| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|
+12damianos panagiota AspaKorth alexandra13 evi xrysanthi EliRose ΕΡΗ Dalia BELLA MARIE kati WhiteQueen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:26 | |
| χα χα χα! Μη μου λες για βενετσιάνικες μάσκες γιατί μου σηκώνεται η τρίχα! Κι όχι τίποτα άλλο, να είχα δώσει το Desire για έκδοση να πω πάει στο καλό, αλλά η Νοέλια... ¶σχετο αλλά η σιωπή μπήκε επιτέλους στη biblionet!!! http://biblionet.gr/book/182879/Στεφάνου,_Μαρία/Σιωπή_στο_σκοτάδιΑυτή είναι η βάση από την οποία μπορούν να δουν πληροφορίες όλα τα βιβλιοπωλεία και να παραγγείλουν το βιβλίο! Το ίδιο θα γίνει και για τη Νοέλια πολύ σύντομα. Παναγιώτα λογικά μπορείς να παραγγείλεις τη Νοέλια στον βιβλιοπώλη σου, απ' ότι μου είπαν χτες τα παιδιά μπορούν πλέον να γίνουν παραγγελίες κανονικά. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:30 | |
| Μαίρη το ξέρω!!!!! Μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε να πάω κατά την Πέμπτη-Παρασκευή να παραλάβω το κάτι τις μου κι εγώ που έχω ξεροσταλιάσει τόσους μήνες χωρίς καν να διαβάσω την περίληψη!(διάβασα μόνο τα σπόιλερ!) Μακάρι να μπορούσα να πεταχτώ μέχρι εκεί... Ελπίζω στο επόμενο βιβλίο, να έχω λιγότερες υποχρεώσεις και να μου υπογράψεις και το αντίτυπο... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:39 | |
| Ουφ... Μου φυγε ένα βάρος! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημα ένιωθα και ζητάω συγνώμη για την ταλαιπωρία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:50 | |
| Μαίρη!!! Εσύ αισθάνεσαι άσχημα; Εγώ έκανα βλακεία που δεν παρήγγειλα το βιβλίο όπως όλοι οι άλλοι!(ελπίζω αυτό να μην σημαίνει κάτι για την πνευματική μου διαύγεια!) Αλλά χαίρομαι τοοοσο πολύ που θα το διαβάσω! Να φανταστείς, μέχρι και ένα άλλο ιστορικό μυθιστόρημα με τίτλο ΄΄Μαριάνα΄΄ πήρα επειδή τον πρωταγωνιστή-ήρωα (λοχαγός του Γαλλικού στρατού, το 1600) τον λένε Νόελ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 22:01 | |
| χα χα χα! Ελπίζω να είναι καλό και αυτό το βιβλίο πάντως! Παναγιώτα μου δεν φταις εσύ. Συνηθίζεται όταν κυκλοφορεί ένα βιβλίο να κυκλοφορεί κανονικά και ο καθένας μας να μπορεί να το παραγγείλει σε όποιο βιβλιοπωλείο θέλει. Απλά επειδή ο εκδοτικός είναι μικρός και κάνει μικρά βήματα ήθελε για αρχή να πουλήσει κατευθείαν ο ίδιος έναν αριθμό και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι όταν μπαίνουν οι μεσάζοντες στη μέση το κέρδος πέφτει κατακόρυφα, είναι ελάχιστο. Αυτό ήταν όλο κι όλο κι έτσι συμφωνήσαμε να κυκλοφορήσει κανονικά το βιβλίο από Σεπτέμβρη. Δεν μπορούσα κι εγώ να κάνω διαφορετικά, η κατάσταση όπως όλοι γνωρίζετε στη χώρα μας είναι άθλια και είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να θέλει να επενδύσει. Για να καταλάβετε εγώ αυτή τη συμφωνία την έκανα ενώ δεν είχα καν ολοκληρώσει ακόμα το πρώτο βιβλίο, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να το εκδώσει πριν καν το τελειώσω... Και επιμένω, καλά έκανες και το παράγγειλες από το βιβλιοπώλη σου. Πρέπει να τους στηρίζουμε και αυτούς ειδικότερα εφόσον τους γνωρίζουμε και μας εξυπηρετούν. Που ξέρεις, μπορεί να μου έκανες και διαφήμιση έτσι και να παραγγείλει κανένα παραπάνω για να το χει. Φαντάζομαι ότι θα πιστεύει πως για να κάνεις εσύ έτσι πως πρόκειται για κανένα αριστούργημα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 22:32 | |
| Το μόνο για το οποίο ΔΕΝ αμφιβάλλω: είναι αριστούργημα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 22:35 | |
