| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|
+8Dalia evi BELLA MARIE ΓΙΩΤΑ panagiota AspaKorth xrysanthi WhiteQueen 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 20:00 | |
|
Η Αγγελική είναι ένα χαρισματικό κορίτσι, ένα ταλαντούχο πλάσμα, το οποίο, δυστυχώς, ζει σε ένα περιβάλλον που δεν τη βοηθάει να αναδείξει τα ταλέντα της. Κι ενώ είναι απόλυτα πεπεισμένη πως έχει βρει τον άντρα των ονείρων της στο πρόσωπο του Μιχάλη, μετά από δύο χρόνια σχέσης και ύστερα από κάμποσα όνειρα για ένα κοινό μέλλον μαζί του, ξαφνικά στη ζωή της μπαίνει ο Άγγελος, και τότε όλα αλλάζουν.
Συνειδητοποιεί πως η ζωή που έχει δεν είναι αυτή που θα ήθελε και πως ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, κάτι περισσότερο. Όμως, η γνώμη του κόσμου την επηρρεάζει, οδηγώντας την σε μια σειρά από λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις.
Εγκλωβισμένη μέσα στην ίδια της την ανασφάλεια, παγιδευμένη μέσα στον κόσμο που οι άλλοι έχουν πλάσει για εκείνην, η Αγγελική αποφασίζει να ζήσει χωρίς τον Άγγελο και να χαράξει την πορεία της. Εκείνος, ωστόσο, όλο κι επιστρέφει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει μακριά του για καιρό, κι έτσι τα λάθη να συνεχίζονται και να επαναλαμβάνονται. Ο κύκλος δεν ξανανοίγει, γιατί στην πραγματικότητα δεν κλείνει ποτέ, ενώ οι δυο τους κινούνται συνεχώς μέσα σε αυτόν.
Δυο άγγελοι ξεπεσμένοι, εξαιτίας ενός ασίγαστου πάθους από το οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να λυτρωθούν...
Πόσα μπορεί ν' αντέξει ο έρωτας όταν του έχεις κόψει τα φτερά;
Πολλοί το ξέρετε, όλοι οι υπόλοιποι θα το μάθετε τώρα! Κυκλοφορεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο το πρώτο βιβλίο της αγαπημένης μου φίλης Γιώτας Παπαδημακοπούλου. Είναι η δημιουργός - αρθογράφος του blog "Μεγαλείο των Τεχνών" αλλά πέρα από αυτό πρόκειται για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο με χρυσή καρδιά και μεγάλη αγάπη για τα βιβλία!
Το ξέρω πως θα σας κάνω να ζηλέψετε αλλά έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο πριν περίπου έναν χρόνο και πρόκειται για μία ιστορία ιδιαίτερη και ξεχωριστή, θίγει ένα σύγχρονο θέμα που σίγουρα βάζει τον αναγνώστη κατευθείαν σε ένα δίλλημα μεταξύ "λάθους" και "σωστού"
Εγώ θέλω να ευχηθώ στη Γιώτα τα καλύτερα και γνωρίζοντας πως τα μέλη του φόρουμ μας είναι μεγάλοι βιβλιοφάγοι να σας προτείνω να του δώσετε μία ευκαιρία. Είμαι σίγουρη ότι θα σας συναρπάσει! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 20:16 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 20:31 | |
| ανυπομονω να το παρω στα χερια μου!
καλη επιτυχια να εχει...η ιστορια φαινεται πολυ ενδιαφερουσα | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 21:21 | |
| Καλή επιτυχία! Καλές πωλήσεις να έχει! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Registration date : 24/01/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 21:54 | |
| Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια σου, για ακόμα μια φορά! Χαίρομαι που είσαι από τους λίγους που έχουν διαβάσει αυτή την ιστορία και που την κατάλαβες, όσο κανένας. Πραγματικά, είναι από τις φορές που εκπέμπουμε ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος! Σ' αγαπώ πολύ... Και για τα υπόλοιπα κορίτσια, το μόνο που έχω να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπίζω κι εύχομαι πως όταν κι αν το διαβάσετε, να καταφέρει να σας ευχαριστήσει! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 22:25 | |
| Καλοτάξιδο να ειναι το βιβλιο σου Γιωτα μου, ελπιζω, να παρει την θεση που του αξιζει στις βιβλιοθηκες ολων !! Η πλοκη φαινεται πολυ ενδιαφερουσα και πιστευω οτι θα ενθουσιασει πολυ το αναγνωστικο κοινο!!! Καλη επιτυχια!!!! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 22:29 | |
| Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ... αυτό εύχομαι και αυτό ελπίζω γιατί είναι μια ιστορία που έγραψα με πολύ ψυχή και αγάπη! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 23 Νοε 2012 - 22:39 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 0:43 | |
| Θα ήθελα κι εγώ να το διαβάσω... η πλοκή φαίνεται ενδιαφέρουσα... | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 10:22 | |
| Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 11:26 | |
| Κορίτσια! Όταν θα βγει και το πάρετε θα ερχόμαστε εδώ να κάνουμε τις συζητήσεις και τις αναλύσεις μας! Και η Γιώτα φυσικά θα είναι στη διάθεση σας να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να κουβεντιάσετε τις εντυπώσεις σας! Είναι πραγματικά ενά σύγχρονο βιβλίο, ταυτίζεται κανείς εύκολα με την ηρωίδα. Και η γραφή της Γιώτας είναι απλά υπέροχη! Απλή, γεμάτη από συναισθήματα που θα αγγίξουν κατευθείαν την καρδιά σας! Γιωτάκι τα "ευχαριστώ" μεταξύ μας είναι περιττά! Καλύτερα να τα κόψουμε, καταντήσαμε γραφικές! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:01 | |
| Φυσικά και όταν έρθει η ώρα, θα απαντήσω σε ό,τι με ρωτήσετε! Χα, χα, χα... ε όχι και γραφικές... χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχουμε αυτό! Αλλά δεν μπορώ να μην στο λέω και να το φωνάζω! too... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:08 | |
| Θα κυκλοφορήσει κανονικά στα βιβλιοπωλεία ή πρέπει να γίνει παραγγελία μέσω ίντερνετ; | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| |
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:14 | |
| Σε ευχαριστώ Γιώτα! Καλοτάξιδο! Και Το Μεγαλείο των Τεχνών-Ψυχών...πολύ καλό! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:24 | |
| Εγώ σ' ευχαριστώ συνονόματη! Να 'σαι καλά!!! Είναι αν μη τι άλλο ευχάριστο να ακούς ότι αυτό που κάνεις, αρέσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:28 | |
| Εριξα μια ματιά (1,5 ώρας περίπου ) το πρωί και φυσικά... έγινα μέλος! Περιμένω να παρω και το βιβλίο! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 12:49 | |
| Ααα... μια μικρή ματιά δηλ; Ε, αν τα πάρεις με τη σειρά, μόνο για τα βιβλία, θα φας κανένα μήνα! Υπομονή και σε λίγες μέρες θα έχω και ημερομηνία κυκλοφορίας! :D | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 13:41 | |
| η πλοκή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα !! καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις με το βιβλίο !! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 24 Νοε 2012 - 17:13 | |
| Σ' ευχαριστώ Μαριέττα μου! Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 19:04 | |
| Δεν μας ενημέρωσες για την κυκλοορία του βιβλίου σου Γιώτα! 20 Δεκεμβρίου και να ευχηθώ τα καλύτερα! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 19:13 | |
| Συνομόματη... έχεις δίκιο!!!! Συγνώμη, αλλά είμαι μες την τρέλα και τον πανικό... έχω τόσα πολλά να κάνω και να ετοιμάσω που δεν τρώω, δεν κοιμάμαι... δεν λειτουργώ φυσιολογικά... άσε!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές κοριτσάρα μου! Ναι, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ είναι η πρώτη επίσημη μέρα κυκλοφορίας. Βασικά στις 20, θα υπάρχει στην παρουσίαση του βιβλίου και από την επόμενη, σε κάποια βιβλιοπωλεία αρχικά και στη συνέχεια σε όλα και όποιος θέλει, μπορεί να το παραγγείλει και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς του για να μην ψάχνεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 19:20 | |
| Συγχρονισμός όμως!!!!! Μόλις σε σκέφτηκα και τσουπ! Να σαι εδώ! Καταλαβαίνω απόλυτα το τρέξιμο και το άγχος. Oλα θα πάνε καλά και ελπίζω να δούμε φωτογραφίες στο FB. Είσαι σε προτεραιότητα με τη Νοέλια - τα δικά μου χριστουγεννιάτικα δωράκια! Θα σας απολαύσω λοιπόν παρέα! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 19:30 | |
| Χα, χα, χα... ναι, από σπόντα μπήκα!!! Άσε... τόσο άγχος, τρέξιμο και προετοιμασίες, ούτε σε γάμο και βάφτιση λέμε! Τα έχω παίξει! Ω, ναι... Photos θα έχουμε και πολύ πράμα λογικά! Θα χαρούμε πολύ να μας διαβάσεις και να μας πεις τη γνώμη σου! <3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 19:34 | |
| Εννοείται! | |
|
| |
| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|