Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 14:41
εχει απλα ειμαι ο παλιος κακος εαυτος μου...
κεφ 1: Ο Κρις και εγω δεν ξεκιναμε καλα...γενικα πολυ μπλαζέ τους βρισκω όλους στο γεγονος οτι ο συμπαίκτης τους ειναι με τη βούλα βιαστής!Αντι να καλεσουν αστυνομια να τον μπαγλαρώσουν τον προσέχουν μην κάνει καμια "μαλακία" και παλι μόλις μπήκε η μαμάτη γκόμενα μέσα δλδ τις ξανθιες "ευκολες" κάντε τες οτι θέλετε!Βρε οοουυυσσττττ!!!
κεφ 2: ο Κρις μπορει να ειναι αρ...δακι αλλα την γκομενα την παω!! btw Χρυσανθη δεν ξερω να συγχαρω ή να ανησυχησω για τον άντρα σου
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 14:49
εχει απλα ειμαι ο παλιος κακος εαυτος μου... ωωωωωωω τότε σίγουρα θα το απολαύσωωωωωωωω
κεφ 1: Ο Κρις και εγω δεν ξεκιναμε καλα...γενικα πολυ μπλαζέ τους βρισκω όλους στο γεγονος οτι ο συμπαίκτης τους ειναι με τη βούλα βιαστής!Αντι να καλεσουν αστυνομια να τον μπαγλαρώσουν τον προσέχουν μην κάνει καμια "μαλακία" και παλι μόλις μπήκε η μαμάτη γκόμενα μέσα δλδ τις ξανθιες "ευκολες" κάντε τες οτι θέλετε!Βρε οοουυυσσττττ!!! μάλλον δεν ξέρω που βόσκει το μυαλό μου.... δεν κατάλαβα τίποτα οκ για τον βιαστή... έχεις δίκιο δεν έχω λόγο να το δικαιολογήσω... έχεις δίκιο αλλά εδώ απλά θα σου πω ότι κάποια πράγματα έχουν λόγο που γίνονται έτσι για να προωθηθεί η συνέχεια δεν είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε αλλά για τις ξανθιές.... ΔΕΝ ... τι θέλεις να πεις;;
κεφ 2: ο Κρις μπορει να ειναι αρ...δακι αλλα την γκομενα την παω!! μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο ΜΗΝ ΛΕΣ... μόνο αυτό σου λέω... τα υπόλοιπα σε αφήνω να τα δεις-διαπιστώσεις μόνη σου αυτό πάει και για τους δύο χαρακτήρες... ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις σου στην συνέχεια
btw Χρυσανθη δεν ξερω να συγχαρω ή να ανησυχησω για τον άντρα σου αν πω ότι κατάλαβα τι θες να πεις ψέματα είναι αλλά μην με παρεξηγείς τραβάω χοντρό λούκι την συγκεκριμένη στιγμή και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα για να μπω στην σκέψη σου
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 14:53
αν θες να μιλησεις ειμαι εδω...
εννοω με τα λεμονια που γραφεις δεν ειμαι σιγουρη αλλα ο αντρας ειναι ενας πολυ τυχερος ή ενας μονιμα κουρασμενος και ξεζουμισμενος αντρας με μελανιες παντου
αυτο που εννοω ειναι οτι ολοι στην ομαδα το παιρνουν πολυ χαλαρα που ενας συμπαικτης τους γουσταρει να ναρκωνει γκομενες...δλδ ενας δε του εκοψε να μιλησει σε εναν ανθρωπο;
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 15:05
αν θες να μιλησεις ειμαι εδω...
Σπόιλερ:
έπεσε σε λήθαργο... δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω... είναι μια έτσι μια αλλιώς... δεν ξέρουμε πια τι να περιμένουμε εκτός από το αναπόφευκτο
εννοω με τα λεμονια που γραφεις δεν ειμαι σιγουρη αλλα ο αντρας ειναι ενας πολυ τυχερος ή ενας μονιμα κουρασμενος και ξεζουμισμενος αντρας με μελανιες παντου
Σπόιλερ:
δεν μου αρέσει η βία οπότε μάλλον το απολαμβάνει
αυτο που εννοω ειναι οτι ολοι στην ομαδα το παιρνουν πολυ χαλαρα που ενας συμπαικτης τους γουσταρει να ναρκωνει γκομενες...δλδ ενας δε του εκοψε να μιλησει σε εναν ανθρωπο; δεν διαφωνώ καθόλου... μα καθόλου όμως και ούτε θα τους δικαιολογήσω... το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι έχει ο καιρός γυρίσματα
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 15:08
Σπόιλερ:
σε νιωθω περιπου...νοητικα και η γιαγια μου εχει παρει τον κατηφορο οποτε ειναι σαν ο βραχος της οικογενειας μας να εχει γινει μπεμπα!!κουραγιο χρυσανθη μου!!
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 15:34
κεφ 4: με ποναει το κεφαλι μου!Εννοείς οτι ο αδερφος της τής είπε δείχτου τα όλα στο πιάτο και εμμέσως πλην σαφώς πες του οτι θέλεις να παίξετε βόλει δωματίου και αμα δεν υποκύψει είναι οκ αλλά αν υποκύψει όπως θα εκανε ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΙΤ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ σπάστου τα παΐδια;;εγω δε βρήσκω λογική για το΄χουμε χάσει λίγο;
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 15:47
δεν της είπε να κάνει ότι έκανε βρε.. απλά να τον προκαλέσει για να δει αν θα τσιμπήσει ο άλλος... άλλα η Κλερ είναι μια κατηγορία μόνη της δεν της έφτανε ένα απλό σέξι πχ σύνολο για να δει τις αντιδράσεις του... ήθελε υπερ παραγωγή αφού δεν είδες ότι της ζήτησε ο αδελφός της να του πει λεπτομέρειες; εκείνος δεν ξέρει τι ακριβώς έκανε η Κλερ το προηγούμενο βράδυ
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Σεπ 2014 - 15:50
κεφ 5:εχει δικιο το παλικαρι...το σπιτι μου ειναι σπιτι ΜΟΥ!!
και φυσικα και badass γκομενα που δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της κρυβει μεσα της ενα γλυκο και αθωο πλασμα που θα το ξεδιπλωσει στον αδερφο της; στον τυπα με τον οποιο πηδιεται; οοοχχιιι σε μια ασχετη γκομενα που δεν εχει δει ποτε στη ζωη της απλα και μονο γιατι ο Κρις πρεπει να κρυφακουσει!