| Twilight Graphic Novel | |
|
+50bellaedwardlove WhiteQueen Dalia robsten kiss Bella Marie Swan eleanna BELLA MARIE Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward Team EJ MIKAELLA pupepop di1996 nantiaki_twilight 4 ever Bella07 akaliakoukou Rozali87 T-NM-E-BD AnaroseCullen Irene Cullen AliceK Twilight girl-maniac volturi girl ma.do peby vikaki21 dimitroula-robsessed Morena redbutterfly αντα Edward_ Breaking_ Dawn maria. Bella Cullen12 ioannaki-twilightaddicted team edward evi d@n@e twilight! twilightFOREVER Lizzy Cullen athina evaki RobertForLife patrick Fotis333 ..::Rikku::.. April Mrs.Cullen emerald eyes 54 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 22 Οκτ 2011 - 19:45 | |
| Το ελπιζω γιατι στο τσακ ειμαι να το παρω στα αγγλικα... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 22 Οκτ 2011 - 22:50 | |
| Μην το αγοράσεις η πλατύπους δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βγάλει...Απλά νομίζω οτι ενω στο πρώτο συνεργαστηκε με την littlebrown και το βγάλαν παράλληλα σε αυτό περίμενε το χειρόγραφο να αρχίσει μετάφραση...Ίσως το τρενάρουν κίολας για να βγει κοντά στην ταινία...Θα βγει πάντως... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 23 Οκτ 2011 - 3:22 | |
| Αν ειναι παντως να περιμενω δυο τρεις μηνες προτειμω να το παρω απευθειας στα αγγλικα...στο κατω κατω εμενα το ιδιο μου κανει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:38 | |
| Τους εστειλα μηνυμα σχετικα αλλα δεν μου απαντησαν ακομη...εχουμε κανενα νεο σχετικα...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:47 | |
| Moυ απάντησαν σε αντιστοίχο mail που έστειλα και εγώ ότι τελικά δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα...Επομένως στα αγγλικά...Αν και επειδή πολλοί τους στέλνουν μύνημα και στο facebook τους ακόμη δεν απάντησαν ίσως το ξανασκέφτονται και τελικά το βγάλουν...Γενικά είναι μια έκδοση που στοιχίζει πολύ θέλει κόπο και χρόνο και αν δεν είχε απήχηση το πρώτο είναι λογικό.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:52 | |
| Δεν θα βγει...? Κριμα...οποτε πρεπει να το παραγγειλω αμεσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:56 | |
| Καλύτερα να περιμένεις την απάντηση και στο δικό σου email γιατί για να καθυστερούν ίσως το ξανασκέφτονται...Σε εμένα πάντως στο mail που έστειλα πριν μιαμιση εβδομάδα μου απάντησαν αυτό...Θα δείξει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:57 | |
| Δεν νομιζω πως μπορω να περιμενω αλλο...δεν με πειραζει να το εχω σε δυο γλωσσες...αλλα ηδη περασε ενας μηνας...θελω να διαβασω την συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 7 Νοε 2011 - 23:59 | |
| Εαν δεν βγει καθόλου ούτε μένα με πειράζει...Αλλά θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη...Βασικά είτε ελληνικά είτε αγγλικά το ίδιο μου κάνει αλλά θα το προτιμούσα για να ταιρειάζουν στην βιβλιοθήκη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τρι 8 Νοε 2011 - 0:01 | |
| Και εγω το ιδιο...αλλα υποθετω πως ολο και καπου θα τα βολεψω και τα δυο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 14 Δεκ 2011 - 23:05 | |
| Ξερει κανεις καμια ελληνικη ιστοσελιδα που να μπορω να το παραγγειλω...?δεν το βρισκω πουθενα... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 16 Δεκ 2011 - 14:15 | |
| Οχι απο οτι φαινεται ουτε αυτο θα βγει ουτε ο κινηματογραφικος οδηγος.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 16 Δεκ 2011 - 14:17 | |
| .,/,.,../,.,.,.,μ.'΄.΄/,λ.'΄.,.μμ.'μμ',.μ'.,΄',΄΄΄,.] μα τόσο πολύ είναι πια!!!!!!!!! Δε πειράζει θα κάνω υπομονή μέχρι τέλη Γενάρη αν δε βγούνε και τα αγγλικά ευπρόσδεκτα είναι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Παρ 16 Δεκ 2011 - 14:28 | |
| Εγω λεω να τα παρω απο τωρα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 16 Ιαν 2012 - 13:47 | |
| Με τα πολλα επιτελους το απεκτησα.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 16 Ιαν 2012 - 13:59 | |
| Καλη αναγνωση σου ευχομαι ! Ειναι πολυ ωραιο θα το ευχαριστηθεις ! Αααα κι επειδη εχω απορια , αναφερεσαι στο δευτερο μερος ? Ειναι γραμμενο στα αγγλικα ? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Δευ 16 Ιαν 2012 - 15:23 | |
| Ναι το πρωτο το εχω απο τοτε που βγηκε...στα αγγλικα ειναι ναι μιας και στα ελληνικα χλωμο να βγει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Σαβ 25 Φεβ 2012 - 19:03 | |
| "New Moon" Graphic Novel Part 1 Will be release on October 30, 2012 | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Κυρ 26 Φεβ 2012 - 0:52 | |
| Και καλα θα κανουν.....παλι καλα που ξερουμε και αγγλικα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 11 Απρ 2012 - 22:50 | |
| Mίλησα πρόσφατα με την Πλατύπους και μου είπαν ότι είναι οριστικό. Ο δεύτερος τόμος του Twilight: The Graphic Novel, δεν θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά. Μου είπαν μάλιστα πως είχαν τύπωσει πάρα πολλά αντίτυπα του πρώτου τόμου και είχε τόσο μικρή επιτυχία στην Ελλάδα που πριν λίγες εβδομάδες προχώρησαν σε καταστροφή- ανακύκλωση σχεδών όλων των αντιτύπων που είχαν τυπωθεί.
Πολύ κρίμας γιατί η Πλατύπους είχε κάνει στο συγκεκριμένο εξαιρετική δουλειά και ήταν ήδη και το πρωτότυπο πολύ προσέγμενο και πραγματικά άξιζε να υπάρχει στην βιβλιοθήκη. Θα συνεχίσω να διαβάζω την saga σε graphic novel στα αγγλικά φυσικά, περιμένοντας με ανυπομονησία την κυκλοφορία του New Moon: The Graphic Novel, Volume 1 τον Νοέμβριο του 2012.
Ο πρώτος τόμος του λυκόφωτος παρόλα αυτά θα παραμείνει ένα από τα πιο όμορφα στολίδια της βιβλιοθήκης μου. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Τετ 11 Απρ 2012 - 22:54 | |
| Όχι ρε παιδιά... Δεν ξέρω για ποιο πράγμα λυπάμαι πιο πολύ... Για το ότι δεν θα βγάλουν το δεύτερο μέρος ή για το ότι κατέστρεψαν αντίτυπα του πρώτου; Μα είναι δυνατόν; Γιατί το προώθησαν όπως του άξιζε; Θα μπορούσαν αντί να τα καταστρέψουν να κατεβάσουν την τιμή, να τα προβάλουν, να κάνουν κάτι τέλος πάντων! Το πρώτο το έχω και ήθελα να πάρω και το δεύτερο. Προφανώς θα αναγκαστώ να πάρω τα υπόλοιπα στα αγγλικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 12 Απρ 2012 - 0:19 | |
| Και εγώ στεναχωρέθηκα και κυρίως για την πλατύπους γιατί όπως είπα και πιο πάνω είχε κάνει εκπληκτική δουλειά... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Twilight Graphic Novel Πεμ 12 Απρ 2012 - 3:48 | |
| Ισχυει οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια...εγω εχω παρει ηδη το δευτερο μερος στα αγγλικα και σκοπευω να κανω το ιδιο και με τα υπολοιπα.... | |
|
| |
| Twilight Graphic Novel | |
|