| Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James | |
|
+25breathless Stella777 panagiota Thalia Nelly pitsiriki April Kimberly Vanina ΕΡΗ Silia AspaKorth kati Dalia maria_likofos Kostantinos ZetaPattinson demona1986 NinaRobstenLove xrysanthi WhiteQueen mariana20 evi korinaki alexandra13 $ofi@ + Edward 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 10 Απρ 2013 - 16:29 | |
| Λενε για καλοκαιρι του 14 αλλα κανεις δεν ξερει ακομη...και οι φανς απλως θα ηθελαν τον Μπομερ για τον ρολο...κανεις δεν ξερει αν οντως εχει μιλησει με την παραγωγη και τα σχετικα...ειναι παντως ενα απο τα ονοματα που ακουγονται πολυ. | |
|
| |
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 10 Απρ 2013 - 17:05 | |
| Ευχαριστώ κορίτσια! Καλά αργεί τόσο πολύ ? Mηπως γνωριζεται και ποιοι είναι οι προτεινομενοι ? αυτοι που θα περάσουν oντισιον δλδ! Τώρα όσον αφορά το βιβλίο αξίζει η αγορά του? Λεω να κανω μια επισκεψη στο βιβλιοπωλείο γι αυτο ^^ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 10 Απρ 2013 - 17:12 | |
| Κοιτα το βιβλιο η πολυ καλες η πολυ κακες κριτικες εχει παρει... εγω το αγαπησα οσο ηταν ακομη fanfiction και μεχρι σημερα παραμενει απο τα αγαπημενα μου... o μοναδικος που παραδεχτηκε πως εχει μιλησει με την παραγωγη ειναι ο stephen amel... απο κει και περα ο ian somerhalder o mat bomer και ο Henry Cavill ακουγονται πολυ... | |
|
| |
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 10 Απρ 2013 - 17:49 | |
| aha καταλαβα evi ΤΕΝ ΚΙΟΥ :D Μπήκα έκανα μια αναζητηση στις βιογραφίες των παραπάνω ηθοποιων και δεν πιστευα στα μάτια μου όταν είδα οτι ο bomer ειναι 36 χρονων.. δεν του φαινεται καθολου, πέραν από αυτό 36 χρονων και δεν θα έλεγα πως τον έχω δεί σε πολλές ταινίες σε σειρές επίσης :O | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 10 Απρ 2013 - 18:25 | |
| δεν νομιζω πως εχει παιξει και πολλα...και η αληθεια ειναι λιγο μεγαλος για τον ρολο γτ ο κριστιαν ειναι 27-28 | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 0:09 | |
| Εγώ μετά από εικόνες και σχετικά βίντεο συμπεραίνω πως πρέπει να αρχίσω να βλέπω το Arrow το καλοκαίρι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:44 | |
| - Dalia έγραψε:
- Εγώ μετά από εικόνες και σχετικά βίντεο συμπεραίνω πως πρέπει να αρχίσω να βλέπω το Arrow το καλοκαίρι...
Διακρίνω μια τάση επιθυμίας Stephen Amell ως christian grey ?^^ | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:45 | |
| όχι καλέ... απλώς δεν τον ξέρω τον ηθοποιό κι είπα να τον γνωρίσω καλύτερα... μέσω της σειράς.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:48 | |
| Και σαν Ολιβερ Κουιν θεος ειναι ο ανθρωπος...χαλαλι κι αν δεν τον παιξει τον Γκρει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:49 | |
| Απ'ότι βλέπω εδώ κι εξετάζω αγαπητή μου ο τύπος έχει κορμί αγαλματένιο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:50 | |
| Που να δεις και πως το χρησιμοποιει το κορμι το θανατηφορο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:51 | |
| Θα δω... θα δω... το summertime να'ναι καλά θα χω απεριόριστο χρόνο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:53 | |
| ελπιζω να ανανεωσουν την σειρα και για δευτερη σαιζον.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:55 | |
| Αν ναι έχουμε να δούμε ουυυυυ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 1:59 | |
| θα τους σφαξω αλλιως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 2:01 | |
| με τέτοιο κορμί είναι να μην την συνεχίσουν... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 11 Απρ 2013 - 2:06 | |
| δεν ειναι μονο το κορμι...παιζει και πολυ καλα. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Δευ 15 Απρ 2013 - 9:44 | |
| - Kostantinos έγραψε:
- Τώρα όσον αφορά το βιβλίο αξίζει η αγορά του? Λεω να κανω μια επισκεψη στο βιβλιοπωλείο γι αυτο ^^
Κωνσταντίνε το βιβλίο όπως σου είπε η Εύη ή πολύ καλές κριτικές έχει πάρει ή πολύ αρνητικές. Από όσους το διάβασαν 1-10 ίσως να σχολίασε αρνητικά και όσοι δε το διάβασαν και μπόρεσαν ως δια μαγείας να εκφέρουν γνώμη, συνήθως αρνητική. Την ιστορία δε την έχω διαβάσει ως βιβλίο αλλά ως φανφικ και μου άρεσε πολύ. Υπάρχει το πραγματικό στοιχείο, δηλαδή αναφέρεται σε πράγματα πιθανά στις μέρες μας, υπάρχει ο ρομαντισμός και διάφορα άλλα.Αν είσαι ανοιχτόμυαλος και δεν είσαι προκατειλημμένος σε ορισμένα πράγματα πιστεύω θα σου αρέσει. Έχει διάφορες σκηνές που με την πρώτη ματιά είναι σκληρές αλλά επειδή τίποτα δε μένει ανεξήγητο στην ιστορία θα δεις πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν με ρωτάς, για εμένα είναι μια ιστορία αγάπης, για δύο άτομα που ήταν γραφτό να είναι μαζί και μέσα από την κοινή τους ζωή με εφόδια τις εμπειρίες που είχε έκαστος πριν γνωριστούν, γίνονται καλύτεροι ως άνθρωποι στην προσπάθειά τους να συνυπάρξουν ως άνθρωποι, σύντροφοι, φίλοι κλπ.. Εγώ στο συνιστώ. Για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Κρίστιαν μιας κι αναφέρετε τον Αμελ τον ψηφίζω και πολύ!!!! Είχα πει για Μπομέρ και Ίαν αλλά ο Αμελ ταιριάζει ηλικιακά, είναι ανοιχτόχρωμος, τον έχουμε δει όταν είναι σέξι κι άγριος οπότε Αμελ δαγκωτό! Μου πάει πιο πολύ από όλους μέχρι τώρα! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 17 Απρ 2013 - 10:07 | |
| Το βιβλιο για μενα ειναι καλο...
η αληθεια ειναι οτι σαν φανφικ το ειχα ευχαριστηθει καλυτερα γιατι ηταν κ η πρωτη φορα που το διαβαζα και εννοειται οτι οταν διαβαζεις ενα βιβλιο στην μητρικη του γλωσσα πιανεις το νοημα λιγο καλυτερα. Απλα αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι δεν ειναι για ολες τις ηλικιες
αυτα κ σορυ δεν θελω να κανω υποδειξεις απλα την γνωμη μου λεω | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 16:11 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 17:29 | |
| Λατρευω Alex Pettyfer.Μου αρεσει πολυ και οπως λεω και ξανα λεω θα ηταν ο ιδανικος Τζεις(Θανασιμα εργαλεια).Ο ρολος αυτος ηταν ραμμενος κομμενος στα μετρα του.Αλλα για Κριστιαν δεν μου κανει.Οπως τουλαχιστον εχω εγω τον fifty στο μυαλο μου. Ο Stephen Amell θα ηταν ο ιδανικος.Ο συγκεκριμενος εχει ολο το πακετακι!! Μετα ο Henry Cavvil και τελος ο Matt Bomer. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 17:38 | |
| Συμφωνω μ τ βάσω...καθολου δεν μ κανει για Κρίστιαν. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 18:56 | |
| Απο την μια απογοητευση στην αλλη
γιατι γιατι γιατι τον Αλεξ?
κουκλι ειναι το παιδι δεν λεω αλλα Κριστιαν?τον αντρακλα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 19:28 | |
| Καταρχήν τούτος εδώ δεν είναι μικρός για Κρίστιαν;! | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Πεμ 25 Απρ 2013 - 20:48 | |
| Πραγματικά είναι μικρός....μόνο 23 χρονών και εκτός αυτού φαίνεται και στο πρόσωπο του το νεαρό της ηλικίας του!!!Όσες φωτογραφίες του και αν είδα καμία δεν πλησίασε αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Christian....δεν είδα τον "Έλληνα Θεό" που περιγράφεται στο βιβλίο! | |
|
| |
| Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James | |
|