Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τίποτα δεν είναι επίσημο...Το σενάριο είναι έτοιμο όμως σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής οπότε...Είμαστε σε αναμονή ...Τί στο καλό,αφού έχουν ανακοινώσει οτι η ταινία θα βγεί το καλοκαίρι του 2014,λογικά μέχρι το καλοκαίρι '13 θα ξέρουμε για το καστ..Ούφ,πως θα περάσει ο καιρός μέχρι τότε...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Λέει'' φημολογείται'' άρα δεν είναι επίσημο.Απλώς από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο μόνος που επιβεβαίωσε ότι μίλησε με την παραγωγή.Οι άλλοι έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να παίξουν αλλά δεν έχουν πει κάτι για συζητήσεις.Αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο απλώς το έβαλαν στο imdb γιατί έχει ο ίδιος επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις.Τα κάνει αυτά το imdb όταν βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις βάζει το όνομα αλλά βάζει και το rumored σε παρένθεση για να είναι καλυμμένο...Αλλά γιατί κρίμα?? δεν είναι άσχημος ηθοποιός καλά το σώμα το έχει αλλά και υποκριτικά δεν είναι κακός.
Παράθεση :
Τίποτα δεν είναι επίσημο...Το σενάριο είναι έτοιμο όμως σκηνοθέτης δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής οπότε...Είμαστε σε αναμονή ...Τί στο καλό,αφού έχουν ανακοινώσει οτι η ταινία θα βγεί το καλοκαίρι του 2014,λογικά μέχρι το καλοκαίρι '13 θα ξέρουμε για το καστ..Ούφ,πως θα περάσει ο καιρός μέχρι τότε...
μμμ μπορεί και να μην ξέρουμε.Η Απόκλιση ξεκινά γυρίσματα σε λίγες μέρες και τα ονόματα ανακοινώθηκαν λίγες εβδομάδες πριν και δεν έχουν ανακοινωθεί και όλα λείπουν 2-3 βασικοί χαρακτήρες.Το ίδιο και με το VA ανακοινώθηκαν τα ονόματα το Φεβρουάριο και τα γυρίσματα αρχίζουν το Μάιο απ την άλλη για τα Θανάσιμα Εργαλεία ξέραμε καιρό πριν αρχίσουν τα γυρίσματα..Αναλόγως την παραγωγή και το τι ψάχνουν και τον χρόνο προετοιμασίας των ηθοποιών πριν τα γυρίσματα.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θα συμφωνήσω με τη Μαριάνα! Γιατί κρίμα; Μία χαρά είναι ο άνθρωπος, ωραιότατος, νέος και πολύ πιο κοντά στον ήρωα ηλικιακά και όχι καμένος ή πολυφορεμένος. Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε πάρα πολύ για Κρίστιαν!
Χτες πάντως που κοίταξα στο imdb στην αρχή έλεγε announced και μετά το έκαναν rummored συνήθως πάντως όταν αυτοί βγάζουν κάτι στη συνέχεια επιβεβαιώνεται.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Καλα ευη .... Μας πεθανες !!! Φυσικα και το εχει και εμενα προσωπκα δεν με χαλαει καθολου, απο το να παρει κανεις ασχετος τον ρολο , πολυ καλητερα αυτος !!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Καλέ πως δεν το χει και γιατί να μην είναι στις πρώτες μας επιλογές παρακαλώ; Είναι και παραείναι, ειδικά μετά από αυτό το υλικό που έβαλες Εύη μου ακόμα και το 1% των αμφιβολιών μου ξεπεράστηκε!
Για να πω την απόλυτη αλήθεια για εμένα ο τέλειος Κρίστιαν θα ήταν ο Ρόμπερτ. Το ξέρω ότι πολλές θα έχετε αντίρρηση αλλά τον είχα μέσα στο μυαλό μου όταν διάβαζα το φανφικ. Από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτή και σε άλλες προτάσεις ειδικότερα αυτού του συγκεκριμένου είδους!
Σημασία έχει αυτός που θα τον κάνει να έχει τα προσόντα, σωματικά, εμφανισιακά και υποκριτικά για να μην ξενερώσουμε. Π.χ. θα προτιμούσα χίλιες φορές αυτόν εδώ παρά τον Γκόσλινγκ ή ας πούμε (ας με συγχωρέσουν οι κοπέλες που τους αρέσει, σ' εμένα δεν αρέσει ιδιαίτερα) ο Ίαν από το Vampire Diaries.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Ο Μπομέρ και ο Καβίλ ήταν μεν καλές επιλογές αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κολλάει τελικά. Και ηλικιακά νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλοι, ειδικά ο Μπομέρ. Φυσικά αυτά είναι γούστα και επίσης είναι απόλυτα σίγουρο ότι όποιον και αν διαλέξουν κάποιοι θα δυσαρεστηθούν. Είναι αδύνατον να ευχαριστήσουν ολόκληρο το σύμπαν! Κρίστιαν Γκρέυ είναι αυτός, η κάθε μία μας τον έχει μέσα στο μυαλό της με τον δικό της τρόπο.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Και για μενα ο ιδανικος ειναι ο Ρομπ γτ αυτον ειχα ως εικονα οταν διαβαζα την ιστορια...απο κει και περα κανενας δεν με χαλαει απολυτα...κι ο Ιαν μου αρεσει παρα πολυ αλλα νομιζω πως οι αλλοι ειναι λιγο πιο ανοιχτοχρωμοι οποτε κολλανε περισσοτερο....κι ειναι οντως λιγο μεγαλουτσικοι αλλα τωρα 4-5 χρονια δεν ξερω κατα ποσο εχουν σημασια
NinaRobstenLove The Nomads
Ηλικία : 26 Τόπος : Los Angeles Αριθμός μηνυμάτων : 1686 Registration date : 05/01/2013
εγώ θα προτιμούσα τον Ρομπ αλλά και τον Matt Bomer θα ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δυο για το ρόλο, αρχίζω με τον Ματ μου αρέσει το βλέμμα του τσακίζει κόκαλα και είναι πολύ σέξι και ο Ρομπ μου αρέσει γιατί το βλέμμα του κάποιες φορές είναι λίγο άγριο και σέξι και μου αρέσει αυτό αλλά anyway και οι δυο μου αρέσουν...ο καθένας με τα γούστα του
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
[img][/img] εμενα ενας θα ειναι παντα ο πενηντα μου μπορει να μην εχει το τελειο κορμι αλλα αυτο φτιαχνει ευκολα εχει το προσωπο την γοητεια το βλεμμα την καταληλη ηλικια και μην ξεχνατε τις τριχουλες στο στηθος
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
Παιδιά δεν το έχω ψαξει πολύ το θεματάκι οι 50 αποχρώσεις του γκρί έχει βγεί σε ταινία ή μέχρι στιγμής υπάρχει μονο σε βιβλίο ? Αν ναι πότε βγήκε και αν έχει κυκλοφορήσει ηδη σε dvd.. ρωτάω επειδη συζητάτε για τον matt bomer και σχεδόν πάντα όταν πάω να δώ interviews με matt bomer στο youtube σχεδον τα περισσότερα comment από κατω ειναι τύπου "love bomer as chrisian grey κλπ Θα μπορούσε κάποια να με ενημερώσει ? :D η μήπως πρόκειτε να βγεί σε ταινια και περνάει ο bomer από οντισιον για τον ρόλο ?
αυτα!!! καλησπρες
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
εμμ κωνσταντινε οι οι 50 αποχρώσεις του γκρί εχουν βγει μοναχα σε βιβλιο προς το παρον.. ειναι 3 βιβλια. η ταινια δεν εχει βγει ακομα αλλα θα βγει ποτε..εμμ θα σου πουν τα κοριτσια προς το παρον κανουν οντισιον για το ποιος θα παρει το ρολο ναι