Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!

Πήγαινε κάτω 
    +18
    xrysanthi
    nantiaki_twilight 4 ever
    BELLA MARIE
    AspaKorth
    Emy+Robert
    ed<3
    EliRose
    mariettoula1996
    akaliakoukou
    scarlet rose
    Stella Sunlight
    evi
    Dalia
    argyro12
    Teodan
    panagiota
    Fay1765
    WhiteQueen
    22 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Magnolia
    Αριθμός μηνυμάτων : 26698
    Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:12

Εχεις δικιο Νταλια ακομη και η μαμα μου που δε θελει να βλεπει τη λογοτεχνια του φανταστικου το αρχισε και δεν ξεκολλαει!!! lol! lol!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:15

Ποιος να μην τρελαθεί με το συγκεκριμενο βιβλίο ?!
    Ακόμα κι αυτός που δεν έχει ξαναδει βιβλίο μπροστά του είναι να μην ξεκολλάει μετά απάυτό?
    βέβαια στη δική μας περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο...το σπίτι έχει τρεις βιβλιοθήκες γεμάτες κι η αποθήκη με άλλα τόσα βιβλία... αλλά τέτοια πόρωση με βιβλίο εγώ κι η μητέρα μου δεν την είχαμε ποτέ...
    οι φίλες μου κι αυτές έχουν 'μαγευτει' με το εξώφυλλο και το εσωτερικό του, με ρωτάνε συνέχεια για παρουσιάση του βιβλίου ...δεν ξέρω τι να τους πω...το μόνο που τους λέω για να τις καθησυχάσω είναι ότι θα βγει στα βιβλιοπωλεία από Σεπτέμβριο...
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:18

και εμενα η μαμα μου ειναι βιβλιοφαγος ασυζητητη αλλα πιο της κλασικης λογοτεχνιας!!!Αυτο που μου λεει ειναι οτι της αρεσει πως η γραφη της Μαριας σε κανει να νιωθεις λες και εισαι μεσα στο βιβλιο!!!

Πραγματικα εκπληκτικο!!
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:25

Δεν βυθίζεσαι μέσα στο βιβλίο...εισαι μέσα στο βιβλίο!!!

Ανέκαθεν μου άρεσε η ξένη λογοτεχνεία και μόνο ενώ η μητέρα μου προτιμούσε την ελληνική...

Αυτό τώρα που έχει συμβεί και με τις δυο είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο, εκπληκτικό όπως είπες κι εσύ!!!
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:26

lol! lol! μη το ψαχνεις Νταλια τα κανει ολα και συμφερει!!!
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 14:30

πες το ψέματα... lol! lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:23

Έχω δει αυτά σας τα ποστ από πάρα πολύ νωρίς και ειλικρινά δεν ξέρω τι να απαντήσω... Γενικότερα είμαι πολύ συγκινημένη και ακόμα περισσότερο μιας και στα επαγγελματικά είχα κι άλλες επιτυχίες. Πέρα από το βιβλίο μου που πάει καλά και γενικότερα ακούω καλά λόγια, στην δουλειά μου πήρα προαγωγή και έχω αρχίσει πραγματικά να αναρωτιέμαι αν όλα αυτά είναι αποτέλεσμα τύχης ή ενός οικοδομήματος που προσωπικά έχω προσθέσει προσεχτικά ένα λιθαράκι πολύ αργά αλλά σταθερά κάθε φορά.

Αυτή την εποχή βέβαια προσπαθώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της νέας μου εργασίας οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να ξεκινήσω το επόμενο βιβλίο. Ξέρω πόσο πολύ το θέλετε, πόσο πολύ το περιμένετε. Κι εγώ η ίδια ανυπομονώ αλλά θέλω πάντα να είμαι έτοιμη πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε και αυτή τη στιγμή περνάω μία περίοδο αλλαγών στη ζωή μου.