| Καλά, διάβασε το πρώτα και μετά θα σε περιμένω να μου αναλύσεις τις εντυπώσεις σου για το αριστούργημα! Όσο για τον βιβλιοπώλη, πραγματικά ελπίζω να του έκανε εντύπωση όλο αυτό το πήγαινε - έλα και να μας βάλει σε καμία βιτρίνα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 22:41 | |
| Είπε - θα φανεί- λίαν συντόμως!- ότι παρήγειλε κι άλλο ένα ή δυο αντίτυπα(μπερδεύτηκα..). Πάντως τον έχω πρήξει κι αυτόν...αλλά είναι καλός άνθρωπος και δε με βρίζει!(μπροστά μου...) Αφού έχω διαβάσει όλα όσα έχεις γράψει και έχω ενθουσιαστεί, είναι δυνατόν τώρα να μην μου αρέσει η Νοέλια; Ε;...Είναι; Πάντως θα σχολιάσω όταν το διαβάσω! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 25 Σεπ 2012 - 22:42 | |
| Ζω για τη στιγμη που θα μπω σε ενα βιβλιοπωλειο γεματο Νοελιες!! | |
|
| |
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 0:23 | |
| Μια τελευταία ερώτηση Μαρία μου και δεν ξαναρωτώ τπτ άλλο...
Στην παρουσίαση να φανταστώ πως θα έχεις αντίτυπα της Νοέλιας να αγοράσει όποιος θέλει έτσι;;;
Μήπως θα έχεις και την Σιωπή στην παρουσίαση ;;; ή να την προμηθευτούμε από βιβλιοπωλείο;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 11:38 | |
| Στην παρουσίαση θα υπάρχουν και τα δύο βιβλία για όποιον θέλει να αγοράσει. | |
|
| |
damianos Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Κάπου στη Γη... Αριθμός μηνυμάτων : 69 Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 13:33 | |
| Καλοτάξιδη η "Νοέλια". Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στην παρουσίαση, αλλά σίγουρα θα αγοράσω ένα από τα βιβλία σας. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε -όχι μόνο όπως το εννοεί η κοινή γνώμη, αλλά κυρίως όπως το αντιλαμβάνεστε εσείς. | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:20 | |
| Kαλή επιτυχία στην παρουσίαση! Δεν θα είμαι εκεί (μεγάααλη η απόσταση Θεσσαλονίκης-Αθήνας) αλλά σας στέλνω τη θετική μου ενέργεια Και εννοείται ότι σε όποιο βιβλιοπωλείο το βλέπω, θα το βάζω μπροστά μπροστά να φαίνεται! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 16:23 | |
| εγω σε οποιο βιβλιοπωλειο το βρισκω θα στο βγαλω φωτογραφια και θα στο κανω κολαζ να στο στειλω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 18:06 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Πραγματικά όποιος το δει κάπου ας μου στείλει κι εμένα φωτογραφία να χαρώ! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τετ 26 Σεπ 2012 - 20:21 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Μαίρη μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 19:24 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 19:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 19:52 | |
| Καλή επιτυχία!' Περιμένουμε οι των απομακρυσμένων περιοχων, εποπτικό υλικό από την παρουσίαση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 20:30 | |
| Αχ τι ωραία , χαίρομαι τόσο πολύ για σένα Μαίρη μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 20:32 | |
| Θα βιντεοσκοπήσουμε όλη την εκδήλωση οπότε όσοι δεν θα είστε εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να τη δείτε. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Τρι 9 Οκτ 2012 - 20:36 | |
| το μυαλο μας και η καρδια μας θα ειναι μαζι σου στη μεγαλη σου μερα!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" Παρ 12 Οκτ 2012 - 23:49 | |
| Ένα θα πω.. Η παρουσίαση ήταν πάρα πολύ καλή!!! Μαρία μου μπράβο!!! Συγχαρητήρια για την εκδήλωση και πάλι καλή επιτυχία!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Παρ 12 Οκτ 2012 - 23:59, 1 φορά | |
|
| |
| Παρουσίαση Βιβλίου "Νοέλια - Η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου" | |
|