| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|
+8Dalia evi BELLA MARIE ΓΙΩΤΑ panagiota AspaKorth xrysanthi WhiteQueen 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 20:12 | |
| Καλες πωλησεις Γιωτα...και καλη αρχη γενικα... | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Registration date : 24/01/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 21:28 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 22:09 | |
| Πω πω... ευτυχώς που μπήκε η Γιώτα γιατί ξεχάστηκα τελείως... Λοιπόν παρόλο που κι εμένα το μυαλό μου έχει αρχίσει να τα παίζει θα σας βάλω την πρόσκληση! Καλή επιτυχία κι από δω φιλενάδα! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 22:46 | |
| Προσπάθησα κι εγώ να την ανεβάσω αλλά δεν τα κατάφερα η άχρηστη! Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου... για όλα! Είναι τιμή που θα μιλήσεις για μένα και το βιβλίο μου! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 11 Δεκ 2012 - 22:52 | |
| Δεν είναι θέμα αχρηστείας αλλά ιδιομορφίας... Τες πα! Είναι χαρά μου να μιλήσω για το βιβλίο σου! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 7 Ιαν 2013 - 23:00 | |
| Τελείωσα πριν από λίγο το βιβλίο. Από τη Μαίρη και τη Γιώτα πείστηκα και το αγόρασα. Ξεκίνησα λίγο διστακτικά καθώς μόλις είχα τελειώσει τον Fifty και το μυαλό μου τρυγυρνούσε εκεί. Η πρώτη λέξη για να το περιγράψω είναι μεστό. Μέσα από μια σχέση ερωτική σου δίνει και τόσα άλλα. Σου βγάζει συναισθήματα. Στην αρχή γίνεσαι τούρμπο με την ηρωίδα! Πόσες λάθος επιλογές μπορεί να κάνει κανείς σε μερικούς μήνες; Ε, η Αγγελική τις κάνει όλες!!! Σε βγάζει από τα ρούχα σου, θες να την ταρακουνήσεις για να συνειδητοποιήσει τα λάθη της και να τα διορθώσει. Και επειδή δεν έχεις αυτήν την επιλογή, διαβάζεις με μανία παρακάτω ελπιζοντας ότι η συγγραφέας θα σε λυπηθεί και θα αλλάξει την κατάσταση. Αλλά η Γιώτα Παπαδημακοπούλου δε κάνει τίποτε! έχει βάλει στόχο να διαλύσει τους ήρωές της μέχρι τελικής πτώσης και μαζί τους να διαλύσει κι εσένα! Βιβλίο κυριολεκτικά γεμάτο με ανατροπές. Παντού ανατροπές. Υπάρχουν πισωγυρίσματα αλλά τίποτε ποτέ δεν είναι το ίδιο. Νομίζεις ότι μπορείς να φανταστείς την εξέλιξη και καταλήγεις να πέφτεις από τον 50ο όροφο της ψυχής σου στα Τάρταρα. Μετά από το θυμό για το πόσο ευκολόπιστη και πόσο φοβισμένη να ζήσει είναι η Αγγελική...την έπαθα τη ζημιά! Ταυτίστηκα πολύ με την ηρωίδα. Μιλούσε με λόγια που θα μπορούσα ή θα έπρεπε να είχα πει εγώ. Θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτή. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήμουν εγώ στη θέση της.(αν και δεν ξέρω αν θα ενεργούσα με τον ίδιο τρόπο) Αλλά όχι μόνο με την ηρωίδα, και με τον ήρωα, τον φανταστικό ¶γγελο, τα έχω βάλει ουκ ολίγες φορές! Συμβαίνουν τόσα στη ζωή τους, πονάνε τόσο πού, ενεργούν τελείως λανθασμένα... Και το τέλος...συγκλονιστικό. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει! Μέχρι και την τελευταία σελίδα τρέμεις για το τι μπορεί να συμβεί. Το βιβλίο με κέρδισε ολόψυχα. Μου άρεσε η γραφή. Μου άρεσε η πλοκή. Με ταξίδεψε. Κι αυτό το ταξίδι, όποιος μπορεί να μου το προσφέρει, κερδίζει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Γιώτα σε ευχαριστώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 7 Ιαν 2013 - 23:33 | |
