| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|
+8Dalia evi BELLA MARIE ΓΙΩΤΑ panagiota AspaKorth xrysanthi WhiteQueen 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:20 | |
| Δεν μας εμεινε και τιποτα αλλο | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Registration date : 24/01/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:22 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:24 | |
| χωρις αυτην δεν γινεται τπτ..... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 23:19 | |
| μωρέ κάτσε να μου έρθει η εκπτωτική κάρτα κι θα αρχίζω να αγοράζω αβέρτα! οπότε δεν θα μου γλυτώσει ούτε αυτό ...χεχεχεχε | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 23:21 | |
| Dalia, τι εκπτωτική κάρτα είναι αυτή; | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 23:24 | |
| Εκπτωτική - Ευρωπαϊκή κάρτα Νέων από 13-30 χρονών Γιώτα μου! περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.europeanyouthcard.gr/Μπορείς να με φωνάζεις Ναταλί ή Ναταλία | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 23:24 | |
| Ααα... ευχαριστώ πολύ Ναταλί μου! Θα το κοιτάξω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 23:29 | |
| Τίποτα | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τετ 9 Ιαν 2013 - 0:03 | |
| Εγώ το πήρα από το Περιζήτητο (αχ αυτά τα ελληνικά μου!) πάντως. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τετ 9 Ιαν 2013 - 0:08 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 11 Ιαν 2013 - 13:46 | |
| Τελειωσα το βιβλιο και εχω να πω οτι σου δημιουργει ενα ανεμοστροβιλο συναισθηματων. Πολυ ωραια γραφη,χωρις να σε κουραζει αλλα συνάμα να μην μπορεις να το αφησεις. Η μια ανατροπη διαδεχεται την αλλη και εσυ απλα να μπλεκεσαι περισσοτερο. - Σπόιλερ:
Στην αρχη η αληθεια ειναι οτι θυμωσα πολυ με την πρωταγωνιστρια... δεν μπορεις να γνωριζεις τον δυνατο απολυτο ερωτα και εσυ να φοβασαι να το ζησεις. Πραγματικα ηθελα να μπω στις σελιδες να της ριξω πεντε εξι χαστουκια μπας και συνελθει. Μου δημιουργουσε πολυ εκνευρισμο και προσπαθουσα να καταλαβω τι στο καλο σκεφτεται τοσο πολυ.
Ο Αγγελος εχει ολα οσα θα ηθελε μια γυναικα απο μια σχεση.Ειναι ωραιος,γλυκος,τρυφερος συμπονετικος αλλα σύγχρονος δυναμικος,ερωτικος,παθιασμενος ξερει τι θελει και προσπαθει να το διεκδικησει. Η σχεση τους ειναι σαν την φωτια θελκτική στην οψη και επικίνδυνη στο αγγιγμα.Οταν ειναι μαζι το συμπαν ολοκληρο καιγεται.
Απο την αλλη ο Μιχαλης ειναι ενα ησυχο ποταμι(ετσι τουλαχιστον φαινεται στις πρωτες σελιδες)που σου δημιουργει πλήξη και ανια. Ναι τον συμπαθει,ναι τον αγαπα αλλα τα συναισθηματα της ειναι πολυ ηπια.
Οταν λοιπον εισαι απ εξω λες μα καλα ειναι δυνατον να μην μπορεις να επιλεξεις?????
Και ενω ειμαι ενα τσακ πριν το ξεμάλλιασμα της πρωταγωνιστριας ξαφνικα αρχιζω να την κατανοώ.... Ειναι ενα τρυφερο αθωο πλασμα γεματο απο συμπονια για τους αλλους.Προσπαθει να κανει τους παντες ευτυχισμενους εκτος απο τον ιδιο της τον εαυτο. Ερωτευτηκε σε μικρη ηλικια και πονεσε οποτε προσπαθησε να θωρακισει τον εαυτο της απο το να ξαναζησει αυτο το συναισθημα.
Με τον Μιχαλη δεν θα γνωρισει πονο γιατι πολυ απλα δεν ειναι ερωτευμενη μαζι του.Δεν την νοιαζει αν θα την αφησει καποια στιγμη γιατι δεν τον αγαπα.Δεν φοβαται να ρισκαρει μαζι του γιατι δεν εχει τιποτα να χασει.Απο την αλλη αν αφεθει στον Αγγελο ξερει οτι μπορει και να πονεσει.Ολο αυτο ειναι πολυ εντονο και θα αφησει σημαδια πανω της.Αν ρισκαρει μαζι του και χασει θα χασει μαζι του και την καρδια της.Και καπου εκει αρχιζει και χανει τον μποσουλα.Σε συνδιασμο με τα πρεπει και τα θελω των γύρω της κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.
Κακα τα ψεματα ποσοι και ποσοι ανθρωποι μπαινουν στο τρυπακι των πρεπει αντι για το θελω.Μενουν σε μια σχεση καταδικασμενοι απλα απο ασφαλεια και ανασφαλεια για το τι μπορει να συμβει.
