| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 22:50 | |
| Δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικά να βγαίνω εκτός θέματος με την ταινία του Κόπολα γιατί ουσιαστικά δεν βγαίνουμε εκτός θέματος. Το φάνφικ βασίζεται στην συγκεκριμένη εκδοχή απλώς χρησιμοποιώ τους χαρακτήρες από το λυκόφως ως πρωταγωνιστές. Ξέρω για ποια σκηνή μιλάς (είναι από τις αγαπημένες μου) η ατάκα της Μίνας που του λέει με απελπισία πως τον αγαπάει παρόλο που έχει σκοτώσει την φίλη της και του ζητάει να την "σώσει από τον θάνατο" ενώ εκείνος θέλει εκείνη τη στιγμή να σώσει την ψυχή της. Τέλεια σκηνή!!! Στο φάνφικ δεν θα την κάνω μάλλον ακριβώς όπως στο βιβλίο αλλά σίγουρα θα μοιάζει. Λοιπόν κάμποσα λινκ για να το κατεβάσετε που βρήκα πρόχειρα. Το δεύτερο λέει πως είναι blue ray αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. http://isohunt.com/download/92788977/Dracula+Bram+Stoker's+1992.torrenthttp://isohunt.com/download/136300021/Bram+Stoker's+Dracula+1992).torrent | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 7 Αυγ 2010 - 23:41 | |
| αααααα!!!! ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια !! ελπιζω οταν βρεις χρονο να ανεβασεις το επομενο!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 3:56 | |
| η καινουργια ιστορια σου αν και αυτοτελη ηταν υπεροχη!!! ενα σου λεω καθομουνα και εκλαιγα για μιση ωρα ασταματητα ,ειναι πολυ αδικο να μην ειναι μαζι,δεν το μπορω... παντως απο ιστορικης αποψης το εψαξες το θεμα φεουδαρχια,δουλοπαροικοι,τα εθιμα... εισαι σωστη επαγγελματιας!!! μπραβο και παλι!!!1 | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 4:49 | |
| Kι εγω δακρυσα....πραγματικα τελειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 9:06 | |
| ντροπη μου ξερω,ειμαι ενα μηνα και στο φορουμ και να μην εχω ανακαλυψει την ιστορια!!!! η επιλογη ειναι φοβερη, ειλικρινα σε προσκυνω,τι ταλεντο τι γραφη,με αφησες αφωνη ολο το βραδυ το διαβαζα και κοντευω να παθω αμοκ! ας μην φλιαρω, καταπληκτικη ιστορια που τα συνδιαζει ολα !!1 μπραβο δεν παιζεσαι, εισαι απαιχτη! παντως σκεψου το για αργοτερα αν θες να ασχοληθεις και επαγγελματικα! σιγουρα θα εχεις απηχηση.εισαι υποσχομενο ταλεντο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 10:55 | |
| Είναι που έχω πάρει βιβλίο που μιλάει γενικά για τη ζωή στο μεσαίωνα. Δεν έχω προλάβει να το διαβάσω όλο αλλα είναι χωρισμένο σε τμήματα και αυτό με τις συζύγους και τους αφέντες και υποτελείς το έχω ήδη τελειώσει. Δεν αναφέρθηκα με πολλές λεπτομέρειες στο πρώτο δικαίωμα για τα έθιμα για να μην κουράσω την ιστορία αλλά πιστέψτε με όταν λέω πως ο μεσάιωνας μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή και με κάνει να θέλω να μάθω περισσότερα. - Σπόιλερ:
Θα τα μάθετε και εσείς στον πρίγκιπα όπου θα τα χρησιμοποιήσω.
Είχα ανάγκη να γράψω μία δραματική ιστορία κάτι που δεν θα έχει για μία φορά ευτυχισμένο τέλος και χαίρομαι που βγήκε έτσι. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 11:58 | |
| και εγω μολις διαβασα την καινουργια ιστορια πολυς καλος τροπος γραψιματος στεναχωρεθηκα ομως λιγο ... αλλα δεν πειραζει και αυτο με του δουλοπαρικους το εψαξες αρκετα και εξηγησες πολυ ωραια χωρις να χανουμε το ενδιαφερον και για το λεμονι τι να πω αποκαλυπτικο με ωρεες παρομοιωσεις χωρις να γινετε χυδαιο..πολυ προσεγμενο...μπραβο μια πολυ ωραια ιστορια... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Δευ 9 Αυγ 2010 - 13:08 | |
| μολις διαβασα την νεα ιστορια... κριμα που δεν καταφεραν να ειναι μαζι αλλα εκεινη την εποχη απο τι εχω διαβασει ετσι γινοταν. ο τζεικομπ ηταν υπεροχος να μεγαλωσει και να ζησει με μια κοπελα που δεν τον αγαπησε ... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Αυγ 2010 - 12:04 | |
| Η ιστορία σου ήταν μια από τις καλύτερες που έχω διαβάσει... Ήταν πολύ δυνατή και συγκινιτική... στο τέλος μάλιστα δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και με πήραν τα ζουμιά... Και να φανταστεί κ΄΄ανεις πως υπήρχαν τέτοιοι καταδικασμένοι έρωτες σε παλαιότερα χρόνια εξαιτίας τέτοιων κοινωνικών διαφορών... Και πάλι συγχαρητήρια ... ( Να σε ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να συνεχίσεις το καλοκαίρι του λυκόφωτος;) | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Αυγ 2010 - 12:51 | |
| Την διαβασα πριν λιγο ολη και την λατρεψα!!! Σιγκινηθηκα παρα πολυ στο τελος και το εριξα στο κλαμα Παρα πολυ καλη δουλεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Τρι 10 Αυγ 2010 - 13:17, 1 φορά |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 10 Αυγ 2010 - 13:16 | |
| και εμενα μου αρεσε πολυ!!! αυτες οι απαγορευμενες αγαπες με συγκινουν απιστευτα απιστευτη δουλεια!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 11 Αυγ 2010 - 19:38 | |
| Το διάβασα στο fan fiction net. [βουρ στην λεμονάδα! ] Χέρομαι που αναφέρθηκες σε αυτό τον φάκελο στην ζωή μας [εννοώ τις γυναίκες]. Ήταν απολαυστίκο μου άρεσε υπερβολικά και έχω να πω ότι έκανα σαν χαζοχαρούμενο όταν την φρόντισε ο κόμης/Έντουαρντ, όσο να 'ναι ήμαστε το πιο ωραίο φύλο στο πλανήτη και μας αξίζει κάποια ειδηκή μεταχείριση! Λοιπόν ακόμα μου άρεσε που ο Έντουαρντ έδειξε να οριμάζει σαν άντρας αλλά και σαν σύζηγος και σιγά σιγά σταματάει να είναι τόσο εγωιστής! Συνέχισε την καταπλικτική δουλειά! Περιμέν/νουμε νέο κεφάλαιο!!!] See U soon xx | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 11 Αυγ 2010 - 20:01 | |
| διαβασα ολοκληρη την ιστορια σου και εφαγα γερο κολλημα!!!1 ο συνδυασμος του κλασικου μυθου του κομη και της σαγκα το κανει πολυ ελκυστικο
ειδικα το τελευτειο κεφαλαιο ηταν απαιχτο ανυπομονω για το καινουριο!!!! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 14 Αυγ 2010 - 20:32 | |
| αχχχ πολυ ωραιο το νεο κεφαλαιο...!!!!! Μου αρεσε που εδειξες οτι ο κομης εχει και αλλες πλευρες πιο ευαλωτες και αληθινες.... Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 5 Σεπ 2010 - 2:08 | |
| Αχ ποτε θα ανεβασεις καινουργιο κεφαλαιο???Sorry αν γινομαι κουραστικη!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 11 Σεπ 2010 - 23:48 | |
| Αχ, ποτε θα εχουμε καινουργιο κεφαλαιο????Δεν αντεχω!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 28 Σεπ 2010 - 0:40 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 28 Σεπ 2010 - 1:00 | |
| Πραγματι emerald eyes!!!!!!! Ποτε θα μπει η συνεχεια????? ε????????? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 28 Σεπ 2010 - 1:17 | |
| Oντως μητερα?? Ποτε θα μπει η συνεχεια!!! Αδημονει το πληθος! PS.
- Σπόιλερ:
Mητερα-April Η υπογραφη σου τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 28 Σεπ 2010 - 12:37 | |
| Ε, ναι.... Έχετε δίκιο... Τώρα που το λέτε πρέπει να ψάξω που είναι το φλασάκι. Έχω γράψει εκεί τα 2/3 του κεφαλαίου και μένει η ερωτική σκηνή. Που να το έχω βάλει άραγε. Παιδιά... Εντάξει έχετε δίκιο και άκυρος ο συναγερμός για το φλασάκι το είχα βάλει πίσω στο μπρελόκ με τα κλειδια. Ευχαριστώ πάντως για την πίεση την χρειάζομαι. Είμαι τεμπέλα το παραδέχομαι... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 28 Σεπ 2010 - 16:14 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 2 Οκτ 2010 - 21:11 | |
| Eσυ τον χαβα σου οπως παντα!!! χαχαχαχα πλακιζω! μοιαζουμε Ελιζα! και εγω ειμαι τεμπελα αλλα δεν μου αρεσει η πιεση... με αγχωνει και μετα μπλοκαρω!!! ΛοΛ... γι αυτο εγω θα σου πω οποτε μπορεσεις... υπομονη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 6 Οκτ 2010 - 22:39 | |
| Όχιιι την Ελίζα αν δεν την πιέσει θα κάνει εκατό χρόνια να ανεβάσει κεφάλαιο! Θέλω Επιλογή! ¶ντεεεε! Και πρίγκηπα αλλά επιλόγηηηη ποιό πολύ! Όλοι εσείς που θέλετε πρίγκιπα είναι για αυτές τις λεμονάδες που δεν σε αφίνουν να κοιμηθείς! Ααααααααααααααα αμάν! Τώρα θέλω και πρίγκιπα! Ελίζαααααααααα! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Οκτ 2010 - 12:12 | |
| Ελίζα υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις καινούργιο κεφάλαίο αυτή την εβδομάσα με τον πρίγκιπα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Οκτ 2010 - 12:27 | |
| Έχω κολλήσει!!!!!!!! Έχω κολλήσει στην αρχή της ερωτικής σκηνής!!!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!!! Χρειάζομαι συμβουλές για να το τελειώσω. Καμία ιδέα? | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|