| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|
+8Dalia evi BELLA MARIE ΓΙΩΤΑ panagiota AspaKorth xrysanthi WhiteQueen 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Registration date : 24/01/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 14:10 | |
| Αλεξάνδρα, νομίζω ότι για ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου, είσαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο καταστάσεις, να συμπάσχεις ή να θες να την βαρέσεις!!! Χμ... όταν διαβάζω μερικά κομμάτια, δεν πιστεύω ότι τα έχω γράψει εγώ. Ωραία ακούγονται... χα, χα, χα... Περιμένω εννοείται ολοκληρωμένες εντυπώσεις στο τέλος! Συνονόματη... ντροπή και αίσχος! Χα, χα, χα... το γλιτώνει δηλαδή το ξύλο στο τέλος; | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 15:22 | |
| Εννοειται πως θα επιστρεψω.... Δεν εχω πολυ ακομα, πιστευω μεσα στο σκ να το τελειωσω.... | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 15:37 | |
| Ανυπομονώ... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 19:06 | |
| - ΓΙΩΤΑ έγραψε:
Χμ... όταν διαβάζω μερικά κομμάτια, δεν πιστεύω ότι τα έχω γράψει εγώ. Ωραία ακούγονται... χα, χα, χα...
Συνονόματη... ντροπή και αίσχος! Χα, χα, χα... το γλιτώνει δηλαδή το ξύλο στο τέλος; και σε μας άρεσαν πολλά κομμάτια του βιβλίου! Και φυσικά το γλίτωσε το ξύλο η Αγγελική! (από μένα τουλάχιστον!) Φρόντισες να το σώσεις στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο ώστε η ανατρεπτικότητά σου να μην μας επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία μας! | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 19:37 | |
| - Σπόιλερ:
Σε αυτο το σημειο που ειμαι θελω να βαρεσω τον Μιχαλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ ομως !!!!!!!!
| |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 19:58 | |
| Αλεξάνδρα... σε νιώθω, σε καταλαβαίνω και σε δικαιολογώ, απόλυτα! Συνονόματη, αυτό με την ανατρεπτικότητα, πολύ χαίρομαι όταν το ακούω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 19 Ιαν 2013 - 19:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 20 Ιαν 2013 - 12:14 | |
| Λοιπον γιωτα ελπιζω να εισαι ετοιμη να διαβασεις την παρακατω εκθεση...... - Σπόιλερ:
Βασικα θα ξεκινησω απο την αρχη και θα σου πω οτι το πρωτο κομματι (μεχρι τον αρραβωνα ) μου αρεσε πολυ!!! Ειχε πολλες εναλλαγες στα συναισθηματα και πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι εκανε οτι εκανε και δεν χωριζε τον Μιχαλη... Σε καποια φαση ομως αρχισα να μπαινω στην ψυχολογια της και να νοιωθω οτι ολοι εχουμε ενεργησει με το μυαλο πολλες φορες και οχι με την καρδια και εφοσον το εχω κανει και εγω στην ζωη μου πρεπει να σταματησω να την κρινω. Αυτο εκανα σε εκεινο το κομματι τουλαχιστον και βιωσα μαζι της ολα τα συναισθηματα της !!! Τωρα στο δευτερο κομματι (μεχρι τον γαμο) ειχα αγανακτησει πολυ !! Σε καποια στιγμη μαλιστα αρχισα να αναρωτιεμαι για ποιο λογο βαζεις τους χαρακτηρες σου να πισωγυριζουν και γιατι αφηνεις την Αγγελικη να κανει τοσα λαθη και να πληγωνει τον Αγγελο τοσο!!! Αρχισα να αναρωτιεμαι τι στο καλο θελει και μας περιγραφει το ταξιδι στην Θεσ/νικη και μας λεει τοσα για τον Νικολα !!! ( που να ηξερα ) . Η αληθεια ειναι οτι αυτο το κομματι μου εσπασε λιγο τα νευρα !!! Και παμε στο τελευταιο μερος (απο τον γαμο και μετα ). Οπως σου εγραψα και σε αλλα σποιλερ σε εκεινο το σημειο ηθελα να βαρεσω τον Μιχαλη ΠΟΛΥ !! Δεν πιστευα οτι