| Συζήτηση για το Midnight Sun | |
|
+41Bella and Edward Fan elenitsa18 nINA84 loveme2 ZetaPattinson kalliope NinaRobstenLove nicky_cullen nasiatheslayer roobina Isabella21 Stella777 EliRose AspaKorth demona1986 panagiota _gwgw_ despina aek twilightFOREVER BELLA MARIE akaliakoukou maria_likofos i love edward 2 ellen naomi ΕΡΗ pitsiriki tasos ed<3 Rosemarie Cullen T-NM-E-BD Bella Marie Swan lena97 eleni 2 breathless Bitten Pillows kati marina forever evi Kornilia PattinsonCullen alexia.p 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:06 | |
| Τώρα είναι στο Λονδίνο και, αν κρίνω από το ότι η Κρίστεν είναι μαζί του, δε νομίζω να μας δίνει και πολύ σημασία... LOL A, δεν εννοείς ΑΥΤΟ το θεό? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:09 | |
| Δεν ξερω..αναλογα το ποσο μπορει να επιρρεασει την Μεγιερ... κυκλοφορει κι αλλος θεος αλλα δεν νομιζω πως ο Johnny εχει αμεση σχεση μαζι της... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:11 | |
| ¶μα την καλοπιάσει, νομίζω ότι κάτι θα καταφέρει... Μπα, ο Ντεπ είναι απασχολημένος στο νησάκι του στην Καραϊβική (ή έκανα λάθος τη θάλασσα?) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:13 | |
| Δεν ξερω αλλα δεν με χαλαει να παω να ριξω μια ματια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:15 | |
| Καλά, πήγαινε εσύ στην Καραϊβική να πάω εγώ στο Λονδίνο? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:18 | |
| θα κανω την υπερβαση...για αποψε μονο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:21 | |
| - Σπόιλερ:
¶σχετο. Σε ποιο τοπικ να προτείνω μια ιστορία (ff) αρκετά ενδιαφέρουσα που διαβάζω? Μπορείς να το βάλεις στα πρόσφατα γιατί δε μπορώ να βρω ποιο είναι το σωστό τόπικ. Ευχαριστώ
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:28 | |
| Thanks | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:28 | |
| τιποτα... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:23 | |
| | |
|
| |
NinaRobstenLove The Nomads
Ηλικία : 26 Τόπος : Los Angeles Αριθμός μηνυμάτων : 1686 Registration date : 05/01/2013
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:29 | |
| γιατί?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:44 | |
| Η εξήγηση που δίνει είναι ότι μέσα στο μυαλό της μπερδεύτηκαν οι ταινίες με το βιβλίο. Αυτό που εννοεί είναι ότι ενώ μέσα στο μυαλό της είχε δημιουργήσει μια αντίληψη για τους χαρακτήρες πριν την ταινία, όταν οι χαρακτήρες πήραν σάρκα & οστά με τις ταινίες άρχισε να της γίνεται δύσκολο να συνεχίσει να τους φαντάζεται όπως εκείνη ήθελε & έκανε μέχρι τότε επηρεασμένη απ' τους ηθοποιούς. Κι αυτό την ενοχλεί & την εμποδίζει τώρα να τελειώσει το βιβλίο. | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Los Angeles Αριθμός μηνυμάτων : 1686 Registration date : 05/01/2013
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:49 | |
| κρίμα... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:26 | |
| Μα καλα ειναι δυνατον??? Τετοια καταστροφη??? Και δεν ειναι οτι θα εγραφε κανενα καινουργιο βιβλιο απο την αρχη, την πλοκη την εχει ετοιμη.. Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το τελος!!! Μας το χρωσταει!!!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:42 | |
| να πω την αληθεια το περιμενα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:21 | |
| γιατι καλη μου γυναικα δεν μπορεις να γραψεις 10 κεφαλαια....τοσα πολλα ζηταω...? | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:27 | |
| Ειλικρινα τα πηρα στο κρανιο γιατι μου φαινεται πως μας δουλευει ψιλο γαζι τοσα χρονια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:33 | |
| καιρό περιμένουμε να βγει το βιβλίο κι εκείνη δε θα το τελειώσει?!τα νεύρα μου... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:39 | |
| καιρο...?5 χρονια πανε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:51 | |
| Νομίζω ότι το κάνει για να στραφεί η προσοχή του κόσμου στα επόμενα πράγματα που θα'ασχοληθεί (βιβλία, ταινίες κλπ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 13 Μαρ 2013 - 0:08 | |
| δεν ξερω για ποιον λογο το κανει και δεν με νοιαζει και πολυ...αποκλειεται να γραψει κτ και να μην το διαβασω...αλλα αυτο ειναι ενα κεφαλαιο που μεσα μου τουλαχιστον παραμενει ανοιχτο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 13 Μαρ 2013 - 1:02 | |
| Τώρα, είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσετε να μου πετάτε ντομάτες, αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας επιτυχίας της Μέγιερ οφείλεται στο ότι τα βιβλία της γυρίστηκαν σε ταινίες και στο ότι οι ηθοποιοί που έπαιξαν στις ταινίες αυτές, και δη οι πρωταγωνιστές, έδωσαν και κάποια άλλη διάσταση στους ήρωες των βιβλίων, οι οποίοι ήταν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, λιγάκι ρηχοί και σίγουρα περισσότεροι μονοδιάστατοι από αυτούς των ταινιών. Έχω διαβάσει πολλά FF που έδειχναν μεγαλύτερη συγγραφική δεινότητα από αυτήν της Μέγιερ. Δεν ξέρω γιατί δε θέλει να ολοκληρώσει το Midnight Sun. Ίσως γιατί έχει "φύγει" από το κλίμα αυτών των βιβλίων εδώ και κάποια χρόνια, ίσως γιατί θέλει να σπρώξει άλλα της βιβλία (νομίζω γυρίστηκε ταινία άλλο ένα τώρα πρόσφατα, δε θυμάμαι τον τίτλο) όσο ακόμα κρατάει η επιτυχία από το Saga. Το Midnight Sun, όσο έχω διαβάσει, ήταν φανερό ότι ήταν πιο δουλεμένο βιβλίο από το Twilight, ίσως γιατί η Μέγιερ είχε χρόνο να κάνει αναστοχασμό όσων έγραψε αρχικά, ή ίσως γιατί ήθελε να δειξει ότι ο Έντουαρντ ήταν πιο "ψαγμένος" αφού είχε και την πείρα των 118 ετών του στην πλάτη του. Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε τη συνέχεια, αλλά θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον να διαβάζαμε ολοκληρωμένο το Midnight Sun πριν να βγουν οι ταινίες, γιατί αυτές δεν είναι BPOV, όπως ήταν το Twilight. Μην αρχίσετε να πετάτε πολλά ζαρζαβατικά, είναι ακριβά τέτοια εποχή... LOL - Σπόιλερ:
Νομίζω είναι αρκετά εμφανές ότι δεν την πολυσυμπαθώ τη Μέγιερ... Δεν ξέρω γιατί, απλώς κάτι που μου βγάζει στις συνεντεύξεις και στις εμφανίσεις της δε μου κάθεται καλά. Γνώμη μου, βέβαια, ε?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 13 Μαρ 2013 - 1:19 | |
| To "The Host" λές. Κι εγώ αυτό πιστεύω για τους λόγους της. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην αλλάξει γνώμη αργότερα. Τώρα τα βλέπει έτσι τα πράγματα, δεν ξέρουμε τί γίνεται μετά από 2-3 χρόνια. - Σπόιλερ:
Καλησπέρα Στέλλα! Καλά είσαι?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Τετ 13 Μαρ 2013 - 1:21 | |
| - Σπόιλερ:
Μ'έχει πιάσει μια ωραιότατη ίωση από την Κυριακή και κάνω διακοπές. Έχω λιώσει στον ύπνο και τις σούπες. Τι χάλι είναι αυτό? Πότε έχει 16, είπαμε? ¶ντε, ανυπομονώ LOL
| |
|
| |
| Συζήτηση για το Midnight Sun | |
|