Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Δευ 24 Οκτ 2011 - 8:03
Καλημέρα!! Εχω διαβάσει τη μεταφραση άπειρες φορες(και δεν μπορω να σταματησω!!)....!Βασικά επειδή θέλω τόσο κολασμένα να διαβάσω και το παρακάτω έχω να προτείνω κάτι .... Είδα ότι υπάρχουν πολύ ταλαντούχα παιδιά στο φόρουμ(σχετικα με το γράψιμο...) Λοιπόν...ίσως θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει να συνεχίσεi (μετά το 12ο κεφάλαιο) το midnight sun.... Αυτό είναι κάτι που προτείνω εγώ και ο λόγος είναι ότι δεν έχω και τοσο μεγάλο ταλέντο για να το κάνω μόνη μου..... όπως και να έχει όμως σας ευχαριστώ πολύ για τη μετάφραση!!!
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 21 Ιαν 2012 - 20:30
Να ρωτησω κατι, μηπως μου λυσει καποια την απορια γιατι εχω μπλοκαρει?
Ξαναδιαβαζω το Midnight Sun, και στο κεφαλαιο 3 Φαινομενο, εκει που εχει γινει το τρακαρισμα και ερχεται ο πατερας της Μπελλα πανικοβλητος, ο Εντουαρντ περιγραφει τον Τσαρλι καπως..Αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως τι θελει να πει.. Οτι μπορει και ειναι ψυχραιμος παρολο τον πανικο? Οτι δεν θελει κι αυτος να φανερωνει τα συναισθηματα του? Οτι ειναι ικανος να παρατηρει τα παντα σε ο,τι κατασταση κι αν ειναι? Τιποτα απο ολα αυτα? Σαν σχολικο διαγωνισμα φαινομαι, αλλα ειλικρινα κολλησα!! Ευχαριστω!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 21 Ιαν 2012 - 20:45
επειδη και εγω προσφατα διαβασα ξανα το midnight sun πιστευω οτι τον περιγραφει ηρεμο παρολο το ποσο πανικοβλημενος ειναι γιατι παιρνει μονο μια ιδεα απο τα συναισθηματα του. δεν μπορει να τον διαβασει τελειως. παντα τον θεωρουσε αργοστροφο αλλα εκεινος ηταν που δεν μπορουσε να καταλαβει ολες τις σκεψεις του πατερα της, σαν να της ακουγε μισες....δηλαδη ο τσαρλι ειναι πανικοβλημενος αλλα ο εντι δεν καταλαβαινει ποσο πολυ γιατι δεν μπορει να το δει μεσα στο μυαλο του το καταλαβαινει απο την χροια της φωνης του...ελπιζω να βοηθησα.....
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Σαβ 21 Ιαν 2012 - 21:22
Δηλαδη σαν να εχει και ο Τσαρλι μια καποια ασπιδα στο μυαλο του και δεν επιτρεπει εντελως την προσβαση σ'αυτο...Ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει καθολου ετσι!!! Σ΄ευχαριστω!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Πεμ 31 Μάης 2012 - 7:10
τι ειπε η Μέγιερ? είπε τίποτα νέο για το midnight sun και το έχασα? μόνο μην μου πείτε ότι δεν θα το εκδόσει τελικά, μόνο αυτό μην μου πείτε. τόσα χρόνια το περίμενω ... πιο πολύ κι απ τις ταίνιες!
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Θέμα: Απ: Συζήτηση για το Midnight Sun Πεμ 31 Μάης 2012 - 10:29
εμ πωσ να μην το περιενει κανεισ αφου ειναι απο την μερια ο εντουαρτ;; και εγω θελωω να ακουσω καλα νεα για την υποθεση "midnght sun" μην πει καμια βακια οτι δεν θα βγει....
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009