Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συναναγνωση Νοελιας 2.

Πήγαινε κάτω 
+8
Dalia
EliRose
WhiteQueen
xrysanthi
nicky_cullen
alexandra13
AspaKorth
ΕΡΗ
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ioannina
Αριθμός μηνυμάτων : 4111
Registration date : 09/02/2012

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 22:59

Στο πρωτο βιβλιο μας εδειξε οτι δεν θελει πολεμο και αυτο ειναι οτι την κανει ανωτερη απο ολους. Ολοι θελουν πολεμο αλλα αυτη επιμενει σε μια μεση λυση
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 22:59

ναι και το τρια και τελος!!

θα του ταιριαζε ομως...

ετσι ημουν και εγω αλλα καταληξει οτι ο θανατος δεν ειναι αναγκαια ενα ασχημο τελος ειναι μερος της ζωης και πολλες φορες το hea μου φαινεται ψευτικο...

ειδικα με τα βιβλια φαντασιας ειναι σα να διαβαζω το ιδιο βιβλιο με διαφορετικους χαρακτηρες...αποκαλυψη σοκ για τον χαρακτηρα για την καταγωγη του ή/και τον κοσμο που ζει + ερωτικο τριγωνο + επικη μαζι απενταντι στο κακο + ΗΕΑ... εχω φτασει σε σημειο να μην ανησυχω για τους πρωταγωνιστες γιατι ξερω εκ των προτέρων οτι δε θα παθουν τιποτα...οποτε ναι θα προτιμουσα εναν καθηλωτικο και επωδυνο θανατο αγαπημενου χαρακτηρα απο ενα ακομα ανιαρο χαπι εντ!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Where the fairytale begins......
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:00

Για την Αμαρα εχουμε μια εικονα οτι εχει θυσιασει παρα πολλα για να σταθει στη θεση που ειναι,προσπαθει να ειναι δικαιη προς τους νομους της φυλης της αλλα και προς τον ιδιο τον ευατο της.

Οσο για τη Οντεν και την Κλημεντινη πιστευω οτι εχουν πληγωθει παρα πολυ στο παρελθον τους και εγιναν ετσι οπως τις βλεπουμε.Δεν ξερω αν εμαθαν ποτε τι ειναι αγαπη αλλα σιγουρα χαιρονται με την καταστορφη των αλλων και ειδικοτερα της Νοελιας.

Ισως ολη αυτη η φασαρια με την προφητεια να τους δημιουργησε καποιο τραυμα τοτε που ηταν μικρες
http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:01

[/quote]

εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα σε αυτό
αλλά είναι και από πια οπτική το βλέπεις
αν ο θάνατος του ηταν ένα συνταρακτικό γεγονός όπου έφερνε την λύτρωση
τότε ναι θα τον σκότωνα και εγώ και θα έβγαζα μετά την
αισιοδοξία στο υπόλοιπο στόρι
δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ Wink

όσο αφορά την Αμάρα εγώ δεν μιλώ
ξέρω  Razz Razz Razz Razz [/quote]

Φυσικα ο καθε συγγραφεας σκεφτεται διαφορετικα και εχει το δικαιωμα να οραματιζεται την ιστορια του οπως θελει.Απο την αλλη ενας σωστος συγγραφεας οφειλει να σεβαστει το κοινο του.Αν το κοινο σου θελει τους ηρωες μαζι και εσυ τους σκοτωσεις για εμενα αυτο ειναι φαουλ.
Πρεπει να ακους τους αναγνωστες,τι θελουν,τι πιστευουν....απο την στιγμη που υπαρχει συνεχεια η ιστορια σταματαει να ειναι αποκλειστικα δικη σου αλλα ανηκει και στους φαν.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:01

Και επιτρέψτε μου να συμφωνήσω με τη Βάσω. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο θάνατος ενός πρωταγωνιστή δικαιολογείται και "εξυψώνει" την ιστορία και το νόημα της. Όταν όμως γράφεις σειρά και έχουν αγαπηθεί τόσο οι χαρακτήρες, όταν κινείσαι μέσα στα πλαίσια του φανταστικού νομίζω ότι μπορείς να περάσεις το μήνυμα με πολλούς τρόπους, δεν είναι ανάγκη να σκοτώσεις τον βασικό ήρωα γιατί πιστεύω (καθαρά προσωπική μου γνώμη) ότι όποιος το κάνει το κάνει καθαρά και μόνο για να προκαλέσει. (Υπόψιν δεν έχω διαβάσει το τρίτο βιβλίο της Ροθ ακόμα και δεν έχω άποψη, ούτε τα λέω αποκλειστικά γι' αυτό όλα αυτά).

Είχα διαβάσει κάπου παλιά ότι και η Ρόουλινγκ σκεφτόταν να σκοτώσει τον Χάρυ Πότερ και το βρήκα πολύ τραβηγμένο. Έτσι κι αλλιώς σκότωσε τόσους που ήταν και πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες. Αν σκότωνε και τον κεντρικό ήρωα ποιο θα ήταν το μήνυμα μετά;

Μπορεί και να είμαι λάθος, μπορεί να τα βλέπω όλα ροζ αλλά έτσι κι αλλιώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή από μόνη της, γιατί να το κάνουμε αυτό και στη φαντασία; Δεν λέω να παραμυθιαζόμαστε αλλά πιστεύω πως μπορείς να πεις πολλά πράγματα με άλλους τρόπους χωρίς να "σφάξεις" τους κεντρικούς ήρωες που από μόνοι τους θέλοντας και μη γίνονται ιδανικά.
http://www.jokastia.blogspot.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:04

Ειλικρινά (και θα το πω κι ας είναι και σπόιλερ), δεν θα μπορούσα ποτέ και για κανένα λόγο να σκοτώσω τον Φιλίπ ή τη Νοέλια. Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει να γίνομαι "κλισέ", αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα το άντεχα ψυχολογικά.
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:05

Ουτε και εμεις  lol! lol! 
hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:06

alexandra13 έγραψε:
Ουτε και εμεις  lol! lol! 

hiddenfantasy
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:09

Εξαλλου σε μερικους χαρακτηρες κυριως κακους,ο θανατος ειναι πολυ λιγος για να τιμωρηθουν..
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:09

Μαρια συμφωνω απολυτα.
Ο συγγραφεας εχει τον τροπο να περασει οποιο μηνυμα θελει δεν χρειαζεται να κατασφαξει τον κοσμο για να το αποδειξει.Μερικες φορες ο πιο απλος ειναι και ο καλυτερος τροπος.
Καταρχην εγω δεν θα μπορουσα να ξαναπιασω ενα βιβλιο που θα με σακατεψει ψυχολογικα.
Για εμενα η επιτυχια ενος βιβλιου φαινεται και στο ποσες φορες ενας αναγνωστης θα διαβασει ενα βιβλιο.
Αν το ξαναπαινει σε τακτα χρονικα διαστημα αυτο ειναι επιτυχια!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:10

κεφάλαιο 3ο
τα πρώτα σημάδια ότι η γαλήνη διαταράσσετε έχουν αρχίσει
η καρδιά σελίδα την σελίδα, λέξη την λέξη αρχίζει να αυξάνει τους παλμούς της
τουλάχιστον από αυτό που έγινε με την μικρή και το άρωμα
η Νοέλια αλλάζει περιβάλλον και πιο σημαντικό δεν αποχωρίζεται τον μικρούλη της

Φιλίπ.... λατρεύω το αστυνομικό του δαιμόνιο
γάτα με πέταλα είναι ο άτιμος  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
επίσης λατρεύω που διάβασα και από την μεριά του  boogie 

Ραφαελ... οκ τι να πούμε γι αυτόν τον γλυόδη τύπο;;;
από το πρώτο βιβλίο κάθε που διάβαζα σκέψεις του μου ερχόταν να ξεράσω
αυτόν και αν δεν θέλω να τον δω  Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 474260 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 474260 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 474260

Ρενάρ... το πόσο τον λυπήθηκα δεν λέγετε
όμως έπρεπε να φανεί πιο έξυπνος
δεν μπορούσε να έχει ικανό το βλαμμένο να σκοτώσει την Λορένα
αλλά πως μπορούσε να το διακινδυνεύσει
τον καταλαβαίνω απόλυτα και τον συμπονώ Sad 

http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:12

Χρυσανθη ξαναρχισε το the following και μου μπαινουν ιδεες  lol! 

για μενα η Αμαρα ειναι η Βασιλισσα Ελισαβετ...η ανυπαντρη βασιλισσα που σταθηκε μονη της στο θρονο και αν και κανεις δεν το περιμενε οδηγησε το εθνος της στο μεγαλειο...ετσι και η Αμαρα που αμφισβητειται και θεωρειται μαλακη θα ειναι αυτη που θα διαπραγματευτει και θα φερει την ειρηνη γιατι εχει την ιδια μοναδικη ποιοτητα χαρακτηρα που εχει και η Νοελια, εκεινη τη συμπονια και την ανθρωπια και την προθυμια να δωσει ενα χερι βοηθειας ακομα και σε εκεινους που θα την αφηναν να πεθανει! αυτο ομως δεν παει να πει οτι δε θα κοψει κωλους αν θεωρησει οτι ο λαος της κινδυνευει...η καλοσυνη και η καθαρη μαλθακοτητα εχει μια λεπτη γραμμη την οποια η Αμαρα δεν ξεπερνα ποτε!

νομιζω οτι παρερμηνευτικα δεν υπονοουσα οτι ενα ευτυχιασμενο τελος ειναι κλισε ή οτι και το κλισε απο μονο του ειναι κατι κακο...αγαπαμε κλισε αλλα απλα οχι το ενα μετα το αλλο...το σχολιο μου ηταν πανω στο ποσο μοιαζουν οι πλοκες και οχι το τελος...

και να καταλαβαινω αυτο που λετε για τις σειρες και για το κοινο αλλα πιστευω οτι ενας συγγραφεας πρεπει να γραφει και λιγο για την παρτη του...δε λεω να σκοτωνεις και οποιον παρει ο χαρος για να προκαλεις οπως ειπε και η Μαιρη αλλα αν σου βγαινει οτι αυτη ειναι η μοιρα του χαρακτηρα σου θεωρω φαουλ να το αλλαξεις μονο και μονο για βγεις "καλη" στο κοινο σου...

και παλι ειναι προσωπικη αποψη και αυριο μεθαυριο που θα δω εναν αγαπημενο μου χαρακτηρα να πεθαινει θα καταριεμαι κοσμο κατα πασα περιπτωση αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι σωστό ή λάθος...
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:13

EliRose έγραψε:
ναι και το τρια και τελος!!

θα του ταιριαζε ομως...

ετσι ημουν και εγω αλλα καταληξει οτι ο θανατος δεν ειναι αναγκαια ενα ασχημο τελος ειναι μερος της ζωης και πολλες φορες το hea μου φαινεται ψευτικο...

ειδικα με τα βιβλια φαντασιας ειναι σα να διαβαζω το ιδιο βιβλιο με διαφορετικους χαρακτηρες...αποκαλυψη σοκ για τον χαρακτηρα για την καταγωγη του ή/και τον κοσμο που ζει + ερωτικο τριγωνο + επικη μαζι απενταντι στο κακο + ΗΕΑ... εχω φτασει σε σημειο να μην ανησυχω για τους πρωταγωνιστες γιατι ξερω εκ των προτέρων οτι δε θα παθουν τιποτα...οποτε ναι θα προτιμουσα εναν καθηλωτικο και επωδυνο θανατο αγαπημενου χαρακτηρα απο ενα ακομα ανιαρο χαπι εντ!

πάνω κάτω το ίδιο που είπα και εγώ πριν Wink
είναι από πια οπτική γωνιά το βλέπεις (τον θάνατο)
ακόμα και αυτός μπορεί να δώσει την λύτρωση που ζητάς αν γίνει με τον σωστό τρόπο και όχι άδικα
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:13

Τι να εκανε ο Ρεναρ? δεν νομιζω πως ειχε αλλη επιλογη, ο καθενας στην θεση του το ιδιο θα εκανε. Την Λορενα λυπαμαι που βλεπει τον ανθρωπο της φυλακισμενο και δεν μπορει να κανει τιποτα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:14

Υπάρχουν περιπτώσεις που "καταλαβαίνω" τον θάνατο και που παραδέχομαι ότι όσο κι αν έχω πονέσει κατανοώ πως έτσι έπρεπε να γίνει και εν τέλει εξυψώνεται ο χαρακτήρας και αναγνωρίζεται ίσως η κάποια θυσία του;

Όμως όσον αφορά τη Νοέλια πραγματικά δεν θα το άντεχα να πεθάνει ένας από τους δύο. Ένιωθα πως τους άξιζε να έχουν το ευτυχισμένο τέλος τους κι ας το κάνει να θυμίζει παραμύθι.

EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:18

δεν ξερω Μαιρη δε θελω να φανω κακια αλλα αν και αγαπω και τη Νοελια και τον Φιλιπ δεν μπορω να "κολλησω" μαζι τους...τους θαυμαζω τους συμπονω αλλα και ολο το βιβλιο πανω σε Ρεναρ-Λορενα να ηταν χωρις εκεινους δε θα με ενοιαζε...μαλλον εχει να κανει οτι το Ρωμαιος και Ιουλιετα σκηνικο συγκινει την καρδια μου περισσοτερο τι να πω!!

επαναλαμβανω το βιβλιο ειναι καταπληκτικο καλογραμμενο καλοδομημενο και οι σελιδες τρεχουν σα νερο ειναι σα το να ζεις και να το βλεπεις μπροστα σου οποτε δε το λεω για να μειωσω επουδενι την αξια του!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:19

WhiteQueen έγραψε:
Υπάρχουν περιπτώσεις που "καταλαβαίνω" τον θάνατο και που παραδέχομαι ότι όσο κι αν έχω πονέσει κατανοώ πως έτσι έπρεπε να γίνει και εν τέλει εξυψώνεται ο χαρακτήρας και αναγνωρίζεται ίσως η κάποια θυσία του;

Όμως όσον αφορά τη Νοέλια πραγματικά δεν θα το άντεχα να πεθάνει ένας από τους δύο. Ένιωθα πως τους άξιζε να έχουν το ευτυχισμένο τέλος τους κι ας το κάνει να θυμίζει παραμύθι.

και εμείς μαζί σου  huggie 
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:25

Εγω αγαπησα και τα τεσσερα ζευγαρια.
το καθενα με κερδισε με ξεχωριστο τροπο. Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 98735 
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:26

Ελίνα, μην ανησυχείς, δεν θυμώνω! Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 34442

Κατ' αρχάς, νομίζω ότι είναι μεγάλη επιτυχία να συγκινούν τόσο πολύ και να "κλέβουν" την παράσταση οι δεύτεροι χαρακτήρες, οπότε το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο! Wink
Είναι γνωστό πως ο Ρενάρ και η Λορένα έχουν πολύ μεγάλο κοινό και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτούς!

Όμως θα είμαι ειλικρινής απέναντι σας. Η Νοέλια και ο Φιλίπ δεν είναι απλά οι πρωταγωνιστές μου, σημαίνουν πολύ περισσότερα για μένα. Ο τρόπος που εξελίσσονται σαν προσωπικότητες και ειδικότερα σε αυτό εδώ το βιβλίο για εμένα είναι θα έλεγα συγκλονιστικός.

EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:26

επισης μην ξεχασω οτι αμεσως επομενοι μετα το Βικτωρ στην Shit list μου ειναι η Οντετ και ο Ραφαελ...την Κλημεντινη την αγνοώ γιατι απλα ειναι ενα ηλιθιο κοριτσιπουλο που το κανει η υπουλη οχια οτι θελει!! evil_laugh evil_laugh evil_laugh evil_laugh 

να μπορουσα να μπω στις σελιδες  Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:34

ακου στην αρχη ειχα ταυτιστει και εγω με την Νοελια ενα νεο αμαθο κοριτσια που ξεκινα ενα ταξιδι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα κυριολεκτικα μπορουσα να την καταλαβω γιατι καπως ετσι ηταν και για εμενα εκεινη η εποχη πρωτη φορα εμενα μονη μου ενα παιδι της επαρχιας σε μια μεγαλουπολη που δεν ηξερε κανενα!

μαλλον εχει να κανει που μου φαινονται πιο παθιασμενοι χαρακτηρες...
ο ρεναρ και η λορενα περα απο αυτα που τους χωριζουν ειναι και οι ιδιοι εκρηκτικοί χαρακτηρες που και θα μαλωσουν και θα σφαχτουν και θα πληγωσουν ο ενας τον αλλο και μετα θα ζητησουν συγγνωμη και θα κυλιουνται στα ντιβανια του ποθου ωρες...

πραγματικα δε μπορω να φανταστω τη Νοελια και τον Φιλιπ να εχουν συζυγικο καυγά που να μη τελειωνει μεσα στο πενταλεπτο!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:36

EliRose έγραψε:
επισης μην ξεχασω οτι αμεσως επομενοι μετα το Βικτωρ στην Shit list μου ειναι η Οντετ και ο Ραφαελ...την Κλημεντινη την αγνοώ γιατι απλα ειναι ενα ηλιθιο κοριτσιπουλο που το κανει η υπουλη οχια οτι θελει!! evil_laugh evil_laugh evil_laugh evil_laugh 

να μπορουσα να μπω στις σελιδες  Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 730856 

για μένα πάει πρώτα ο Ραφαέλ μετά η Οντέτ και τέλος ο Βίκτωρ
γιατί απλά τον Βίκτωρ τον κατανοώ
τους άλλους απλά τους συχαίνομαι
ότι και να έχουν πάθει στο παρελθόν τους άξιζε
αν πάθουν τίποτα στο μέλλον επίσης τους αξίζει

αχχχχχχχχ και εγώ το λέω τόσες φορές
πόσες θέλω να μπω μέσα στο βιβλίο και να δώσω κανένα χαστουκάκι να συνέλθουν κάποιοι  evil_laugh evil_laugh 
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:41

οχι η Οντετ πρωτα...ο αλλος ειναι σιχαμερο φιδι και φαινεται αλλα η αλλη ειναι υπουλη οχι που θα σε κανει να νιωσεις ασφαλεια και οταν οι αμυνες σου ειναι κατω θα χτυπησει!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:45

Και εμενα αυτη η Οντετ στο λαιμο μου καθοταν. lol! 
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2.   Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 20 Ιαν 2014 - 23:46

Ο Φιλίπ και η Νοέλια έχουν πολλές διαφωνίες, πίστεψε με! Αλλά είναι πως να το πω... διαφωνίες, δεν μπορώ να τους πω καυγάδες. Ο Φιλίπ είναι τρελός για τη Νοέλια με αποτέλεσμα να αντιδρά παρορμητικά κάποιες φορές. Αντίθετα η Νοέλια είναι πολλές φορές η φωνή της λογικής!

Χμμμ... δεν ξέρω... Συναναγνωση Νοελιας 2. - Σελίδα 6 691775 Οι χαρακτήρες τους έχουν αποδοθεί ακριβώς όπως τους φανταζόμουν, το αποτέλεσμα δηλαδή είναι αυτό ακριβώς που είχα μέσα στο μυαλό μου και αυτό ισχύει για όλους. Ο Ρενάρ και η Λορένα έχουν το "πλεονέκτημα" ότι αντιπροσωπεύουν τις δύο αντίθετες φυλές και πάντα αυτοί οι απαγορευμένοι έρωτες κλέβουν την παράσταση!

Εγώ Χρυσάνθη όλους τους καταλαβαίνω όσο κακοί κι αν είναι!

Συναναγνωση Νοελιας 2.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: