| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|
+12damianos panagiota AspaKorth alexandra13 evi xrysanthi EliRose ΕΡΗ Dalia BELLA MARIE kati WhiteQueen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Παρ 12 Οκτ 2012 - 23:50 | |
| πηγες Κατι;;για πες λεπτομεριες με εχει φαει η αγωνια!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Παρ 12 Οκτ 2012 - 23:53 | |
| ησουν εκει??????
θελουμε νεα | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:06 | |
| Ναι πήγα!! Στην αρχή μίλησε ο εκπρόσωπος από την εκδοτική που ανήκει η Μαρία, μας διάβασε η Μαρία αποσπάσματα από το βιβλίο, μετά μίλησαν για τη Μαρία δύο φίλοι της, μίλησε κι η Μαρία για το βιβλίο αφού δέχτηκε κι ερωτήσεις στο τέλος μας υπεγραψε τα βιβλία!! Ε μετά ξέρετε, καθήσαμε και μιλούσαμε! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:07 | |
| ειχε κοσμο;;πηγε καλα η εκδηλωση; | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:12 | |
| Ναι είχε κόσμο και στα δικά μου μάτια, φάνηκε ότι πήγε πολύ καλά η εκδήλωση!!!ευτυχώς! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:19 | |
| Μακάρι!!! Κρίμα που δεν ήσασταν κι εσείς.. Αλλά φαντάζομαι υπάρχει μπόλικο υλικό να δείτε! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:20 | |
| πεφτει μακρια η Αθηνα!!! αλλα δεν πειραζει ας πηγε καλα η εκδηλωση και ας μην ειμασταν εμεις εκει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:24 | |
| Την επόμενη φορά όλες μαζί! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:28 | |
| όντως κορίτσια πολύ ωραία η εκδήλωση, κάθε φορά τέντωνα τα αυτάκια μου για να ακούσω αποσπάσματα απ'το βιβλίο και επίσης δεν χορταίνω να βλέπω τα αναμνηστικά μου δωράκια | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:30 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:37 | |
| Αμάν... ίσως δεν έπρεπε να το αναφέρω αυτό... σορρυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:38 | |
| Ελίνα πήρα και για εσένα και για την Εύη και για την Παναγιώτα και για τη Μπελούλα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 0:42 | |
| οκ τώρα δεν νιώθω άσχημα... οκ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 3:56 | |
| Κατι... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 7:59 | |
| - kati έγραψε:
- Την επόμενη φορά όλες μαζί!
Από το στόμα σου και.... στης διευθύντρίάς μου το αυτί! Διαπίστωσα ότι χτες ήρθες Κ ενθουσιασμένη από την παρουσίαση αλλά κρατάτε άκρα του τάφου σιωπή! Ευτυχώς προνοούν και για μας και θα δούμε βίντεο αν και πήρα μια γεύση ήδη από το FB! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 9:56 | |
| Καλημέρα αγάπες μου! Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήσασταν χθες το βράδυ μαζί μου. Ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, βρισκόμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν πολύ και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ότι και να πω είναι λίγο, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο όμορφα ένιωσα, πόσο οικεία. Ήμασταν νομίζω μία μεγάλη παρέα όλοι μαζί και το ευχαριστήθηκα με όλη μου την καρδιά. Αυτές τις εποχές που είναι τόσο δύσκολες για όλους μας είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο αλλά πέρα από αυτό με καρδιές χρυσαφένιες έτοιμοι να αγκαλιάσουν με την ψυχή τους μία τέτοια προσπάθεια. Με συγκινήσατε, με ενθουσιάσατε και ακόμα και εσείς που δεν ήσασταν εκεί ξέρω πάρα πολύ καλά ότι θα θέλατε να είστε μαζί μας και μακάρι να μπορούσατε γιατί θα ήμασταν μία ακόμα μεγαλύτερη και χαρούμεη παρέα! Μπορείτε να δείτε ήδη κάποιες φωτογραφίες στο Facebook, θα ανεβάσω κι εγώ σύντομα αρκετές στο blog μου και πιστεύω ότι δεν θα αργήσω να έχω στα χέρια μου τη βιντεοσκόπηση της βραδιάς για να μπορέσετε και εσείς να δείτε από την αρχή μέχρι το τέλος όλα όσα έγιναν εκεί! Και πάλι σας ευχαριστώ, θέλω να πιστεύω ότι θα ανανεώσουμε αυτό το ραντεβού για έναν περίπου χρόνο μετά με το δεύτερο βιβλίο αλλά επίσης συζητάμε να επισκεφτώ τη Θεσσαλονίκη και ίσως κάποιες πόλεις της επαρχίας. Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι όμως πολύ πιθανό! Θέλω να ξέρετε ότι μέσα σε όλα όσα είπα εχθές το βράδυ, ανέφερα και το φόρουμ μας που για εμένα είναι η αρχή για όλα όσα ακολούθησαν, είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ και σας χρωστάω τα πάντα! Για το τέλος, πάρτε μία μόνο γεύση με την παρακάτω φωτογραφία που αντικατοπτρίζει την χαρά μου και την ψυχή μου! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 10:44 | |
