| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|
+87Lizzy Cullen emi peby ed<3 d@n@e twilight! evaki maria23 evi silenceprincess michelle mariap Just_Me MARIA SWAN CULLEN freakyannie Annoulini Alexadruby the vampire Bella13 Isabella_Cullen volturi girl twilightFOREVER robert\'s girl christi_twilight VLaSia =) linaki Nemesis Of Bellin team edward jenaki ViolettaCullen18 ev@ki twiligter edward_bella Isabella21 Kristen Stewart rtheoni I'm_not _dead Georgia P. C thomi SpunK RansoM SilverMusk olympia-Mikel-Robert ioannaki-twilightaddicted twilightaholic# Efst@thi@ anastacia9280 dolores!! Melia M@rIa !~Twilighter~! kikina Fotini kalkat Fallen Angel ice#fire robsten nantiaki_twilight 4 ever friendsaki Zafrina didi sunrise Ms Cullen anthian9 Princess MiSs-->NtOuF* Lion's_Lamb Rose ΕΡΗ ev@ki92 katia_vika xrisa_twilight Velvet_Vamp kanty Rozali87 scarlet rose hobo WhiteQueen Gωgω-Twilighter twilightergirl edward's victim LizCullen BELLA MARIE Rozmari angepsi nasiatheslayer bedward__ April BELLA22 emma cullen pattinson 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
friendsaki New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 264 Registration date : 04/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:15 | |
| συγγνωμη που επεμβαινω σλλα αμα περπατας και εχεισ 15.000 φλας πανω απο το κεφαλι σου, 6 με 7 ταινιες να κανεισ, την μια συνεντευξη μετα την αλλη, και τισ φαν απο πανω δεν εισαι και ηρεμος!!
οπου παει μα οπου παει παντου ειναι και αμα δειτε και κατι βιντεο στα αεροδρομιο πως του συμπεριφερονται δεν ειναι να απορεις γιατι ειναι ετσι!!!
στην ιταλια εκτος απο τα κοριτσια φανταζομαι ειχε και φωτογραφους αλλωστε ειδαμε απο τισ φωτο στο συντριβανι οτι ειχε πολλους ισως ηθελε να αποφυγει αυτο! και συγγνωμη κιολας αλλα ουτε εγω 8α ειχα την σιγουρια οτι 8α με χαιρετουσε ο ρομπ!
αμα δεν μιλαει τον λενε κακο και τον γιουχαρουνε αμα μιλαει τον ρωτανε ηλι8ιοτητες ποτε κοιμη8ηκε με τιην κριστεν ποτε το ενα ποτε το αλλο δικαια λοιπον κλεινετε στον ευατο του!!
συγννμη για το ακυρο ποστ αλλα με την καμια δεν δεχομαι οτι την εχει ψωνισει!!! να στε καλα ολες! | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:16 | |
| - friendsaki έγραψε:
- συγγνωμη που επεμβαινω σλλα αμα περπατας και εχεισ 15.000 φλας πανω απο το κεφαλι σου, 6 με 7 ταινιες να κανεισ, την μια συνεντευξη μετα την αλλη, και τισ φαν απο πανω δεν εισαι και ηρεμος!!
οπου παει μα οπου παει παντου ειναι και αμα δειτε και κατι βιντεο στα αεροδρομιο πως του συμπεριφερονται δεν ειναι να απορεις γιατι ειναι ετσι!!!
στην ιταλια εκτος απο τα κοριτσια φανταζομαι ειχε και φωτογραφους αλλωστε ειδαμε απο τισ φωτο στο συντριβανι οτι ειχε πολλους ισως ηθελε να αποφυγει αυτο! και συγγνωμη κιολας αλλα ουτε εγω 8α ειχα την σιγουρια οτι 8α με χαιρετουσε ο ρομπ!
αμα δεν μιλαει τον λενε κακο και τον γιουχαρουνε αμα μιλαει τον ρωτανε ηλι8ιοτητες ποτε κοιμη8ηκε με τιην κριστεν ποτε το ενα ποτε το αλλο δικαια λοιπον κλεινετε στον ευατο του!!
συγννμη για το ακυρο ποστ αλλα με την καμια δεν δεχομαι οτι την εχει ψωνισει!!! να στε καλα ολες! κι εγω μαζι σου!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:19 | |
| Παιδιά γιατί ξεφεύγει έτσι η συζήτηση;
Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ότι το εν λόγω φόρουμ είναι το Bella and Edward forum! Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει πως αυτό είναι ένα φόρουμ αφιερωμένο στο Twilight Saga, στα βιβλία, στις ταινίες και κατ' επέκταση στους ηθοποιούς κ.τ.λ.
