Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ειδικά για την συγκεκριμένη ταινία είναι απαραίτητη η σεξουαλική χημεία των πρωταγωνιστών και απ΄ ότι λένε οι συντελεστές αυτοί οι δυό είχαν πάρα πολύ!Εγώ πάντως ανυπομονώ να δω την ταινία!Περιμένω κάτι δυνατό,καλλιτεχνικό,σκοτεινό,ρομαντικό..!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
ανεκαθεν ειχες μια ειδωλολατρικη αδυναμια στους ξανθους lovres εσυ μικρη μπουκλωτη αμαρτια.....παραυτα η αναρτηση του βιντεου βοηθαει να ξεδιαλυνουν τα γκριζα συννεφα στο οριζοντα και ομολογω δημοσια οτι ....
ΠΡΩΤΩΝ ο τυπος ξερει πως να σε αγκαλιασει και να σε κρατησει στην πυθωνια αγκαλια του μεχρι να ερθει το τελος
ΔΕΥΤΕΡΟΝ το σωμα μου κανει , εχει μυες αρκετα ευπαρουσιαστους που σου προκαλουν στιγμιαια ταχυκαρδια, ανεβαζοντας τους παλμους μου σε καθε τεντωμα που κανουν
ΤΡΙΤΟΝ το μουσι ακυρο και δεν νομιζω να το κρατησει διοτι αν δεν με γελαει η μνημη μου δεν αναφερεται σκηνη που να λεει.. ''το μουσι του με εκανε να μαρτυρησω στο πιο ευαισθητο σημειο του κορμιου"
ΤΕΤΑΡΤΟΝ απο βλεμα ,μμμμμμμμμ.....δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομα ειναι μια μυξι πιστευω πουστρελε vs αρρενοπου ....θα βγαλω πορισμα εις το αποτερο μελλον πιστευω
ΠΕΜΠΤΟΝ σκηνη σεξ......εχω μελετησει δυο τρεις μεχρι στιγμης και ξερει να σκοραει με αρκετα εντυπωσιακο τροπο.. πιστευω θα διαπρεψει.
αυτα μεχρι νεοτερας και........ KEEP DREAMING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ...!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ρε παιδιά... πολύ παχουλό μου κάνει... δεν ξέρω πόσο ζυγίζει αυτή τη στιγμή αλλά αν είναι όπως στο εν λόγω βίντεο πρέπει να χάσει βάρος οπωσδήποτε! Το χρώμα πολύ ξανθό όσο για τη φάτσα κι εγώ ακόμα δεν έχω άποψη, προς το παρόν όμως αυτό που βλέπω δεν με πείθει. Θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές για να γίνει Κρίστιαν και προσωπικά συνεχίζω να αμφιβάλλω για το αν θα τα καταφέρει. Ελπίζω να με κάνει να αλλάξω γνώμη!
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
λοιπον κοριτσια αφηστε το σωμα προς το παρον διοτι μεχρι το Νοεμβρη κατι θα κανει..... το θεμα ειναι να επικεντρωσουμε το βλεμα μας αλλου....που????
ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ...ναι ναι στην πατουσα και τα δαχτυλα του ποδιου ....και απ΄οτι πηρε το ματι μου μια στα γρηγορα απο το παραπανω βιντεακι καλη μου φαινεται
μην ξεχνιομαστε κιολας οτι η πατουσα παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο ρολο του Γκρευ..αρκει να ξεσκονισουμε λιγο την μνημη μας για το πως μπορει μια πατουσα να σε ξεσηκωσει.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Αχ Τέσσερα... Για να σου λυθούν οι απορίες αυτού του είδους θα πρέπει να διαβάσεις την Απόκλιση!
Η αλήθεια είναι ότι παρ' όλο που δεν είναι ακριβώς όπως τον περιγράφει στον βιβλίο μόλις τον είδα εντυπωσιάστηκα και δεν είχα καμία αμφιβολία! Είναι πολύ πως να το πω; Πολύ άντρας βρε παιδί μου!
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
μμμμμ.........υπ'οψιν Βασιλισσα μου και μην σε παιρνει απο κατω......μπορει να μην μας εκανε την χαρη ο Καβιλ να ειναι ο Γκρευ που ονειρευτηκαμε αλλα ειμαι πεπισμενη οτι το ξανθοπαιδο θα μας εντυπωσιασει με καποιο τροπο
αντε να δουμε αντε!!!! ουφ!
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Ο 4 ειναι το χαμουρεμα νουμερο 4 στην υπογραφη μου...και δεν ειναι απλα αντρας... ειναι τετραπλος οργασμος οπως λεει και το ονομα του....και παραπανω απλα ειναι μετριοφρων το μαναρι μου....
Δεν είναι μελαχρινός καλέ, καστανό θα τον έλεγα. Και η μύτη του είναι μία χαρά, μάλλον τον αδικούν οι φωτογραφίες που βλέπεις. Βάλτε καλέ το τρέιλερ να καταλάβει τι εστί βερίκοκο!
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
Βασικα αγαπη μου...πηγαινε στο τοπικ divergent movie...θα καταλαβεις τι παει να πει drooling...Μην πεφτουμε και εκτος τοπικ... Αλλα ετσι για να παρεις μια ιδεα...
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
εγω ξερω πως θα πεθανω στα 22 μιας και ειναι το δωρο γενεθλιων που με περιμενει το μαρτη...αλλα δεν εχω καμια αντιρρηση...ειδικα αν ο χαρος του μοιαζει εστω και λιγο...