| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 22 Ιουλ 2009 - 1:38 | |
| το συγκεκριμένο φαν φικ διαδραματίζεται μετά την επιστροφή μπέλας από ιταλία απλώς έχω αλλάξει κάποια δεδομένα από το βιβλίο που θα φανούν στην συνέχεια σε κάποια κομμάτια που θεωρώ σημαντικά θα βάζω και τραγούδι που το συνοδεύει μερικές φορές για την μουσική για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα άλλες οι στίχοι θα έχουν νόημα και θα συνδέονται με το κείμενο και θα συνιστώ ανάγνωση θα ανεβάζω σιγά σιγά το υπόσχομαι ήδη όσες το είχαν διαβάσει την πρωταπριλιά με έβριζαν που είχα αργήσει τόσο να το συνεχίσω | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 22 Ιουλ 2009 - 11:42 | |
| αχ τι μου εκανες!τετοια μελανχολια ειχα πολυ καιρο να νιωσω. για το ταλεντο σου δεν εχω να πω τιποτα.γραφεις παρα πολυ ωραια! αλλα το θεμα με εκανε κομματια.τετοιο πονο ειχα καιρο να νιωσω. περιμενω με αγωνια την συνεχεια. - Σπόιλερ:
χωρις να θελω να μπω στην μεση της εμπνευσης σου αλλα please πες μου οτι θα εχουμε ευτυχισμενο τελος!
| |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 22 Ιουλ 2009 - 18:15 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- αχ τι μου εκανες!τετοια μελανχολια ειχα πολυ καιρο να νιωσω.
για το ταλεντο σου δεν εχω να πω τιποτα.γραφεις παρα πολυ ωραια! αλλα το θεμα με εκανε κομματια.τετοιο πονο ειχα καιρο να νιωσω. περιμενω με αγωνια την συνεχεια.
- Σπόιλερ:
χωρις να θελω να μπω στην μεση της εμπνευσης σου αλλα please πες μου οτι θα εχουμε ευτυχισμενο τελος!
το μόνο που μπορώ να πω είναι πως το πρώτο κεφάλαιο το είχα βάλει επίτηδες για την πρωταπριλιά | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 27 Ιουλ 2009 - 9:34 | |
| Ελίζα μου σήμερα διάβασα την συνέχεια από της Μπέλλα την μεριά και μετά και πρέπει να πω πως η μεριά του Έντ πραγματικά με ισοπέδωσε. Είμαι και λίγοοοοο επηρεασμένη και από την σκηνή στην Ιταλία και φαντάζεσε πως νιώθω αυτή την στιγμή, είναι και πρωί ακόμα και θα είμαι σαν φυτό το υπόλοιπο της μέρας. Περιμένω ανυπόμονα την συνέχεια!!!!!!! Πολύ καλή δουλειά συνέχισε και μην μας καθυστερείς πολύ please please!!!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 27 Ιουλ 2009 - 17:07 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 27 Ιουλ 2009 - 17:21 | |
| | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 27 Ιουλ 2009 - 17:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Σχόλια: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 4 Αυγ 2009 - 19:22 | |
| έτσι για να μη με κατηγορείτε πως είμαι team jacob
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emerald eyes στις Τρι 25 Μάης 2010 - 2:48, 1 φορά | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 4 Αυγ 2009 - 20:38 | |
| Πολύ γέλιο...πολύ καλό... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 5 Αυγ 2009 - 0:21 | |
| ουαου τελειο και το τελοσ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 5 Αυγ 2009 - 13:52 | |
| no comment!!!απλα τωρα τι να πω με αφησες αφωνη!!με εκανες και γελασα σε πολλες στιγμες σχεδον στις περισσοτερες! παντως την μπελλα δεν την κατηγορω καπως ετσι θα αντιδρουσαμε οι περισσοτερες! μπραβο σου! πολυ μου αρεσε!περιμενουμε και συνεχεια! εαν το σκεφτεις απο τον πονο που μας εκανες να νιωσουμε τωρα καταφερες την απολυτη εξιλεωση!μπραβο σου και παλι! αληθεια τωρα τι να περιμενουμε? | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 6 Αυγ 2009 - 22:45 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 7 Αυγ 2009 - 11:31 | |
| Παρα πολυ ωραιο!!!Και ειλικρινα χαιρομαι που τα ακουσε ολα αυτα ο κοπρος!Ολα επρεπε να τα ακουσει! - Σπόιλερ:
Μαμα Εσμι,η μανια για τους λυκους υποτροπιασε!Σιγα μην το λυπηθουμε κιολας!
