| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 7 Ιουν 2010 - 23:24 | |
| Αυτό εξηγώ. Αφού δεν έχει την λεμονάδα την κανονική την πρώτη που ήθελε στην αρχή θα της σερβίρω μία άλλη και όταν θα είναι η ώρα για την κανονική της θα την πάρει μία μέρα νωρίτερα. Τι είναι 24 ώρες? Τίποτα! - Σπόιλερ:
Και σουτ! Σου έστειλα λινκ για ένα φάνφικ με λεμονάδα αν θυμάσαι πριν καιρό....
| |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 7 Ιουν 2010 - 23:27 | |
| Καλά! Αλλά σταματάω να παραπονιέμαι επειδή σε αγαπώ! - Σπόιλερ:
Και όχι επειδή δεν με παίρνει να κάνω άλλα παράπονα....
| |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 10 Ιουν 2010 - 18:38 | |
| πολυ ωραιο...αλλα μπορουσε να βαλεις λιγακι παραπανω...τοσο καιρο εκανες!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 11 Ιουν 2010 - 1:42 | |
| και ποτε με το καλο τ επομενο κεφαλαιο??? ε??? | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 27 Ιουν 2010 - 4:44 | |
| Εισαι φανταστικη μονο αυτο εχω να σου πω ειλικρινα δεν εχω λογια!!! Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη ιδεα και για την τελεια δουλεια!!!! Περιμενω με ανυπομονησια την συνεχεια!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 16:53 | |
| μητερα ηταν πιστευω ενα απο τα πιο ομορφα και εντονα κεφαλαια που εχεις γραψει!!! περιμενουμε περισσοτερα με αγωνια!!! θελω και αλλο dark edward απο σενα!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 16:59 | |
| καλα είσαι τέλεια το καινουριοσ ου κομματι είναι φανατστικο | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 17:24 | |
| Eλίζα καταπληκτικό!Απλά συνέχισε έτσι.......... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 17:40 | |
| Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Το ξέρω πως είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ αλλά δεν είχα την κατάλληλη διάθεση. Eλπίζω το αποτέλεσμα να σας ικανοποίησε όλες σας. | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 18:46 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 19:22 | |
| Για ακομη μια φορα πολυ ωραιο.... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 19:48 | |
| Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 4 Αυγ 2010 - 20:08 | |
| Κορίτσια με συγκινείτε... Να είναι καλά το νέτμπουκ την Βάσιας (april) με πιάνει έμπνευση όποτε πηγαίνω σπίτι της. Έφυγαν και κάποια βάρη από πάνω μου (δίπλωμα οδήγησης, κατάφερα και το πήρα) οπότε πήρα το μίνι (το παρατσούκλι που έχω δώσει σε όλα τα νετμπουκ) και οι 2 σελίδες έγιναν 10 σε 1,5 μέρα. Τώρα το νέο κεφάλαιο δεν ξέρω πότε θα το έχω γιατί έχω κάτι φανφικο υποχρεώσεις σε κάποιους: Ρένα για επιλογή και ένα αφιερωματάκι σε μία κορούλα αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να το έχω πιο σύντομα αυτή τη φορά. Συγνώμη και πάλι για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση και αποχή αλλά υπόσχομαι να επανέλθω πιο δυναμικά! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 5 Αυγ 2010 - 4:13 | |
| Το διαβασα και σε ωραια ωρα.... 3-4 τα ξημερωματα....αντε να κοιμηθεις ηρεμα τωρα!! Ειχε και το βιβλιο!! Μακαρι να το συμβουλευτουν και παρακατω!! Ανυπομονώ!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 5 Αυγ 2010 - 9:23 | |
| Μολις το διαβασα..τελικα αξιζε η αναμονη τοσο καιρο....οχι πως υπηρχε περιπτωση να μην μου αρεσε αλλα τελος παντων.. Ειναι πραγματικα υπεροχο..ειδικα η περιγραφη της βιβλιοθηκης ηταν θεϊκη.Το πως ο κομης καταλαβε τι ειχε κανει και πως ειχε φερθει στην Ιζαμπελα τον εκανε να εκτιμησει περισσοτερο και να μην κανει παλι το ιδιο λαθος. Για καποιο λογο οταν διαβασα την προταση που μπηκε η Τανια δεν την συμπαθησα..γιατι αραγε...??!!!! Περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια.. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 5 Αυγ 2010 - 10:16 | |
| Πολυ πολυ ωραιο κεφαλαιο!!Μου αρεσει και το γεγονος οτι μπορει να διαβαζει καποιες σκεψεις της!!Ανυπομονω ομως να ερθουν πραγματικα κοντα!!Οχι στο παρελθον αλλα στο παρον!! Εχω μεγαλη περιεργεια για την συνεχεια..... οποτε μην μας το πολυκαθηστερεις!!!! Να φανταστω οτι αυτες οι τρεις αδερφες τον μεταμορφωσαν ε? | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 5 Αυγ 2010 - 14:00 | |
| πρωτη φορα διαβασα την ιστορια σου και ξετρελαθηκα πραγματικα... ο σκοτεινος εντουαρντ ειναι ανεπαναληπτος δεν μπορω να το περιγραψω.παντως ο συνδιασμος δρακουλα και σαγκα μου αρεσει πολυ , και σου πετυχε ,χωρις αμφιβολια .. απο την ωρα που το διαβασα αυτο σκεφτομαι, αν και εχω μια απορια πως ο εντουαρντ εντοπισε την μπελλα σε αυτην τη ζωη? για να μην μακρυγορω ελπιζω να ανεβασεις την συνεχεια συντομα, | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 5 Αυγ 2010 - 19:55 | |
| Αχ το καινούριο κεφάλαιο ήταν τόσο ωραίο! Επιτέλους είδαμε και την Τάνια που μπορώ να πω ότι ήταν πολύ τρομακτική!!! Έττσι όπως το τελιώσες ήταν τέλειο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 6 Αυγ 2010 - 20:55 | |
| Με κάμποση καθυστέρηση οι απαντήσεις σε κάμποσες απορίες σας. Ναι οι 3 αδελφές είναι που τον δημιούργησαν. Τώρα την σκηνή δεν την έχω τελείως σχηματισμένη στο μυαλό μου αλλά σίγουρα ήταν λίγες μέρες μετά το θάνατο της πριγκίπισσάς του. Το να θυμηθεί τα πάντα η Μπέλα και να είναι μαζί σύντομα δεν γίνεται. Από ποια άποψη... Το συγκεκριμένο φάνφικ θα τελειώσει λίγα κεφάλαια αφού θα σμίξουνε και θα την έχει μεταμορφώσει. Πιστεύω πως ο πρίγκιπας έχει πολλές δυνατότητες για να γίνει μία μεγάλη ιστορία με τα flashback, την εξέλιξη στο παρόν τους (μη ξεχνάμε πως εμφανίστηκε ο βαν χέλσινγκ - δρ Κάλεν) και να μη ξεχνάμε και τις λεμονάδες του... Αν θέλετε να δείτε κάτι επιπλέον στην ιστορία μην διστάσετε να το προτείνετε. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα το βάλω αλλά σίγουρα θα το λάβω στα υπόψη μου. Πολλά φιλιά | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 6 Αυγ 2010 - 21:31 | |
| wow!!!! ηταν πραγματικα τελειο... ειδικα η ερωτικη σκηνη αλλα δεν αντεχω αλλο με τα φλας μπακ και τα ονειρα!!!! Θελω πραγματικη δραση επιτελους!!!! Κατα τα αλλα ηταν μαγευτικο οπως παντα... και πολυ καλογραμενο... μπραβο σου!!!! Αξιζε η αναμονη!!!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 6 Αυγ 2010 - 21:43 | |
| αχ νεο κεφαλαιο επιτελους εμφανιζεται η τανια!!!!! μια ερωτησουλα: ο πριγκιππας εκνευριστηκε επειδη της συμπεριφερθηκε ασχημα ή επειδη δεν ηταν εγκυος??? και μια ασχετη την ακαδημια καλλεν θα την συνεχισεις? την βρισκω πολυ διασκεδαστικη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 1:51 | |
| Ο πρίγκιπας είχε νευριάσει με τον εαυτό του για τον τρόπο που της είχε φερθεί. Για το θέμα εγκυμοσύνης, ήθελε να είναι η γυναίκα του έγκυος αλλά αυτό δεν μας πειράζει για την ώρα. Θα οδηγήσει σε ποιο "έντονες" προσπάθειες από το ζευγάρι. - Σπόιλερ:
Η ακαδημία είναι στην αναμονή για την ώρα. Θα δώσω βάση στις άλλες ιστορίες για την ώρα
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 20:45 | |
| σημερα ειδα την ταινια για να ξανα φρεσκαρω τη μνημη μου.. λοιπον λογικα θα θυμασαι τη σκηνη στην οποια ο κομης ειναι με την μινα στο κρεβατι την ωρα που καινε το σπιτι που ειχε στο λονδινο , ο βαν χελσινγκ με τους υπολοιπους.... που της λεει ποιος ειναι κτλ και εκεινη παρεδεχεται οτι τον αγαπαει!
ελπιζω να σε διαφωτισα λιγο, απλα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις στα υποψην σου για την ιστορια αυτη την σκηνη με μπελα εντουαρντ... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 20:46 | |
| Αντιγόνη μου που μπορώ να δω την ταινία?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 20:54 | |
| βασικα την νοικιασα σε ντι βι ντι αλλα νομιζω οτι μπορεις και να την κατεβασεις απο καπου απο το μτορεντ για παραδειγμα...... η ταινια ειναι παραγωγης του 1992. θα το βρεις ευκολα πιστευω!!!!!!αν παλι χρειαζεσαι βοηθεια στειλε σε εμενα μηνυμα προσωπικα να σου πω που να κοιταξεις!!! για να μην βγαινουμε off topic!!!1 | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|