Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops

Πήγαινε κάτω 
+96
Vera
broken angel
LITSA0089
despina aek
Bitten Pillows
Stella Sunlight
nantia01
cathy18
pretty witch
izzy cullen
robert\'s girl
mpellanti21
sandra21
Niki Patt
ROBELINA
Mrs.Christina
justnina22
katia2110
wolf_girl
chrysabella
ed<3
AnaroseCullen
Bella Cullen12
nora
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
nantiaki_twilight 4 ever
twilightsagaddicted
ntinaki
AliceK
DEMONA CULLEN PATTINSON
alice cullen!
Drama Queen
ev@ki92
VLaSia =)
hiddenfantasy
maria23
RobertForLife
vikaki21
T-NM-E-BD
pink
athina
marina
αντα
Lizzy Cullen
kristen4ever
Twilight girl-maniac
Dr_Rena_Hale
Bella07
mR.Geo
Nemesis Of Bellin
liaki
evaki
evi
d@n@e twilight!
Mrs Alice
Lancelot
Velvet_Vamp
Isabella_Cullen
Zafrina
team edward
Ashley Greene
kallia13
volturi girl
mariebella
niki
elizaki :P
bluesea
bloody swan
dolores!!
Fay1765
Bella13
natalitsa92
!~Twilighter~!
dreamofedward
BELLA MARIE
Mrs.Cullen
twilightFOREVER
SilverMusk
ΕΡΗ
michelle
Fallen Angel
Ms Cullen
emma cullen pattinson
Alexadruby the vampire
ioannaki-twilightaddicted
nasiatheslayer
WhiteQueen
hobo
MIKAELLA
Rozmari
magic princess
angepsi
April
bedward__
emerald eyes
scarlet rose
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 3 Ιουν 2010 - 23:56

Πραγματικά προσκεινώ! Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω! Τίποτα δεν είναι ισάξιο για να περιγράψει αυτό το αριστούργιμα! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 31995
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:01

emerald eyes έγραψε:
Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Απλώς κάτι σημαντικό που έχω καθήκον ως διαχειρίστρια να σε ενημερώσω είναι πως στο συγκεκριμένο φόρουμ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα greeglish απαγορεύονται!

Ουφ, τελειώσα με αυτό. Ίσως ένας συνδιασμός με την βροχή να είναι καλή ιδέα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τι θα αποφασίσει το χέρι να γράψει εκείνη την ώρα.

Κάποια στιγμή αργότερα θα φανεί καλύτερα ο θάνατος της Μαίρης αλλά αυτό το σημείο θα γραφτεί πιο μετά, όταν αξιωθώ να γράψω το κεφάλαιο με τη συναυλία

Σπόιλερ:

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να διασκεδάσεις τη διαμονή σου στο φόρουμ μας!!
Με την ησυχία σου! Δεν υπάρχει πρόβλημα! Έχω περιμένει και ένα με δύο μήνες για κεφάλαιο εδώ θα κολήσουμε?
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:07

Είναι υπέροχοοο....Το λάτρεψα..Μπράβο σου...Συγχαριτήρια...!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 201917 Πότε θα υπάρξει συνέχεια??
http://www.christianemarie.blogspot.com/
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:14

Ρώτα την Ρένα και τις υπόλοιπες που το διαβάζουν.
Είμαι της υπομονής... lol!

Πάντως μπορώ να κάνω ένα σπόιλερ - γρίφο για όσους ενδιαφέρονται...

Στον δράκουλα του Κόπολα η Μίνα διαβάζει ένα βιβλίο, είναι περίπου στην αρχή της ταινίας. Θα χρησιμοποιήσω με τον δικό μου τρόπο το βιβλίο... Twisted Evil

Όποια βρει πρώτη ποιο είναι το βιβλίο του υπόσχομαι να γράψω κάποια στιγμή στον πρίγκιπα μία λεμονάδα με σκηνή της επιλογής τους.
Αυτή η σκηνή θα είναι σε ένα από τα flashback που κάνει η Μπέλα την εποχή που ήταν πριγκίπισα Ιζαμπέλα. Οπότε εποχή μεσαίωνα.