δεν θα ειναι μαζι τα παιδια για ακομα μια φορα !!! Ηθελα να νοιωσω την Αγγελικη αλλα σε εκεινο το σημειο η καρδια μου χτυπαγε και για τα συναισθηματα του Αγγελου πολυ. Τοτε καταλαβα το ποσο τραγικο ειναι και για αυτον να ζησει χωρις την Αγγελικη και δεν σου κριβω οτι τοτε αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες οτι κατι ασχημο θα γινει στο τελος. Με το που αρχισα να διαβαζω τον επιλογο το καταλαβα...... και εκει αρχισαν τα πρωτα δακρυα (γιατι κλαιω και ευκολα ) Στην σκηνη που πηγε αυτη στο νοσοκομειο και αρχισε να της λεει ολα αυτα τα λογια ελιωσα!! Το τελος ηταν πολυ ανατρεπτικο αν και αρκετα στεναχωρο (οσων αφορα την καταληξη του Αγγελου) !!! Τοτε εβγαλαν ολα νοημα !!! Θελω να σου πω για τελος οτι ηταν μια πολυ καλη δουλεια!! Ηταν ενα βιβλιο που σε βαζει να αναρωτηθεις για τις επιλογες της ζωης σου και για το πως θα ηταν τα πραγματα αν διαλεγαμε εστω και μια φορα ενα διαφορετικο μονοπατι στην ζωη μας και οτι οι επιλογες μας εχουν αντικτυπο και στους αλλους !!! Τουλαχιστον αυτο πηρα εγω! Ανυπμονω και για καινουριες σου δουλειες!!!
| |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 20 Ιαν 2013 - 14:31 | |
| Αλεξάνδρα μου, είμαι πάντα έτοιμη! Πρώτα απ' όλα, σ' ευχαριστώ πολύ που το διάβασες και δεύτερον, χαίρομαι που σου άρεσε! - Σπόιλερ:
Νομίζω πως όλοι μας έχουμε βρεθεί σε τέτοιο δίλημμα, αν πρέπει δηλαδή να κάνουμε αυτό που θέλουμε ή αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εμάς. Σίγουρα γινόμαστε έξαλλοι μαζί της για τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα, από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε απόλυτα. Στο δεύτερο μέρος που αναφέρεις, δεν είναι μόνο δικό της λάθος αλλά και του Άγγελου που τα πράγματα εξελίσσονται έτσι. Πλέον, είναι εκείνος στη θέση που ήταν αυτή και διστάζει να αποφασίσει να θυσιάσει τη δικιά του σιγουριά και αυτό, είναι που την κάνει να πισωγυρίζει και να κάνει μια νέα σειρά από λάθη. Αλλά έτσι δεν είναι η ζωή; Όταν μπαίνουμε σε ένα τρυπάκι, τότε δεν βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά; Αχ... σε νιώθω! Εδώ έκλαιγα εγώ όταν το διάβασα που το είχα γράψει κι όλας! Χα, χα, χα... Και να φανταστείς ότι στο μυαλό μου, κάπως έτσι θα τελείωνε απλά, δεν υπήρχε ο Νικόλας όταν ξεκίνησα να το γράφω. Μπήκε σαν κομπάρσος και μετά, απλά έμεινε, χωρίς να το συνειδητοποιήσω, ούτε εγώ η ίδια! Χαίρομαι που σου άρεσε, χαίρομαι που κατάλαβες αυτά που ήθελα να πω και ελπίζω στο μέλλον, να σε ταξιδέψουν και οι νέες μου ιστορίες!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 20 Ιαν 2013 - 15:18 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν μπορω να την κατηγορησω απολυτα ιδιως οταν σε πολλα σταδια της ζωης μου εχω ενεργησει με βαση τα συναισθηματα των αλλων και οχι τα δικα μου. Ισως το οτι τσατιζομουν μαζι της οφειλεται στο γεγονος οτι και εγω εχω κανει τραγικα λαθη και μαλλον πιο βαθια τα εχω με τον εαυτο μου. Στο δευτερο μερος θα διαφωνισω λιγο μαζι σου και θα πω το οτι ο Αγγελος ειχε ΜΙΑ στιγμη αδυναμιας και αμφιβολιας και η Αγγελικη δεν επρεπε να φυγει παλι αλλα για μια φορα να κατσει να παλεψει !Οποτε κατα την δικια μου αποψη παλι το φταιξιμο ειναι δικο της. Οσο για το τελος ευτηχως που ειχες τον Νικολα τελικα γιατι δεν θα αντεχα να τελειωνε με αυτη μονη χωρις τον Αγγελο. Σιγουρα θα περιμενω νεες σου δουλειες και ελπιζω αρκετα συντομα!! Μακαρι να με ταξιδεψουν οπως αυτη !!!
| |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 21 Ιαν 2013 - 11:30 | |
| - Σπόιλερ:
Αλεξάνδρα, νομίζω ότι γι' αυτό θυμώνουμε με την Αγγελική. Επειδή διαβάζοντας την ιστορία της, συνειδητοποιούμε ότι σε κάποια φάση της ζωής μας, έχουμε ενεργήσει με τον ίδιο, ηλίθιο τρόπο! Ναι, είχε μια στιγμή αδυναμίες ο Άγγελος αλλά, ίσως έπρεπε να το χειριστεί λίγο διαφορετικά ξέροντας ότι είναι τρελή και παρορμητική η Αγγελική και ότι θα μπορούσε να κάνει, ό,τι βλακεία της κατέβαινε στο κεφάλι! Το αρχικό μου πλάνο έτσι ήταν, να μένει μόνη με το παιδί αλλά από την άλλη, μου φάνηκε πολύ σκληρό και πριν μπει ο Νικόλας στο προσκήνιο. Θεού θέλοντος και όλα να πάνε καλά, το επόμενο το υπολογίζουμε για καλοκαίρι! Θα χαρώ να τα συζητάμε και τότε όπως και τώρα! Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 21 Ιαν 2013 - 13:17 | |
| Καλοκαιρι?? Τελεια !!! Εγω πρεπει να σε ευχαριστησω που μου εδωσες ωραιες στιγμες με την ιστορια σου !!! Φιλακια | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Δευ 21 Ιαν 2013 - 13:23 | |
| Ναι, ναι... πρώτα ο θεός, αυτό είναι το πλάνο!!! Να 'σαι καλά κοριτσάρα μου! Σ' ευχαριστώ και πάλι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τετ 29 Μάης 2013 - 23:21 | |
| Κυρία Παπαδημακοπούλου... είστε απερίγραπτη! Ευχαριστώ για όλα | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 16 Ιουλ 2013 - 9:48 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 16 Ιουλ 2013 - 10:16 | |
| Μπραβο στην Γιωτα!! Παντα επιτυχιες κοριτσακι!! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Τρι 16 Ιουλ 2013 - 21:07 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 10:38 | |
| Το ότι συμπαθώ ιδιαίτερα την Γιώτα είναι γεγονός. Ωστόσο η άποψη μου είναι απολύτως αντικειμενική και όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι ποτέ δεν γράφω-λέω πράγματα που δεν τα πιστεύω. Παρόλο που διαβάζω ελληνική σύγχρονη λογοτεχνία λίγα είναι τα βιβλία που πραγματικά θα μου αρέσουν,θα με ταξιδέψουν και θα με παρασύρουν μέσα στις σελίδες τους. Η Γιώτα όμως με αυτό το ξεχωριστό μυθιστόρημα το κατάφερε!! H Γιώτα συστήθηκε σε όλους μας μέσα από τις καταπληκτικές κριτικές της στο blog της και αργότερα μέσω του βιβλίου Ξεπεσμενοι Αγγελοι. Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε το δεύτερό της βιβλίο με τίτλο,"Με με ξεχάσεις το οποίο,¨ είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει,γιατί αυτή τη φορά, επιχειρεί να προσεγγίσει την ιστορία από την οπτική μεριά του αγοριού. Η γραφή της είναι απλά υπέροχη και καταφέρνει να μας παρασύρει στον πυρήνα της ιστορίας από τις πρώτες κι όλα σελίδες.Σε αυτό το σημείο δεν θα παραλείψω να αναφερθώ για την εξελικτική πορεία της γραφής της σε σχέση με το πρώτο της βιβλίο. Αυτό που μου άρεσε πάντα στα γραπτά της Γιώτα είναι το γεγονός ότι έχει έναν πολύ όμορφο τρόπο να αποτυπώνει τις λέξεις στα κείμενα της.Η γραφή της φανερώνει έναν άνθρωπο με ευχέρεια στο γραπτό λόγο. Βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Αντρέας.Ο οποίος καλείται κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει τους φόβους του, τον ίδιο του τον εαυτό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...Ο Αντρέας και η Αλεξάνδρα γνωρίζονται σε πολύ μικρή ηλικία. Ανάμεσα τους καταφέρνει να γεννηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός και να σφυρηλατηθεί μια σπάνια φιλία. Καθώς τα χρόνια περνούν ο δεσμός αυτός αντί να μειωθεί ενισχύεται.Αρχίζουν όμως να αναπτύσσονται και άλλα βαθύτερα συναισθήματα τα οποία λόγο ηλικίας δεν είναι σε θέση να τα κατανοήσουν. Όταν ο Αντρέας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η Αλεξάνδρα είναι για αυτόν κάτι περισσότερο από μια φίλη,τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες τον εγκλωβίζουν σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν μπορεί να διαφύγει. Θα πρέπει να ρισκάρει πολλά και ο φόβος της τυχόν απόρριψης τον κάνουν να διστάζει να εκφράσει τον ερωτά του.Κάπου εκεί αρχίζει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Χάνει τις ευκαιρίες μέσα από τα χέρια του και εμείς αρχίζουμε να αμφιβάλουμε αν θα καταφέρει να βρει την δύναμη να διεκδικήσει τα θέλω του πριν να είναι πολύ αργά. Η Αλεξάνδρα από την μεριά της δεν διευκολύνει ιδιαίτερα την κατάσταση κάνοντας μας να σκεφτούμε ότι οι γυναίκες είμαστε όντως λίγο πολύπλοκα όντα. Φτάνει όμως η στιγμή που ο Αντρέας θα πρέπει να παλέψει.Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να ξεδιπλώσει τα συναισθήματα του και να παλέψει για αυτήν που αγαπά. Δεν θα πω περισσότερα για να μην σας χαλάσω το σασπένς της ανάγνωσης. Το "Μη με ξεχάσεις" είναι ένα από τα πιο γλυκά βιβλία που έχω διαβάσει!Σου δημιουργεί ποικίλα συναισθήματα.. σε κάνει να γελάς,σε κάνει όμως και να σκέφτεσαι διάφορα θέματα. Η Γιώτα κατάφερε να μας αποδείξει ότι το χιούμορ μπορεί να χωρέσει παντού και πως αν θέλουμε τα πράγματα να είναι διαφορετικά δεν έχουμε παρά να το προσπαθούμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 10:52 | |
| Συμφωνώ και επαυξάνω Έρη! Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου είναι μοναδική!!! Το Ξεπεσμένοι Άγγελοι είναι ενα βιβλίο το οποίο μου άρεσε και φυσικά το δήλωσα στο αντίστοιχο τόπικ. Το Μη με ξεχάσεις...μου άρεσε υπερβολικά πολύ! Η Γιώτα κατάφερε να με κάνει να κλάψω, να γελάσω, να νοσταλγήσω, να πονέσω, να αποθυμήσω, να ταξιδέψω...Μέσα από μια οικεία γλώσσα, χωρίς περιττές φιοριτούρες, με αγνό συναίσθημα σε κάθε κεφάλαιο. Κι όσο κι αν ο Ανδρέας μερικές φορές με θύμωνε, η γλυκήτητά του, η ανασφάλεια, ο πόνος του, η προσπάθεια, το παντελώς ανθρώπινο του χαρακτήρα του, τελικά σε κάνει να τον αγαπήσεις πέραν του δέοντως. Γιώτα Παπαδημακοπούλου, αν το διαβάσεις, ξέρεις...περιμένω το 3ο!!!
