Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εγώ δεν ξέρω αν θα τα έχω καταφέρει μέχρι τότε να διαβάσω, δεδομένου ότι δεν το έχω ξεκινήσει καν ακόμα, θα μπω βέβαια να σχολιάσω αλλά θα είναι πολύ αργότερα.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Παναγιωτα ποτε θα το παρεις αν ειναι να σε περιμενουμε!! Δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα καποια απο τις κοπελες να περιμενουμε λιγες μερες ακομα.
Νταλια τωρα θα ξεκινησουμε και οι υπολοιπες το διαβασμα. Θα εχεις να βγαλεις μονο τα 3 κεφαλαια και οχι ολο το βιβλιο.Σιγα σιγα θα το διαβαζουμε. Καλα εγω το εχω διαβασει αλλα για αρκετα κοριτσια ειναι η πρωτη φορα.
Αλεξαντρα λεμε ποσα περιπου κεφαλαια θα διαβαζουμε καθε εβδομαδα.Ξεκιναμε με τα 3 και βλεπουμε. Θελουμε η διαδικασια να ειναι βολικη για ολους μας.Αν καποια πιστευει οτι 3 κεφαλαια ειναι πολλα βαζουμε λιγοτερα.Αν παλι κυλανε πολυ ευκολα και θελουμε να τα αυξησουμε θα τα αυξησουμε.Θα ξεκινησουμε και αναλογα πως θα κυλανε θα προσαρμοζουμε και τους ρυθμους μας.Δεν θα υπαρχει πιεση για κανεναν.
Ξαναλεω αλλη μια φορα την διαδικασια για να την καταλαβουμε ολες:Απο αυτη την Κυριακη μεχρι και την αλλη Κυριακη θα πρεπει να εχουμε ολες διαβασει τα πρωτα τρια κεφαλαια.Ο σχολιασμος θα γινετε πανω σε αυτα τα κεφαλαια και οχι στα πιο κατω. Δηλαδη την Κυριακη και την Δευτερα θα σχολιαζουμε πανω σε αυτα.
Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε: Ερη AspaKorth alexandra13 nicky_cullen xrysanthi EliRose Dalia evi kati(θα συμμετεχει στους σχολιασμους οποτε προλαβαινει) panagiota
σπέσιαλ συμμετοχή:WhiteQueen
Εννοειται οτι οποιος-οποια θελει να μπει στην ομαδα μπορει να το κανει οποια στιγμη θελησει.
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Εγώ το παρήγγειλα χτες το πρωί. όποτε κι αν μου έρθει μέσα στην εβδομάδα θα σας προλάβω σίγουρα.(από το Περιζήτητο-ελπίζω να πάθω το ίδιο χουνέρι με την Αλεξάνδρα!) Δεν ξέρω αν θα μπορώ να κρατηθώ και να διαβάζω λίγο λίγο, αλλά θα παραμείνω πιστή στους κανόνες της συνανάγνωσης και θα σχολιάζω μόνο τα κεφάλαια της εβδομάδας.
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
εγώ ακόμα, κι λόγω δουλειάς, κι εξαντλητικής βδομάδας που έρχεται δεν με βλέπω οπότε ξεκινήστε χωρίς εμέ, όπως κι η Κάτι έτσι κι εγώ θα μπω να σχολιάσω κατόπιν εορτής...
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Ελινακι εσυ εισαι ετοιμη και εγω ετοιμη ειμαι αλλα δεδομενου οτι η Παναγιωτα τωρα το επιασε στα χερια της λεω να περιμενουμε λιγες μερες ακομα για τον σχολιασμο για να συμμετεχουμε ολες.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
ακομα καλυτερα αλλα πρεπει να προσθεσω γιατι θα σκασω
Σπόιλερ:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΚΤΩΡ!!!!!!!ξέρω οτι ο πόλεμος έφτιαξε τον χαρακτήρα του οποτε ουσιαστικα δεν φταιει και τον βλέπω στο τέλος ανετα να τον έχει σκοτώσει η Μαρία προστατεύοντας τη Λορένα και "μετανιώνοντας" για να τον εξιλεώσει αλλα ΘΑΝΑΤΟΣ!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ'ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!