| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|
+18xrysanthi nantiaki_twilight 4 ever BELLA MARIE AspaKorth Emy+Robert ed<3 EliRose mariettoula1996 akaliakoukou scarlet rose Stella Sunlight evi Dalia argyro12 Teodan panagiota Fay1765 WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 14:15 | |
| Ποιος να μην τρελαθεί με το συγκεκριμενο βιβλίο ?! Ακόμα κι αυτός που δεν έχει ξαναδει βιβλίο μπροστά του είναι να μην ξεκολλάει μετά απάυτό? βέβαια στη δική μας περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο...το σπίτι έχει τρεις βιβλιοθήκες γεμάτες κι η αποθήκη με άλλα τόσα βιβλία... αλλά τέτοια πόρωση με βιβλίο εγώ κι η μητέρα μου δεν την είχαμε ποτέ... οι φίλες μου κι αυτές έχουν 'μαγευτει' με το εξώφυλλο και το εσωτερικό του, με ρωτάνε συνέχεια για παρουσιάση του βιβλίου ...δεν ξέρω τι να τους πω...το μόνο που τους λέω για να τις καθησυχάσω είναι ότι θα βγει στα βιβλιοπωλεία από Σεπτέμβριο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 14:18 | |
| και εμενα η μαμα μου ειναι βιβλιοφαγος ασυζητητη αλλα πιο της κλασικης λογοτεχνιας!!!Αυτο που μου λεει ειναι οτι της αρεσει πως η γραφη της Μαριας σε κανει να νιωθεις λες και εισαι μεσα στο βιβλιο!!!
Πραγματικα εκπληκτικο!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 14:25 | |
| Δεν βυθίζεσαι μέσα στο βιβλίο...εισαι μέσα στο βιβλίο!!!
Ανέκαθεν μου άρεσε η ξένη λογοτεχνεία και μόνο ενώ η μητέρα μου προτιμούσε την ελληνική...
Αυτό τώρα που έχει συμβεί και με τις δυο είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο, εκπληκτικό όπως είπες κι εσύ!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:23 | |
| Έχω δει αυτά σας τα ποστ από πάρα πολύ νωρίς και ειλικρινά δεν ξέρω τι να απαντήσω... Γενικότερα είμαι πολύ συγκινημένη και ακόμα περισσότερο μιας και στα επαγγελματικά είχα κι άλλες επιτυχίες. Πέρα από το βιβλίο μου που πάει καλά και γενικότερα ακούω καλά λόγια, στην δουλειά μου πήρα προαγωγή και έχω αρχίσει πραγματικά να αναρωτιέμαι αν όλα αυτά είναι αποτέλεσμα τύχης ή ενός οικοδομήματος που προσωπικά έχω προσθέσει προσεχτικά ένα λιθαράκι πολύ αργά αλλά σταθερά κάθε φορά. Αυτή την εποχή βέβαια προσπαθώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της νέας μου εργασίας οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να ξεκινήσω το επόμενο βιβλίο. Ξέρω πόσο πολύ το θέλετε, πόσο πολύ το περιμένετε. Κι εγώ η ίδια ανυπομονώ αλλά θέλω πάντα να είμαι έτοιμη πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε και αυτή τη στιγμή περνάω μία περίοδο αλλαγών στη ζωή μου. Το πιο παράδοξο είναι ότι δεν θα πάω διακοπές και αυτό με έχει επηρεάσει κάπως και επιπλέον η καλοκαιρινή μου άδεια έχει ήδη τελειώσει... Συγνώμη που άρχισα να εξομολογούμαι τα προσωπικά μου τα οποία επί της ουσίας δεν έχουν σχέση με το θέμα. Απλά η Νοέλια για εμένα ήταν ένα όνειρο ζωής, τη λατρεύω, αγαπώ θανάσιμα αυτούς τους χαρακτήρες και νιώθω πως έχω βάλει ένα ακόμα στοίχημα με τον εαυτό μου το οποίο θα είναι το επόμενο βιβλίο. Ο Φιλίπ και η Νοέλια μου έχουν λείψει πολύ που αυτούς τους δύο μήνες δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, αλλά θέλω να είμαι έτοιμη να παθιαστώ και πάλι! Και φυσικά υπάρχουν τόσα μυστικά, τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να φανούν, να αναφερθούν, να γίνουν γνωστά, να απογειωθεί η ιστορία και η πλοκή να σας συναρπάσει! Όσο έχω αέρα στα πνευμόνια μου, κυλάει αίμα στις φλέβες μου και στέκομαι στα πόδια μου υπόσχομαι να δώσω κι άλλη ζωή στους χαρακτήρες μου και ελπίζω να σας ευχαριστήσω! Ελίνα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο "σχόλιο" - "προσωπική άποψη" που ανάρτησες στο goodreads! Ελπίζω να έχω την άδεια σου, να το παραθέσω κι αλλού όχι ατόφιο βέβαια λόγω των spoiler ή μέσα σε spoiler! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:27 | |
| χαιρομαι που ολα σου πανε καλα Μαρια!!!Μακαρη να συνεχισουν ετσι!!!
Κανε οτι θες με την κριτικη μου, την εγραψα, την πιστευω και αν θες την υπογραφω κιολας γιατι ειμαι 100% σιγουρη για αυτα που λεω!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:33 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα! Σε ευχαριστώ που διάβασες το βιβλίο μου και χαίρομαι όσο δεν μπορείς να φανταστείς που σου άρεσε τόσο πολύ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:35 | |
| εγω χαιρομαι που μου δοθηκε η ευκαιρια να το διαβασω!!!
Το μονο παραπονω που εχω ειναι που δε μου αρεσε το ονομα Φρεντερικ κατα τα αλλα ειναι μαγευτικο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:37 | |
| Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ το ψάξαμε αυτό το όνομα! Περισσότερο από κάθε άλλο! Τελικά το επέλεξα επειδή σημαίνει "ειρηνικός ηγέτης" και επειδή είναι το όνομα του αγαπημένου μου Λόρκα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:43 | |
| Το Έντουαρντ μου αρέσει πολύ - υπερβολικά! Αλλά πλέον νομίζω ότι αυτό το όνομα παραπέμπει κατευθείαν στον Έντουαρντ του λυκόφωτος οπότε δεν ήθελα να το βάλω. Υπήρξαν πολλά ονόματα που μου ψιλοάρεσαν αλλά δεν μου έκαναν το κάτι. Το Φρεντερίκ δεν είναι πολύ συνηθισμένο αλλά τελικά το επέλεξα λόγω της σημασίας του. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:45 | |
| το ξερω το καταλαβα και δε σε κρινω απλα αγαπω τοοοοσο αυτο το ονομα!!! Και το Φρεντερικ θα το συνηθισω που θα παει...γραψε εσυ με το καλο το δευτερο και το ονομα θα ειναι το τελευταιο που θα με ενδιαφερει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:48 | |
| Καλέ, το ξέρω πως δεν με κρίνεις. Κι εγώ το αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι! Ξέρω τι θα κάνω! Θα γράψω το δεύτερο που θα το συναντήσεις και πολλές φορές και θα το αγαπήσεις τρελά! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:00 | |
| και να ταν μόνο αυτό ??? εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τον άλικο ήλιο της Νοέλια ?!
οκ είναι η εκλεκτη λόγω του σημαδιού και πρέπει να εκπληρώσει την προφητεία σώνει και καλά αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα πως γίνεται αυτό να εμφανιστεί... δλδ πως γίνεται ένα τέτοιο σημάδι να εμφανίζεται πάνω στο σώμα ??? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:04 | |
| Μαγεια Νταλια Μαγεια!!! | |
|
| |
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 28 Ιουλ 2012 - 1:48 | |
| μπορει να ειναι απλος σημαδι εκ γενετης....αλλα τοτε δεν νομιζω πως θα γινοταν ολο αυτο το μπαχαλο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 28 Ιουλ 2012 - 11:21 | |
| Καλημέρα! Δεν είδα πως με ρώτησες σχετικά χτες βράδυ Ελίνα, τώρα το είδα. Λοιπόν ναι, αυτό που έχει η Νοέλια είναι σημάδι εκ γενετής. Είναι ένας άλικος ήλιος! Το ίδιο σημάδι κατά κάποιο τρόπο είναι αυτό που σχεδιάζουν οι αξιωματικοί με κόκκινο μελάνι στην άκρη του λαιμού τους, δηλώνει το αξίωμα τους. Ο ήλιος γενικότερα συμβολίζει τη γέννηση του βασιλιά ήλιου και η Νοέλια είναι αυτή που έχει το χάρισμα να τον φέρει στον κόσμο. Όμως εκτός από αυτό υπήρξαν και άλλα δύο - τρία πράγματα που τους έπεισαν ότι αυτή ήταν η χλωμή πριγκίπισσα. Αν διαβάσετε προσεχτικά θα δείτε ότι αναφέρονται στην αρχή. Χμμ... Θα φτιάξω ένα κουίζ μου φαίνεται! Πλάκα θα έχει! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 28 Ιουλ 2012 - 12:22 | |
| ναι το τριγωνο που σχηματισαν τα αστερια,το βουβο κλαμα και αυτο με το αιμα και τα ροδοπεταλα στο κουτι που εδωσαν στον Γκαμπριελ να ανοιξει μετα το γαμο!! μηπως ηταν και το βιολετι ματι;;;θα ξανακοιταξω(ευκαιρια ψαχνω να το ξαναδιαβασω αν καταφερω να το παρω απο τα χερια της μανας μου ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 28 Ιουλ 2012 - 13:12 | |
| Έχεις παρατηρητικότητα τελικά! Πρέπει να καθίσω κι εγώ να μελετήσω για να ξεκινήσω σιγά, σιγά... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! Σαβ 28 Ιουλ 2012 - 13:26 | |
| εχω καλη μνημη ευτυχως!!!
Οχι οτι σε πιεζω αλλα γενικα για το επομενο καλοκαιρι να το περιμενουμε το δευτερο βιβλιο που εγω φανταζομαι ως "Φρεντερικ: η αναγεννηση του Μαυρου Ροδου";;; | |
|
| |
| Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! | |
|