| Χμμμ... Νομίζω ότι η κυρία Παπαδημακοπούλου θα συγκινηθεί αφάνταστα με αυτά που γράφεις εδώ Παναγιώτα. Εγώ πάντως σε εσάς εδώ την αμαρτία μου θα την πω! Δεν τόλμησα να το πω στην παρουσίαση του βιβλίου αλλά εδώ που είμαστε μεταξύ μας θα το πω! Σε κάποιες φάσεις την Αγγελική ήθελα να την αρχίσω στα χαστούκια! Αχ... Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα γεμίσουμε spoiler. Χαίρομαι που σου άρεσε Παναγιώτα, χαίρομαι που σου προσέφερε τόσα πολλά συναισθήματα. Είμαι σίγουρη ότι αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός της Γιώτας όταν το έγραφε, αυτά ένιωσα κι εγώ όταν το διάβασα ενώ ήταν ακόμα χειρόγραφο και ακριβώς γι' αυτό τον λόγο συνέχισα να επιμένω πως αυτό το βιβλίο έπρεπε να βρει τον δρόμο του και όχι να μείνει κλειδωμένο μέσα σε ένα συρτάρι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 1:02 | |
| Νόμισα πως μόνο εμένα τρέλανε η Αγγελική! Μα τέτοιος ¶γγελος... τέτοιος έρωτας... κι αυτή εκεί! Τον χαβά της! Αυτόν τον καιρό διάβασα άλλα 3 βιβλία Ελληνίδων ''δημοφιλών''συγγραφέων (Οικονόμου και Δημουλίδου). Με το χέρι στην καρδιά, της Γιώτας δεν υστερεί σε τίποτα!!! Εύχομαι να μπει στις καρδιές πολλών πολλών Ελλήνων το βιβλίο και να είναι και το επόμενο εξίσου καλό! (προτρέχω; Μπα...) | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 9:31 | |
| Παναγιώτα μου, καλημέρα! Για να πω την αλήθεια, είδα το σχόλιό σου χθες το βράδυ... όμως δεν μπορούσα να απαντήσω! Ειλικρινά, ένιωθα πολύ συγκινημένη για να το κάνω και έτσι, προτίμησα να κοιμηθώ και να επανέλθω σήμερα πιο... ψύχραιμη!!! Όταν διάβασα ότι το ξεκίνησες μετά από το "Fifty" σκέφτηκα... "ΩΧ!!! Την βάψαμε..." Χα, χα, χα... το παθαίνω κι εγώ καμιά φορά, διαβάζω κάτι που μου αρέσει πολύ και μετά δεν μου αρέσει τίποτα! Η συνέχεια βέβαια με καθησύχασε... Ω, ναι... σκοπός μου δεν ήταν να φερθώ διόλου ευγενικά στους χαρακτήρες μου! Ήθελα να τους αλλάξω τα φώτα! Και ναι, σίγουρα η Αγγελική είναι πολλές φορές για χαστούκια όμως αλήθεια... πόσο δύσκολο είναι να βγεις από τον μικρόκοσμο που έχτισαν οι άλλοι για σένα και μέσα σε αυτόν μεγάλωσες, για να διεκδικήσεις ξαφνικά μια ζωή που ναι μεν θες αλλά, δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει; Ναι, πρέπει να ζούμε τη ζωή μας όπως θέλουμε, να κάνουμε τις δικιές μας, προσωπικές επιλογές και να πορευόμαστε με αυτές, είτε μας βγει σε καλό είτε όχι. Γιατί πολύ απλά, τότε θα έχουμε ζήσει και νομίζω ότι το ότι εμφανίζεται ο ¶γγελος στη ζωή της, ανατρέπει όχι μόνο την άποψή της για τον έρωτα αλλά, την κοσμοθεωρία της. Και πραγματικά... χαίρομαι τόσο πολύ που το είδες ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από το ερωτικό κομμάτι! Αυτό ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που βλέπω να περνάει στον κόσμο. Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που μου λες ότι ταυτίστηκες! Νομίζω ότι αυτός είναι σκοπός κάθε δημιουργού, να βρίσκει ο καθένας από τους αναγνώστες, κάτι από εκείνον μέσα σε μια ιστορία... Δεν πίστευα κάτι τέτοιο, θεωρούσα το τέλος προβλέψιμο όταν το έγραφα αλλά οκ... με έχετε πείσει όλοι σας ότι δεν το περιμένατε! Αυτό κι αν είναι ευχάριστο... και χαίρομαι που η αγωνία σας κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή. Σ' ευχαριστώ που διάβασες την ιστορία μου... που μίλησες με τόσο υπέροχα λόγια γι' αυτήν... Σ' ευχαριστώ που την ένιωσες... Σ' ευχαριστώ που άφησες τους "άγγελούς" μου να κατακτήσουν ένα κομμάτι της καρδιάς σου! Είναι πολύ σημαντικό για μένα... p.s. Το 2ο βιβλίο, είναι σχεδόν έτοιμο... μας λείπει ο επίλογος! Αλλά... είναι κάτι αρκετά... διαφορετικό... η κα Στεφάνου που έχει διαβάσει κάποια κεφάλαια, νομίζω ότι μπορεί να το επιβεβαιώσει! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 9:35 | |
