Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εισαι πολυ τυχερη που εχεις ταλεντο και το εκανες τελειο το outtake αλλιως θα κατεβαινα Αθηνα τωρα!!!!
Ο Ρομπ κ η Τζουλια!!!! Πως σου ηρθε βρε αθεοφοβη???
Με καλυπτεις απολυτα!!!! καλα αυτο δεν το περιμενα να το πω.... αλλα μου αρεσε περισσοτερο απο την Επιλογη!!! Ααααααααααααααα επρεπε να βαλεις συνεχεια!
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!! ο ρομπ και η τζουλια???????!!!!!!!!!! χαχαχ!!!!! δεν το πιστευω αυτο που εγραψες!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! εχω πεθανει στα γελια!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!!! αλλα θελω να συνεχισεις και την συνεχεια των γυρισματων του σκοτεινου πριγκιπα γιατι μου αρεσει πολυ η ιστορια σου!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Και μόλις διάβασα τον πρίγκιπα μυρίζομαι ότι έχει ΚΑΙ επιλογή..''Ωχ μάνα μου...'' Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι έχω ********* στο γέλιο...Στην κυριολεξία αφού χτυπίεμαι και έχω πάρει παραμάζωμα όλα τα έπιπλα του δωματίου...Πρέπει να ξύπνησα και τις αδερφές μου αλλά δεν πάιρνω και όρκο.....Ρε είσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....Δηλαδή..Δεν έχω λόγια .... Έμπαινε μεγάλη,έμπαινεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος ακριβώς ένα χρόνο μετά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emma cullen pattinson στις Πεμ 1 Απρ 2010 - 0:37, 1 φορά
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Να πω κατι που συνιδιτοποιησα?????? Η Επιλογη ειναι ενος χρονων! Σημερα ειναι και τα γενεθλια της April! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα Χρονια πολα και στους δυο!
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βρε τρελουλα καλα μας δουλεψες ολους!!!!!! λεω και εγω αυτο το κεφαλαιο ειναι η συνεχεια???? εμεινα!!! ξεχασα οτι ηταν πρωταπριλια!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν το πιστευω!!!!!!! παντως εγω ψαρεψα!!!!! και στον πριγκιπα νομιζα οτι θα το πηγαινες ετσι σε παρασκηνια και μετα η συνεχεια της ιστοριας!!!!! αχ καλα με ψαρεψες για τα καλα!!!!!!! ειμαι χαζη!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Να πω κατι που συνιδιτοποιησα?????? Η Επιλογη ειναι ενος χρονων! Σημερα ειναι και τα γενεθλια της April! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα Χρονια πολα και στους δυο!
Ακριβώς Ρένα! Δε μπορούσα να μη γράψω ένα κεφάλαιο Πρωταπριλιάτικο.
Το συγκεκριμένο φάνφικ άρχισε ως ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Στην επιλογή το νέο κεφάλαιο δουλεύεται δυναμικά. Εξελίξεις. Νέα γνωστά όμως σε μας πρόσωπα θα μπουν στο χορό. Δε ξέρω άμα θα το σπάσω σε μικρά κομμάτια και να αρχίσω ποστάρισμα από αύριο. Το βλέπω λίγο δύσκολο δυστυχώς. Πάντως για όσους δεν έχετε παρακαλώ να κατεβάσετε δισκογραφία Pink Martini. και τα 4 άλμπουμ. Δυστυχώς είμαι άσχετη στα ανεβάσματα. και δε ξέρω άμα θα μπορέσω να ανεβάσω τα κομμάτια που θα μπουν.Σε λίγο πλησιάζει η συναυλία και η συνάντηση των δύο αδελφών.
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Παντως Ελιζα με τρελανες σημερα! Και να φανταστεις μολις το διαβασα ειδα οτι μπηκε πρωτη απριλιου και λεω ωωωωωωωωωωχ! Ο Καημενος ο Εμμετ.... Καλα η Μπελλα και Ροζαλι.... Τι να σου πω δεν εχω λογια! Εισαι τρελη μονο αυτο θα πω!
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Βασικά αυτός είναι ο σκοπός του συγκεκριμένου κεφαλαίου. Η τρέλα! Το χρειάζεται να γελάσει το χειλάκι μας λίγο. Θα δω τι θα κάνω με το κανονικό κεφάλαιο. Απλώς δουλεύω αύριο και δεν ξέρω άμα θα μπορώ να βάλω τη Νάσια να τρέχει για χάρη μου. Πάντως χάρηκα πολύ που σας άρεσε. Το έγραφα γελώντας. Στην αρχή σκέφτηκα να μείνω μόνο στην σκηνή με τον Έμμετ και τον Τζέικομπ, αλλά λέω ας το κάνω πιο μεγάλο.
Καταρχάς, ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια. Το συγκεκριμένο το έγραφα λίγο ξαφνικά λόγω έμπνευσης της στιγμής και η ειρωνεία ήταν πως βγήκε αρκετά κωμικό. Ήθελα να δείξω πως όλοι οι άνδρες είναι το ίδιο. Όσο και να θέλουμε να τους θεοποιήσουμε.
Λοιπόν λογικά μετά την ανάσταση θα ανεβάσω το κεφάλαιο του σκοτεινού πρίγκιπα χωρίς τις ερωτικές σκηνές στο φόρουμ και αντίστοιχα το λινκ στο fanfiction.net με την unrated εκδοχή.
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Πας ΚΑΛΑ??????????? Βλέπω κι εγώ και λέω ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΤΙ!!!! & διαβαζω και εχω μεινει κόκαλο!!!!! Καλά με το Τζεικομπ πεθανα στα γέλια πολύ πετυχημενο αλλά με τις κοπελιές και ειδικα ο τροπος που εφτυσε η Μπελλα τον Εντ μου ήρθε καπως..... Πέρα από αυτά όμως πραγματικά ήταν πολύ καλό ΤΕΤΟΙΟ πρωταπριλιατικο δεν μου ειχαν ξανακάνει!!!!!!!!!! Και τα μυαλά στα καγκελα!!!!!!!!!!
Πας ΚΑΛΑ??????????? Βλέπω κι εγώ και λέω ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΤΙ!!!! & διαβαζω και εχω μεινει κόκαλο!!!!! Καλά με το Τζεικομπ πεθανα στα γέλια πολύ πετυχημενο αλλά με τις κοπελιές και ειδικα ο τροπος που εφτυσε η Μπελλα τον Εντ μου ήρθε καπως..... Πέρα από αυτά όμως πραγματικά ήταν πολύ καλό ΤΕΤΟΙΟ πρωταπριλιατικο δεν μου ειχαν ξανακάνει!!!!!!!!!! Και τα μυαλά στα καγκελα!!!!!!!!!!
ασε εγω η χαζη στο σκοτεινο πριγκιπα το εχαψα οτι ηταν η συνεχεια!!! καλα ειμαι τελειως χαζη ωρες ωρες!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μ ενταξει εκει που βλεπω και καλα τον Τχεικομπ να βγαζει απο μεσα του την αλλη του πλευρα λεω οκ....κατι καινουριο, ανοιχτα μυαλα και οχι ρατσιστές αλλα οτα διαβασα τη συνεχεια λεω προσγειλωθηκα αποτομα απο το ροζ συννεφακι μου...
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Καταπληκτικο... !!! δεν εχω λογια!!! Κρυβει τοσο μυστηριο...αν ηταν ολοκληρομενο θα το διαβαζα χωρις να σταματησω!!! Μου αρεσει πραγματικα ο Εντουαρντ απο αυτη την σκοτεινη σκληρη πλευρα, νομιζω πως ειναι μια γυναικεια επιθυμια για τον τελειο ανδρα να αποπνεει μια ευθραυστη σκληροτητα και ενα καταβαθος μυστηριο! Μπραβο σου σε οσες φασεις εδειχνε τη σκληροτητα του ελεγα WOW!!! Πραγματικα ταυτιζεσαι(γενικοτερα μιλαω) με αυτην την Μπελλα! Θελει να γνωρισει τον απολυτο ερωτα! Αισθανεται ομορφα με τον αρραβωνιαστικουλη της-δεν λεω-αλλα θελει εντονο παθος!!! Ο (παιδαρας)κομης της ξυπναει αυτα τα συναισθηματα-αναμνησεις που πεθαινω να μαθω την συνεχεια...(θελω να μαθω -μην μου πεις -θελω να το διαβασω αργα-αργα) Αλλα αυτο το ανατρεπτικο στο τελος....ολα τα λεφτα!!! δεν το περιμενα...δεν ειχα διαβασει καθολου τα σχολια και δεν ηξερα τπτ!!! με το ονομα Τζουλια
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
[quote="AliceK"]Καταπληκτικο... !!! δεν εχω λογια!!! Κρυβει τοσο μυστηριο...αν ηταν ολοκληρομενο θα το διαβαζα χωρις να σταματησω!!! Μου αρεσει πραγματικα ο Εντουαρντ απο αυτη την σκοτεινη σκληρη πλευρα, νομιζω πως ειναι μια γυναικεια επιθυμια για τον τελειο ανδρα να αποπνεει μια ευθραυστη σκληροτητα και ενα καταβαθος μυστηριο! Μπραβο σου σε οσες φασεις εδειχνε τη σκληροτητα του ελεγα WOW!!! Πραγματικα ταυτιζεσαι(γενικοτερα μιλαω) με αυτην την Μπελλα! Θελει να γνωρισει τον απολυτο ερωτα! Αισθανεται ομορφα με τον αρραβωνιαστικουλη της-δεν λεω-αλλα θελει εντονο παθος!!! Ο (παιδαρας)κομης της ξυπναει αυτα τα συναισθηματα-αναμνησεις που πεθαινω να μαθω την συνεχεια...(θελω να μαθω -μην μου πεις -θελω να το διαβασω αργα-αργα) Αλλα αυτο το ανατρεπτικο στο τελος....ολα τα λεφτα!!! δεν το περιμενα...δεν ειχα διαβασει καθολου τα σχολια και δεν ηξερα τπτ!!! με το ονομα Τζουλια επεσα ξερη στα γελια!!! Καλα πως σου ηρθε...πολυ επικαιρο δεν λεω !!!! Πολυ καλο...περιμενω με ανυπομονησια την συνεχεια!!! ελπιζω να μην αργησεις!!!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
ομολογώ ότι με τον τζέικομπ δεν κατάλαβα ότι ήταν φαρσα και ξετρελάθηκα λίγο τα κορίτσια με ξένισαν αλλά μου γενικά μου άρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και αυτό το κεφάλαιο!!!!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
έσκασα στα γέλια!!!!!! πολύ τέλειο!!!! ειδικά εκεί που υποχωρεί αμέσως η κρίστεν με το που της τάζει ο εντουαρντ να ζητήσει από τη στέφανι τη νσ από την πλευρά του εντ... θεικό!!!!!!!
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Καλά, Ελιζάκι μου έγραψες κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! Εσκασα στα γέλια!! Ηταν απίστευτο, θεικό, ανεπανάληπτο!! Η Τζούλια?? Μιλάμε για την Τζούλια. Το νέο αστέρι στη σόουμπιζ του πορνό.
Οk ok, αυτό είχα να πω! Πάω να διαβάσω επιλογήήήήή....!!!!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010