| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 7 Οκτ 2010 - 14:47 | |
| Με δουλεύεις τώρα! Εσύ κόλλησες? Εσύ έγραψες τόσες λεμονάδες και κόλλησες σε μία του πρίγκηπα???? Απίστευτο.! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: academy cullen Κυρ 10 Οκτ 2010 - 17:25 | |
| Nα σε ρωτήσω μετά από το κεφάλαιο με τον πρίγκιπα (αλήθεια υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις αυτή την εβδομάδα , θα ανεβάσεις καινούργιο από την ακαδημία κάλλεν; | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Οκτ 2010 - 17:43 | |
| | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 10 Οκτ 2010 - 22:04 | |
| Ελιζα μου Μπραβο!!! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που ανεβασες καινουριο κεφαλαιο απ'αυτην την ιστορια... Ημουν ετοιμη να σε ρωτησω ποτε θα βαλεις,αλλα με προλαβες! Μου αρεσε πολυ κι ελπιζω να βαζεις πιο συχνα συνεχεια.... Υ.Γ το κομματι τα σπαει!!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 12 Οκτ 2010 - 17:26 | |
| Ελίζα εχθές άρχισα να διαβάζω τις ιστορίες σου.......!!! πραγματικά τώρα,ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ; Ότι και να πω για τις δημιουργίες θα είναι μικρό! αξίζεις πολλά μπράβο,είναι όλες τέλειες,αλλά αυτή που με γοήτευσε και με έκανε να σέρνομαι στα πατώματα ειναι αυτή με τον πρίγκιπα... είναι πανέξυπνη,κάλα δουλεμένη.έχει μυστήριο και πάνω από όλα δεν το βαριέσαι,ίσα-ίσα πορώνεσαι και θέλεις κι άλλο..για αυτό θέλω να ρωτήσω θα έχει συνέχεια;;;; Επίσης διάβασα την ακαδημία Κάλλεν το οποίο είναι και αυτό φαντάστικο και το λάτρευψα τρελά! αλλά είναι κάτι πιο κοντά στην εποχή μας και το έχουμε πιο οικείο οπότε δεν μου ξύπνησε τα ίδια συναισθήματα με τον πρίγκιπα...(αυτό δεν σημαίνει πως δεν πορώθηκα ) Περιμένω με αγωνία κάποια συνέχεια για κάποια από τα 2 και εννοείται πως δεν λέω όχι σε κάτι καινούριο! από εδώ και πέρα θα σε παρακολουθώ πολύ στενά και θα διαβάζω τα πάντα όλα σου! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 14 Οκτ 2010 - 21:22 | |
| Σε καταλαβαινω απολυτα.....και γω τεμπέλα....welcome to the club!!! Anyway.....τι βοηθεια θες?? λογια ή ιδεα??? Υ.Γ. Τι να κανω??? την λατρευω αυτην την ιστορια!!!!!!!!!!! Βασικα για να το θεσω καλυτερα, ειμαι εθισμενη!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 16 Οκτ 2010 - 19:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 17 Οκτ 2010 - 16:55 | |
| Ειλικρινά δεν ξέρω παιδιά. Πιστεύω πως όταν θα είναι η σωστή στιγμή και διάθεση θα έρθει. Θα το παλέψω και σήμερα λίγο μήπως ξεμπλοκάρω. Ελπίζω ο καθαρός αέρας της Μάκρυς να βοηθήσει... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 17 Οκτ 2010 - 17:47 | |
| Αναμενουμε με αγωνια.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 18:12 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 18:43 | |
| Πως μου είχε λείψει αυτή η ιστορία γιατί μας το κάνεις αυτό είναι τέλεια και μην ξανά κολλήσεις τόσο πολύ και μας αφήσεις χωρείς συνέχεια | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 18:50 | |
| με μπερδεψε λιγο το τελος αλλα εσυ ξερεις και θα μας το ξεκαθαρισεις καλα ενθουσιαστικα με την συνεχεια ειμαι τρελη φαν της ιστοριας αυτης | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 19:26 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 21:27 | |
| Καταρχάς παιδιά να απολογηθώ για την τόσο μεγάλη αναμονή. Είχα συναντήσει γόρδιο δεσμό στην αρχή της ερωτικής σκηνής και δεν μιλάω αυτή του flashback αλλά αυτή της Μπέλας που είναι μόνη της στο δωμάτιο. Τελικά ακολούθησα τη συμβουλή της κόρης και έλυσα τον 'γόρδιο δεσμό' κόβοντας εκείνο το σημείο. Για την κυρία που είχα τάξει τη λεμονάδα γραφείου ελπίζω να την ευχαριστήθηκε... Από ότι είδα Robelina είχες απορίες σχετικά με το τέλος. Τι απορίες; Για να σου της λύσω. Για να αργήσω τόσο πολύ για επόμενο κεφάλαιο δεν το νομίζω. Έχω και μία Μαίρη που θα με κυνηγά τώρα αν δεν ανεβάζω πιο γρήγορα και τις απειλές της τις φοβάμαι λίγο.... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 21:39 | |
