 - 22:47 | |
| Το κάθε ζευγάρι έχει κάτι το ξεχωριστό μέσα σε αυτό το βιβλίο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άσχημα κανέναν ήρωα - πλην των 'κακών' βεβαίως βεβαίως- γιατί μπορώ να καταλάβω το αδιέξοδο που περνάει ο καθένας και την συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρίσκονται. - Σπόιλερ:
Ο Φιλίπ με την Νοέλια, η αγάπη τους είναι απαγορευμένη , είναι αναγκασμένοι να κρύβονται και πολύ πιθανόν στο επόμενο βιβλίο- το δικό μου σενάριο κάνω - να είναι και κυνηγημένοι ... Μόνο και μόνο για να ζήσουν μια ολόκληρη ζωή μαζί αλλά και για να προστατεύσουν το παιδί τους αν μαθευτεί η αλήθεια. Πιστεύω πως όπως η Λορένα κι ο Ρενάρ έτσι κι αυτοί θα περάσουν πολύ δύσκολα ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν και να αντιμετωπίσουν όλους εκείνους που θα σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία τους. Όσον αφορά το ζευγάρι Λορένα-Ρενάρ, λάτρεψα αυτούς τους δυο ήρωες απ'την πρώτη τους σκηνή. Νομίζω πως σε άλλο ποστ είχα πει πως μου θύμιζαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα επειδή προέρχονται από διαφορετικές φυλές. Υποφέρουν κι οι δυο πολύ λόγω του ότι προέρχονται από δυο διαφορετικούς κόσμους και η αγάπη τους συγκρούεται με τα ήθη και τα πιστεύω τους. Αμφιταλαντεύονται και καμιά φορά πάνω απ'την αγάπη τους βάζουν τους δικούς τους ανθρώπους! Θυμάμαι έντονα την σκηνή όπου ο Ρενάρ μπαίνει στο δωμάτιο του φίλου του σε άσχημη κατάσταση ζητώντας την βοήθεια του αλλά την Λορένα με το τραγικό λάθος που έκανε στην προσπάθειά της να προστατέψει την φυλή της , ελπίζοντας να δώσει ένα τέλος στο 'επικείμενο' πόλεμο που έρχεται- δικό μου σενάριο κι αυτό. Δεν μπορώ να πω κακό λόγο γι αυτό το ζευγάρι , με έχει κερδίσει ήδη απ'τις πρώτες σελίδες. Ελπίζω μόνο κι εύχομαι να κυριαρχήσει κι εκείνων η αγάπη τους στο τέλος και να μην πληγωθεί κανένας απ'τους δυο. Θα συμφωνήσω με τη Μαίρη πιο πάνω που λέει πως η Μαντλεν κι ο Βαλέριος αντιπροσωπεύουν κάτι πιο ρομαντικό, τρυφερό... όχι ότι τα άλλα ζευγάρια δεν το έχουν αλλά αυτό το ζευγάρι τλχστν δεν χρειάζεται να φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό τους ούτε να κρύβεται. Δόξα τω Θεό φρόντισε η Νοέλια γι αυτό. Αν και απ'ότι καταλαβαίνω εφόσον αυτοί οι δυο έχουν σταθεί με τον καλύτερο τρόπο στην βασίλισσα και στον αξιωματικό, δεν θα αργήσουν να τους ακολουθήσουν. -Σενάριο δικό μου- οπότε τους κατατάσσω κι αυτούς στους κυνηγημένους... με την καλή έννοια πάντα Μια θερμή παράκληση Μαίρη, μην βάλεις τον Φιλίπ να φωνάζει στον Βαλέριο στο επόμενο βιβλίο ... κρίμα είναι ο κακομοίρης. Εκείνος κι η Μαντλέν μόνο να βοηθήσουν θέλουν... όχι ότι ο αξιωματικός δεν το αναγνωρίζει αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο άγριος, θα μου πεις ανησυχεί αλλά δεν μ'αρέσει να ξεσπάει την οργή του και τον θυμό του σε ανθρώπους που του συμπαραστέκονται...