| |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 7 Αυγ 2009 - 11:32 | |
| Και οι δυο ισοριες ειναι θεικες!!!! (το ονειρο δεν το διαβασα...με πιανει κριση ) περιμενουμε την συνεχεια!!!!! κ γρηγορα παρακαλω! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 11 Αυγ 2009 - 16:38 | |
| οχι θα το πω....elisabeth....ειναι....τοσο...αληθινο....δεν το πιστευω...και βασικα το σημερινο κομματι ηθελα να βαλω τα κλαμματα.....μπορει ναι φαινεται παραταιρο αλλα...ουαου...μπορουσε να χε γινει και ετσι!! και τελικα αν ειχε γινει ετσι αυτη θα ηταν μαλλον η καλυτερη αποδοση!μπραβο πεθερουλα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 11 Αυγ 2009 - 19:10 | |
| εννοείς για το one-shot ή για την επιλογή μαρία μου; με μπέρδεψες λίγο - Σπόιλερ:
είμαι μεγάλη γυναίκα κόρη μου και μπερδεύομαι λολ
| |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 11 Αυγ 2009 - 20:17 | |
| ειναι εκπληκτικοΟοοΟ!!!!! μπραβο γιαγιακα!!!! τα συναισθηματα που δινεις και η οπτικη σου με τρελενουν.... - Σπόιλερ:
(αλλα πες πλιζ οτι κατι θα αλλαξει στο τελος.......ξερεις εσυ....)
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 14 Αυγ 2009 - 16:32 | |
| Ασε!Ειναι δυσκολο οταν υπαρχει ηδη η πλοκη!Το παλευω ομως!!!(ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Αυγ 2009 - 13:37 | |
| ωχ παναγια μου!! ελιζα! μητερα!! θα με πεθανεις!!!!!!αχ! τζεικ'ς ποβ! απιστευτη! αλις ποβ απιστευτη! γενικα! απιστευτο! τα συγχαρητηρια μου μητερα!!!!τα ευσημα!!!περιμενουμε και συνεχεια! - Σπόιλερ:
μπορω να πω κατα παρακληση να βαλουμε λιιιιγο παραπανω απο το γιο σου? | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Αυγ 2009 - 14:09 | |
| Τέλεια η έμπνευσή σου, αν και παρατρίχα γλύτωσα το τριπλό εγκεφαλικό!!! Τέτοιο κλάμα είχα να ρίξω από τη νέα σελήνη! Είχα και εγώ την ίδια σκέψη όταν διάβασα τη νέα σελήνη (τι θα γινόταν αν η Μπέλλα διάλεγε τον Τζεικ)... Πολύ πολύ καλό συνέχισέ το!!! Και μια παράκληση όπως είπε και η προλαλίσασα... λίγο παραπάνω Έντ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 20 Αυγ 2009 - 16:40 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ωχ παναγια μου!! ελιζα! μητερα!! θα με πεθανεις!!!!!!αχ! τζεικ'ς ποβ! απιστευτη! αλις ποβ απιστευτη! γενικα! απιστευτο! τα συγχαρητηρια μου μητερα!!!!τα ευσημα!!!περιμενουμε και συνεχεια!
- Σπόιλερ:
μπορω να πω κατα παρακληση να βαλουμε λιιιιγο παραπανω απο το γιο σου? κοριτσάκι μου υπομονή σε 3 pov θα έχετε ένα αλις pov με έντουαρντ και προειδοποιώ πολύ κλάμα αν και θα πρέπει να προειδοποιήσω θα πέσει και μυστήριο στην μέση και για τους φανατικούς και καλοδιαβασμένους ίσως βάλω κάτι σαν κουίζ ή γρίφους να δούμε πόσο καλά έχετε διαβάσει τα βιβλίο - Σπόιλερ:
ελπίζω όχι καλύτερα από μένα
| |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|