| Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James | |
|
+25breathless Stella777 panagiota Thalia Nelly pitsiriki April Kimberly Vanina ΕΡΗ Silia AspaKorth kati Dalia maria_likofos Kostantinos ZetaPattinson demona1986 NinaRobstenLove xrysanthi WhiteQueen mariana20 evi korinaki alexandra13 $ofi@ + Edward 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:10 | |
| Και μενα με ψιλοχαλασε αλλα ισως και να φταιει πως ειχαν τοσο τελειους υποψηφιους για τον ρολο και τελικα ο out of the blue με χαλασε...απο κει και περα θα περιμενω και θα δω...Δεν εχω παρακολουθησει και δουλεια του παιδιου οποτε δεν ξερω...απλα σιγουρα με τις εικονες στο κεφαλι μου δεν ταιριαζει καθολου. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:23 | |
| εμενα μ'αρεσει πολυ ο Charlie Hunnam κι εχω δει ταινιες του ειναι καλος ηθοποιος | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:28 | |
| Τοτε υποθετω πως το μονο που μενει ειναι να τον δουμε να ενσαρκωνει τον ρολο...να πω την αληθεια...εδω ικανοποιητικος ηταν η Τζωαννα/Τζειμι ως Τζεις...δεν φοβαμαι τοσο πως δεν θα παιξει καλα...το σωμα το χει...και στο βλεμμα κατι το ιδιαιτερο το εχει επισης....τωρα θα δουμε. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:39 | |
| Συμφωνώ. Ας τον δούμε πρώτα σαν Κρίστιαν Γκρέι και μετά τον φάβουμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:50 | |
| βασικα το βιβλιο ειναι καπως περιεργο...αναρωτιεμαι τι θα αφησουν και τι θα βγαλουν. | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:50 | |
| παιδια εγω που ειμαι τρελη φαν της σειρας και του ιδιου δεν φοβαμαι καθολου το εχει σας λεω και εγω ηθελα τον mat bomer σαν πρωτη επιλογη αλλα δεν με χαλασε κιολας ας περιμενουμε ειδικα για αυτη την ταινια δεν νομιζω να κανανε κακη επιλογη. Επισης δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν απο το απογευμα η καθε φαν του ιαν του ματ του χενρι και βριζουν παντου χωρις να εχει βγει ουτε μια φωτο ουτε ενα τρειλερ κατι μονο με τα ονοματα κρινουμε και οι ηθοποιοι ανθρωποι ειναι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:54 | |
| εμφανησιακα ταιριαζει...οποτε δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να πεσει θαψιμο. | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 0:58 | |
| απλα επειδη 6 χρονια τωρα παιζει τον ρολο του μαχανοβιου με μαλλια μακρια μουσι και λοιπα ξεχναμε οτι ο ηθοποιος μεταλασσεται ας το πουμε για τους ρολους που κανει τρανη αποδειξη ο τσεις εγω ακομα να το πιστεψω πως επαιξε τοσο καλα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 1:00 | |
| Συμφωνω και σε αυτο...κι αν φουσκωσει θα γινει ακομη καλυτερος... κι αυτος μια χαρα ειναι...στο κατω κατω και ο κριστιαν κατα βαθος bad boy ειναι... | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 1:17 | |
| Τώρα, αν πω ότι ενθουσιάστηκα με τις επιλογές (ειδικά για τον Κρίστιαν) θα πω ψέμματα και δεν το θέλω. Φαντάζομαι ότι οι παραγωγοί έχουν πολύ συγκεκριμένους λόγους (που μπορώ να υποψιαστώ, αν και δεν είμαι ειδική) που δε διάλεξαν "πρώτα" ονόματα για να παίξουν. Τώρα εξαρτάται από τους υπόλοιπους συντελεστές (σκηνοθέτη, μακιγιέρ, σκηνογράφο και δεν ξέρω ποιο άλλο) για να "σηκώσουν" την ταινία σε μεγάλη επιτυχία, ή τουλάχιστον σε μια ταινία που δε θα απογοητεύσει τους φανς του αρχικού FF και του βιβλίου. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει, επειδή και τα δύο έχουν τόσους φανατικούς οπαδούς και αγαπήθηκαν πολύ (εδώ ακόμα και για τις ταινίες Twilight ακούω συνεχώς παράπονα ότι δεν ήταν τόσο καλές όσο τα βιβλία). Ίδωμεν. Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να καταδικάζουμε ή να θάβουμε την ταινία πριν καν αρχίσει να γυρίζεται, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τόσο καλό που να δικαιώσει τις επιλογές. Αλλά δε μπορώ να μην έχω και μια πρώτη αντίδραση η οποία, καλώς ή κακώς, είναι αρνητική. Μας τριβέλιζαν το μυαλό δυο χρόνια τώρα με διάφορα πολύ γνωστά ονόματα, είχαμε ενταχθεί σε ομάδες υποστήριξης (ε, καλά, υπερβάλλω λίγο, αλλά το πιάνετε το νόημα... ΛΟΛ) του ενός ή του άλλου, για να ανακοινώσουν τώρα... αυτούς? Μη μου πείτε ότι κι εσείς δεν αναρωτηθήκατε όταν τους είδατε... "Τι? Αυτή? Αυτός? Κάποιο λάθος έχει γίνει..." | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 1:20 | |
| στην αρχη ναι και λογικο ειναι...αλλα υποθετω με τον καιρο συνηθιζεται. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 2:43 | |
| Η αλήθεια είναι για να λέμε του στραβού το δίκιο, πως η πρώτη αντίδραση είναι αρνητική όταν τους βλέπεις, καθόλου ικανοποιητική θα έλεγα. Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με την Vanina και την Μαίρη, μπορεί ο εν λόγω κύριος να έχει όλα τα καλά αλλά για Κρίστιαν δεν... Θα προτιμούσα ας πούμε τον Chris Hermsworth απ'αυτόν , ειδικά με τα μακριά μαλλιά με τα μούσια δεν με πείθει... Όμως όπως λένε και κάποιες πιο πάνω και θα συμφωνήσω ας βγούνε πρώτα οι φώτο απ'τα γυρίσματα και μετά τους καταδικάζουμε, μπορεί (σίγουρα) θα τους αλλάξουν στην πορεία για να συμβαδίζουν και με το βιβλίο σε ορισμένα αν όχι σε όλα, τλχστν έτσι θέλω να πιστεύω εγώ.
Τον κύριο τον ψιλοθυμάμαι, τον είχα δει σε μια ταινία εποχής του 2002 με την Αnne Hathaway , NICK NICKELBY λεγόταν ή κάτι τέτοιο αλλά ήταν πολύ μικρός τότε. Η κυρία μου είναι εντελώς άγνωστη , κάπου είδα ότι είχε παίξει στο Beastly αλλά ειλικρινά δεν την θυμάμαι καθόλου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 3:14 | |
| σοβαρα επαιζε κει...?ουτε γω την θυμαμαι | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 3:24 | |
| το nicholas nickleby ειναι η πρωτη ταινια του Charlie Hunnam που ειδα κι απο τοτε μ' αρεσει παρα πολυ (για μενα ετσι ειχα φανταστει τον Τζεις) παντως εχει παιξει πολλους διαφορετικους κι δυσκολους ρολους, σαν ηθοποιος ειναι καλος ,σ'αυτο τον τομεα πιστευω δεν θα σας απογοητεύσει... | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 228 Registration date : 25/10/2012
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 10:17 | |
| Από χτες που ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας,έχουν φάει το κράξιμο της αρκούδας ηθοποιοί και συντελεστές και το θεωρώ απαράδεκτο επειδή στηρίζαμε μέχρι τώρα κάποιους συγκεκριμένους ηθοποιούς να έχουμε θυμώσει γιατί δεν έβαλαν αυτούς.. Ας μην μένουμε σε 2 τυχαίες φωτογραφίες τους κι ας ψάξουμε λίγο περισσότερο στο Ίντερνετ και θα καταλάβουμε γιατί τους διάλεξαν...Κι εγώ στην αρχή όταν τους έιχα δει πριν λίγες μέρες όπου ακούγονταν τα ονόματά τους κάπως μου ΄ρθε έχοντας στο μυαλό μου τον Ματ και την Αλέξις αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και νομίζω οτι διάλεξαν τους καταλληλότερους. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 10:25 | |
| Εγω αντιθετα με πολλους απο εσας δεν ειχα διαβασει το φανφικ και το διαβασα μονο οταν εκδοθηκε. Να φανταστειται οτι τον φανταζομουν μελαχρινο παρολο που δεν τον περιεγραφε ετσι. Για μηνες φανταζομουν τον Ιαν να ενσαρκωνει τον ρολο και παρολο που δεν τον πηρε δεν απογοητευτικα. Ενταξει μετα τον Τζεις εχω αρχισει να εχω πιο ανοιχτο μυαλο γιατι παρολο που δεν μου αρεσε καθολου σαν αντρας στην ταινια με εξεπληξε αφανταστα. Τωρα ο κυριος που θα κανει τον Κριστιαν για μενα ειναι ΚΟΥΚΛΙ !!!!! Δεν θα μπω στην διαδικασια ξανα αν κανει ή δεν κανει για τον ρολο γιατι θα το αποδειξει οταν ερθει η ωρα.Ειναι αδικο να τον κρινουμε χωρις να δουμε. Καταλαβαινω την απογοητευση πολλων γιατι κατι αλλο ειχαν στο μυαλο τους. | |
|
| |
korinaki New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 228 Registration date : 25/10/2012
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 10:53 | |
| Αλεξάνδρα κι εγώ την ίδια γνώμη έχω με σένα.Το παλληκάρι τα έχει όλα!Όμορφος,σέξυ,γοητευτικός,αγγελικός,σκληρός,με υπέροχο κορμί,τέλεια μακρυά λεπτά δάχτυλα,βλέμμα Κρίστιαν,και το βασικό:Καλός ηθοποιός.Η κοπέλα πάλι έχει την γλύκα και την αθωότητα χωρίς να έιναι η εντυπωσιακά όμορφη,με κατάλευκο δέρμα,υπέροχο χρώμα στα μάτια και πιστέψτε με την είδα σε μια συνέντευξη και έπαθα σοκ!Φωνή,ύφος,στυλ,λες και έβλεπα την Αναστάζια! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 12:07 | |
| - Stella777 έγραψε:
- Τώρα, αν πω ότι ενθουσιάστηκα με τις επιλογές (ειδικά για τον Κρίστιαν) θα πω ψέμματα και δεν το θέλω. Φαντάζομαι ότι οι παραγωγοί έχουν πολύ συγκεκριμένους λόγους (που μπορώ να υποψιαστώ, αν και δεν είμαι ειδική) που δε διάλεξαν "πρώτα" ονόματα για να παίξουν. Τώρα εξαρτάται από τους υπόλοιπους συντελεστές (σκηνοθέτη, μακιγιέρ, σκηνογράφο και δεν ξέρω ποιο άλλο) για να "σηκώσουν" την ταινία σε μεγάλη επιτυχία, ή τουλάχιστον σε μια ταινία που δε θα απογοητεύσει τους φανς του αρχικού FF και του βιβλίου. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει, επειδή και τα δύο έχουν τόσους φανατικούς οπαδούς και αγαπήθηκαν πολύ (εδώ ακόμα και για τις ταινίες Twilight ακούω συνεχώς παράπονα ότι δεν ήταν τόσο καλές όσο τα βιβλία).
Ίδωμεν. Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να καταδικάζουμε ή να θάβουμε την ταινία πριν καν αρχίσει να γυρίζεται, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τόσο καλό που να δικαιώσει τις επιλογές. Αλλά δε μπορώ να μην έχω και μια πρώτη αντίδραση η οποία, καλώς ή κακώς, είναι αρνητική. Μας τριβέλιζαν το μυαλό δυο χρόνια τώρα με διάφορα πολύ γνωστά ονόματα, είχαμε ενταχθεί σε ομάδες υποστήριξης (ε, καλά, υπερβάλλω λίγο, αλλά το πιάνετε το νόημα... ΛΟΛ) του ενός ή του άλλου, για να ανακοινώσουν τώρα... αυτούς? Μη μου πείτε ότι κι εσείς δεν αναρωτηθήκατε όταν τους είδατε... "Τι? Αυτή? Αυτός? Κάποιο λάθος έχει γίνει..." Πόσο σύμφωνη με βρίσκεις! Σε όλα!!! ¶ντε να δούμε πώς θα υποδυθούν τώρα τους ρόλους, ο σκηνοθέτης τί δουλειά θα κάνει, ο σεναριογράφος και πάει λέγοντας.. ΝΑ δούμε τί θα κόψουν και τί θα αφήσουν! Ελπίζω μόνο να μην απογοητευτούμε! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 14:20 | |
| αυτη καλη μου φαινεται για τον ρολο αυτος δεν ξερω αλλα δεν μου κανει πολυ..το πρωτο πραγμα που σκευτικα οταν τον ειδα ηταν "πολυ ξανθος για κριστιαν" | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 16:58 | |
| Εγω πιστευω πως υπαρχουν καποιοι λογοι που διαλεγουν συγκεκριμενους ηθοποιους για συγκεκριμενους ρολους τους οποιους δεν μαθαινουμε ποτε αλλα τελικα δικαιωνονται σαν επιλογες..
Θεωρω πως δεν μπορουν ολοι οι ηθοποιοι να παιξουν οποιοδηποτε ρολο και πως ακομη κι αν προσπαθησουν το αποτελεσμα μπορει να μην ειναι ικανοποιητικο
Για παραδειγμα ο Ματ Μπομερ ενω ειναι παιδαρος, ειναι τοσο γκει, που αν παρατηρησετε στη σειρα που παιζει οι επαφες του με γυναικες ειναι ελαχιστες ή αφηνονται να εννοηθουν Πως θα πεισει λοιπον ως Γκρευ? Ή θυμαμαι την Ρεμπεκα στο Vampire Diaries οταν φασωνοταν με τον Ντεημον η εκφραση του προσωπου της ηταν τοσο τσουλιστικη που προκαλουσε γελιο.. Για να μην σας θυμησω το θαψιμο που εφαγε ο Ρομπ στην αρχη ως Εντουαρντ..
Ειναι πολλα που μετρανε και οι ρολοι ιδιαιτεροι..Ξερουν τι κανουν | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 18:56 | |
| Για μένα πάντως είναι η πρώτη φορά που είμαι πολύ "σφιγμένη" με τις επιλογές. Συμφωνώ ότι ξέρουν τι κάνουν, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον δικαιώνονται για τις επιλογές οι οποίες έχουν να κάνουν και σαν χημεία τα ζευγάρια μεταξύ τους όπως και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Αλλά όπως και να το κάνουμε στην προκειμένη, για μένα προσωπικά πάντα, δεν μπορώ να βρω κάτι "κοινό" με τους ήρωες του βιβλίου. Μπορεί να φταίνε οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μπορεί να φταίει αυτό το πολύ ξανθό που έχουν και οι δύο, (ειδικά την κοπελιά αν δεν τη βάψουν σε κάτι πιο σκούρο θα κάνω χαρακίρι! και εν το μεταξύ δεν ξέρω γιατί, φαίνεται μεγαλύτερη κι απ' ότι είναι έτσι κι αλλιώς στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον το να κάνει κάποια ακόμα μικρότερη), μπορεί να φταίει ότι είχα πολύ συγκεκριμένα δεδομένα και πρότυπα μέσα στο μυαλό μου αλλά και πάλι μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το "χωνέψω".
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι το "κράξιμο" που γίνεται είναι απαράδεκτο. Κατά την άποψη μου ο φαν που σέβεται τον εαυτό του καλό θα είναι να κάνει υπομονή και να περιμένει. Εγώ προσωπικά ειλικρινά εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ και μακάρι όταν θα δω την ταινία να με πείσουν. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 19:45 | |
| το ξανθο της τυπισσας και μενα με χαλασε πολυ...αλλα πιστευω πως αφου καταφερα να απεξαρτηθω απο την εικονα του Ρομπ μεσα στο κεφαλι μου και να συνηθισω τα καινουρια ονοματα πως αν κανουν καλη δουλεια θα το απολαυσω εξισου. | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τρι 3 Σεπ 2013 - 22:37 | |
| Ελπίζω να τα καταφέρουν και να με πείσουν, γιατί μέχρι τώρα όσο και να το έχω προσπαθήσει, όσο και αν έψαξα στο ιντερνετ αυτός δεν μου γεμίζει το μάτι για Christian!!!Θέλω να ελπίζω πως θα τον αλλάξουν, μαλλί, σώμα, πρόσωπο!!!Θέλω κάτι που να πλησιάζει στον Christian που έχω στο μυαλό μου (αν και όσο βλέπω το διαφημιστικό του Rob για τον οίκο Dior, δεν νομίζω πως θα καταφέρουν και πολλά μιας που αυτός είναι ο ΜΟΤU για μένα!!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 4 Σεπ 2013 - 0:32 | |
| για τις περισσοτερες απο μας ειναι...ειδικα η σκηνη του ασανσερ εκανε ασχημη ζημεια. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James Τετ 4 Σεπ 2013 - 10:08 | |
| Εγω οταν πρωτοειδα τις φωτογραφιες ξενερωσα. Στην συνεχεια εψαξα τον τυπο λιγο περισσοτερο και αυτο που ειδα εμενα με ικανοποιησε. Ειναι κουκλι!!Μην μπερδευεστε απο συγκεκριμενες φωτο....ο τυπος ειναι κουκλος! Εχει την εμφανιση....εχει την κορμαρα....οποτε στις σκηνες χωρις μπλουζα...οντως θα θαυμαζουμε την κορμαρα του Κριστιαν...εχει το στυλακι.....μενει να δουμε τις υποκριτικες του ικανοτητες!!! Εγω ειναι αισιοδοξη!!!! | |
|
| |
| Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι - E.L.James | |
|