Σαφώς και η πλειοψηφία εδώ μέσα είμαστε και θαυμαστές του Ρομπ αλλά το φόρουμ δεν είναι αφιερωμένο στον Ρομπ. Και λυπάμαι που θα το πω αλλά αν δεν ήταν το Twilight Saga εγώ ούτε που θα τον θυμόμουν τον Ρομπ!
Γιατί τον είχα δει στον Χάρυ Πότερ αλλά τον είχα ξεχάσει επιτόπου!
Τώρα το αν αρέσει όλο αυτό στον Ρομπ ή δεν αρέσει είναι σχετικό!
Πρώτα απ' όλα αυτό είναι το επάγγελμα του και δυστυχώς ή ευτυχώς είναι υποχρεωμένος να το υποστεί σε κάποιο βαθμό. Αν δεν του αρέσει, ας πάει σπίτι του να βρει κάποιο άλλο επάγγελμα να κάνει.
Από την άλλη παραδέχομαι ότι οι δημοσιογράφοι πολλές φορές είναι απαράδεκτοι και δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά τους. Επίσης είναι αλήθεια ότι κάποιοι φαν ξεφεύγουν και υστεριάζονται.
Αλλά πρώτον όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και δεύτερον δεν συμπεριφέρονται έτσι ούτε όλοι οι δημοσιογράφοι, ούτε όλοι οι φαν.
Αν έχει σπαστεί με κάποιους δεν μπορούν να την πληρώσουν όλοι τη νύφη, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι φαν σε αγαπούν, σε στηρίζουν και σε ανέβασαν στο βάρθρο που βρίσκεσαι σήμερα!
Τέλος αυτό που έχω να πω είναι ότι η show biz είναι πολύ σκληρή αλλά ταυτόχρονα οι λαμογιές που γίνονται από πίσω και τα εκατομμύρια που παίζονται εμείς ούτε να τα αναλογιστούμε δεν μπορούμε. Πόσα από αυτά που ακούμε και βλέπουμε είναι αλήθεια και ψέματα ποτέ δεν θα το μάθουμε.
Ο Ρομπ μου αρέσει και συνεχίζει να μου αρέσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή του η συμπεριφορά ήταν σωστή.
Και αν συνεχίσει έτσι να ξέρετε ότι αυτό θα έχει κόστος. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:21 | |
| - xrisa_twilight έγραψε:
- twilightergirl έγραψε:
- ρε κοριτσια οντως γιατι ειστε τοσο αρνητικες?και στο κατω κατω λογικο ειναι ο οποιοσδηποτε στη θεση του θα χαιροταν!τον εχετε φαει τον ανθρωπο πια
Υ.Γ WhiteQueen εισαι φοβερη εμααααα....πες τα βρε κοπελα μου κι εσυ!!! και καλα κανει!! τοσο καιρο λενε ενα σωρο για κεινον!!! οι παπαρατσοι δεν τον αφηνουν σε ηρεμια....οτι και να πει,οτι και να κανει αμεσως να τον κακολογισουν!! αν αρχισουμε κι εμεις να κανουμε το ιδιο τοτε να το κλεισουμε το φορουμ αυτο!!!! Ποιοι παπαρατσι ρε κοριτσια???Τους ψαχναμε τους παπαρατσι στην Ιταλια και δεν τους βρισκαμε!!!Στημενα ειναι τα περισσοτερα!!!!!Στο ξενοδοχειο του επικρατουσε η απολυτη ησυχια!!!Μυγα δεν πετουσε!!!Οι φωτογραφοι στην πλατεια ειχαν καρτελακι απο την παραγωγη!!! Δεν λεμε τιποτα απο ζηλεια!!!Ξερετε σε τι ψυχολογικη κατασταση βρισκομασταν οταν αλλον ανθρωπο περιμενεις να δεις και αλλος σου παρουσιαζεται???Οι πρωτες που προσπαθησαμε να μπουμε στην θεση του ειμασταν εμεις αλλα δυστυχως δεν υπαρχει δικαιολογια απο οποια πλευρα και αν το δεις!!!Κανενας δεν μας εδωσε εγγυησεις αλλα οταν εισαι μεσα στο καστ σου λενε να κατσεις κατω γιατι θα βγει να χαιρετησει και αυτος δεν βγαινει..πως να νιωσεις???Τον παρακαλουσε η ιταλικη παραγωγη για ωρες και αυτος δεν αφιερωσε ουτε 5 λεπτα!!!Εμενα οι αρχες μου μου λενε οτι αυτο ηταν γαϊδουρια εκ μερους του!!! Μακαρι να μπαινατε στα παπουτσια μας και να εισασταν εκει και να τα βλεπατε με τα ιδια σας τα ματια!!! Δεν εχω μαθει να ειμαι προβατο στην ζωη μου!!Εχω μαθει να τα λεω ολα με το ονομα τους οσο ασχημα και να ειναι !!! Σας μεταφεραμε πισω οτι ειδαμε!!!Ειναι δικαιωμα σας να πιστευετε οτι ειναι αγιος και ειναι δικαιωμα μας να πιστευουμε αυτα που ειδαμε πισω απο τον φακο!! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:23 | |
| - friendsaki έγραψε:
- συγγνωμη που επεμβαινω σλλα αμα περπατας και εχεισ 15.000 φλας πανω απο το κεφαλι σου, 6 με 7 ταινιες να κανεισ, την μια συνεντευξη μετα την αλλη, και τισ φαν απο πανω δεν εισαι και ηρεμος!!
συγννμη για το ακυρο ποστ αλλα με την καμια δεν δεχομαι οτι την εχει ψωνισει!!! να στε καλα ολες! κι εγω μαζι σου...!!!ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει...!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:28 | |
| Λοιπόν επειδή η συζήτηση έχει πάρει τροπή που δεν μου αρέσει καθόλου θα παρακαλούσα να σταματήσει γενικότερα αυτό το θέμα.
Ότι έγινε στην Ιταλία έγινε και όσες τον γνώρισαν από κοντά σχημάτισαν την εντύπωση τους και αυτό τελειώνει εκεί.
Το είπαμε και πάμε παρακάτω.
Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.
Και παρακαλώ πολύ να σταματήσουν οι έμμεσες ή άμεσες αναφορές σε πρόσωπα και σε πράγματα.
Το τελευταίο που θέλω να δω να γίνεται εδώ μέσα είναι να μαλώνουμε για χάρη του Ρομπ!
Δεν θα το ανεχτώ σε καμία περίπτωση!
Αν η συζήτηση δεν χαλαρώσει το τόπικ θα κλειδωθεί! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:28 | |
| Πιστευω πως τους παπαρατσι τους καλει ο μαναντζερ του, τους λεει σε ποιο μερος και τι ωρα θα ειναι εκει ο Ρομπ και αυτοί πανε. δεν νομιζω οτι ολοι τρεχουν απο πισω του.τσι γινεται συνηθως με τους δηασιμους. αμα ηθελε ο ιδιος λιγο μυστικοτητα ανετα μπορουσε να την εχει απλα ολα αυτα γινονται για την δημοσιοτητα ειδικα τωρα που βγαινει η 2 ταινια.
Αλλα απορω πως απο το ενα θεμα πηγαμε στο αλλο. Για την σχεση του με την κριστεν δεν μιλουσαμε? πως τωρα λεμε για την συμπεριφορα του δεν το καταλαβα | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:31 | |
| - xrisa_twilight έγραψε:
- friendsaki έγραψε:
συγννμη για το ακυρο ποστ αλλα με την καμια δεν δεχομαι οτι την εχει ψωνισει!!! να στε καλα ολες! κι εγω μαζι σου!!!!! ετσι πες τα!ε μα ποσα να αντεξει ο ανθρωπος?και να σας πω και κατι δεν θα ηταν καλυτερο να περιμεναμε λιγο καιρο να δουμε τις αντιδρασεις του?γιατι εγινε κατι και αμεσως βγαλατε συμπερασματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:34 | |
| Γιατί νιώθω ότι κανείς δεν διαβάζει αυτά που γράφω;;;;;;;;;;;;
Είπα ότι η συζήτηση γιαυτό το θέμα τελειώνει εδώ!
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Παρακαλώ ο καθένας να κρατήσει τη γνώμη του για τον εαυτό του και να σταματήσει αυτή η διαμάχη!
Στο επόμενο τέτοιο ποστ και το εννοώ το τόπικ θα κλειδωθεί! | |
|
| |
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:45 | |
| [quote="WhiteQueen"]
Δεν θα μπορουσα να διαφωνισω μαζι σου καθολου....εχεις δικαιω σε οσα λες...!!!προφανως οταν διαλεγεις να κανεις κατι στη ζωη σου πρεπει να παρεις και το βαρος τον ευθυνων σου...!!
Οπως και τα κοριτσια εχουν δικαιο...!!!πηγαν εκει με σκοπο να τον δουμε αλλα πολλες φορες δεν μπορουμε να παρουμε αυτο που θελουμε...!!!ας μην ξεχναμε οτι πολλοι ειναι αυτοι οι ηθοποιοι οι οποιοι ξεκινησαν καπως ετσι και μετα αλλαξαν οταν ειδαν οτι χανοταν η δοξα τους...!!!
Τωρα το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε και τι θελουμε απο καποιον...!!!
οντως η ολη η σελιδα αναφερετε στον edward και την bella αλλοστε εμας αυτοι μας αρεσαν καποιοι που στην ουσια δεν υπαρχουν...!!εγω εχω μεινει εκει...καλο θα ηταν να μην κπιταμε εναν ανθρωπο συμφωνα με αυτο που εχουμε διαβασει καπου...!!!κανενας δεν ειναι οπως φαινετε...!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:47 | |
| ζηταω συγνωμη WrightQueen...αργησα να γραψω...και παλι συγνωμη...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:54 | |
| Δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε συγνώμες. Και δεν υπάρχει λόγος να θίγουμε ο ένας τον άλλο αναμεταξύ μας και να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο.
Δεν θα θυσιάσω αυτό που έχουμε φτιάξει εδώ μέσα ακόμα και για τον Ρομπ!
Νομίζω ότι αν σκεφτείτε όλοι λίγο περισσότερο θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ας συνεχίσουμε τη συζήτηση μας. | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:31 | |
| Κορίτσια πραγματικά δε γνωρίζω τι έγινε στην Ιταλία και αν η συμπεριφορά του Robert ήταν κάπως σνόμπ δεν μπορώ να το ξερώ αλλα φαντάζομαι την απογοητευσή σας!Εγω προσωπικά εχω κανονίσει να παω στο Λονδίνο για την επίσημη πρεμίερα του New moon,πιστεύω πως η εκει συμπεριφορά του θα είναι καλύτερα,τι στην ευχή πρεμιέρα θα είναι τόσοι θαυμαστές θα περιμένουν μια φωτο μαζί του.....ελπίζω να σταθώ τυχερή και να βγάλω και εγω μια απο κοντά.Το να δω τον Robert Pattinson είναι σόβαρα όνειρο ζωής,θέλω να πιστεύω πως όταν βγούν όλες οι ταινίες και τις αγοράσω και έχω δει τον Rob απο κοντά ίσως κλείσει ένας κύκλος της ζωής μου και ίσως καταφέρω να ξεπεράσω αύτον τον "έρωτα"μαζί του!!!!!!! | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:34 | |
| παιδια ασχετο αλλα ποτε ειναι η επισημη πρεμιερα στο λονδινο? ξερουμε ημερομηνια? | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:42 | |
| - kikina έγραψε:
- παιδια ασχετο αλλα ποτε ειναι η επισημη πρεμιερα στο λονδινο? ξερουμε ημερομηνια?
¶π' όσο γνωρίζω είναι πριγραμματισμένο να βγεί στις 27 Νοεμβρίου ελ΄πιζω να μην αλλάξει κάτι γιατί εισιτήρια θα κλέισω απο ¶υγουστο! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:04 | |
| - Fotini έγραψε:
- kikina έγραψε:
- παιδια ασχετο αλλα ποτε ειναι η επισημη πρεμιερα στο λονδινο? ξερουμε ημερομηνια?
¶π' όσο γνωρίζω είναι πριγραμματισμένο να βγεί στις 27 Νοεμβρίου ελ΄πιζω να μην αλλάξει κάτι γιατί εισιτήρια θα κλέισω απο ¶υγουστο! μπορω? μπορω να μιλησω?για την τυχη μου την αντε να μην πω?παλι ????παλι μεσα στη σχολικη χρονια!!και παλι τοτε θα μαι απεναντι σας!θα μαι γαλλια κατα πασα πιθανοτητα!λετε να το κοψω με τα ποδια???? | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:09 | |
| | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:26 | |
| - ''BELLA''MARIE P έγραψε:
ναι τα ζωα τα ορθια!! ελεος!!και κοιταζω εχουν μια φωτο τεραστια!!να με το συμπαθειο!και φαινονται αυτα τα ματια τα πλανα που λεει και το song τα καραγαλαζια τα υπεροχα και μου βαζει καστανο!που πας κυρα μου???αχρωματοψια???? Σε ποιο τεύχος?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:29 | |
| | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:31 | |
| ελεος το ακουσα κι αυτο παναγια μου.Ο εφρον για εντουαρτ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 4 Ιουν 2009 - 20:35 | |
| | |
|
| |
| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|