| Δεν ειμαι πολυ καιρο μαζι σας αλλα προσπαθω να γινω ενα καλο μελος γιατι αγαπαω πολυ τα βιβλια και με γεμιζουν πολυ!! Μαρια σε γνωρισα μεσα απο το βιβλιο Σιωπη στο σκοταδι και με εκανες μεσα απο τις σελιδες του να ταξιδεψω πολυ μακρια! Με το νεο σου βιβλιο θα ερθω λιγο πιο κοντα σε σενα και στην φαντασια σου... Θα ηθελα να πω πως παρολο που δεν σε ξερω συγκινηθηκα με αυτα που εγραψες παραπανω και χαιρομαι που αισθανεσαι πως εχεις ανθρωπους να σε αγαπουν! Μακαρι να ερθεις και στην επαρχια και να σε γνωρισουμε και απο κοντα!! Τελος σου ευχομαι καλες πωλησεις ( που ειναι σιγουρες) !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 10:52 | |
| Χαίρομαι με τη χαρά σου Μαίρη. Είναι ωραίο να έχεις ανθρώπους να σε.
Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι...αλλά! Στην επόμενη παρουσίαση ή στο επόμενο βιβλίο, ελπίζω να είμαστε κι εμείς μαζί σου!
Καλή η φωτογραφία που ανάρτησες αλλά είδα και τις άλλες στο FΒ όπου φαίνεται και το πρόσωπό σου! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 11:00 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, πραγματικά έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν πολύ, μου το έχουν αποδείξει με άπειρους τρόπους. Δεν ξέρω τι μένει να πω από εκεί και πέρα. Είναι δύσκολο αυτές τις εποχές να σε περιβάλει τόση αγάπη, είμαι πολύ τυχερή! Θα ηθελά κι εγώ πολύ να έρθω και σε άλλες πόλεις, δεν έχω βέβαια ιδέα για το αν θα γίνει αυτό αλλά ο εκδότης μου επιμένει! Εγώ είμαι πρόθυμη σε όποια πρόταση και θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε. Η φωτογραφία αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Όπως είπα και πριν θα ανεβάσω κι άλλες σύντομα οπότε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το πρόσωπο μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 11:06 | |
| Μαίρη...ειδα φωτο με χειροτεχνία μαύρα τριαντάφυλλα Γιατί ΔΕΝ με φωνάξατε;;;;; Λατρεύω τις χειροτεχνίες! Υποθέτω ήταν έκπληξη-αναμνηστικά για τη χτεσινή παρουσίαση.Αχχχχχχ.... Να ξαναπώ ότι ζήλεψα που δεν ήμουν εκεί;.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 11:18 | |
| Ναι, τα τριαντάφυλλα ήταν μία ιδέα της Βάσιας (April), είχε φτιάξει αρχικά για την γιορτή της μητέρας σε διάφορα χρώματα τον Μάιο για τον παιδικό σταθμό που δουλεύει και έφτιαξε και μερικά μαύρα για τη Νοέλια, για εμένα τότε και εγώ ενθουσιάστηκα! Αμέσως μόλις λοιπόν προέκυψε η παρουσίαση της είπα να φτιάξουμε και βάλαμε μπροστά την παραγωγή!
Επίσης είχαμε και βραχιολάκια με χάντρες τριανταφυλλάκια! Ήταν πολύ ωραίες ιδέες, πολύ δημιουργηκές και το ευχαριστηθήκαμε και με το παραπάνω! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 13:40 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Σαβ 13 Οκτ 2012 - 14:58 | |
| - kati έγραψε:
- Ελίνα πήρα και για εσένα και για την Εύη και για την Παναγιώτα και για τη Μπελούλα
smate σ αγαπωωω!!! Μαιρη μου ειδα τις φωτο διαβασα τα παντα και εμαθα οτι εσκισε η παρουσιαση οπως ηταν αλλωστε αναμενομενο!! Μακαρι να ανεβειτε ξανα Θεσσαλονικη να σας δουμε και απο δω, να απολαυσουμε το βιβλιο!! Περιμενω με αγωνια!! Μεχρι τοτε ομως ευχομαι να κανει τρελες πωλησεις και να παρει τη θεση που του αξιζει και στα ραφια των δικων μας βιβλιοθηκων, αλλα και στα μεγαλυτερα καταστηματα.. | |
|
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|