| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|
+12damianos panagiota AspaKorth alexandra13 evi xrysanthi EliRose ΕΡΗ Dalia BELLA MARIE kati WhiteQueen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 24 Σεπ 2012 - 22:29 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 24 Σεπ 2012 - 22:40 | |
| Μαίρη μου αν είμαι στην Αθήνα σίγουρα θα έρθω!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 24 Σεπ 2012 - 23:13 | |
| Ειλικρινά δεν θα το έχανα με τπτ! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 24 Σεπ 2012 - 23:20 | |
| Μαράκι, το ξέρω πως δεν θα μπορέσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μας σκέφτεσαι! Θα μας λείψεις πάντως. kati, αν μπορέσεις θα χαρώ πολύ πολύ να σε ξαναδώ! Dalia, εσένα θα σε περιμένω...! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 16:06 | |
| Ειναι απο τις συναντησεις που δεν θελω να χασω με τιποτα!! Θα ειμαι και εγω λοιπον εκει!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 16:37 | |
| Ατιμη Σχολη!!!!Ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω!!! Αλλα το μυαλο μου θα ειναι μαζι σας εκει!!! Μακαρη να σκισει η εκδηλωση!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 17:11 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 17:47 | |
| Εγω να μπορεσω να ερθω λιγο δυσκολο...αλλα σου ευχομαι οτι καλυτερο Μαρακι...καλη αρχη κι ολα να σου ρθουν οπως πρεπει... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 17:56 | |
| Εμεις που ειμαστε απο μακρια και δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε σου ευχομαστε να πανε ολα καλα και να σκισει το βιβλιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:05 | |
| Βάσω μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είσαι εκεί! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Ελίνα, δεν έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε αλλά δεν μπορεί δεν μπορεί! Κάποια στιμγή θα γίνει κι αυτό. Ξέρω πόσο πολύ αγάπησες το βιβλίο και ξέρω πως θα ήθελες πραγματικά να έρθεις. Όμως οι σπουδές σου προηγούνται! Χρυσάνθη μου θα σε περιμένω και σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Εύη μου σ' ευχαριστώ, το ξέρω πως κι εσύ θα ήθελες να έρθεις. Που ξέρετε μπορεί να κάνουμε καμία περιοδία! alexandra13, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:07 | |
| Στο ευχομαι Μαρακι...να σε γνωρισω κι απο κοντα επιτελους.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:12 | |
| Ελινακι στο φεστιβαλ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειμαστε!!!!!! Μαιρη μου, μπορει να μην ειμαι εκει, αλλα το μονο σιγουρο εναι οτι η σκεψη μου θα ειναι εκει μαζι σας!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:14 | |
| Μπελα ντυμενες με στολες εποχης να παμε για εφε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:25 | |
| Λες?!!!?!
Θα καναμε και προμο!!
Διοτι την προηγουμενη φορα μπερδεψαν τα λεωφορεια τα κοριτσια που ερχονταν μαζι μου, δεν με ακουσαν και το πηραμε απο την αριστοτελους ως το μεγαρο on foot!!!
Kινητη διαφημιση! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:27 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:43 | |
| έχω να κάνω μια ερώτηση γιατί εγώ μάλλον θα έρθω με τσούρμο οπότε καταλαβαίνετε...
η παρουσίαση τι ώρα τελειώνει περίπου;;; γνωρίζεις Μαίρη μου;; | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:50 | |
| Εγω θα ευχηθω καλη επιτυχια που ουτως η αλλως ειναι σιγουρη!
Δυχτυχως δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω λογω αποστασης αλλα πιστεψτε με θα ειμαι εκει με την καρδια μου!!!
Συγχαρητηρια κ στο Μαρακι για την υπεροχη προσκληση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 20:56 | |
| Πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή! Κι εγώ το είχα σκεφτεί, έχω μία στολή "Ιουλιέτας" και έλεγα να τη βάλω αλλά μάλλον θα με πάρουν με τα γιαούρτια! Οι ομιλίες λογικά το αργότερο μέχρι τις 8.30 με 9 παρά θα έχουν τελειώσει. Θα έχουμε μετά τις υπογραφές κτλ και από εκεί και πέρα ο καθένας κάθεται όσο θέλει. ¶σπα σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ θα το ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:02 | |
| Λες κορη να βγαλω την ξανθια περουκα?!!! Στη χειροτερη παντως που δεν μας κατσουν οι στολες τυπωνουμε μπλουζακια!! Το εχουμε κανει με επιτυχια ξανα αλλωστε!!!!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:02 | |
| δεν πειραζει καποτε θα γινει και αυτο τωρα σημασια εχει η προωθηση της Νοελια που ουτως η αλλως ειναι επιτυχια! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:04 | |
| Δεν μου παει το ξανθο Μπελς το δοκιμασα τις αποκριες!!Κανα κοκκινο δε με χαλαει παντως!! Μονο μην πετυχουμε κανα γνωστο πουθενα θα με κραξει ολοκληρη η φιλοσοφικη!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|