| Κυρία Στεφάνου... δεν χρειάζεται να φαντάζεστε... πρέπει να είστε βέβαιη! Το διάβασα χθες το σχόλιο της συνονόματης και από την συγκίνηση και τη χαρά, δεν ήξερα πως να απαντήσω και τι να πω... Ευτυχώς που αποφύγαμε τις 30 σελ. που θα περιέγραφες πόσες σφαλιάρες ήθελες να δώσεις στην Αγγελική... δείξτε λίγο έλεος στο κοριτσάκι μου πια!!! Μαράκι... η επιμονή σου και η θετική σου σκέψη, σίγουρα συνέβαλλαν στο να βρεθεί στο δρόμο μου ο Σάββας! Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πίστεψες σε αυτό... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 16:32 | |
| Παντως για οσους ενδιαφερονται μπορουν να το παραγγειλουν και απο το περιζιτιτο. Εγω εχω κανει ηδη την παραγγελια μου και το περιμενω!! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 16:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 18:17 | |
| Όλη η ευχαρίστηση ήταν δική μου κυρία Παπαδημακοπούλου ή όπως μου αρέσει που με αποκαλείς...συνονόματη! Να είμαι ειλικρινής, περίμενα το βιβλίο να είναι καλό. Όχι όμως τόσο καλό! Κάθε σελίδα που γυρνούσα, με κέρδιζε όλο και πιο πολύ. Υπήρχε ένα θέμα πώς να σου γράψω τη γνώμη μου...Διαβάζοντας δικές σου κριτικές στο Μεγαλείο των Τεχνών...ε, καλά! Πώς να εκφραστώ εγώ με τέτοιον τρόπο; Ήδη σχεδόν έτοιμο το δεύτερο βιβλίο; Θα μας κακαμάθεις! Δεν θα ήθελα να διαβάσω κάτι ανάλογο με τους Αγγέλους σου. Είναι μια ολοκληρωμένη ιστορία που δεν χωρά συνέχειες ή επαναλήψεις. Και επειδή όπως κατάλαβες ότι είμαι λίγο ζουζούνα και όλο χώνομαι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί...θα τα λέμε συχνά! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 21:39 | |
| Ααα... προτιμώ το συνονόματη! Τι κυρίες και κυριλέ είναι αυτά... Χα, χα, χα... Χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω... σ' ευχαριστώ και πάλι πάρα, πάρα πολύ!!! Σιγά καλέ... τι πάει να πει το ότι γράφω στο blog; Και οι δικές σας απόψεις, είναι υπέροχες!!! Σας κακομαθαίνω σαν τον πρέσβη!!! Όχι, όχι... είναι τελείως διαφορετικό! Αλλά και πάλι τους βασανίζω... χα, χα, χα... Να τα λέμε όσο συχνά θες... χαρά μου!!! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 21:54 | |
| Με ολα αυτα που γραφετε δεν εχω παρα να αρχισω απο αυριο να το ψαχνω στα βιβλιοπωλεια. Ελπιζω να το βρω και να το απολαυσω οσο εσεις !!!! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 21:57 | |
| Αλεξάνδρα, αν δεν το έχει στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου, μπορείς να το βρεις είτε στα κεντρικά, είτε να το παραγγείλεις και να στο φέρουν! Χαρά μου να το διαβάσεις και να επιστρέψεις να μας πεις τη γνώμη σου! | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:01 | |
| Εχουμε public στα γιαννενα οποτε πιστευω οτι θα μου το φερουν διαφορετικα απο το ιντερνετ !!! Εννοειται πως θα επιστρεψω για σχολια .............. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:04 | |
| ουτε εγω το βρηκα εδω περα οποτε μαζι με την επομενη παρτιδα απο το ιντερνετ..... | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:07 | |
| Στο Public σίγουρα δεν έχουμε μπει ακόμα! Οπότε αν δεν εξυπηρετεί κάποιο άλλο βιβλιοπωλείο, ηλεκτρονικά! Αν και τώρα που βγαίνει η 2η έκδοση, θα τοποθετηθούμε καλύτερα πρώτα ο θεός! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! <3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:11 | |
| Μετα μου μενει απο μεγαλα ο ελευθερουδακης . Αλλα δεν αγχώνομαι καπου θα το βρω | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:16 | |
| παω να δω στο περιζιτιτο. | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:17 | |
| Evi, εκεί υπάρχει σίγουρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:17 | |
| Θετικη σκεψη πανω απο ολα ! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 8 Ιαν 2013 - 22:19 | |
| | |
|
| |
| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |