| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|
+12damianos panagiota AspaKorth alexandra13 evi xrysanthi EliRose ΕΡΗ Dalia BELLA MARIE kati WhiteQueen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:12 | |
| Μην ακουω τετοια ζηλευω.... Μαιρη ανυπομονω να δω το βιβλιο σε βιτρινες της Κομοτηνης....ειλικρινα σου αξιζει να σκισει και με το παραπανω....καιρος ειναι να εμπλουτιστει λιγο η ελληνικη λογοτεχνια με βιβλια που αξιζουν πραγματικα.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:13 | |
| πράγματι... γιατί όπως ανέφερε κι η Μαίρη χθες και πολύ σωστά είπε... οι Έλληνες δυστυχώς δεν διαβάζουν... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:14 | |
| οχι οι Ελληνες διαβαζουν...Ciao,Hello,Espresso,Super Κατερινα,τον Φιλαθλο,Sporty κτλ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:15 | |
| Αηδιες δλδ....παλι καλα που υπαρχουμε και εμεις οι βιβλιοφαγοι και ανεβαζουμε καπως το επιπεδο... Αδερφη ξεχασες το Playboy.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:16 | |
| θα παραμείνω στην άποψή μου Ελινάκι ότι δεν διαβάζουν... αυτά που αναφέρεις δεν είναι αναγνώσματα.. αλλά "σκουπίδια"... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:21 | |
| σας μιλαω απο την εμπειρια της μαμας μου...οταν ηταν στην ηλικια μου και καποια χρονια μετα διαβαζε μανιοδως οτι επεφτε στα χερια της...ομως τωρα το εχει ριξει στα κουτσομπολιστικα περιοδικα κτλ!μια μερα της λεω μα καλα πως τις διαβαζεις αυτες τις βλακειες αν θες να διαβασεις θα σου δωσω εγω κανα δικο μου ή παμε στη βιβλιοθηκη να παρεις κανενα που να θες και η απαντηση της ηταν "γυριζω κουρασμενη απο τη δουλεια,σκεφτομαι ολη μερα, οταν γυριζω σπιτι θελω να ξεπλωνω και να χαλαρωνω διαβαζοντας ανουσια και αχρηστα πραγματα!".
Δε νομιζω οτι μπορω να την κατηγορησω γι'αυτο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:26 | |
| Προτιμοτερο ειναι να διαβασει κατι που θα την ταξιδεψει και θα την χαλαρωσει παρα να διαβαζει αηδιες... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:31 | |
| να της τα πεις εσυ γιατι εμενα δεν μ'ακουει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 15:33 | |
| Εμενα η μανα μου διαβαζει ακομη δεν λεω...και την Νοελια την διαβασε...αλλα διαβαζει οσο ειναι στην δουλεια και περιμενει τον πατερα μου να τελειωσει...αλλα απο το τπτ. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 16:29 | |
| Παιδιά, έχει να κάνει και με τα γούστα του καθενός και ας μη γελιόμαστε, με τους ρυθμούς της ζωής μας σε πολλούς φαίνεται "πονοκέφαλος" το να διαβάσουν ένα βιβλίο. Αυτό πιστεύω βέβαια έχει να κάνει και με την ίδια μας την παιδεία. Είναι τόσο απαράδεκτο το εκπαιδευτικό μας σύστημα που αντί να κοιτάζει στην ουσία, να μορφώνει και να εστιάζει στα ταλέντα του κάθε ανθρώπου, λειτουργεί σαν το δημόσιο, σαν μία κονσέρβα!
Τέλος πάντων, δεν είναι ώρα να αναλύσω αυτά τα θέματα, ας ελπίσουμε ότι παρόλη την παρακμή στην οποία βρισκόμαστε πως κάπου στο βάθος θα ανακάμψουμε, θα αναθεωρήσουμε και θα βρούμε τον δρόμο μας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 16:30 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 17:53 | |
| και η δικη μου διαβασε τη Νοελια και ηταν καρτουν τα ματια της θα ηταν καρδουλες ενω διαβαζε!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:09 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:14 | |
| ειμαι σιγουρη οτι ηταν μια μαγικη βραδια και ευχομαι να ειναι η πρωτη απο πολλες ακομα που θα ερθουν... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 18:28 | |
| - EliRose έγραψε:
- σας μιλαω απο την εμπειρια της μαμας μου...οταν ηταν στην ηλικια μου και καποια χρονια μετα διαβαζε μανιοδως οτι επεφτε στα χερια της...ομως τωρα το εχει ριξει στα κουτσομπολιστικα περιοδικα κτλ!μια μερα της λεω μα καλα πως τις διαβαζεις αυτες τις βλακειες αν θες να διαβασεις θα σου δωσω εγω κανα δικο μου ή παμε στη βιβλιοθηκη να παρεις κανενα που να θες και η απαντηση της ηταν "γυριζω κουρασμενη απο τη δουλεια,σκεφτομαι ολη μερα, οταν γυριζω σπιτι θελω να ξεπλωνω και να χαλαρωνω διαβαζοντας ανουσια και αχρηστα πραγματα!".
Δε νομιζω οτι μπορω να την κατηγορησω γι'αυτο! Το ίδιο απαντώ κι εγώ με τη μαμά της Ελίνας σε όλους όσους με κοιτάζουν επικριτικά όταν συνειδητοποιούν ότι η φράση που λέω ΄΄μ' αρέσει να διαβάζω!'' τη λέω κι εννοώ λογοτεχνία σύγχρονη κι όχι κάτι παιδαγωγικό(δεν έχουν μπουχτήσει όλοι τους με το τέλειο φιλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα; ) ή έστω λογοτεχνία των παλιών, καλών, κλασικών συγγραφέων.... | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 18:32 | |
| Eγώ πάντως πέρασα καταπληκτικά! <3 Μπορεί να μην πρόλαβα τις ομιλίες αλλά το υπογεγραμμένο υπέροχο βιβλίο μου το πήρα! Και μια χαρά που έκανε η δικιά μου μαμά όταν της το έφερα! Καθώς είναι το πρώτο βιβλίο απο Έλληνα συγγραφέα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην βιβλιοθήκη μου και το καμαρώνω. Η μαμά μου δεν το έχει διαβάσει ακόμα αλλά επιφυλάσσεται για το μέλλον! Ελπίζω στην επόμενη μαγική βραδιά που θα μας χαρίσει η συγγραφέας να την προλάβω ολόκληρη! Πέρα απο την πλάκα, ανυπομονώ για την επόμενη! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 18:58 | |
| Μαίρη εγώ δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο σου ακόμα αλλά το θέλω σαν τρελή... μένω Κρήτη οπότε ήταν αδύνατον να έρθω παρουσίαση που από ότι ακούω ήταν καταπληκτική καλές πωλήσεις σου εύχομαι και περιμένω πως και πως να φτάσει το βιβλίο στα χέρια μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 19:43 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Κι εγώ ανυπομονώ για την επόμενη αλλά όπως και να το κάνουμε θα αργήσει λιγάκι. Προς το παρόν όπως είπα και παραπάνω ίσως να επισκεφτώ τη Θεσσαλονίκη και μπορεί και κάποια επαρχιακή πόλη, θα δούμε. Και φυσικά περιμένω τις εντυπώσεις σας όταν θα διαβάσετε το βιβλίο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 20:02 | |
| Αληθεια Μαιρη το δευτερο μερος το ξεκινησες....? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 20:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 20:29 | |
| Είμαι πολύ στην αρχή ακόμα αλλά τώρα πια που τελείωσα με όλες τις "βαριές" υποχρεώσεις πρέπει να στρωθώ!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Κυρ 14 Οκτ 2012 - 20:52 | |
| Οκ..αυτο μου φτανει.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 15 Οκτ 2012 - 22:04 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 15 Οκτ 2012 - 23:07 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Δευ 15 Οκτ 2012 - 23:36 | |
| εχει χαρη που σε καταλαβαινω μαρακι... | |
|
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|