Και η πρωταγωνιστρια μας δυστηχως εχει πολλες ανασφαλειες.Καπου εκει μπαινει στην μεση και ο Νικολας.Ο οποιος ειναι γλυκος,τρυφερος και την καταλαβαινει οσο κανενας αλλος.Της δημιουργει μια αισθηση ασφαλειας και συντροφικοτητας που κατα την γνωμη μου δεν της προσφερε κανενας αλλος.Ειναι κοντα της διπλα της και καταλαβαινει τΙς αναγκες της πριν καν της καταλαβει η ιδια.Της προσφερει την ευτυχια απλοχερα και καταφερνει να γινει ενας πολυ σημαντικος ανθρωπος στην ζωη της.Την βοηθαει να γινει καλυτερη,να σβησει τις ανασφαλειες και να γνωρισει τον εαυτο της.
Το τελος ηταν γλυκοπικρο.Αν θα τελειωνα εγω την ιστορια σιγουρα θα ειχα ευτυχισμενο τελος για Αγγελο και Αγγελικη.Τους ηθελα μαζι και θα ηταν ψεμα αν πω το αντιθετο.Το τι κλαμα εριξα στο νοσΟκοκομειο δεν λεγεται. Ωστωσω η συμπαθεια μου για τον Νικολα ηταν αρκετη ωστε να συμβιβαστω και να δω οτι τουλαχιστον η Αγγελικη μαζι του θα ειναι αληθινα ευτυχισμενη.Αυτος ο ανθρωπος την αγαπα αληθινα και βαθια χωρις εγωισμους.
Εδω λοιπον θα πω ενα μπραβο στην Γιωτα για το υπεροχο ταξιδι που μου προσφερε.Ηταν ενα ταξιδι συναρπαστικο και γεματο εκπληξεις. Πολυ ωραια γραφη,πλοκη εξελιξη. Ελπίζω και το επόμενο βιβλίο να είναι το ίδιο εξαιρετικό όπως και αυτό… Συγχαρητήρια! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 11 Ιαν 2013 - 14:58 | |
| Αχ... έχω συγκινηθεί... όσο δεν φαντάζεσαι! Χαίρομαι που σου άρεσε... χαίρομαι που κατάλαβες, όλα αυτά που ήθελα να πω! Νομίζω πως έπιασες εξαιρετικά καλά τον δικό μου παλμό όταν το έγραφα και αυτό, είναι πολύ σπουδαίο! Δεν έχω λόγια... πραγματικά! Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι οι αναγνώστες σου, βιώνουν την δικιά σου πραγματικότητα και νιώθουν, τα ίδια συναισθήματα με 'σένα. Με κάνετε να πιστεύω ότι κέρδισα ένα στοίχημα... Σ' ευχαριστώ πολύ, πολύ κοριτσάκι μου... Να 'μαστε καλά, να γράφουμε ιστορίες και να τις μοιραζόμαστε... Και το επόμενο... δρομολογείται αυτή τη στιγμή! Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το ίδιο αλλά, μπορώ να ελπίζω! | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 11 Ιαν 2013 - 17:10 | |
| To πρωι το αγορασα και εγω !!!!!! Μολις τελειωσω αυτο που διαβαζω θα το πιασω αμεσως...... | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 12 Ιαν 2013 - 7:23 | |
| Αλεξάνδρα, θα περιμένω πως και πως τις εντυπώσεις σου!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 12 Ιαν 2013 - 21:46 | |
| Η Βάσω καταφέρνει πάντα να βρει την ουσία σε ένα βιβλίο και νομίζω Γιώτα πως στο απέδειξε και με το παραπάνω με το ποστ της! Συμφωνώ απόλυτα με όλα εκτός από - Σπόιλερ:
εγώ πιστεύω πως ο Νικόλας είναι η σωστή επιλογή για την Αγγελική. Ακόμα και αν θα τολμούσε να ρισκάρει η Αγγελική για τον ¶γγελο φοβάμαι πως δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι πραγματικά μαζί. Δεν είναι ότι δεν αγαπιόντουσαν αλλά πέρα από αυτά που τους ένωναν υπήρχαν άλλα τόσα που τους χώριζαν. Δεν θα μπορούσαν να έχουν μία υγίη σχέση. Ο Νικόλας για εμένα είναι η ήρεμη δύναμη, αυτός που αγαπά ανδιοτελώς, που δεν περιμένει τίποτα και προσφέρει τα πάντα. Όσο κι αν φανεί περίεργο, είναι ο αντρικός χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο σε αυτό το βιβλίο, περισσότερο και από τον ¶γγελο.... Δεν χάρηκα βέβαια που πέθανε ο ¶γγελος, αλλά κατά μία έννοια είναι σαν να μπήκαν όλα τα κομμάτια στη θέση τους. Και η Αγγελική μέσα απ' όλα όσα πέρασε ωρίμαστε και τελικά νομίζω ότι εκτίμησε κάποια πράγματα.
Αυτά! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 13 Ιαν 2013 - 9:14 | |
| Μαρια μου δεν διαφωνω με οτι λες.... - Σπόιλερ:
Οπως ειπα και στο ποστ μου θεωρω οτι ο Νικολας της προσφερε οτι δεν της εχει προσφερει κανενας αλλος.Εχει τον συνδιασμο που της ελειπε για να ειναι πραγματικα ευτυχισμενη.Απο την πρωτη στιγμη ηταν διπλα της και δεν εφυγε απο κοντα της ακομα ποτε.Δεν ειχε εγωισμους και για εμενα μια αγαπη σωστη και αληθινη δεν πρεπει να εχει εγωισμους.Την βοηθησε να γινει καλυτερος ανθρωπος και να γνωρισει πανω απο ολα τον εαυτο της. Με τον Αγγελο το ξερω και το καταλαβαινω οτι δεν θα μπορουσε να ειναι ευτυχισμενη. Εκαναν πολλα λαθη και οι δυο και θα ηθελε πολυ μα πολυ δουλεια για να μπορεσει να γινει αυτο. Ο Αγγελος την ερωτευτηκε βαθια και παραφορα αλλα σύγχρονος πονεσε πολυ με τις επιλογες της και τα σκαμπανεβασματα της.Μετα απο ολα αυτα δεν μπορουσε ο ιδιος να της εμπιστευτει.Οταν του ζητησε να κανουν ενα βημα παραπερα ειδαμε οτι αυτος δεν ηταν ετοιμος.Αυτη την φορα αυτος ηταν που προτίμησε την ασφαλεια της πιο ηπιας σχεση γιατι ειχε ηδη καει. Απλα σαν πολυ μα πολυ χαζορομαντικη που ειμαι καμια φορα θελω το απολυτο happy end.Ξερεις το παιρναμε ολα τα εμποδια και καταληγουμε μαζι. Δεν λεω οτι θα ηταν το πιο σωστο και το πιο ρεαλιστικο αλλα εγω τον Αγγελο τον αγαπησα.(Τι να κανω γαμωτο εχω αδυναμια στους αλητες!!!! ) Στεναχωρεθηκα πολυ που πεθανε γαιτι ακομα και στο νοσοκοκομειο της εδειξε την αγαπη του.Και ενα κομματι της Αγγελικης θα ειναι παντα μα παντα δικο του. Αλλα ξερω οτι ο Νικολας θα της προσφερει την απολυτη μα την απολυτη ευτυχια.
| |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 13 Ιαν 2013 - 11:48 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:47 | |
| - Σπόιλερ:
το ειδα και σας θυμιθηκα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Παρ 18 Ιαν 2013 - 19:42, 1 φορά | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 14 Ιαν 2013 - 18:46 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 14 Ιαν 2013 - 18:48 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 14 Ιαν 2013 - 22:01 | |
| Η Ελίνα είναι ο φωτορεπόρτερ του φόρουμ! Μπράβο φιλενάδα, έσκισες στην Πρωτοπορία βλέπω! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 14 Ιαν 2013 - 22:02 | |
| χαχαχαχα!! παιδια ολη η μεσαια στοιβα ηταν αγγελοι δεν ηταν μονο αυτα τα τρια!! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| |
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 18 Ιαν 2013 - 18:57 | |
| Eχω αρχισει να το διαβαζω απο χθες και πραγματικα κανω πολυ μεγαλη προσπαθεια να καταλαβω την Αγγελικη και σε πολλες στιγμες νομιζω οτι την καταλαβαινω και βιωνω μαζι της την απελπισια και την απογνωση της και αλλες στιγμες πολυ απλα θελω να την βαρεσω......... Σε αυτο το σημειο που ειμαι ομως δεν μπορω να κρινω ξεκαθαρα ακομα ! Το μονο που θελω ειναι να γραψω καποιες εκφρασεις που με αγγιξαν μεχρι στιγμης πολυ ! - Σπόιλερ:
Καλυτερα να μετανιωσεις επειδη το εζησες παρα να ζεις με την θλιψη που θα σου προκαλει η θολη θυμηση μιας χαμενης επιθυμιας....
Μερακα πραγματα ειναι πανω απο εμας...Αν δεν μπορουμε να τα ξεπερασουμε καλο ειναι να τ'αποφυγουμε...
| |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Παρ 18 Ιαν 2013 - 19:09 | |
| Η αρχή ήταν...δύσκολη! (Γιώτα, μη βαράς!) Θα συνηθίσεις την αλλοπράσαλλη Αγγελική! Και δεν θα είναι πάντα τόσο έντονη η επιθυμία σου για σφαλιάρες! | |
|
| |
| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|