Μαρία Στεφάνου, ευχαριστώ που μου σύστησες τη Γιώτα! Αυτό το φόρουμ είναι τόσο καταπληκτικό τελικά! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 18:04 | |
| Βάσω μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, τόσο όσον αφορά εμένα την ίδια, όσο και το έργο μου σε όλες του τις διαστάσεις. Το ότι η συμπάθεια είναι αμοιβαία, είναι κάτι που νομίζω πως δεν χρειάζεται να το πω... το έχω δηλώσει πολλές φορές, έστω κι αν εσύ δεν το ξέρεις!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που παρατήρησες πως υπήρχε διαφορά στον τρόπο που γράφω γιατί σκοπός μου ως δημιουργός είναι, όσο μπορώ, να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που για μια ακόμη φορά μου έκανες την τιμή να διαβάσεις ένα πνευματικό μου "παιδί", που μπήκες στη διαδικασία να το σχολιάσεις και μάλιστα με τόσο όμορφα λόγια, αλλά και που μοιράστηκες τις σκέψεις σου μαζί μας. Με κάνει πολύ ευτυχισμένη το γεγονός πως το βιβλίο μου κατάφερε να σου προκαλέσει, όλα εκείνα στα οποία στόχευα και που τελικά, ήταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα για σένα. Ελπίζω στο μέλλον να συνεχίσω να γράφω ιστορίες που θα μπορείς να τις αγαπήσεις, και γιατί όχι, ακόμα περισσότερο από τις υπάρχουσες. | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 18:07 | |
| Συνονόματη... δεν ξέρω τι να πω... δεν έχω λόγια, πραγματικά! Άλλωστε, οι δυο μας, έχουμε κάνει τόσες πολλές συζητήσεις και η αντίδρασή σου όταν μου μίλησες για τον Αντρέα, ήταν πιο ειλικρινής και συγκινητική απ' όσο θα τολμούσα να ελπίζω και να ονειρεύομαι. Και σ' ευχαριστώ γι' αυτό... όπως σ' ευχαριστώ για την φιλία σου και τις κουβεντούλες μας και γενικώς, για όλα... ξέρεις εσύ... Πραγματικά, νιώθω τυχερή κι ευλογημένη που έχω γνωρίσει ανθρώπους όπως εσείς... Όσο για το 3ο... σε ένα χρόνο (εντάξει... κάτι λιγότερο... υπομονή ως τότε... ) Τα υπόλοιπα, ξέρεις... τηλεφωνικά!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 18:29 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ και μας στηρίζετε με τόσο μοναδικό τρόπο. Όπως είπα και σε άλλα μου σχόλια, ο Αντρέας έχει την ικανότητα να συγκινεί και αυτή η ιστορία πέρα απ' οτιδήποτε άλλο άλλο είναι γλυκιά και σε ταξιδεύει αμέσως σε μία εποχή αθωότητας.
Πολλά συγχαρητήρια στη Γιώτα! | |
|
| |
ΓΙΩΤΑ Twilight Human
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Σαβ 18 Ιαν 2014 - 22:16 | |
| Μαράκι μου γλυκό, σ' ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για τα καλά σου λόγια επιτυχία γιατί την αξίζεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γιώτα Παπαδημακοπούλου Κυρ 19 Ιαν 2014 - 9:59 | |
| | |
|
| |
| Γιώτα Παπαδημακοπούλου | |
|