| Συναναγνωση Νοελιας 2. | |
|
+8Dalia EliRose WhiteQueen xrysanthi nicky_cullen alexandra13 AspaKorth ΕΡΗ 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 20 Ιαν 2014 - 23:47 | |
| λογικο ειναι Μαρια...μεσα στο κεφαλι σου ζουν εσυ τους γεννησες...εμεις μπορουμε μονο να φαντασουμε τα κινητρα και τα συναισθηματα τους εσυ τα ξερεις! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 20 Ιαν 2014 - 23:55 | |
| Κοριτσια προχωραμε στα επομενα 3?
Θελετε λιγοτερα η περισσοτερα??? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 20 Ιαν 2014 - 23:56 | |
| ας πουμε τρια και το ξανασυζηταμε μεσα στη βδομαδα αν ειναι να βαλουμε παραπανω;; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 20 Ιαν 2014 - 23:59 | |
| Οκ!!Οποτε βαζουμε τα επομενα τρια....και μεσα στην εβδομαδα τα ξανασυζηταμε.
Αλλιως την επομενη Δευτερα εδω για σχολιασμο!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 0:00 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 0:02 | |
| Κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ που μοιράζεστε τόσο αναλυτικά τις εντυπώσεις σας, είναι πολύ σημαντικό για εμένα! Ελπίζω η "παρουσία" μου σε αυτό το τόπικ να μη σας κάνει να νιώθετε άβολα και να είστε συγκρατημένες. Ακόμα και αν κάτι δεν σας άρεσε, το βρήκατε υπερβολικό, περιττό ή έχετε άλλη άποψη θα ήθελα να το μάθω. Καλή συνέχεια στην ανάγνωση σας και σας ευχαριστώ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 0:13 | |
| ειμαι υπερμαχος της tough love Μαρια μην ανησυχεις...το χάιδεμα αυτιών δεν οφέλησε ποτε κανέναν! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 0:25 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 0:39 | |
| πω πω... Πήρατε φόρα! Δεν έμεινε τ'ιποτε για να σχολιάσω, όλα τα είπατε!!! Αλλά σιγά μη καθίσω μούγκα!!! Η εισαγωγή με μπέρδεψε. Νόμιζα ότι μιλούσε για τον Φιλίπ αλλά και πάλι...Η Αμάρα κρύβει μυστικά. Θα περιμένω τη συνέχεια για να ξεδιαλύνω το μυστήριο! Νοέλια-Φιλίπ Ας αφήσω στην άκρη τη Νοέλια. Όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί νομίζω και η Μαίρη δεν εστίασε πάνω της δυναμικά. Σίγουρα είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο αλλά όλοι οι άλλοι κλέβουν την παράσταση. Η Νοέλια ζει μόνο μέσα από τον γιο της στα 3 πρώτα κεφάλαια και ευτυχώς είχαμε το χορό και τη βόλτα στον κήπο για να αισθανθούμε...κάπως! Ο Φιλίπ όμως...μέσα από τα μάτια της Νοέλια τον ερωτευόμαστε ξανά και ξανά. Οι περιγραφές της Μαίρης για το παράστημά του, την εξυπνάδα του, την αποφασιστικότητά του, την ευγένειά του...¶ντρας με τα όλα του!!!! Την Κλημεντίνη, τι να πω γι αυτή? Ανάξα λόγου. Παλιοθήλυκο!!! Η Οντέτ είναι σουπιά! Κια βρήκε σύμμαχο τον μ@λ@κα Ραφαέλ. Φωτιά να τους κάψει και τους δυο! Φυσικά περιμένω με ανυπομονησία το σχέδιο που θα καταστρώσει ο Φιλπί για να σώσει την οικογένειά του και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν! Ρενάρ-Λορένα Πειράζει που αρχίζω να ερωτεύομαι τον Ρενάρ? Ούτε τρίχα από τα μαλλιά της δεν θέλησε να πειράξει ο βλαμμένος Βικτώρ! Λύγισε μπροστά στην αγάπη του... Αν και τον περίμενα σκληρό, αδυπώτητο και να έβρισκε τρόπο να του τη φέρει του Βικτώρ. Κρίμα! Αν και ακόμη ελπίζω... Ο Βικτώρ είναι ένας χαρακτήρας που γουστάρω πολύ! Ηλίθιος, ψωνισμένος, μονόχνωτος αλλά!!! Έχει αυτό το κάτι που του δίνει τη διάσταση του ήρωα! (χωρίς αυτόν δε θα ζούσε το ζευγάρι τετοιον μεγαλειώση έρωτα) Μου αρέσει που φέρεται άσχημα στη Λορένα, όχι γιατί απολαμβάνω τις καταστάσεις αλλά γιατί τόσο μίσος που έχει πρέπει να διοχετευτεί... Στηρίζει με κάθε μέσο τα πιστεύω του και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι αυτό. Ο βασιλιάς. Στην κοσμάρα του και στην κορμάρα του Κρίστοφερ. Δε νομίζω ότι νοιάζεται και πολύ πέρα από τη δική του προσωπική ανέλιξη. Αδιάφορος μέχρι στιγμής... Αμάρα. Πολύ θέλω να μάθω τα μυστικά της! Πιστέυω ότι μαζί με τη Νοέλια θα καταφέρουν να ενώσουν τους κόσμους τους αλλά είμαισ ίγουρη ότι η Αμάρα έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι της για αυτήν την εξέλιξη! Περιμένω να δω την αντίδρασή της όταν συναντήσει τη βασίλισσα! Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να μην είπα τίποτε από τα παρακάτω. Αν είναι δυνατόν να έχω το βιβλίο στα χέρια μου και να διαβάσω μόνο 3 κεφαλαια! Φυσικά και προχώρησα παρακάτω! Μαίρη μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις. Και φυσικά σε ένα τέτοια επικό πααμύθι, μόνο happy end ταιριάζει! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 20:02 | |
| και σημερα που λετε καθομουν ωραια και καλα στο μαθημα της ιστοριας της αγγλικης και συμφοιτητρια εκανε μια παρουσιαση...η ΛΟΡΕΝΑ που λετε παρουσιαζε μια διαφανεια που εγραφε με μεγαλα γραμματα DIVERGENT και κατι αλλα κουλα γλωσσολογικα... η μοιρα μου στελνει σημαδια για το καστ των ηθοποιων για Λορενα-Ρεναρ το συμπαν το ειπε ξεκαθαρα!! στο σταυρο που σας κανω-και προφανως δε βλεπεται-το σκηνικο εγινε...πως και ως γνωστο χαζοχαρουμενο με επιασαν τα γελια... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 21:23 | |
| βλεπω εχουν γουστο στην σχολη σου αδερφη.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 22:43 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Τρι 21 Ιαν 2014 - 22:52 | |
| πολύ ταιριαστό ζευγάρι άνετα βλέπω σε αυτούς Λορένα -Ρεναρ | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:34 | |
| Τι έγινε παιδιά? Κανείς δε μιλάει? Εγώ πάντως το βιβλίο το τελειώνω σήμερα. ¶φησα λίγες σελίδες για να κοιμηθώ όμορφα το βράδυ... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:37 | |
| εχω σταματησει στο κεφαλαιο 4!παραδεχομαι οτι δεν εχω ορεξη και ειναι αδικο για το βιβλιο να διαβαζω και το μονο που να εγγράφεται στον εγκεφαλο μου να ειναι μπλα μπλα μπλα! συνεχιστε εσεις αν ειναι θα σας προφτασω! sorry! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:38 | |
| Ντροπή σου! Αλλά όπως φαίνεται...από όλους, μόνο εγώ το συνέχισα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:41 | |
| να σου πω περναω τη μερα μου πανω απο ενα βιβλιο για τη σχολη δεν εχω αλλη πνευματικη δυναμη να διαβασω και στον ελευθερο χρονο μου!θελω ευκολοχωνευτα πραγματα πχ σειρες,magna,anime απλα και απεριττα να καθομαι να βλεπω μεχρι να με παρει ο υπνος...
δε θελω να κανω το βιβλιο αγγαρεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 0:01 | |
| Μη θυμώνεις!!!! please.... πλάκα έκανα!!!!! Καταλαβαίνω απόλυτα το ζόρι σου. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 0:04 | |
| Τα ιδια περναμε αδερφη... εγω το εχω διαβασει οποτε ειμαι κομπλε...αλλα μετραω ωρες μεχρι την τριτη...μετα θα χωθω μεσα στην βιβλιοθηκη μου και θα βγω παλι τον ιουνη. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 15:11 | |
| Κοριτσια ισχυει το ραντεβου μας για σημερα η να αφησουμε και αλλες μερες? | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 16:00 | |
| Εγω δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω αν βρω λιγο χρονο μπορει να το ριξω μια ματια το απογευμα... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 18:35 | |
| εγω δεν εχω προβλημα για σημερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συναναγνωση Νοελιας 2. Δευ 27 Ιαν 2014 - 19:28 | |
| Εγώ εδώ είμαι. (Εκτός κι αν συμβεί κάτι...) | |
|
| |
| Συναναγνωση Νοελιας 2. | |