Το πιο παράδοξο είναι ότι δεν θα πάω διακοπές και αυτό με έχει επηρεάσει κάπως και επιπλέον η καλοκαιρινή μου άδεια έχει ήδη τελειώσει...

Συγνώμη που άρχισα να εξομολογούμαι τα προσωπικά μου τα οποία επί της ουσίας δεν έχουν σχέση με το θέμα.

Απλά η Νοέλια για εμένα ήταν ένα όνειρο ζωής, τη λατρεύω, αγαπώ θανάσιμα αυτούς τους χαρακτήρες και νιώθω πως έχω βάλει ένα ακόμα στοίχημα με τον εαυτό μου το οποίο θα είναι το επόμενο βιβλίο.

Ο Φιλίπ και η Νοέλια μου έχουν λείψει πολύ που αυτούς τους δύο μήνες δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, αλλά θέλω να είμαι έτοιμη να παθιαστώ και πάλι! Και φυσικά υπάρχουν τόσα μυστικά, τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να φανούν, να αναφερθούν, να γίνουν γνωστά, να απογειωθεί η ιστορία και η πλοκή να σας συναρπάσει!

Όσο έχω αέρα στα πνευμόνια μου, κυλάει αίμα στις φλέβες μου και στέκομαι στα πόδια μου υπόσχομαι να δώσω κι άλλη ζωή στους χαρακτήρες μου και ελπίζω να σας ευχαριστήσω!

Ελίνα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο "σχόλιο" - "προσωπική άποψη" που ανάρτησες στο goodreads! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 34442 Ελπίζω να έχω την άδεια σου, να το παραθέσω κι αλλού όχι ατόφιο βέβαια λόγω των spoiler ή μέσα σε spoiler! Wink
    http://www.jokastia.blogspot.com
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:27

χαιρομαι που ολα σου πανε καλα Μαρια!!!Μακαρη να συνεχισουν ετσι!!!

Κανε οτι θες με την κριτικη μου, την εγραψα, την πιστευω και αν θες την υπογραφω κιολας γιατι ειμαι 100% σιγουρη για αυτα που λεω!!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:33

Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 34442

Σε ευχαριστώ που διάβασες το βιβλίο μου και χαίρομαι όσο δεν μπορείς να φανταστείς που σου άρεσε τόσο πολύ! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 6512
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:35

εγω χαιρομαι που μου δοθηκε η ευκαιρια να το διαβασω!!!

Το μονο παραπονω που εχω ειναι που δε μου αρεσε το ονομα Φρεντερικ κατα τα αλλα ειναι μαγευτικο!!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:37

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ το ψάξαμε αυτό το όνομα! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 413121 Περισσότερο από κάθε άλλο!

Τελικά το επέλεξα επειδή σημαίνει "ειρηνικός ηγέτης" και επειδή είναι το όνομα του αγαπημένου μου Λόρκα. Wink
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:39

αληθεια δεν το ηξερα!!!Παντως ενα Εντουαρντ θα κολαγε καλυτερα αλλα μπορει να ειμαι και λιγακι προκατειλημενη Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 80784 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 80784 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 80784 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 80784
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:43

Το Έντουαρντ μου αρέσει πολύ - υπερβολικά! Αλλά πλέον νομίζω ότι αυτό το όνομα παραπέμπει κατευθείαν στον Έντουαρντ του λυκόφωτος οπότε δεν ήθελα να το βάλω. Υπήρξαν πολλά ονόματα που μου ψιλοάρεσαν αλλά δεν μου έκαναν το κάτι. Το Φρεντερίκ δεν είναι πολύ συνηθισμένο αλλά τελικά το επέλεξα λόγω της σημασίας του.
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:45

το ξερω το καταλαβα και δε σε κρινω απλα αγαπω τοοοοσο αυτο το ονομα!!!

