Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 21 Οκτ 2014 - 20:49
^Όπως είπα και διάβασα ανυπομονώ, αλλά η αλήθεια να λέγεται, προς Νοέλια μου θυμίζει λίγο η εισαγωγή. Πάντως εγώ στο μυαλό μου τον "ξανθό φλώρο" δεν θα έχω, να μου επιτρέψετε να φαντάζομαι κάτι άλλο... πιο φουσκωτό μωρέ παιδάκι μου, τύπου Κρις ας πούμε.
*Τώρα όσον αφορά αυτό που μου έλεγες... Θες νομίζω τραγούδια ανάλογα με την εποχή εκείνη ή μελωδίες; Ακριβώς τι θέλεις πες μου, Προς το παρόν έχω να σου προτείνω 3 αγαπημένα μου που μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Αλλά μπορείς να πάρεις βοήθεια κι απ'την αγαπημένη Κarliene η οποία είναι γνώστης σε αυτά, κι απλά κι μόνο η φωνή της σε ταξιδεύει. Kαι βέβαια όσον αφορά τις μελωδίες αν προτιμάς αυτές μην ξεχνάς επίσης διάφορες σειρές εποχής, το the Tudors ας πούμε είναι μία απ'αυτές. Λοιπόν άκου και πάρε ιδέες:
Eμ... ελπίζω να βοήθησα.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 21 Οκτ 2014 - 21:16
και μελωδίες και τραγούδια για να τα βάζω στα κεφάλαια
όσο αφορά το στόρι δεν έχει καμία σχέση με την Νοέλια.... δεν έχει προφητείες και τέτοια... έχει περισσότερο περάσματα στον εκείνο χρόνο και τον σύγχρονο... έχει φαντάσματα και διάφορα άλλα που δεν θα τα προδώσω ακόμα
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
στο τελευταιο: έσωσε τον εχθρο μονο και μονο μολις ο πουστης βρηκε την πρωτη ευκαιρια να σκοτωσει την πριγκιπισσα με την οποια το παιδι ειναι καψουρης...ειναι και το τριγωνο με το αλλο τα παλικαρι...
btw ετσι τελειωσε ο πρωτος κυκλος...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 22 Οκτ 2014 - 14:14
οκ το έπιασα αλλά αν βάλω τέτοιο χαρακτήρα τότε χάνουμε την ιστορία με τον αρχικό πρίγκιπα όχι δεν θέλω κάτι τέτοιο έχω όμως στο μυαλό μου να τον χρησιμοποιήσω αλλιώς
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 22 Οκτ 2014 - 15:33
πως να το δω με τα γιαπωνέζικα να παίζουν μέσα στο κεφάλι μου και ταυτόχρονα να πρέπει να διαβάζω τους αγγλικούς υπότιτλους... δεν μπορώ να το συνδυάσω δεν προλαβαίνω να τους διαβάζω και να βγάλω νόημα γιατί τα γιαπωνέζικα με αποσυντονίζουν
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 22 Οκτ 2014 - 19:03
αν οι υπότιτλοι ήταν στα ελληνικά δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα αλλά στα αγγλικά δεν παίζει με τίποτα... έβαλα τα βιντεάκια να τα δω και δεν κατάλαβα λέξη από όσα διάβαζα
EliRose The Volturi
χάθηκα το ξέρω... αλλά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου όμως δεν σας ξέχασα υπάρχουν αλλαγές, καινούργια κεφάλαια στην παλιά μου ιστορία και δύο νέες ιστορίες να σας περιμένουν
Όσοι/όσες... διαβάσατε το πρώτο μέρος της ιστορίας "Συλλέκτης Καρδιών" ... σας ενημερώνω ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις... και στα σχόλια υπάρχει ένα ενημερωτικό κείμενο που σας ενδιαφέρει
Ελίνακι μου
EliRose The Volturi