Αυτά από μένα... συγγνώμη για την ανάλυση αλλά διαβάζω για 8η φορά το βιβλίο απ'την αρχή! Συμφορά μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 22 Νοε 2012 - 13:12 | |
| Τώρα που δεν έχω το λαπτοπ αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στο διάβασμα και τελείωσα το βιβλίο. Μαρίααααααααα τελείωσα το βιβλίο! Καλά αυτή η Οντέτ - Σπόιλερ:
θα μας βάλει σε μπελάδες νομίζω!! Αλλά φαντάζομαι ότι όπως θα μας βάλει σε μπελάδες έτσι θα έρθει και κάποιος να τη ξεμπροστιάσει πριν προλάβει να κάνει ουσιαστικό κακό!!! Τί θέλει κι ανακατεύεται αυτή τώρα; Όχι πού βρήκες αυτό, όχι που βρήκες το άλλο! Αϊ κυρά μου!
Θα τα πάρω με τη σειρά (; ) ελπίζω! Τώρα που εγώ πάλι κολλάω πιο πολύμε τον πρωταγωνιστή και όχι με την πρωταγωνίστρια είναι πολύ κακό; Δηλαδή περισσότερο με αιχμαλωτίζει ο τρόπος που εκφράζεται κι αντιδρά ο Φιλίπ παρά η Νοέλια. Μου άρεσε πολύ η σκηνή που η Νοέλια - Σπόιλερ:
πάει και τον βρίσκει με τη βοήθεια του Βαλέριου. Χρειαζόταν και μια πιο εύθυμη νότα (τουλάχιστον εγώ χαμογέλασα με το πώς αντέδρασε ο Φιλίπ) Ο καημένος ο Βαλέριος έβγαλε φτερά στα πόδια, και τον καταλαβαίνω, προκειμένου να εξαφανιστεί μη την πληρώσει εκείνη τη στιγμή!
Ήταν μεγάλο ρίσκο - Σπόιλερ:
να βγουν από το κάστρο αλλά ευτυχώς του έκοψε γρήγορα του Βαλέριου όταν βρήκαν εκείνο το χοντρό μπροστά τους και την κάλυψε καλά τη Νοέλια αλλά και ο Φιλίπ αργότερα όχι απλά την πήγαινε από τα κρυφά μονοπάτια αλλά αν γινόταν κάτι σίγουρα θα μπορούσε να την προστατέψει.
Α! Μη το ξεχάσω! Θέλω να μάθω κι άλλα για το μπακραουντ του Φιλίπ! Το παρελθόν του! Μου αρέσει που - Σπόιλερ:
ανοίγεται και μόνος του σε κάποια σημεία. Αν μη τί άλλο έχει κι ένα παιδί με αυτή τη γυναίκα και πρέπει να γνωριστούν σε βάθος οι δυο τους!
Μαντλέν και Βαλέριος - Σπόιλερ:
ή σα να λέμε φύλακας άγγελος των Νοέλια και Φιλίπ; Χαίρομαι με την έκβαση έως τώρα και που οι Νοέλια και Μαντλέν έχουν βρει η μία στο πρόσωπο της άλλης μια καλή φίλη. Σίγουρα θέλω τη Μαντλέν και το Βαλέριο να τους ακολουθούν στην εν δυνάμει φυγή τους από το κάστρο. Αν όχι την ίδια στιγμή (ίσως να καθήσουν πίσω για να τους δίνουν μηνύματα για το τι συμβαίνει στο κάστρο σίγουρα κάποιες μέρες αργότερα! Αν και το να μη φύγουν όλοι μαζί έχει άλλους πολλούς κινδύνους! Όπως το να πειράξουν τη Μαντλέν;
Το ότι της βγήκε το λάδι - Σπόιλερ:
για να γεννήσει! 2η φορά καταφέρνεις να με τρομοκρατείς λιγάκι! (1η με το ΣΣΣ ) Ραφαέλ-Οντέτ (μπορείς να κάνεις κάτι να χαθούν από προσώπου γης; ) Μια καλή ιδέα όταν έρθει η ώρα τους να τους αιχμαλωτίσουν οι Σέλκις και οιάνθρωποι να μην πληρώνουν λύτρα για να τους πάρουν πίσω
Λορένα και Ρενάρ - Σπόιλερ:
Τί έπαθαν αυτοί οι δύο; Ξέρω, είναι δύσκολη στιγμή εκείνη που της λέει πως ξεκινάει η διαδικασία καταδίωξης αλλά... και εδώ δε μπορώ να συμπληρώσω την πρόταση γιατί πολύ απλά δεν έχει αλλά. Αγαπιούνται και πονάνε και για μένα είναι λογικό να φοβούνται και να αντιδρούν έτσι. Γιατί αυτή η αντίδραση από φόβο προέρχεται κι όχι από μίσος. Το ήξερα, πριν διαβάσω το τέλος, ότι δε θα τους άφηνες έτσι! Το ήξερα!!Ο Σεμπάστιαν την ακολουθεί τη Λορένα; Την έκατσε τη βάρκα αν είναι εκείνος.
Όταν έλεγα ότι κάποια βλακεία θα γίνει με αυτό που έκανε η Λορένα εννούσα αυτό που έγινε. Εκνευρίστηκαν οι άνθρωποι, άρχισαν να τους κυνηγάνε, τραυματίστηκαν άνθρωποι και η Λορένα δεν ήξερε αν ήταν ο Ρενάρ (που παραλίγο να ήταν) και είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της! Η Αμάρα αν δε μιλήσει σύντομα η Λορένα θα την καταλάβει μόνη της και τότε θα είναι χειρότερα για τη Λορένα! Αν και πάλι νομίζω θα τη βοηθήσει γιατί την καταλαβαίνει την αγάπη.
Και κάπου εδώ κόλλησε το μυαλό μου. Είμαι σίγουρη πως κι άλλα θέλω να πω αλλά κόλλησα, ίσως φταίνει που με διακόπτουν και συνέχεια εδώ που είμαι στη δουλειά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Σαβ 24 Νοε 2012 - 15:01, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 22 Νοε 2012 - 20:19 | |
| Πολύ ωραία τα λέτε κοριτσάκια μου και χαίρομαι ιδιαίτερα για τις αναλύσεις σας!!! Ντάλια, αν πραγματικά διαβάζεις το βιβλίο μου για 8η φορά τι να πω... Μερικές φορές πραγματικά αναρωτιέμαι αν πράγματι είμαι εγώ αυτή που κατάφερε να γράψει ένα βιβλίο, κατάφερε να δημιουργήσει τόσο έντονα συναισθήματα, να παρασύρει με την ιστορία της αυτή άλλους ανθρώπους να ταξιδέψουν και να ονειρευτούν και αν αγαπήσουν κάθε κομμάτι και κάθε χαρακτήρα ώστε να θέλουν να το διαβάσουν πάνω από μία φορά! Είναι μεγάλη επιτυχία για εμένα αυτό, είναι ευτυχία! - Σπόιλερ:
Dalia και Kati, τα λέτε και οι δύο πάρα πολύ ωραία και μου αρέσει που πιάνετε κάθε ζευγάρι ακόμα και κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας τους έχει ταυτότητα και έχει καταφέρει να σας πείσει γι' αυτή! Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για τους ήρωες των βιβλίων μου, τους αγαπώ πολύ όλους (όπως ο κάθε δημιουργός φαντάζομαι) και όταν λέω όλους εννοώ όλους! Ακόμα και τον Γκάμπριελ και την Οντέτ και τον Κρίστοφερ. Μπορεί να είναι οι κακοί της υπόθεσης όμως έχουν λόγους και ας μην ξεχνάμε ότι έρχεται κάποια ώρα που ο καθένας πληρώνει το τίμημα για τις πράξεις του! Για τον Φιλίπ νομίζω ότι είναι ακομα πιο δύσκολο να μιλήσω! Τι να πω γι αυτόν που τον ονειρεύομαι εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια τα βράδια; Σίγουρα έχει τις αδυναμίες του και κάνει λάθη αλλά αυτός είναι ο Φιλίπ, αγαπά δυνατά, αιώνια με πάθος και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός εάν απειλούνται αυτά που αγαπάει. Είναι αλήθεια ότι το παρελθόν του είναι σκοτεινό, κρύβει πάρα πολλά μυστικά αλλά τουλάχιστον σας έδωσα μερικές πληροφορίες σε σχέση με τον θάνατο της αδελφής του για να τον καταλάβετε λίγο καλύτερα, να τον συμπονέσετε, να δικαιολογήσετε τις πράξεις του. Τη Νοέλια νομίζω ότι την ξέρουμε περισσότερο από κάθε άλλον σε αυτή την ιστορία άρα πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω ιδιαίτερα γι' αυτή. Το μόνο που αξίζει να αναφέρω είναι πως μου αρέσει η δύναμη που κρύβει μέσα της. Δεν διστάζει και δεν δειλιάζει, είναι διατεθειμένη να παλέψει γι αυτά που αγαπάει. Το μέλλον της Νοέλια και του Φιλίπ σίγουρα δεν θα είναι ρόδινο. Βρίσκονται σε μία αρκετά δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή στο τέλος του πρώτου βιβλίου και έχουν πολλά να σκεφτούν και να πράξουν. Υπάρχουν όμως οι αστάθμητοι παράγοντες που πολλοί συχνά ανατρέπουν τα σχέδια και θα τολμήσω να πω ότι θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν αναπάντεχα γεγονότα! Η Λορένα και ο Ρενάρ... τι να πω γι' αυτούς; Το έχω πει πάρα πολλές φορές, έχουν πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά τους, είναι το πιο τραγικό ζευγάρι της ιστορίας γιατί ο καθένας αντιπροσωπεύει την αντίπαλη φυλή. Και ας μην ξεχνάμε ότι στη δική τους περίπτωση υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Για το τέλος άφησα τον Βαλέριο και τη Μαντλέν που για εμένα είναι μία ευχάριστη νότα! Έχουν κι αυτοί τα προβλήματα τους βέβαια αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο τα άλλα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια. Χαίρομαι πολύ που τους αγαπάτε τόσο, κι εγώ τους αγαπώ και υπόσχομαι να τους "φροντίσω" όσο καλύτερα μπορώ! Το επόμενο βιβλίο θα έχει περισσότερη περιπέτεια και μεγάλες αποκαλύψεις!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Πεμ 22 Νοε 2012 - 22:49 | |
| αυτο περιμενουμε Μαιρη μου...το επομενο....σε αναμμενα καρβουνα και τον Φιλιπ στην σχαρα.... | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Δευ 26 Νοε 2012 - 1:38 | |
| Μαράκι!!!! Τώρα σιγά σιγά όλη μας η προσοχή στρέφεται στη Νοέλια!!!! Ξαναδιάβασα το βιβλίο (για τρίτη φορά) την βδομάδα που μας πέρασε και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ για τη συνέχεια! Αλήθεια, πότε με το καλό??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 8 Δεκ 2012 - 10:14 | |
| Δέσποινα, με συγχωρείς που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω, δεν ξέρω πως στο καλό έγινε μου είχε ξεφύγει το ποστ σου... Γενικότερα παιδιά μην με παρεξηγείτε, ο χρόνος μου έχει περιοριστεί υπερβολικά... Αλήθεια διάβασες το βιβλίο μου τρεις φορές; Νόμιζα ότι μόνο εγώ και η April είμαστε αυτές που το έχουμε διαβάσει παραπάνω από μία! Το επόμενο λογικά γύρω στο καλοκαίρι να το περιμένετε, όχι νωρίτερα και αυτό γιατί όπως κι εσείς καταλαβαίνετε πρέπει πρώτα να κάνει έναν κύκλο το πρώτο (μην ξεχνάτε ότι δεν παύει να είναι ένα προϊόν για τον εκδοτικό μου οίκο που πρέπει να αποφέρει και να πουλήσει κάποιο αριθμό αντιτύπων...) και δεύτερον επειδή και εγώ είμαι στην αρχή του ακόμα, δεν έχω προχωρήσει πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το βιβλίο θα γραφτεί και θα εκδοθεί κανονικά, υπάρχει συμβόλαιο που δεσμεύει εμένα αλλά και τον εκδότη μου αντίστοιχα. Αυτό σας το λέω για να μη νομίζετε ότι θα βαρεθώ ή πως υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι (εκτός από το τέλος του κόσμο που πλησιάζει φυσικά ή την οικονομική καταστροφή της χώρας που είναι επίσης πολύ πιθανό, αστάθμητοι παράγοντες γι' αυτό τους αναφέρω! ) και να μείνετε για πάντα μόνο με το πρώτο μέρος και να αναρωτιέστε! Επίσης θα ήθελα επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω για ένα ακόμα πολύ ευχάριστο γεγονός! Τα Public που μέχρι στιγμής δεν έχουν το βιβλίο το ζήτησαν πρόσφατα από την εκδοτική μου και κατέληξαν σε συμφωνία! Οπότε η Νοέλια σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των Public! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη χαρά είναι αυτό για εμένα, πόσο ευτυχισμένη ένιωσα όταν το άκουσα! Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε κόσμος που το ζήτησε στα Public και γι' αυτό κι αυτοί μπήκαν στη διαδικασία να το ζητήσουν από τον εκδοτικό μου. Θέλω λοιπόν για μία ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω όλους επειδή ξέρω ότι πολλοί από εσάς το ζητήσατε και με αυτό τον τρόπο με βοηθήσατε ακόμα μία φορά! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 15 Ιουν 2013 - 21:11 | |
| αν και είμαι ακόμα στην αρχή... ναι δεν κρατήθηκα άλλο, το άρχισα και εγώ επιτέλους χαχαχα... δεν κρατήθηκα άλλο... ήθελα απλά να πω Μαράκι... ότι με έχεις συνεπάρει... αυτή η ευκολία που έχεις να εναλλάσσεις την αφήγηση από τον έναν ήρωα στον άλλο... απλά δεν υπάρχει... με έχει καθυλώσει... όσο αφορά την Νοέλια... νομίζω τα λόγια είναι περιττά... μπαίνει βαθιά στην καρδιά σου από τις πρώτες κιόλας σελίδες όμως όσο αφορά τον Φιλιπ... απλά δεν υπάρχει... κόβεις φλέβα χωρίς αστεία... όσο αφορά τον Ρεναρ... πόνεσα... μόνο αυτό έχω πω... νιώθω ότι θα πονέσω πολύ περισσότερο πιο κάτω γι αυτό το ζευγάρι αλλά κάνω κράτη... περιμένω και απλά ελπίζω... είναι πραγματικά πολύ κρίμα όσο αφορά όμως τον Βασιλιά μας... Γκάμπριελ... τι να πω ... ... από τα σπόιλερ μπορώ να τον καταλάβω.. από συμπεριφορά όμως... άστα να πάνε... ... θέλε ένα τηγάνι στο κεφάλι σίγουρα για να συνέλθει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 15 Ιουν 2013 - 22:04 | |
| αληθεια Μαρακι πως παει το δευτερο βιβλιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:12 | |
| χα χα χα! Καιρό έχω να πάρω σχόλιο για το βιβλίο μου και χαίρομαι πολύ που το ξεκίνησες Χρυσάνθη! Τι να πω εγώ για τους χαρακτήρες μου; Τους αγαπώ βαθιά και εφόσον συνεχίζω να δουλεύω μαζί τους αυτό με κάνει ακόμα πιο ευάλωτη. Και ναι, όταν τελείωσα το πρώτο βιβλίο ήξερα ότι είχα κάνει κάτι σπουδαίο, φτάνοντας όμως σιγά σιγά αυτές τις μέρες στο τέλος του δεύτερου (αυτό πιστεύω να δίνει απάντηση στην ερώτηση σου Εύη ) τολμώ να πω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου. Δεν θα σας πω κουβέντα φυσικά, βάση του προγράμματος, το δεύτερο βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Επειδή θα υπάρχουν πολλά νεότερα αλλά και εκπλήξεις εννοείται ότι θα σας ενημερώσω προσεχώς. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:21 | |
| Εύη μου, όπως είπα και πριν ακόμα δεν το έχω τελειώσει αν και κοντεύω. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και πολλές διαδικασίες πριν να φτάσει ένα κείμενο να γίνει βιβλίο. Οπότε ναι, να υπολογίζετε τον Οκτώβρη αλλά ότι νεότερο υπάρχει όπως πάντα θα είστε οι πρώτοι που θα το μαθαίνετε. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:24 | |
| οποτε και να ναι ετοιμο περιμενουμε.... μας εχει λειψει ο Φιλιπ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:32 | |
| Εγώ δεν έχω παράπονο, περνάω πολύ χρόνο μαζί του τελευταία! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 1:33 | |
| θα μου εκανε εντυπωση το αντιθετο.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 14:34 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 17:11 | |
| Αχ... έχω αρχίσει να μετράω για πολλά , θα αρχίσω κι γι αυτό, φαντάρος κατάντησα... Αχ... Ντελαμπέρ... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 18:08 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Κυρ 16 Ιουν 2013 - 18:13 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|