| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|
+96Vera broken angel LITSA0089 despina aek Bitten Pillows Stella Sunlight nantia01 cathy18 pretty witch izzy cullen robert\'s girl mpellanti21 sandra21 Niki Patt ROBELINA Mrs.Christina justnina22 katia2110 wolf_girl chrysabella ed<3 AnaroseCullen Bella Cullen12 nora ΧΡΙΣΤΙΝΑ nantiaki_twilight 4 ever twilightsagaddicted ntinaki AliceK DEMONA CULLEN PATTINSON alice cullen! Drama Queen ev@ki92 VLaSia =) hiddenfantasy maria23 RobertForLife vikaki21 T-NM-E-BD pink athina marina αντα Lizzy Cullen kristen4ever Twilight girl-maniac Dr_Rena_Hale Bella07 mR.Geo Nemesis Of Bellin liaki evaki evi d@n@e twilight! Mrs Alice Lancelot Velvet_Vamp Isabella_Cullen Zafrina team edward Ashley Greene kallia13 volturi girl mariebella niki elizaki :P bluesea bloody swan dolores!! Fay1765 Bella13 natalitsa92 !~Twilighter~! dreamofedward BELLA MARIE Mrs.Cullen twilightFOREVER SilverMusk ΕΡΗ michelle Fallen Angel Ms Cullen emma cullen pattinson Alexadruby the vampire ioannaki-twilightaddicted nasiatheslayer WhiteQueen hobo MIKAELLA Rozmari magic princess angepsi April bedward__ emerald eyes scarlet rose 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 12:48 | |
| Να μαι κι εγώ! Στα έχω πει επί προσωπικού αλλά ήρθε η ώρα να στα πω και δημόσια! Παραδέχομαι ότι δεν διάβαζα τον πρίγκηπα. Μία το ένα και μία το άλλο, ειδικότερα επειδή μου τρώνε χρόνο οι δικές μου ιστορίες και κάποια ξένα φανφικ που διαβάζω φανατικά (βλ. Master ) έτσι το είχα αφήσει στην και άκρη αν κάποια στιγμή μου ερχόταν η διάθεση θα το διάβαζα. Μέχρι που μου ζήτησες τη βοήθεια μου στο προηγούμενο κεφάλαιο (κάτι που εγώ έχω ήδη ζητήσει πολλές φορές από εσένα χωρίς ανταπόδοση) και πραγματικά μαγεύτικα! Μέσα σε μία βραδιά διάβασα όλη την ιστορία και πραγματικά τα έβαλα με τον εαυτό μου που τόσο καιρό δεν το διάβαζα. Αν και ήταν καλύτερα γιατί διάβασα μεγάλη ποσότητα και το ευχαριστήθηκα! Τι να πρωτοσχολιάσω; Η γραφή σου είναι πάρα πολύ καλή και η ατμόσφαιρα συγκεκριμένη την οποία κρατάς σε σταθερό επίπεδο χωρίς να ξεφεύγεις. Με ξετρελαίνει η ιστορία της προηγούμενης ζωής μεταξύ πρίγκηπα και Ιζαμπέλλα! Μου αρέσει αυτός ο παραλληρισμός μεταξύ προηγούμενης και αυτής της ζωής. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες επίσης τους έχεις σε θέσεις που τους ταιριάζουν όπως οι αδελφές Ντενάλι π.χ. Ο Καρλάιλ και το στόρυ που έχεις στήσει ειλικρινά με μάγεψε. Ο καταραμένος Έντουαρντ - Κόμης είναι συγκλονιστικός αλλά η Ιζαμπέλλα - Μπέλλα είναι δύο προσωπικότητες τόσο ίδιες και τόσο διαφορετικές ταυτόχρονα. Θα σου πω κάτι που μου είχαν πει στο παρελθόν για κάτι που έγραφα Κεντάς! Απαιτώ τη συνέχεια της ιστορίας και πιστεύω ότι από μόνη της πρέπει να σου δίνει τρελή έμπνευση! Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σου έχω ήδη πει κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις με αυτή την ιστορία. Πρέπει να την ανεβάσεις και αλλού - να τη μεταφράσεις αν είναι δυνατόν γιατί πραγματικά αξίζει! Από τα καλύτερα Ελληνικά FanFic που έχω διαβάσει ποτέ, σου δίνω τα συγχαρητήρια μου Ελιζάκι. Το διαμαντάκι σου σκίζει. Υ.Γ. Happy End επιβάλεται! Για ότι άλλο χρειαστείς ξέρεις που θα με βρεις. | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 13:18 | |
| Επιτέλους...!!! Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες που δεν βάζεις συνέχειά... και κάνεις τόσο καιρό άλλα η αναμονή άξιζε... Πραγματικά με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία.... Μία από τις καλύτερες που έχω διαβάσει | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 14:02 | |
| περιμενα πως και πως να διαβασω την συνεχεια!!! πραγματικα μια απο τις καλυτερες ιστοριες στο φορουμ Με εχει ξετρελανει!γραφεις πολυ ωραια και ισοροπεις πολυ καλα το παρελθον με το παρον ελπιζω να εχουμε συντομα καποια συνεχεια | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 14:07 | |
| Ελιζα μου,το κεφαλαιο ηταν τελειο.... Αξιζε η αναμονη..... Το flashback ,η σκηνη στο δωματιο ,το δειπνο..ολα ολα ηταν υπεροχα!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια -ελπιζω να μην αργησει- και για το φιλι Εντουαρντ-Μπελλα... Σιγουρα ο κομης θα κερδισει το στοιχημα!!!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 16:07 | |
| Περίμενα καιρό για την συνέχεια, και ΝΑΙ επιτέλους, να το ! Είχες αναφέρει και σε προηγούμενα κεφάλαια τις αδερφές Ντενάλι,αλλά πάντα άφηνες το μυστήριο να απλώνετε για το τι "ρόλο" παίζουν,όμως τώρα μας έκανες ουσιαστικά πρώτη φορά "γνωριμία" με τις αδερφές Ντενάλι,και μπορώ να πω ότι τις λάτρεψα! (ναι! πάντα κολλάω με τους "κακούς") η κάθε μια έχει το δικό της χαρακτήρα,την δική της προσωπικότητα κι όμως μπορούμε να δούμε το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους...λυπάμαι την Τάνια που δεν έχει νιώσει ποτέ τον έρωτα,και την αγάπη,και φαίνεται πως διψάει να τα ζήσει και τα δύο..απλά με λάθος τρόπους..! μακάρι κάποια μέρα να βρει το σωστό δρόμο.. Όσο για τον Κόμη τι να πω;;; απορώ πως αντέχει όλο αυτό το μαρτύριο,περίμενε την αγαπημενη του τόσους αιώνες,και δεν μπορεί να την "χαρεί" :/...και για την Ιζαμπέλλα,τι τραβάει και αυτή με τα όνειρα,και όλα αυτά τα περίεργα που τις συμβαίνουν;;; αφού δεν έχει τρελαθεί ακόμη πάλι καλά! Εύχομαι να μπει γρήγορα συνέχεια | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 19:20 | |
| Ελιζα μου μας εσκασες λιγο αλλα μας αποζημιωσες!!!! Απολαυστικο κεφαλαιο και πολυ ωραιος ο τροπος γραφης σου!! Ολες οι στιγμες ηταν κορυφαιες.Ανυπομονω να ερθουν ακομα πιο κοντα οι δυο τους. Σαν Μπελλα με Εντουαρντ!!Με πιανει αγωνια για την στιγμη που η Μπελλα θα καταλαβει οτι αυτη ειναι η Ιζαμπελλα και αυτος ο Κομης! Ελπιζω να δουμε συντομα το επομενο κεφαλαιο σου!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 21:52 | |
| Ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια!! Έχω στο μυαλό μου γενικά τι θα γίνει με Μπέλα. - Σπόιλερ:
Θα γνωρίσει την Έσμε και τον Κάρλαιλ
Το θέμα είναι δεν ξέρω ακόμα στο flashback τι να βάλω σε θέμα ερωτικής σκηνής Θέλω να αρχίσω να δείχνω πως αλλάζει αργά αργά η σχέση της Ιζαμπέλας με τον πρίγκιπα και εκείνο το σημείο θέλει λίγο σκέψη παραπάνω. Θα φροντίσω σίγουρα να μην σας απογοητεύσω και αν έχω κάποιο πρόβλημα θα φροντίσω να ζητήσω τη γνώμη σας! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 3 Νοε 2010 - 23:36 | |
| συμπαθω ολο και περισσοτερο την Μπελλα. ο τρομος μολις καταλαβε τι εκανε και η αναγκη να παει στην εκκλησια ηταν το κερασακι | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 4 Νοε 2010 - 1:25 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- συμπαθω ολο και περισσοτερο την Μπελλα. ο τρομος μολις καταλαβε τι εκανε και η αναγκη να παει στην εκκλησια ηταν το κερασακι
¶σε τι μου είχε κάνει εκείνη η σκηνή στο κρεβάτι που ήταν η Μπέλα. Να γιατί δεν μου έβγαινε να την γράψω αλλά να την θεωρώ απαραίτητη αφού θα ήταν η αφορμή για να πάει η Μπέλα την επόμενη μέρα στην εκκλησία. Ευτυχώς αφήνοντας τα πράγματα να υποννοηθούν η ροή κύλησε κανονικά. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 4 Νοε 2010 - 21:16 | |
| μου αρεσε πολυ η συνεχεια!!!!! αλλο ενα πετυχημενο κεφαλαιο που μας αφηνει διψασμενες για την συνεχεια!!!!!!!!!!! πω πω τα πραγματα δυσκολευουν για ολους ετσι???? και την κακομοιρα την μπελλα τι επαθε αλλου τα ειπε οχι στον πάπα... την κακομοιρα.... τουλαχιστον τα ειπε σε ενα καλο ανθρωπο (φανταζομαι) που δεν ειναι κουτσομπολης.... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ για την συνεχεια..... θα την αργησεις ετσι δεν ειναι...??? λογω υποχρεωσεων..... παντως να την τελειωσεις για ειναι πραγματικα καταπληκτικη ιστορια και εχω περιεργεια πως θα τελειωσεις!!! παραγματικα τελεια!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια..... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 6 Νοε 2010 - 2:42 | |
| το εχω ξανα πει λατρευω την ιστορια σου!!! μπορω να καθομαι να τη διαβαζω συνεχεια,δεν τη βαριεμαι καθολου! και οπως λεει και η μαιρη κεντας!!!! το νεο κεφαλαιο ειχε κατι καινουργιο τις αδελφες ντεναλι . ας μην πολυλογω... ελπιζω να εχουμε νεο κεφαλαιο το συντομοτερο δυνατον αλλλα η εμπνευση δεν ερχεται οποτε θελουμε!!... οι φανς σου ανυπομονουν!!!1 | |
|
| |
cathy18 Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 13/09/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 12 Νοε 2010 - 12:58 | |
| ειναι τελειο φανταστικο το καλθτερο απο ολα οσα εχς διαβασει γραφεισ απιστεθτα ελιζα. θα περιμενω με ανθπομονησια την σθχεχεια. μην μας το αργησεις σε παρακαλω. | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 14 Νοε 2010 - 4:41 | |
| καλα ε....εβγαλα 10 κεφαλαια με την μια...κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο . . .μπραβο σου..γραφεις πολυ ωραια.ειναι γεματο εικονες παρουσιαζεις τους ιδιους χαρακτ.αλλα δεν αντιγραφεις τπτ.κ ολα εχουν μια σειρα δεν πηδας απο το ενα στο αλλο..εκτος αυτου μου αρεσει πολυ το πως παρουσιαζεις τον εντουαρντ...δεν γραφεις για lovestory σε μοντερνους καιρους αλλη κουλτουραμου αλλες ισοροπιες.............αρεσει πολυ. | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 14 Νοε 2010 - 4:58 | |
| α....κ ξεχασα να πω πως το καλυτερο μου στην ιστορια σου ειναι πως μεσα απο τα ονειρα της μπελλα ο εντουαρντ βλεπει τα λαθη που ειχε κανει και το της ειχε φερθει πολυ αδικα...μεινε σε αυτο..φοβερη εμπνευση αυτο το κοματι μεσα σε ολα..... | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 17 Νοε 2010 - 10:41 | |
| Η ιστοριες σου με συναρπαζουν ποτε θα βαλεις συνεχεια απο την ακαδημια? | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Τετ 17 Νοε 2010 - 12:02 | |
| αχ μολια διαβασα την ακαδημια , θεικη ! γραφεις καταπληκτικα!θα ηθελα με καθε τροπο συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 19 Νοε 2010 - 1:08 | |
| Α, ρε αυτή η ακαδημία. Που να το φανταζόμουν πως θα έβρισκε φαν. Για νέο κεφάλαιο στην ακαδημία κομμάτι δύσκολο. Έχει προτεραιότητα ο πρίγκιπας και θέλω αν προλάβω να συμμετάσχω στο διαγωνισμό της λεμονάδας. Επίσης προετοιμάζω κάτι που πολλοί μου λένε πως έπρεπε να το κάνω εδώ και καιρό. Δεν λέω λεπτομέρειες για να μη χαλάσω την έκπληξη. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. | |
|
| |
cathy18 Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 13/09/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 20 Νοε 2010 - 0:46 | |
| ειναι καταπληκτικο γραφεισ τελεια περιμενω με ανυπομονησια για τα επομενα κεφαλαια . | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Σαβ 20 Νοε 2010 - 23:01 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 26 Νοε 2010 - 21:50 | |
| | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Κυρ 19 Δεκ 2010 - 19:13 | |
| Πότε θα έχουμε επόμενο κεφάλαιο; θελούμε συνέχεια...Έχεις ετοιμάσει κάτι; | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 30 Δεκ 2010 - 20:24 | |
| ηταν θαυμασιο , νομιζω οτι στη περιπτωση αυτη τα λογι ειναι περιττα ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 30 Δεκ 2010 - 20:49 | |
| το επομενο κεφαλαιο ηταν ωραιο αλλα δεν ξερω τελειωσε αποτομα και τωρα διψαω για την συνεχεια!!!!! ηταν πολυ ωραιο!!!! ανυπομονω να γραψεις και τις τρυφερες στιγμες τους στα επομενα κεφαλαια!!!! α πες ποτε θα γραψεις την συνεχεια???? πες please πες.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Πεμ 30 Δεκ 2010 - 22:19 | |
| Το ξέρω είμαι γουρούνα. Μετά από πολύ καιρό που είχα να πατήσω εδώ μέσα το έκανα για το fan fic σου. Μην παρεξηγείς, καμένο είμαι το κακόμοιρο! Θέλω να πω ότι το τελευταίο κεφάλαιο [δεν θυμάμαι ποια κεφάλαια δεν έχω σχολιάσει..] Ήταν κάτι παρα πάνω από εκπληκτικό! Το απόλαυσα μέχρι τελικής λέξης! Ήταν ένα υπέροχο δώρο για της γιορτές! Συνέχησε την εκπληκτική δουλεία! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:53 | |
| Κοριτσακι μ που χαθηκες?? Να εισαι σε αναμονη για το επομενο!!!!! Τωρα που προχωραει κ η πλοκη με τον κομη γινεται ακομα πιο ενδιαφερον!!!! Πρεπει να ομολογησω οτι στα πρωτα κεφαλαια το ζουμι το ειχε, κατ'εμε, η σχεση Ιζαμπελλας-Πριγκιπα!!!! Τωρα ομως ανυπομονω να δω πως θα προχωρησει κ το θεμα Μπελλας-Κομη!!!!! Ελίζα, γραφε γιατι καιγόμαστε!!!!! | |
|
| |
| emerald eyes' Blog: Diamond & Lemonade Teardrops | |
|