| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 3 Ιουν 2010 - 23:56 | |
| Πραγματικά προσκεινώ! Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω! Τίποτα δεν είναι ισάξιο για να περιγράψει αυτό το αριστούργιμα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:01 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Καταρχάς, καλώς ήρθες στο φόρουμ και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!
Απλώς κάτι σημαντικό που έχω καθήκον ως διαχειρίστρια να σε ενημερώσω είναι πως στο συγκεκριμένο φόρουμ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα greeglish απαγορεύονται!
Ουφ, τελειώσα με αυτό. Ίσως ένας συνδιασμός με την βροχή να είναι καλή ιδέα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τι θα αποφασίσει το χέρι να γράψει εκείνη την ώρα.
Κάποια στιγμή αργότερα θα φανεί καλύτερα ο θάνατος της Μαίρης αλλά αυτό το σημείο θα γραφτεί πιο μετά, όταν αξιωθώ να γράψω το κεφάλαιο με τη συναυλία
- Σπόιλερ:
έχω βρει την playlist και τα ρούχα αλλά έχω κολλήσει
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να διασκεδάσεις τη διαμονή σου στο φόρουμ μας!! Με την ησυχία σου! Δεν υπάρχει πρόβλημα! Έχω περιμένει και ένα με δύο μήνες για κεφάλαιο εδώ θα κολήσουμε? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:14 | |
| Ρώτα την Ρένα και τις υπόλοιπες που το διαβάζουν. Είμαι της υπομονής... Πάντως μπορώ να κάνω ένα σπόιλερ - γρίφο για όσους ενδιαφέρονται... Στον δράκουλα του Κόπολα η Μίνα διαβάζει ένα βιβλίο, είναι περίπου στην αρχή της ταινίας. Θα χρησιμοποιήσω με τον δικό μου τρόπο το βιβλίο... Όποια βρει πρώτη ποιο είναι το βιβλίο του υπόσχομαι να γράψω κάποια στιγμή στον πρίγκιπα μία λεμονάδα με σκηνή της επιλογής τους. Αυτή η σκηνή θα είναι σε ένα από τα flashback που κάνει η Μπέλα την εποχή που ήταν πριγκίπισα Ιζαμπέλα. Οπότε εποχή μεσαίωνα. Ψάξτε και αν είσαστε μία από τις τυχερές κάπου στο καλοκαίρι θα διαβάζετε τη λεμονάδα που παραγγείλατε... Όπως καταλάβατε θέλω να σας βάλω να δείτε την ταινία έμπνευση για αυτό το φάνφικ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 0:44 | |
| Αχ άντε! Όσες περισσότερες πληροφορίες τόσο το καλύτερο! Πραγματικά θα την νοικίασω την ταινία! Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον! Όσο για το ρώτα την Ρένα... Χριστίνα μου, με την Έλιζα πρέπει να έχεις την υπομονή του Καρλάιλ για τα κεφάλαια! Έχει περιορισμένο χρόνο και εμείς οι κακόμοιροι αναγνώστες την πληρώνουμε! Είναι και υπεύθηνη για τους διαγωνισμούς και καλό ξημέρωμα! Υπάρχει και περίπτωση το Ελίζακι να μας δώσει κεφάλαιο και μετά από κάνα δύο μήνες που έχει συμβεί στο παρελθόν! Στην Επιλογή! [ναι Ελίζα ακόμα στο κρατάω αυτό! Και σκέφτομαι να σε εκδικιθώ με τον ίδιο τρόπο που έκανα πριν λίγες εβδομάδες! ] Για να καταλάβεις κοίτα τι γράφω μέχρι και στο Personal Statement! Καλό κουράγιο! Αλλά δεν λέω πέρα από τα παράπονα, η υπομονή μας ανταμήβετε! | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 4:00 | |
| το κακο ειναι οτι τωρα που το διαβασα θελω κι αλλο!!!!!!!!!περιμενω με τρελη αγωνια τη συνεχεια ελπιζω να βγει και αλλο κεφαλαιο συντομα!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχχ απλα δεν εχω λογια!!!!!δεν κρατιεμε αλλοοοοοοοοοοοο θελω να μαθω την συνεχειααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
chrysabella Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 10/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 11:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 11:41 | |
| Προσκυνω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 15:56 | |
| Παιδιά για όσους σας αρέσει η λεμονάδα και το λέω για τα πιο νέα μέλη που μόλις ξεκίνησαν την ιστοριά.... Ταράν! http://www.fanfiction.net/s/5542092/1/Η κουκλίτσα Ελίζα, γράφει μερικά κεφάλαια με περισσότερες λεπτομέριες σε κάποιες σκηνές! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 16:01 | |
| ω ναι....τι μου θυμισες τωρα??? εγω υποτιθεται σημερα πρέπει να κανω δυο reports και οχι να εχω στο μυαλο μου εκεινη την πρωτη νυχτα (ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 16:03 | |
| Αχ αυτή η πρώτη νύχτα! Ήταν ανατριχιαστικά Hot! Ποπό! Θέλω να το ξαναδιαβάσω αλλά θα ξανακαταλείξω να μην μπορώ να αναπνεύσω και να είμαι σε χάλια κατάσταση..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 16:05 | |
| ακριβως σε αυτην την κατασταση ημουν και γω τοτε. Τοσο καιρο που δεν εγραφε εφερνα στον νου μου συνεχεια αυτην την σκηνη. Δεν ειμαι τρελη αλλα ηταν τοσο ζωντανη και συνδυαζε τα πάντα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 19:24 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:12 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
Eιμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ( αφήνω τις τυπικούρες) το βιβλίο που διαβάζει η Μινα ειναι το Arabian Nights του Richard F. Burton!!!!! Κορίτσια μη μου την σφάξετε αλλά το βρήκε!!!Τσέκαρα και εγώ την ταινία! Μου αρέσει που έγραψες μέχρι και τον συγγραφέα Λοιπόν διάλεξε λεμονάδα (σκηνή) στον πρίγκιπα. Απλώς τονίζω θα είναι ένα από τα flashback της Μπέλα όταν ήταν η πριγκίπισσα Ιζαμπέλα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:57 | |
| Κεφάλαιο? Χμμ, για ανέλυσε το μου λίγο. Τι έχεις στο μυαλό σου; Ίσως μπορέσω να το δέσω με την πλοκή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 22:11 | |
| Ας πούμε.... Το κεφάλαιο αρχιζε με ξυπνημα....κάνουν οτι κάνουν το πρωι στο κρεβάτι. Φευγει ο κόμης για υποχρεωσεις. Ετοιμάζεται η Μπέλλα και σε λίγες ωρες πάει στο γραφειο του. Τον βρίσκει μονο να κάθεται στο γραφειο του και πάει και κάθεται πάνω του. Κάπως ετσι έχουμε την 2η λεμονάδα.... Μετά απο αυτό είχα στο μυαλό μου αυτο με τον κήπο.(+3η λεμονάδα) Είναι περίπου απογευματάκι και γυρίζει για δουλεια. Η Μπέλλα ετοιμάζεται και πάνε για δειπνο. Στο δειπνο τριβουν ολη την ωρα τα ποδια τους-βλεμματάκια.... Αποσυρονται στα δωματια τους και μολις γδυθουν εντελως πάανε και οι 2 μεσω της βιβλιοθηκης στο δωματιο του άλλου. Ετσι βρισκονται στα μεσα της διαδρομης, την βιβλιοθηκη. Και κάπως έτσι τελειωνει το κεφάλαιο αφου βεβαια απολαύσουμε και την 4η και τελευταια λεμονάδα. Πως σου φαινεται??? Θελω πολλά, ε??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:16 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Ας πούμε....
Το κεφάλαιο αρχιζε με ξυπνημα....κάνουν οτι κάνουν το πρωι στο κρεβάτι. Φευγει ο κόμης για υποχρεωσεις. Ετοιμάζεται η Μπέλλα και σε λίγες ωρες πάει στο γραφειο του. Τον βρίσκει μονο να κάθεται στο γραφειο του και πάει και κάθεται πάνω του. Κάπως ετσι έχουμε την 2η λεμονάδα.... Μετά απο αυτό είχα στο μυαλό μου αυτο με τον κήπο.(+3η λεμονάδα) Είναι περίπου απογευματάκι και γυρίζει για δουλεια. Η Μπέλλα ετοιμάζεται και πάνε για δειπνο. Στο δειπνο τριβουν ολη την ωρα τα ποδια τους-βλεμματάκια.... Αποσυρονται στα δωματια τους και μολις γδυθουν εντελως πάανε και οι 2 μεσω της βιβλιοθηκης στο δωματιο του άλλου. Ετσι βρισκονται στα μεσα της διαδρομης, την βιβλιοθηκη. Και κάπως έτσι τελειωνει το κεφάλαιο αφου βεβαια απολαύσουμε και την 4η και τελευταια λεμονάδα.
Πως σου φαινεται??? Θελω πολλά, ε??? Παντως εμένα μου αρέσει! Εϊναι πολύ λεμονάτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Ιουν 2010 - 3:01 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Ας πούμε....
Το κεφάλαιο αρχιζε με ξυπνημα....κάνουν οτι κάνουν το πρωι στο κρεβάτι. Φευγει ο κόμης για υποχρεωσεις. Ετοιμάζεται η Μπέλλα και σε λίγες ωρες πάει στο γραφειο του. Τον βρίσκει μονο να κάθεται στο γραφειο του και πάει και κάθεται πάνω του. Κάπως ετσι έχουμε την 2η λεμονάδα.... Μετά απο αυτό είχα στο μυαλό μου αυτο με τον κήπο.(+3η λεμονάδα) Είναι περίπου απογευματάκι και γυρίζει για δουλεια. Η Μπέλλα ετοιμάζεται και πάνε για δειπνο. Στο δειπνο τριβουν ολη την ωρα τα ποδια τους-βλεμματάκια.... Αποσυρονται στα δωματια τους και μολις γδυθουν εντελως πάανε και οι 2 μεσω της βιβλιοθηκης στο δωματιο του άλλου. Ετσι βρισκονται στα μεσα της διαδρομης, την βιβλιοθηκη. Και κάπως έτσι τελειωνει το κεφάλαιο αφου βεβαια απολαύσουμε και την 4η και τελευταια λεμονάδα.
Πως σου φαινεται??? Θελω πολλά, ε??? Κατάλαβα τι θες αλλά σου είπα μία λεμονάδα και εσύ πήρες την 6αδα σόρυ 4αδα με τα κουτάκια Λοιπόν το κεφάλαιο έτσι όπως το λες δεν είναι πρίγκιπας.Ποτέ δε θα έβαζα στον πρίγκιπα τόσες λεμονάδες σε διαφορετικά μέρη. Μπορεί να το έκανα σε κάποιο άλλο φανφικ πιο ανάλαφρο. Στο επόμενο κεφάλαιο θα έβαζα ούτως η άλλως μία λεμονάδα στην βιβλιοθήκη του κάστρου. Για τον κήπο που πρότεινες αρχικά ναι το έχω σκεφτεί. Βέβαια το πίτσι πίτσι θα γίνει προς το βράδυ και θα είναι σίγουρα κάμποσα κεφάλαια πιο μετά. Σκεφτόμουν να είναι στον κήπο που θα συνειδητοποιεί ο πρίγκιπας πως είναι ερωτευμένος με την σύζυγό του. Αλλά είναι αρκετά αργότερα. Οπότε σαν request η βιβλιοθήκη δεν πάει σίγουρα αφού θα γραφτεί σίγουρα. Αυτό είχα και στο μυαλό μου με το βιβλίο για το ερχόμενο κεφάλαιο. Βέβαια αυτό με το γραφείο δεν το είχα σκεφτεί μου έδωσες λεμονάδα έμπευση Για να σου την σερβίρω πιο γρήγορα να σου βάλω άμα είναι στο κεφάλαιο μετά το 9ο (δηλαδή το 10ο) την λεμονάδα με το γραφείο και όταν θα έχω την σκηνή με τον κήπο να στην στείλω σε σένα μία μέρα πριν το ανεβάσω στο φόρουμ; Ένα είδος avant premiere... Πως σου φαίνεται η ιδέα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Ιουν 2010 - 12:29 | |
| Δεν είναι δίκαιο! Θέλω και εγώ! Έλιζα δεν παίζεις δίκαια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Ιουν 2010 - 13:04 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 6 Ιουν 2010 - 14:10 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 7 Ιουν 2010 - 22:36 | |
| - volturi girl έγραψε:
- Δεν είναι δίκαιο! Θέλω και εγώ! Έλιζα δεν παίζεις δίκαια!
Ρένα το δίκαιο να λέγεται. Η σκηνή με τον κήπο. Η πρώτη λεμονάδα που ζήτησε είναι υπερβολικά μακριά και είναι κάτι που ήδη είχα σκεφτεί. Αυτό όμως με το γραφείο δεν το είχα στο μυαλό μου. Και όπως όλοι θυμόμαστε. (τουλάχιστον εγώ που το έχω γράψει το θυμάμαι) στο διαμερίσματα του πρίγκιπα υπάρχει το γραφείο του επίσης... Διαβάστε 2ο κεφάλαιο για να θυμηθείτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 7 Ιουν 2010 - 23:20 | |
| Φυσικα και το θυμαμαι! Εγω λέω για το avant της Lizzy! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|