| πωπω τελεια η συνεχεια.!!ανυπομονω να δω τ θα γινει με τ στοιχημα.!πιος θα κερδισει.!ελπιζω η μπελλα να θυμηθει τπτ..ανυπομονω για τη συνεχεια..!!μπραβο τελεια ιστορια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 21:43 | |
| Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Στο μυαλό μου έχω αρχίσει και σχηματίζω το νέο κεφάλαιο αλλά επειδή με έχω μάθει πλέον θα πω ένα πράγμα. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τρι 2 Νοε 2010 - 21:52 | |
| Δεν πειραζει!!! Ετσι και αλλιως για να γινει κατι καλο θελει το χρονο του... Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 0:42 | |
| Πο πο πο πο τι κεφάλαιο ήταν αυτό Ελίζα μου???? ¶ξιζε και με το παραπάνω η υπομονή!!!! Καλά και μόλις σκεύτομαι ότι είναι το αγαπημένο μου!!! Και βέβαια θα το κερδίσει ο Εντ το στοίχη!!!! Αυτό εννοείται!!! Αλλά να μην αργήσει πολύ αυτή η ρυμάδα η πανσέληνος!!!! Τρελή αγωνία για το επόμενο κεφάλαιο!!!! Μπραβο σου!!!! Μάκια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 0:59 | |
| Νίκη λες τα αυτονόητα. Φυσικά και θα το κερδίσει απλώς χρειάζεται και λίγο αγωνία και αντίσταση από την Μπέλα. Αρχίζει και συνειδητοποιεί πως αισθάνεται πράγματα για τον κομη και αυτό την τρομάζει. Πάντως το επόμενο κεφάλαιο δεν θα φτάσει μέχρι την Πανσέληνο. Βέβαια, εξαρτάται και από την "πένα" μερικές φορές γράφει από μόνη της... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 1:07 | |
| Α ναι εννοείται!!! Εντάξει να μην τεελιώσει και τόσο γρήγορα!!! Πάντως και η Μπέλλα τι ήταν αυτό??? Βουρ στην εκκλησία!!!! χαχαχαχα!!!! Α! και μια απορία στην πανσέληνο θα την φιλήσει ή θα την αλλάξει???
| |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 1:43 | |
| τέλειο το καινούριο κεφάλαιο!!!! Καταπληκτικό!!!! Πραγματικά άξιζε η αναμονή! Μου αρέσει πιο πολύ ο Έντουαρντ ως πρίγκιπας!!!! Τώρα πάω να διαβάσω ολοκληρωμένο το κεφάλαιο!!! Α και αυτό με τον Κάρλαϊλ χαχαχα κορυφαίο!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 1:53 | |
| Επιτέλους!!!!! Πήγε στο δωμάτιό του!!!! δε νομίζω ότι το μετάνιωσε....χαχαχα!!!! Καλά αυτό που την αποκαλεί "γυναίκα"???? χαχαχα τρομερό!!!!! αχ εγώ είμαι σαν την Μπέλλα! Ανυπομονώ να μάθω τι γίνεται με τον πρίγκιπα και την Ιζαμπέλλα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 2:28 | |
| - niki έγραψε:
- Α ναι εννοείται!!! Εντάξει να μην τεελιώσει και τόσο γρήγορα!!!
Πάντως και η Μπέλλα τι ήταν αυτό??? Βουρ στην εκκλησία!!!! χαχαχαχα!!!! Α! και μια απορία στην πανσέληνο θα την φιλήσει ή θα την αλλάξει???
Θα την φιλήσει. Και αυτό με την εκκλησία ήταν το μέρος που θα συναντούσε τον Καρλάιλ. Χρειαζόταν ένα κίνητρο και οι ενοχές που νιώθει φέρνουν σε ισορροπία τον χαρακτήρα της. Στο δείπνο και στη συζήτηση με την ¶λις είχε φερθεί σχετικά άσχημα. Ήταν εκτός χαρακτήρα. Με το γεγονός πως νιώθει τύψεις ξαναγίνεται η Μπέλα που είναι πραγματικά. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 8:26 | |
| Ελιζα μου ηταν απλα υπεροχο!!!! Η σκηνη στο δωματιο που ονειρευτηκε τι εκανε στην προηγουμενη ζωη της ηταν απιστευτη!!!! Ειδικα εκει που κοιταγε τον Κομη που κοιμοταν!!!!! Το δειπνο,ο τροπος που επεμενε....απλα υπεροχα!!!!! Η σκηνη που πανε με την Αλις στην εκκλησια και οι πορκαταληψεις του κοσμου δεν εχω λογια.. Ανυπομονω να μαθω τι θα γινει στη συνεχεια.... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 12:27 | |
| | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|