Και το Φρεντερικ θα το συνηθισω που θα παει...γραψε εσυ με το καλο το δευτερο και το ονομα θα ειναι το τελευταιο που θα με ενδιαφερει!! lol! lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:48

Καλέ, το ξέρω πως δεν με κρίνεις. Κι εγώ το αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι! Wink

Ξέρω τι θα κάνω! Θα γράψω το δεύτερο που θα το συναντήσεις και πολλές φορές και θα το αγαπήσεις τρελά! Razz
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:50

you do that!!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 459787 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 459787 Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 459787

Μιας και σε πετυχα ειχα μια απορια αυτο το σημαδι στο λαιμο που ειχε ο Φιλιπ που δηλωνε το αξιωμα του πως ακριβως ηταν;;;Δεν το εχω συναντησει πουθενα και μου εκανε περιεργια!!
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:00

και να ταν μόνο αυτό ??? εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τον άλικο ήλιο της Νοέλια ?!

οκ είναι η εκλεκτη λόγω του σημαδιού και πρέπει να εκπληρώσει την προφητεία σώνει και καλά αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα πως γίνεται αυτό να εμφανιστεί... δλδ πως γίνεται ένα τέτοιο σημάδι να εμφανίζεται πάνω στο σώμα ???
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:04

Μαγεια Νταλια Μαγεια!!! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 616544
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:09

Τι ζώον που είμαι...το είχα ξεχάσει...συγγνώμη για την αφελή μου ερώτηση... lol! Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 413121
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:13

lol! lol!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιουλ 2012 - 1:48

μπορει να ειναι απλος σημαδι εκ γενετης....αλλα τοτε δεν νομιζω πως θα γινοταν ολο αυτο το μπαχαλο... lol!
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιουλ 2012 - 11:21

Καλημέρα! Δεν είδα πως με ρώτησες σχετικά χτες βράδυ Ελίνα, τώρα το είδα. Λοιπόν ναι, αυτό που έχει η Νοέλια είναι σημάδι εκ γενετής. Είναι ένας άλικος ήλιος! Το ίδιο σημάδι κατά κάποιο τρόπο είναι αυτό που σχεδιάζουν οι αξιωματικοί με κόκκινο μελάνι στην άκρη του λαιμού τους, δηλώνει το αξίωμα τους. Wink

Ο ήλιος γενικότερα συμβολίζει τη γέννηση του βασιλιά ήλιου και η Νοέλια είναι αυτή που έχει το χάρισμα να τον φέρει στον κόσμο. Όμως εκτός από αυτό υπήρξαν και άλλα δύο - τρία πράγματα που τους έπεισαν ότι αυτή ήταν η χλωμή πριγκίπισσα. Αν διαβάσετε προσεχτικά θα δείτε ότι αναφέρονται στην αρχή.

Χμμ... Θα φτιάξω ένα κουίζ μου φαίνεται! Πλάκα θα έχει!
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιουλ 2012 - 12:22

ναι το τριγωνο που σχηματισαν τα αστερια,το βουβο κλαμα και αυτο με το αιμα και τα ροδοπεταλα στο κουτι που εδωσαν στον Γκαμπριελ να ανοιξει μετα το γαμο!!

μηπως ηταν και το βιολετι ματι;;;θα ξανακοιταξω(ευκαιρια ψαχνω να το ξαναδιαβασω αν καταφερω να το παρω απο τα χερια της μανας μου lol! lol!)
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιουλ 2012 - 13:12

Έχεις παρατηρητικότητα τελικά! Πρέπει να καθίσω κι εγώ να μελετήσω για να ξεκινήσω σιγά, σιγά... Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 413121
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!   Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 28 Ιουλ 2012 - 13:26

εχω καλη μνημη ευτυχως!!!

Οχι οτι σε πιεζω αλλα γενικα για το επομενο καλοκαιρι να το περιμενουμε το δευτερο βιβλιο που εγω φανταζομαι ως "Φρεντερικ: η αναγεννηση του Μαυρου Ροδου";;;

Συζήτηση για τη Νοέλια *** προσοχή Spoiler!!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
    Μετάβαση σε: