| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|
+87Lizzy Cullen emi peby ed<3 d@n@e twilight! evaki maria23 evi silenceprincess michelle mariap Just_Me MARIA SWAN CULLEN freakyannie Annoulini Alexadruby the vampire Bella13 Isabella_Cullen volturi girl twilightFOREVER robert\'s girl christi_twilight VLaSia =) linaki Nemesis Of Bellin team edward jenaki ViolettaCullen18 ev@ki twiligter edward_bella Isabella21 Kristen Stewart rtheoni I'm_not _dead Georgia P. C thomi SpunK RansoM SilverMusk olympia-Mikel-Robert ioannaki-twilightaddicted twilightaholic# Efst@thi@ anastacia9280 dolores!! Melia M@rIa !~Twilighter~! kikina Fotini kalkat Fallen Angel ice#fire robsten nantiaki_twilight 4 ever friendsaki Zafrina didi sunrise Ms Cullen anthian9 Princess MiSs-->NtOuF* Lion's_Lamb Rose ΕΡΗ ev@ki92 katia_vika xrisa_twilight Velvet_Vamp kanty Rozali87 scarlet rose hobo WhiteQueen Gωgω-Twilighter twilightergirl edward's victim LizCullen BELLA MARIE Rozmari angepsi nasiatheslayer bedward__ April BELLA22 emma cullen pattinson 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 16:52 | |
| Παιδια το αγορι της Κριστεν στις 25 ηταν στην Ιταλια!!!Το γραφει στο twitter του!!!Τα παιδια ειναι ακομα μαζι αγαπημενα και ευτυχισμενα!!!
Παλι ο Ρομπερτ ειναι το μπακουρι της παρεας!!!Ποια καλη κοπελα θα του δωσουμε??? | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 16:54 | |
| εγω ειμαι προθυμη παντως | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:01 | |
| και εγω ειμαι προθυμοτατη!οχι απλα προθυμη!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:05 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Παιδια το αγορι της Κριστεν στις 25 ηταν στην Ιταλια!!!Το γραφει στο twitter του!!!Τα παιδια ειναι ακομα μαζι αγαπημενα και ευτυχισμενα!!!
Παλι ο Ρομπερτ ειναι το μπακουρι της παρεας!!!Ποια καλη κοπελα θα του δωσουμε??? Ναι αλλα πως γινεται να ηταν Ιταλια και να μην τον ειδε κανεις. Που τον ειχε κρυψει, αυτος δν εβγαινε καθολου εξω ολη μερα στο ξενοδοχειο ηταν?? Α δεν ξερω τη να σκεφτω μαλλον ολα αυτα γινονται για δημοσιοτητα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:11 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Παιδια το αγορι της Κριστεν στις 25 ηταν στην Ιταλια!!!Το γραφει στο twitter του!!!Τα παιδια ειναι ακομα μαζι αγαπημενα και ευτυχισμενα!!!
Παλι ο Ρομπερτ ειναι το μπακουρι της παρεας!!!Ποια καλη κοπελα θα του δωσουμε??? Καλά! Εσείς θα μας τρελάνετε! Εσείς βρε δε μας είπατε, που τους είδατε μαζί ότι έτσι όπως συμπεριφέρονταν πως κάτι τρέχει;;; Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια η γυναίκα... Ε ρε καημός... τα χουν δεν τα χουν, τη κολοκυθιά θα παίξουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ νομίζω ότι η Κρίστεν είναι η πιο έξυπνη απ' όλους! Τους έχει και τους δύο! Από δω ο άντρας μου και από δω το αίσθημα μου που λέει και το λαϊκό άσθμα! Και στην τελική και να μην τα έχει με τον Ρομπ, με τόσο πάθος που πέφτει στην ταινία λίγα επωφελείτε; Δική μου άποψη ότι η Κρίστεν καλοπερνάει! Ή σάμπως θα το κακόπεφτε του Ρομπ καμία ξεπέτα με την Κρίστεν! Ω... μαζεύτε με! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:18 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:28 | |
| Τι να σας πω και εγω ρε παιδια???Χαζογελουσαν στην Ιταλια!!!Χημεια εχουν αλλα απο οτι φαινεται η Κριστεν εχει και και γκομενο ακομα!!!Μπορει να ειναι φιλοι που καταβαθος γουσταρουν ο ενας τον αλλον αλλα η Κριστεν αγαπαει και το αγορι της!!! Αβυσσος η ψυχη τους!!!!Μπ*****λο αυτο το Χολιγουντ!!! Παντως αφου ειναι ελευθερος ο μπουμπουνας γιατι δεν εριχνε μια ματια στο πληθος??Τοσες τσουπρες ηταν εκει σαν τα κρυα τα νερα!!! Ντιπ μαμουχαλο αυτο το παιδι!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:40 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Τι να σας πω και εγω ρε παιδια???Χαζογελουσαν στην Ιταλια!!!Χημεια εχουν αλλα απο οτι φαινεται η Κριστεν εχει και και γκομενο ακομα!!!Μπορει να ειναι φιλοι που καταβαθος γουσταρουν ο ενας τον αλλον αλλα η Κριστεν αγαπαει και το αγορι της!!!