Ψάξτε και αν είσαστε μία από τις τυχερές κάπου στο καλοκαίρι θα διαβάζετε τη λεμονάδα που παραγγείλατε...

Όπως καταλάβατε θέλω να σας βάλω να δείτε την ταινία έμπνευση για αυτό το φάνφικ...
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 0:44

Αχ άντε! Όσες περισσότερες πληροφορίες τόσο το καλύτερο! Πραγματικά θα την νοικίασω την ταινία! Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον!

Όσο για το ρώτα την Ρένα... Χριστίνα μου, με την Έλιζα πρέπει να έχεις την υπομονή του Καρλάιλ για τα κεφάλαια! Έχει περιορισμένο χρόνο και εμείς οι κακόμοιροι αναγνώστες την πληρώνουμε! Είναι και υπεύθηνη για τους διαγωνισμούς και καλό ξημέρωμα! Υπάρχει και περίπτωση το Ελίζακι να μας δώσει κεφάλαιο και μετά από κάνα δύο μήνες που έχει συμβεί στο παρελθόν! Στην Επιλογή! [ναι Ελίζα ακόμα στο κρατάω αυτό! Και σκέφτομαι να σε εκδικιθώ με τον ίδιο τρόπο που έκανα πριν λίγες εβδομάδες! evil_laugh ] Για να καταλάβεις κοίτα τι γράφω μέχρι και στο Personal Statement!
Καλό κουράγιο! Αλλά δεν λέω πέρα από τα παράπονα, η υπομονή μας ανταμήβετε!
katia2110
Twilight Human
Twilight Human
katia2110

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Registration date : 11/01/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 4:00

το κακο ειναι οτι τωρα που το διαβασα θελω κι αλλο!!!!!!!!!περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια ελπιζω να βγει και αλλο κεφαλαιο συντομα!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχχ απλα δεν εχω λογια!!!!!δεν κρατιεμε αλλοοοοοοοοοοοο θελω να μαθω την συνεχειααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chrysabella
Twilight Human
Twilight Human
chrysabella

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 10/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 11:13

τέλειο τέλειο τέλειο!!!!! μπράβο!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 388681 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 474941 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 201917 ποτέ δεν περίμενα να με καταπλήξει τόσο πολύ η συνέχεια ελπίζω να βάλεις σύντομα και το υπόλοιπο μέρος γιατί θα πεθάνω (να ήμουν και η μόνη λέει) από την αγώνια μου !!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 551700 και πάλι μπράβο emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 201917
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 11:41

Προσκυνω.... emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 31995
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 15:56

Παιδιά για όσους σας αρέσει η λεμονάδα emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 442819 και το λέω για τα πιο νέα μέλη που μόλις ξεκίνησαν την ιστοριά.... Ταράν! http://www.fanfiction.net/s/5542092/1/
Η κουκλίτσα Ελίζα, γράφει μερικά κεφάλαια με περισσότερες λεπτομέριες σε κάποιες σκηνές! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 318209
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 16:01

ω ναι....τι μου θυμισες τωρα??? εγω υποτιθεται σημερα πρέπει να κανω δυο reports και οχι να εχω στο μυαλο μου εκεινη την πρωτη νυχτα (ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ)
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 16:03

Αχ αυτή η πρώτη νύχτα! Ήταν ανατριχιαστικά Hot! Ποπό! Θέλω να το ξαναδιαβάσω αλλά θα ξανακαταλείξω να μην μπορώ να αναπνεύσω και να είμαι σε χάλια κατάσταση.....
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 16:05

ακριβως σε αυτην την κατασταση ημουν και γω τοτε. Τοσο καιρο που δεν εγραφε εφερνα στον νου μου συνεχεια αυτην την σκηνη. Δεν ειμαι τρελη αλλα ηταν τοσο ζωντανη και συνδυαζε τα πάντα!!!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 19:24

emerald eyes έγραψε:
Ρώτα την Ρένα και τις υπόλοιπες που το διαβάζουν.
Είμαι της υπομονής... lol!

Πάντως μπορώ να κάνω ένα σπόιλερ - γρίφο για όσους ενδιαφέρονται...

Στον δράκουλα του Κόπολα η Μίνα διαβάζει ένα βιβλίο, είναι περίπου στην αρχή της ταινίας. Θα χρησιμοποιήσω με τον δικό μου τρόπο το βιβλίο... Twisted Evil

Όποια βρει πρώτη ποιο είναι το βιβλίο του υπόσχομαι να γράψω κάποια στιγμή στον πρίγκιπα μία λεμονάδα με σκηνή της επιλογής τους.
Αυτή η σκηνή θα είναι σε ένα από τα flashback που κάνει η Μπέλα την εποχή που ήταν πριγκίπισα Ιζαμπέλα. Οπότε εποχή μεσαίωνα.

Ψάξτε και αν είσαστε μία από τις τυχερές κάπου στο καλοκαίρι θα διαβάζετε τη λεμονάδα που παραγγείλατε...

Όπως καταλάβατε θέλω να σας βάλω να δείτε την ταινία έμπνευση για αυτό το φάνφικ...

Eιμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ( lol! αφήνω τις τυπικούρες) το βιβλίο που διαβάζει η Μινα ειναι το Arabian Nights του Richard F. Burton!!!!! Smile
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 21:12

Lizzy Cullen έγραψε:

Eιμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ( lol! αφήνω τις τυπικούρες) το βιβλίο που διαβάζει η Μινα ειναι το Arabian Nights του Richard F. Burton!!!!! Smile

Κορίτσια μη μου την σφάξετε αλλά το βρήκε!!!

Τσέκαρα και εγώ την ταινία!
Μου αρέσει που έγραψες μέχρι και τον συγγραφέα lol!
Λοιπόν διάλεξε λεμονάδα (σκηνή) στον πρίγκιπα.
Απλώς τονίζω θα είναι ένα από τα flashback της Μπέλα όταν ήταν η πριγκίπισσα Ιζαμπέλα!!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 21:23

emerald eyes έγραψε:
Lizzy Cullen έγραψε:

Κορίτσια μη μου την σφάξετε αλλά το βρήκε!!!

Τσέκαρα και εγώ την ταινία!
Μου αρέσει που έγραψες μέχρι και τον συγγραφέα lol!
Λοιπόν διάλεξε λεμονάδα (σκηνή) στον πρίγκιπα.
Απλώς τονίζω θα είναι ένα από τα flashback της Μπέλα όταν ήταν η πριγκίπισσα Ιζαμπέλα!!

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120

Σκηνή ε?? Στο μυαλό μου είχα κεφάλαιο αλλα κάτι ειναι και η σκηνή!!! lol!

Ξυπνάνε (στο ιδιο κρεβάτι φυσικα) και αντι να μεινουν στο κρεβάτι ένας απο τους δυο παιρνει την πρωτοβουλια να σηκωθουν και να βγουν στον κήπο. Εκει τρέχουν και κάνουν τρελίτσες μέχρι που πέφτουν στο πάτωμα καταλάθως και κάπως έτσι αρχίζει η λεμονάδα. Στο κήπο. Τωρα πόσες φορες και ποια σταση αφηνω εσένα να αποφασισεις!!! lol!

Και αμα δεν σου αρέσει έχω και άλλη εκδοχη.... Smile
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 21:57

Κεφάλαιο?
Χμμ, για ανέλυσε το μου λίγο.
Τι έχεις στο μυαλό σου;
Ίσως μπορέσω να το δέσω με την πλοκή.
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 22:11

Ας πούμε....
Το κεφάλαιο αρχιζε με ξυπνημα....κάνουν οτι κάνουν το πρωι στο κρεβάτι. Φευγει ο κόμης για υποχρεωσεις.
Ετοιμάζεται η Μπέλλα και σε λίγες ωρες πάει στο γραφειο του. Τον βρίσκει μονο να κάθεται στο γραφειο του και πάει και κάθεται πάνω του. Κάπως ετσι έχουμε την 2η λεμονάδα....
Μετά απο αυτό είχα στο μυαλό μου αυτο με τον κήπο.(+3η λεμονάδα)
Είναι περίπου απογευματάκι και γυρίζει για δουλεια. Η Μπέλλα ετοιμάζεται και πάνε για δειπνο. Στο δειπνο τριβουν ολη την ωρα τα ποδια τους-βλεμματάκια....
Αποσυρονται στα δωματια τους και μολις γδυθουν εντελως πάανε και οι 2 μεσω της βιβλιοθηκης στο δωματιο του άλλου. Ετσι βρισκονται στα μεσα της διαδρομης, την βιβλιοθηκη. Και κάπως έτσι τελειωνει το κεφάλαιο αφου βεβαια απολαύσουμε και την 4η και τελευταια λεμονάδα.

Πως σου φαινεται??? Θελω πολλά, ε??? lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 23:16

Lizzy Cullen έγραψε:
Ας πούμε....
Το κεφάλαιο αρχιζε με ξυπνημα....κάνουν οτι κάνουν το πρωι στο κρεβάτι. Φευγει ο κόμης για υποχρεωσεις.
Ετοιμάζεται η Μπέλλα και σε λίγες ωρες πάει στο γραφειο του. Τον βρίσκει μονο να κάθεται στο γραφειο του και πάει και κάθεται πάνω του. Κάπως ετσι έχουμε την 2η λεμονάδα....
Είναι περίπου απογευματάκι και γυρίζει για δουλεια. Η Μπέλλα ετοιμάζεται και πάνε για δειπνο. Στο δειπνο τριβουν ολη την ωρα τα ποδια τους-βλεμματάκια....
Αποσυρονται στα δωματια τους και μολις γδυθουν εντελως πάανε και οι 2 μεσω της βιβλιοθηκης στο δωματιο του άλλου. Ετσι βρισκονται στα μεσα της διαδρομης, την βιβλιοθηκη. Και κάπως έτσι τελειωνει το κεφάλαιο αφου βεβαια απολαύσουμε και την 4η και τελευταια λεμονάδα.

Παντως εμένα μου αρέσει! Εϊναι πολύ λεμονάτο!
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 6 Ιουν 2010 - 3:01

Lizzy Cullen έγραψε:
Ας πούμε....

Κατάλαβα τι θες αλλά σου είπα μία λεμονάδα και εσύ πήρες την 6αδα σόρυ 4αδα με τα κουτάκια lol!
Λοιπόν το κεφάλαιο έτσι όπως το λες δεν είναι πρίγκιπας.Ποτέ δε θα έβαζα στον πρίγκιπα τόσες λεμονάδες σε διαφορετικά μέρη.

Μπορεί να το έκανα σε κάποιο άλλο φανφικ πιο ανάλαφρο.

Στο επόμενο κεφάλαιο θα έβαζα ούτως η άλλως μία λεμονάδα στην βιβλιοθήκη του κάστρου.

Για τον κήπο που πρότεινες αρχικά ναι το έχω σκεφτεί. Βέβαια το πίτσι πίτσι θα γίνει προς το βράδυ και θα είναι σίγουρα κάμποσα κεφάλαια πιο μετά.
Σκεφτόμουν να είναι στον κήπο που θα συνειδητοποιεί ο πρίγκιπας πως είναι ερωτευμένος με την σύζυγό του. Αλλά είναι αρκετά αργότερα.

Οπότε σαν request η βιβλιοθήκη δεν πάει σίγουρα αφού θα γραφτεί σίγουρα. Αυτό είχα και στο μυαλό μου με το βιβλίο Twisted Evil για το ερχόμενο κεφάλαιο.

Βέβαια αυτό με το γραφείο δεν το είχα σκεφτεί μου έδωσες λεμονάδα έμπευση emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 442819

Για να σου την σερβίρω πιο γρήγορα να σου βάλω άμα είναι στο κεφάλαιο μετά το 9ο (δηλαδή το 10ο) την λεμονάδα με το γραφείο και όταν θα έχω την σκηνή με τον κήπο να στην στείλω σε σένα μία μέρα πριν το ανεβάσω στο φόρουμ;

Ένα είδος avant premiere...

Πως σου φαίνεται η ιδέα?
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 6 Ιουν 2010 - 12:29

Δεν είναι δίκαιο! Θέλω και εγώ! Έλιζα δεν παίζεις δίκαια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 773164
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 6 Ιουν 2010 - 13:04

emerald eyes έγραψε:
Lizzy Cullen έγραψε:
Ας πούμε....

Κατάλαβα τι θες αλλά σου είπα μία λεμονάδα και εσύ πήρες την 6αδα σόρυ 4αδα με τα κουτάκια lol!
Λοιπόν το κεφάλαιο έτσι όπως το λες δεν είναι πρίγκιπας.Ποτέ δε θα έβαζα στον πρίγκιπα τόσες λεμονάδες σε διαφορετικά μέρη.

Μπορεί να το έκανα σε κάποιο άλλο φανφικ πιο ανάλαφρο.

Στο επόμενο κεφάλαιο θα έβαζα ούτως η άλλως μία λεμονάδα στην βιβλιοθήκη του κάστρου.

Για τον κήπο που πρότεινες αρχικά ναι το έχω σκεφτεί. Βέβαια το πίτσι πίτσι θα γίνει προς το βράδυ και θα είναι σίγουρα κάμποσα κεφάλαια πιο μετά.
Σκεφτόμουν να είναι στον κήπο που θα συνειδητοποιεί ο πρίγκιπας πως είναι ερωτευμένος με την σύζυγό του. Αλλά είναι αρκετά αργότερα.

Οπότε σαν request η βιβλιοθήκη δεν πάει σίγουρα αφού θα γραφτεί σίγουρα. Αυτό είχα και στο μυαλό μου με το βιβλίο Twisted Evil για το ερχόμενο κεφάλαιο.

Βέβαια αυτό με το γραφείο δεν το είχα σκεφτεί μου έδωσες λεμονάδα έμπευση emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 442819

Για να σου την σερβίρω πιο γρήγορα να σου βάλω άμα είναι στο κεφάλαιο μετά το 9ο (δηλαδή το 10ο) την λεμονάδα με το γραφείο και όταν θα έχω την σκηνή με τον κήπο να στην στείλω σε σένα μία μέρα πριν το ανεβάσω στο φόρουμ;

Ένα είδος avant premiere...

Πως σου φαίνεται η ιδέα?

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120

Ειμαι ευχαριστημενη πάντως!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 403120

Και ναι θα το ήθελα μια μερα πριν Razz
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 6 Ιουν 2010 - 14:10

Ωραία οπότε το κλείσαμε!
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Ιουν 2010 - 19:18

λοιπον μολις το διαβασα και ειναι υπεροχο...αξιζε η αναμονη!!!!!!
Αααα ωραια θα εχει και λεμοναδα αργοτερα...!!!! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 500229 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 500229 emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 500229
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Ιουν 2010 - 22:36

volturi girl έγραψε:
Δεν είναι δίκαιο! Θέλω και εγώ! Έλιζα δεν παίζεις δίκαια! emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 773164

Ρένα το δίκαιο να λέγεται.

Η σκηνή με τον κήπο. Η πρώτη λεμονάδα που ζήτησε είναι υπερβολικά μακριά και είναι κάτι που ήδη είχα σκεφτεί.

Αυτό όμως με το γραφείο δεν το είχα στο μυαλό μου. Evil or Very MadΚαι όπως όλοι θυμόμαστε. (τουλάχιστον εγώ που το έχω γράψει το θυμάμαι) στο διαμερίσματα του πρίγκιπα υπάρχει το γραφείο του επίσης... Twisted Evil

Διαβάστε 2ο κεφάλαιο για να θυμηθείτε...
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops   emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Ιουν 2010 - 23:20

Φυσικα και το θυμαμαι! Εγω λέω για το avant της Lizzy!

emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» zoe's blog
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: