Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Κορίτσια τελικά ξέρουμε πότε θα βγει στα ελληνικά το τελευταίο? Η Πλατύπους είχε πει κάτι για τέλος Σεπτεμβρίου αλλά πλέον δεν έχει λογαριασμό στο face και δεν ξέρω σίγουρα. Εσάς μήπως έχει πάρει κάτι το αυτί σας?
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Μαλλον παλι καποια αλλαγη θα κανουν στον λογαριασμο τους. και ναι σεπτεμβρη ειχαν πει..δεν νομιζω να το αργησουν ιδιαιτερα αντε αρχες οκτωβρη. κι εγω το θελω Βασω.δεν με πειραζει να το ξαναδιαβασω.ειδικα μετα την εξεταστικη ειναι οτι χρειαζομαι.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ειχα στειλει μηνυμα στην πλατυπους για την εκδοση του τελευταιου βιβλιου,και μου ειπαν λογικα για τελος του μηνα αλλα δεν ειναι σιγουρο λογω του μεγεθους του βιβλιου. Θα ναι πανω απο 900 σελιδες και πιθανον να βγει σε 2 τομους που θα κυκλοφορησουν ταυτοχρονα..
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ουαου για το ποσο μεγαλο ειναι...και στα αγγλικα τεραστιο ηταν...αλλα 2 τομοι? Αλλα δεν μπορω να μην αναρωτιεμαι..θα προσαρμοσουν αραγε τις τιμες? η θα θελουμε 40 ευρω? Θα το πάρουμε βεβαια...αλλα λεμε τωρα.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
ωχ!! ελπίζω αν γίνει αυτό η τιμή να μειωθεί.20 ευρώ ο κάθε τόμος 40 συνολικά είναι πολλά λεφτά.τις εκτιμώ τις εκδόσεις αυτές και θεωρώ ότι προσέχουν τα βιβλία τους έχω συνηθίσει να βάζω στην άκρη 20 ευρώ για να πάρω κάτι δικό τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου φαίνονται πανάκριβα.και μόνο στην ιδέα ότι θα δώσω 40 ευρώ για το τελευταίο βιβλίο μιας σειράς που για διάφορους λόγους έσπασε σε δύο τόμους εδώ τρομάζω!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Να μην δεν τα παρω δεν παιζει... αλλα νομιζω πως απλως το σκεφτονται...δεν ξερω κατα ποσο οντως θα το κανουν...ε δεν θα ναι και το πρωτο βιβλιο που θα ναι 1000 σελιδες... αντε να το πανε λιγο παραπανω απο 20.25 ας πουμε.αλλα να δωσεις τα διπλα δεν τους συμφερει...πολλοι δεν θα το παρουν.
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Επειδή έχω διαβάσει την τετραλογία του Έραγκον αν εξαιρέσεις το 1ο τα άλλα τρία ήταν πάνω από 900 σελίδες με την κληρονομιά να φτάνει στις 1100 και η τιμή του ήταν γύρω στα 25ευρώ αν θυμάμαι. Θέλω να πιστεύω πως αν έχουν σκοπό να το σπάσουν θα βάλουν τουλάχιστον λογικές τιμές.
evi The Volturi
Κι εγω τα εχω διαβασει τα Εραγκον. οπως και το τραγουδι της φωτιας και του παγου που σπασαν σχεδον καθε βιβλιο σε 2 τομους χωρις να υπαρχει λογος μερικες φορες...απλα η ανουμπις αυτο το συνηθιζει.Η πλατυπους οχι.Οποτε δεν ξερω κατα ποσο οντως θα το κανουν... στο κατω κατω 1000 σελ σιγουρα ειναι τερατακι αλλα εχω και βιβλιο με 1500 σελιδες,δεν ειναι κατι πρωτοτυπο.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010