Αβυσσος η ψυχη τους!!!!Μπ*****λο αυτο το Χολιγουντ!!!
Παντως αφου ειναι ελευθερος ο μπουμπουνας γιατι δεν εριχνε μια ματια στο πληθος??Τοσες τσουπρες ηταν εκει σαν τα κρυα τα νερα!!!
Ντιπ μαμουχαλο αυτο το παιδι!!! Είναι ντροπαλό το αγόρι μου! Δεν του αρέσουν οι γνωριμίες κάτω από τέτοιες συνθήκες μάλλον. Προτιμά τις πιο πριβέ καταστάσεις! (Καλά αστειεύομαι! Μη πάρετε τα τηγάνια και αρχίσετε το κυνήγι. Τι να κάνω είμαι Robsessed μέχρι το κόκκαλο... αχ... ) | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:45 | |
| me too WhiteQueen!!!δεν αλλαζουμε ευκολα εμεις(μαλλον δεν τον αλλαζουμε με τιποτα!!!) | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:45 | |
| παντως δεν ξερω αν το παρατηρησατε αγαπητες συναγωνιστριες στην συνεντευξη της εμμα γουατσον στο τοπικ του ρομπ που μιλαει για τον ρομπερτ λεει ειναι πραγματικα σεξυ,την τρελενει,οτι μιλανε στο τηλεφωνο επι ωρες αλλα ειναι μονο φιλος της,αλλωστε ξερει οτι κατι τρεχει μεταξυ αυτου κ της κριστεν......ηρθαν και οι V.I.P διαβεβαιωσεις........ και μαρια μου συμφωνω μαζι σ....το παιδι μας ειναι ντροπαλο και συνεσταλμενο.....τωρα παρτε μας και τις δυο με τα τηγανια................ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:47 | |
| σοβαρα ειπε τετοιο πραγμα για τον ρομπ και την κριστεν? | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:48 | |
| - twilightergirl έγραψε:
- σοβαρα ειπε τετοιο πραγμα για τον ρομπ και την κριστεν?
Ναι!!!Παιδια εγω το ειχα ακουσει εδω και καιρο..απο τον Απριλη!!! | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:48 | |
| Με τα τηγάνια θα με κυνηγάει ο άντρας μου αν συνεχίσω να του μιλάω για τον Ρομπ! Πόση υπομονή να κάνει ο χριστιανος!!! Αχ!!! Όλές στο ίδιο καζάνι βράζουμε μου φαίνεται!!! | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:51 | |
| ααααα....ωραια νεα βλεπω....ωστε ετσι ειπε η εμμα γι τον ρομπ και την κριστεν??? χαιρομαι!!!!! αντε να ανοιξει τα ματια της η κριστεν και να αφησει τον μαικλ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:53 | |
| Κοριτσια ουτε ντροπαλος ειναι ουτε συνεσταλμενος!!!!Μας δουλευει ολες ψιλο γαζι!!!
''Αρεσει παιδι μου αρεσει '' και το ξερει και το ευχαριστιεται!!!!Εξαλλου εχει δηλωσει οτι προτιμαει να τον αποκαλεσουν κακο ηθοποιο παρα ασχημο!!!
Περπαταει με σιγουρια!!!Απλα επειδη αρεσει και μαλιστα πολυ...φτυσιμο ειναι αυτο που του χρειαζεται!!!Δεν ειναι τυχαιο οτι γυρισε στο γιουχαρισμα!!!!
Την δηλωση της ηθοποιου την διαβασα αλλα ολοι πιστευουν οτι εχει ''πειραχτει'' η δηλωση της στην μεταφραση!!!Οι twilighters του εξωτερικου δεν πιστευουν λεξη!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:56 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Κοριτσια ουτε ντροπαλος ειναι ουτε συνεσταλμενος!!!!Μας δουλευει ολες ψιλο γαζι!!!
''Αρεσει παιδι μου αρεσει '' και το ξερει και το ευχαριστιεται!!!!Εξαλλου εχει δηλωσει οτι προτιμαει να τον αποκαλεσουν κακο ηθοποιο παρα ασχημο!!!
Περπαταει με σιγουρια!!!Απλα επειδη αρεσει και μαλιστα πολυ...φτυσιμο ειναι αυτο που του χρειαζεται!!!Δεν ειναι τυχαιο οτι γυρισε στο γιουχαρισμα!!!!
Την δηλωση της ηθοποιου την διαβασα αλλα ολοι πιστευουν οτι εχει ''πειραχτει'' η δηλωση της στην μεταφραση!!!Οι twilighters του εξωτερικου δεν πιστευουν λεξη!!! Μια χυλοπιτα απο την Κριστεν θα ηταν το ιδανικο ,ε? Αλλα το λυπαμαι το καημενουλι.. | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:58 | |
| μα βρε κοριτσια τι εχετε παθει και ειστε αρνητικες για τον ρομπ?????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 17:59 | |
| - kalkat έγραψε:
- Με τα τηγάνια θα με κυνηγάει ο άντρας μου αν συνεχίσω να του μιλάω για τον Ρομπ!
Πόση υπομονή να κάνει ο χριστιανος!!! Αχ!!! Όλές στο ίδιο καζάνι βράζουμε μου φαίνεται!!! Εμένα το έχει πάρει απόφαση πια! Του έχω ζαλίσει τον έρωτα η αλήθεια είναι! Πάντως συμφωνώ με αυτό που λέει η Δήμητρα. Νομίζω ότι το καταευχαριστιέται που αρέσει τόσο πολύ! Το ξέρει και γιαυτό συμπεριφέρεται έτσι! Κοινώς την έχει δει λίγο... Αλλά ρε παιδιά, εδώ που τα λέμε, ολόκληρος Ρομπ! Ας τη δει και λίγο δεν πειράζει! Εδώ την έχουν δει άλλοι κι άλλοι! Μέχρι και ο Απόστολος Γκλέτσος την είχε δει που είναι και ατάλαντος! (Ναι, ξέρω. ¶κυρο παράδειγμα!) Όπως είπα Δήμητρα εγώ μάλλον είμαι μαζόχα! (Αναφέρομαι στο παράδειγμα σου για τις γυναίκες που τρώνε το ξύλο!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:03 | |
| ρε κοριτσια οντως γιατι ειστε τοσο αρνητικες?και στο κατω κατω λογικο ειναι ο οποιοσδηποτε στη θεση του θα χαιροταν!τον εχετε φαει τον ανθρωπο πια Υ.Γ WhiteQueen εισαι φοβερη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:06 | |
| Ρε κοριτσια να την ψωνισει το παιδι !!!Κανενα προβλημα!!!!Και εγω μαζι του!!!
Αλλα...τωρα του ηρθε????Γαμω την γκαντεμια μου!!!Χαθηκε ο κοσμος να ψωνιστει μετα την Ιταλια??
Εκει που μαζευε βαλιτσες επρεπε να βαλει μεσα και την καλη του διαθεση,την πιο κουλ!!!Αλλα αυτος εβαλε την αλλη!!!
δεν θα την βρω την μυγα την τσε-τσε που τον τσιμπησε???θα την βρω..που θα μου παει!!!και οταν την βρω....Raid που θα πεσει....!!!! | |
|
| |
| - twilightergirl έγραψε:
- ρε κοριτσια οντως γιατι ειστε τοσο αρνητικες?και στο κατω κατω λογικο ειναι ο οποιοσδηποτε στη θεση του θα χαιροταν!τον εχετε φαει τον ανθρωπο πια
Υ.Γ WhiteQueen εισαι φοβερη εμααααα....πες τα βρε κοπελα μου κι εσυ!!! και καλα κανει!! τοσο καιρο λενε ενα σωρο για κεινον!!! οι παπαρατσοι δεν τον αφηνουν σε ηρεμια....οτι και να πει,οτι και να κανει αμεσως να τον κακολογισουν!! αν αρχισουμε κι εμεις να κανουμε το ιδιο τοτε να το κλεισουμε το φορουμ αυτο!!!! | |
|
| |
| Παιδιά θα σας πω εγώ γιατί νιώθουν έτσι τα κορίτσια.
Πήγαν στην Ιταλία, χάλασαν χρήματα, κουράστηκαν, έτρεξαν, έκλαψαν, προσπάθησαν, φώναξαν μέχρι δηλαδή και γνωριμίες για χάρη του έκαναν.
Και ουσιαστικά δεν ζήτησαν τίποτα και μη πεταχτεί πάλι κανείς και πει ότι πήγαν μόνες τους επειδή το ήθελαν. Φυσικά και πήγαν επειδή το ήθελαν.
Και ο Ρομπ παγοκολώνα! Ούτε γύρισε να κοιτάξει σαν να μην υπήρχε κανείς εκεί. Είναι άδικο νομίζω και λογικό να έχουν πληγωθεί λίγο τα κορίτσια μας. Και εμείς στη θέση τους έτσι θα νιώθαμε.
Ένα χαμόγελο ή ένα δείγμα ευγνομωσύνης, ένας χαιρετισμός, δεν θα του κόστιζαν απολύτως τίποτα και τόσες μέρες δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση.
Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Είναι το παράπονο ρε παιδί μου, πως να το πω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:09 | |
| - xrisa_twilight έγραψε:
- twilightergirl έγραψε:
- ρε κοριτσια οντως γιατι ειστε τοσο αρνητικες?και στο κατω κατω λογικο ειναι ο οποιοσδηποτε στη θεση του θα χαιροταν!τον εχετε φαει τον ανθρωπο πια
Υ.Γ WhiteQueen εισαι φοβερη εμααααα....πες τα βρε κοπελα μου κι εσυ!!! και καλα κανει!! τοσο καιρο λενε ενα σωρο για κεινον!!! οι παπαρατσοι δεν τον αφηνουν σε ηρεμια....οτι και να πει,οτι και να κανει αμεσως να τον κακολογισουν!! αν αρχισουμε κι εμεις να κανουμε το ιδιο τοτε να το κλεισουμε το φορουμ αυτο!!!! Εμμακι μου,εμεις ειμαστε κυριως φαν του Λυκοφωτος και οχι του Ρομπ(ακομα και αν τον συμπαθουμε!!!)Για αυτο υπαρχει και το φορουμ!!!(νομιζω,δηλαδη!! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:10 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Ρε κοριτσια να την ψωνισει το παιδι !!!Κανενα προβλημα!!!!Και εγω μαζι του!!!
Αλλα...τωρα του ηρθε????Γαμω την γκαντεμια μου!!!Χαθηκε ο κοσμος να ψωνιστει μετα την Ιταλια??
Εκει που μαζευε βαλιτσες επρεπε να βαλει μεσα και την καλη του διαθεση,την πιο κουλ!!!Αλλα αυτος εβαλε την αλλη!!!
δεν θα την βρω την μυγα την τσε-τσε που τον τσιμπησε???θα την βρω..που θα μου παει!!!και οταν την βρω....Raid που θα πεσει....!!!! για ελατε ομως και στην θεση του ρομπ....για σκεφτητε αν εκεινου του αρεσει πραγματικα ολο αυτο??? δεν λεω μπορει και να του αρεσει και να το εκανε επιτηδες αλλα βρε κοριτσια κι εσεις...... αμαν...μην αρχισετε κι εσεις να λετε τα ιδια που λενε και οι αλλοι απο την ζηλεια τους!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:14 | |
| το καταλαβαινω οτι εκαναν τοσο καπο για να πανε χαλασαν χρηματα και ενα αλλα πραγματα αλλα κανενας δεν τους ειπε πως αν κανουν ολα αυτα ο ρομπ θα τους μιλησει!! τιποτα δεν ηταν δεδομενο....εξαλου δεν ηταν μονο τα κοριτσια απο δω που δεν μιλησε ηταν κι αλλα! και αλλες φορες ο ρομπ δεν εχει μιλησει σε θαυμαστριες του αλλα αρχιισαν να τον λενε οτι την εχει ψωνισει και δεν ξερω τι αλλο!!! ελεος!! κανεις δεν σας εδωσε εγγυησεις για τιποτα!!! | |
|
| |
| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|